יא-בייבי פרק 51-הסוף

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifיא-בייבי פרק 51-הסוף../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

איך זה הולך? היום-עכשיו-חלק א'. מחר[יום שלישי]- חלק ב'. מקווה שזה בסדר לכולן. זה רק בגלל שראיתי שאין שום פיק בימי שני..אז לקחתי את היום הזה חד-פעמיתXD ואחרונה LOL
בפרק שעבר: עכשיו הגיעה הרגע לומר לדני את האמת, אף שלפעמים האמת כואבת, הרבה יותר מסכין הנזרקת מבניין גבוהה היישר אל גבו של מישהו, ונכנסה בתוך מעמקי גופו. היא פוצעת כול דבר שנמצא בדרכה, ומשחיטה את זרימתו. לאחר מכן היא יוצאת מן הצד השני, והבן-אדם שבו נתקע הסכין מוטל ארצה בפראות כאשר עיניו פקוחות לרווחה, ושפתיו מפוסקות.
אוה-טל><"
שם הפיק: יא-בייבי!
שם הסופרת\כותבת: בת-אל .ב.
פרק שעבר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=112534561 מקווה שתהנו-בפעם האחרונה
בוט.

white in Angel

New member
אם משהו היה יכול לראות אותי עכשוו..

הוא לא היה מאמין איך אני משתגעת עכשוו... חחח... משמחה שאת מפרסמת

butbut

New member
../images/Emo126.gifפרק 51-חלק ב' חלק | ../images/Emo126.gif

Deborah Cox - Definition Of Love : http://www.youtube.com/watch?v=ZtQnUMlEm2U ************************************************************************************************************* פרק 51-סוף: טל הביטה אל תוך גווני עיניו של דני, וידעה בבירור מהי החלטתה. לא היה אכפת לה מה יאמרו, לא היה אכפת לה מה יחשבו, היא אהבה אותו- אהבת אמת. "כן" היא פלטה בשקט והמשיכה להביט בעיניו הגדולות. דני ניער את פניו ושאל, במבט המום למדי, "כן?". טל חייכה ואמרה בהתרגשות גוברת "כן דני! אני רוצה להיות אשתך". דני חייך ואמר לה בשקט "תפתחי את הקופסא האחרונה". ליבה של טל פרפר, אצבעותיה רעדו ובכול זאת היא ניסתה להשתלט על עצמה. היא פתחה את הסרט האחרון של הקופסא האחרונה, וראתה בתוכה טבעת קטנטנה בצבע זהב, ומעליה יהלום בצבע כסוף. היא הייתה נראית כול כך נוצצת, וכול כך יקרה. טל נשכה את שפתיה בכאב ודמעותיה החלו לעלות במורד גרונה. היא הביטה אל עבר דני באהבה ופלטה בשקט "אלוהים". דני פלט צחקוק מהיר וחיכה לתגובה הבאה שלה. טל מיד התקרבה אליו, הניחה את הקופסה בצד, וכרכה את ידיה סביבו. היא נשקה לו על שפתיו והרגישה את ידיו נכרכות סביבה גם כן. "דני," היא פלטה בשקט. "כן?" שאל דני בלחש. "אני רוצה להיות אשתך" פלטה טל בשקט. דני נשק לשפתיה ואמר "אני רוצה להיות בעלך, אהובה שלי". טל חייכה ואמרה בשקט "אלוהים, אני כול כך אוהבת אותך דני. זה היום הכי מאושר בחיים שלי". "גם שלי, כי את שלי, לתמיד...בקרוב" אמר דני בשקט. טל הצמידה את מצחה אל מצחו ואמרה בשקט בדרמטיות "הפתעת אותי לגמרי". "יש לי סיבה, לא?...את כבר מאורסת לי חצי דקה, ובת 22 עשר דקות" אמר דני. טל צחקה ואמרה "זה, בהחלט, היום שאני לא אשכח לעולם. פעם שעברה שהיינו כאן, לפני כמה שנים, כמעט ונהפכנו לחברים. ועכשיו אנחנו מתארסים כאן. אוה, אני לא יודעת מה לומר". דמעה קטנה השתחררה מעינה ונזלה על גבי לחיה. דני חייך, ניגב את הדמעה שלה ושאל בשקט "למה את בוכה?". טל נשכה את שפתה ואמרה בשקט "אנחנו מאורסים". "זאת סיבה להיות מאושרים, לא עצובים" אמר דני בשמחה. טל צחקה והניחה את ראשה על חזהו, היא הביטה אליו ופלטה "טיפשון, זה מתוך אושר". דני ליטף את לחיה ואמר בשקט "עכשיו, שום דבר לא יפריע לנו להיות ביחד". טל אחזה בידו וסיננה בשקט "אני מאורסת לדני ג'ונס, החלום התגשם בעיצומו, דני...אנחנו אל חולמים,נכון?". דני חייך ואמר "אני אל חושב, תצבטי אותי". טל לקחה את אצבעותיה וצבטה את לחיו של דני. "לא נראה לי, הרגשתי את זה" אמר דני. טל חייכה ואמרה בשקט "אתה שלי". "את שלי" אמר דני. "איזו הרגשה מוזרה," אמרה טל בשקט. "למה את מתכוונת?" שאל דני. "אני מתכוונת לכך שאנחנו תמיד היינו ביחד, אבל...עכשיו אני באמת שייכת לך" אמרה טל בשקט. "את רוצה את זה?" שאל דני. "יותר מהכול" סיננה טל "ללא ספק". "אתמול, אחרי שרבנו, חלמתי שאת אומרת לי בתור תשובה 'לא'... קמתי כול כך נסער, ולא ישנתי עד שעה 5, רק אז הצלחתי להירדם בחזרה. ובכול אותו הזמן שתיתי תה, וניגנתי קצת על הגיטרה, ניסיתי לחשוב מה היה קורה אם באמת היית אומרת לי 'לא'...הייתי מת" אמר דני בשקט. טל העבירה את אצבעותיה על חזהו ואמרה "לא הייתי אומרת, אבל ממש הפתעת אותי. אתה מצליח להדהים אותי כול פעם מחדש עם התושייה שלך. רק אתה מצליח להפתיע אותי כול פעם, רק אתה יודע בדיוק את נקודות התורפה שלי". "אני אוהב אותך, כמו מטורף" אמר דני "רק בגלל זה אני יודע אותך". "ואני יודעת אותך" אמרה טל ושלחה את אצבעותיה אל צלעותיו. דני קפץ במידיות ופלט "היי, זה לא פייר!". טל צחקה וסיננה לעברו "החיים לא פיירים, אני מצטערת לבשר לך". לפתע צלצל הפלאפון של טל, ושל דני באותו הזמן. טל חייכה אליו ושאלה בשקט "שנענה?". דני צחק ואמר "הייתי אומר לא, אבל כרמן צריכה להתקשר עלי ולנזוף בי בגלל ההברזה שלי אתמול". "למה הברזת?" שאלה טל בשקט. "לא יודע, הייתי עייף" אמר דני. טל חייכה ואמרה "קדימה, נענה להם". היא התרוממה ממנו, ועזרה לו לקום.
יש המשך~~>

Maddie

New member
אעאעאעאע ../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

הם מאורסים
איזה חמדמדיםםם!

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifמי מאורסססס?? לא קראתי עדיין

כי אני בפוקס על המחשב ואני עפה תוך שנייה אני מקווה שזה לא דני וטל!!!!!!!!
!!!!!1 23%$%^#$^

Little McMickey

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif!!!!!!!!!!!!!!!!! בוט את

מתה!! אוףףףףףףףףף XDDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

Mandy Moore ft Jonathan Foreman - Someday we'll know : http://www.youtube.com/watch?v=2cafbb7Q04g
Westlife - Moments: http://www.youtube.com/watch?v=_rCuK3PYv4w ************************************************************************************************************ דני הלך אל עבר המכנס שלו והוציא ממנו את הפלאפון שלו, ואילו טל מיהרה אל הסווצ'ר שלה ומשתה מתוכו את המכשיר שלה. "זאת ג'יו" סיננה טל בשקט. "זה טום" אמר דני בחיוך. "הלו?" שאלה טל. "הלו?" שאל דני. "טל!" קראה ג'יו "מה קורה?". "דני!" קרא טום "אמרת לה כבר?". "אנחנו מאורסים" אמרו טל ודני בו זמנית. "מה?!" צעקו טום וג'יו יחדיו. "כן, הסכמתי" אמרה טל בשקט. "היא הסכימה" אמר דני לטום. "אלוהים, הנער הזה סוף סוף מצא את האומץ לומר לך. ואת....יואו, אלוהים! אתם מאורסים!...איך הוא אמר לך את זה?" קראה ג'יו בהתרגשות. טל חייכה ופלטה "כן, ג'יו, כן". "אתה גדול! איך עשית את זה פשוט? עם המכתב כמו שרצית? או כמו שכרמן הציע לך, עם השלט?" שאל טום במהירות. "עם הקופסא" אמר דני בשקט. "הוא נתן לי שלושה קופסאות, אחת בתוך השנייה, בתוך השנייה מכתב, ובתוך השלישי, הכי קטנה. הייתה הטבעת" אמרה טל בשקט. "מזל טוב!" קראו ג'יו וטום יחדיו. טל ודני צחקו ואמרו "תודה" יחדיו. "מזל רע" סיננה טל בשקט לדני. דני צחק ושאל אותה "את רוצה שנלך לפגוש את כולם? גם וויל ושרלוט באים לשם". "לאן?" שאלה טל. "למסעדה ההיא שאנחנו תמיד הולכים אליה" אמר דני בשקט. "בסדר" אמרה טל. "אז, אתם באים למסעדה?" שאלה ג'יו. "כן" השיבה טל. "זה כן?" שאל טום. "כן" השיב דני. "אז ניפגש, זוג אוהבים. אני רואה שגם טום התקשר אל דני" אמרה ג'יו בשקט. "כן, הוא מדבר איתו" אמרה טל. "ממזר" סיננה ג'יו. טל צחקה ואמרה "הוא מתרגש בשביל החבר הכי טוב שלו, תעזבי אותו". "אל תדאגי, אני אעזוב אותו" אמרה ג'יו ופלטה צחקוק מהיר. "אז נתראה שם ילדון, אל תעשה שטויות" אמר טום לדני. "טוב, להתראות זקן" סינן דני. "זקן! אני יראה לך מה זה זק---" דני קטע את דבריו של טום ואמר "ביי, בסדר". טום צחק ופלט "ביי". "להתראות טל" אמרה ג'יו מן הצד השני. "ביי" אמרה טל וניתקה גם כן היא. היא הביטה אל עבר דני ואמרה בשקט "הם הזוג הכי מוזר מספר שתיים ברשימה". דני צחק ואמר "בהחלט". טל הביטה אליו ופלטה "יש לנו כמה בעיות לפתור דני, אלוהים...מה נעשה עכשיו?". "אל תדאגי," אמר לה דני בשקט "אנחנו נפתור הכול. עכשיו, בבקשה, אל תחשבי על זה...בבקשה". "בסדר," אמרה טל בשקט "אני מסכימה". דני צחק, הגש לה את הבגדים שה ואמר בשקט "קדימה, נלך". "אבל אני נראית כמו---" "את מדהימה" אמר דני בשקט. "אבל—" "בלי אבל" קטע אותה דני. טל פלטה צחקוק מהיר ואמרה בשקט "בסדר". ***************************** "את מוכנה?" שאל דני בשקט. "כן" אמרה טל בשקט. היא סדרה את האיפור הקליל שלה כאשר היו הם בדרך אל המסעדה. דני צחק ואמר לה "סיימת להתאפר?". טל צחקה ואמרה לו בעוקצנות "כן, לשים לך עוד קצת אודם, אני רואה שפספסתי בשפה התחתונה מימין". דני צחק ואמר "לא!...אני לא רוצה להיראות כמו אישה". "ואני לא רוצה בעל-אישה" סיננה טל. דני צחק ואמר "אני לא אתרגל לבדיחות הציניות שלך". "כדאי לך להתרגל" אמרה טל באושר.
יש המשך~~>

Maddie

New member
3%#@$& דיייייי../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

זה לא יכול להיגמר
"אז נתראה שם ילדון, אל תעשה שטויות" אמר טום לדני. "טוב, להתראות זקן" סינן דני. "זקן! אני יראה לך מה זה זק---"
טום
"אבל אני נראית כמו---" "את מדהימה" אמר דני בשקט. "אבל—" "בלי אבל" קטע אותה דני. אווווווווווווו
דנייייייייייייי

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

Before Your Love - Kelly Clarkson
: http://www.youtube.com/watch?v=ilM2uNaQzaU ****************************************************************************************************** דני יצא מן האוטו, בדיוק באותו הזמן שטל יצאה גם כן. הוא חייך אליה ואמר "אני אנסה". הם סגרו את הדלתות, ודני נעל את האוטו, אך לפני זה שם את המגן של האזעקה וההגה. הוא התקדם אל עבר טל, אחז בידה ונשק לראשה. טל צחקה ואמרה בשקט "מעניין איך הם יגיבו". "תתכונני לקפיצה של ג'קלין מעלייך, היא אוהבת להיות קופצנית מאוד" הזהיר אותה דני מראש והכניס את המפתחות שלו לכיסו. טל הגישה לו את התיק שלה ואמרה בשקט "אתה יכול להחזיק לי?". "כן, כבר התרגלתי לעובדה שאני מתלה כובעים, מעילים, תיקים וכובעים" סינן דני בציניות. טל פלטה צחוק חמוד ואמרה לו "ואחר כך אתה אומר שאני הצינית מבנינו". דני פתח את דלת המסעדה, והביט על השומר שלה שבירך אותם לבואם. טל אמרה לו "תודה" ונכנסה. דני נכנס אחריה והביט עליה צועדת ושולחת את ידה אליו. לפתע משהיא, ממקום לא צפוי, קפצה על טל בחיבוק ענק וצווחה "מזל טוב!". טל פלטה מצווחת פחד ואמרה בשקט "תו...תודה ג'קלין". "הזהרתי אותך" סינן לה דני באוזנה כאשר הוא חלף על פניה. טל צחקה וחיכתה שג'קלין תרד ממנה. "מזל טוב אחי, סוף-סוף הגיע הרגע שכולנו חיכינו לו!" קרא דאגי אל דני. דני חיבק אותו ואמר בשקט "אבל כול התוכניות שלנו נהרסו דאגי, אנחנו לא התחתנו בסוף". ג'קלין ירדה מטל וכחכחה ברונה על יד דני. דני הביט עליה אומר "אל תדאגי, לא התכוונתי לקחת את דאגי ממך". דאגי חייך ואמר לה "נראה לך שהייתי מתחתן איתו? הוא נראה כמו תפוח אדמה". "תפוח אדמה? תיזהר במילים שלך פוינטר, אני הייתי אומרת מרשמלו" אמרה טל ציניות. דאגי ודני פלטו צחוק והדביקו גם את ג'יו וטום שישבו על יד דאגי. שרלוט ואיימי התרוממו אל עבר טל ואמרו שתיהן "מזל טוב ילדה, את גם גדולה וגם מאורסת עכשיו". "תודה" אמרה טל בשקט. "טל, איך את מרגישה ילדה?" שאלה שרלוט בשקט. טל הביטה עליה ואמרה "בחלום". איימי צחקה וסיננה "רותם התקשרה אלייך היום, ולא הצליחה לתפוס אותך. אני מציעה לך להתקשר אליה. "אני מיד אעשה זאת, אני רק אעבור לומר שלום לכולם" אמרה טל בהתרגשות. שרלוט חייכה אליה ואמרה בשקט "אני כול כך שמחה בשבילך, תיראי את עצמך! את קורנת מאהבה" טל חיבקה את שרלוט ופלטה "תיראי אותך, את נראית מדהים שרלוט. ואת יודעת שזה הכול בזכותך". "בזכותך!" מחתה שרלוט. טל העבירה את ידה על שיער הבלונדיני והארוך של שרלוט ופלטה "את מדהימה". שרלוט חיבקה את טל ואמרה לה בשקט "תיראי את דני, תראי איך שהוא שמח...ידעתי שתתחתנו בשלב כלשהו, כבר מגיל 17 כשהוא חיזר אחרייך. 5 שנים של אהבה זה מספיק!". טל צחקה ואמרה "את צודקת". "יקירתי, ברוכה הבאה לעולם המאורסים" אמרה לה ג'יו כאשר התרוממה לברך אותה. טל צחקה ואמרה "תודה". ג'יו משכה אותה ואת שרלוט ואיימי אחריה, והושיבה אותן על ידה. "זה מחולק לבנים-בנות?" שאלה טל בשקט. "כן, מי צריך בנים? שישבו בצד השני של שולחן" אמרה ג'יו. טל פרצה בצחוק והביטה אל עבר דני. "דני," היא קראה "אתה יכול להעביר לי את התיק שלי?". דני הביט אליה ואמר "זה יעלה לך חצי דולר". טל התרוממה, משכה את שצווארון שלו, נשקה לו על לחיו ואמרה "זה מספיק". דני צחק ואמר "אני מסכים". הוא הגיש לה את התיק שלה ואמר בשקט "בבקשה". טל חייכה אליו ואמרה בשקט "תודה". שאר הערב התנהל בצורה מבדרת למדי, כולם דיברו על נושא אחד, על כך שכבל מגיל צעיר הם ידעו שהשניים יתחתנו. טל ודני הביטו אחד אל השני, פלרטטו אחד עם השני, וחייכו אחד אל השני במשך כול הערב. טל ידעה כעת ששום דבר לא יכול לעצור אותה מלחיות בצורה שהיא אוהבת, לא העבר שלה, לא ההורים שלה, ולא השונאים שלה. עכשיו היא האימא של עצמה, ואשתו של דני בקרוב. היא ידעה דבר אחד, שמאותו הרגע שהם היו מאורסים, התחילו כול הצרות. ****************************** "הלו? רותם?" שאלה טל בעברית אל תוך המכשיר הקטן שבידה. "טל?" שאלה רותם בשקט.
יש המשך~~>

Maddie

New member
אני אקרא כבר יותר מאוחר.../images/Emo54.gif

יש הלוחשת לרוחות. טל הגישה לו את התיק שלה ואמרה בשקט "אתה יכול להחזיק לי?". "כן, כבר התרגלתי לעובדה שאני מתלה כובעים, מעילים, תיקים וכובעים" סינן דני בציניות. אתה מתלה הכובעים,מעילים, תיקים וכובעים הכי סקס שראיתי בחיי
דני הביט עליה אומר "אל תדאגי, לא התכוונתי לקחת את דאגי ממך". דאגי חייך ואמר לה "נראה לך שהייתי מתחתן איתו? הוא נראה כמו תפוח אדמה". "תפוח אדמה? תיזהר במילים שלך פוינטר, אני הייתי אומרת מרשמלו" אמרה טל ציניות.
דאגי
מה כבר ישתבש עכשיו?
אני אקרא כבר ב-11 או משהו כזה. שאלה:
שאלה: הם יתחתנו בחתונה יהודית? יעני דני ילבש כיפה וכל זה?
ואז כזה "אם אשכח ירושלים תשכח ימיני"
הו גאד במבטא בריטי כבדדד

screamin pittas

New member
איך היא יכולה להגיד "הלו רותם" בעברית?../images/Emo6.gif

איזה מוזר זה שהם מתחתנים><

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifכי אומרים בצורה מסוימת "הלו"

באנגלית זה כזה.. elo XDD יש שוני XDDDDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חבל ש..שרותם לא כאה להפתיע אותה XD אבל זה כזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||| ../images/Emo126.gif

Because you Love Me -של סלין דיון: http://www.youtube.com/watch?v=VTxnqUhhlIY ********************************************************************************************************* "כן!" קראה טל בהתרגשות. "חיפשתי אותך! משוגעת, לאן נעלמת פתאום?" שאלה רותם. טל פלטה צחוק מהיר ואמרה בשקט "יש לי משהו לומר לך, או שכבר הודיעו לך". "לא, לא הודיעו לי כלום, חוץ מזה שאת והבריטי הלכתם אתמול" אמרה רותם. "מצטערת שאני מתקשרת רק עכשיו, אבל...רציתי לומר לך שאנחנו מאורסים" אמרה טל בחשש. "מה?!" זעקה רותם בקול. "כן" אמרה טל קצרות. היא שמעה את רותם צורחת בקול. "שקט רותם, אל תספרי לאף אחד!" קראה טל בקול. "אלוהים, החברה הכי טובה שלי מאורסת לזמר-רוק שהיא אהבה מגיל 14...ואת רוצה שאני לא יעשה מזה רעש?" שאלה רותם באושר. טל צחקה ואמרה "כן, אני חושבת". רותם פרצה בצחוק ושאלה "סיפרת להורים שלך?". "לא" השיבה טל בטון שקט. "למה לא?" שאלה רותם. טל הביטה אל עבר חדרה ואמרה בשקט "את יודעת מה תהיה התגובה שלהם רותם, דני לא יהודי...אני לא יודעת מה לעשות". "אלוהים, שכחתי מזה לגמרי" אמרה רותם בשקט. "אני יודעת, אבל הקטע הוא שאני לא שכחתי...ואני כול כך אוהבת אותו...לא יכולתי לומר לו 'לא' רותם, אני מאוהבת בו קשות!" קראה טל. "אני יודעת, אני מבינה אותך" אמרה רותם בשקט "אבל אין דבר שתוכלו לעשות?...אני זוכרת שדני אמר לי, באחד הביקורים שלי בלונדון, שאמא שלו היא קתולית הדוקה. תהיה לכם בעיה ענקית איתה, ועם ההורים שלך...אמא שלך במיוחד, היא תשתגע!". "את לא תורמת לאווירה במיוחד" סיננה טל בציניות. רותם צחקה צחוק מריר ואמרה בשקט "אני יודעת, אבל אני בטוחה שאת תעשי את השיקול הנכון. אני מכירה אותך טוב מידי, את תמצאי את הדרך הנכונה לסדר את הכול". "אולי הפעם את טועה ,בטח הפעם אני אכשל" אמרה טל בשקט. "מהפתאום! טל! הלו, תתעוררי מהחלום בהקיץ שאת שרויה בו, את הילדה הכי פיקחית שאני מכירה. את צינית בטירוף, את מנכ"לית של עיתון נבחר, ת כתבת ממש טובה, את כבר חצי-מפורסמת בישראל רק בגלל שאת חברה של ג'ונס ממקפליי, ואת חלק גדול מן היהודים שנלחמים נגד האנטישמיות בעולם...לאן אבדה התושייה?" קראה רותם בזעם. טל פלטה צחוק מהיר ואמרה "אני כבר רוצה לראות אותך שוב, הפעם זה תורי לבוא לישראל? או שזה תורך לבוא אלי?". "דרך העבודה שלי הרבה יורת קל לסדר טיסות, יש לי מזל שהתחברתי עם הבן של שר החוץ" אמרה רותם בשקט. "תמסרי לתמיר דרישת-שלום, הרבה זמן אל ראיתי גם אותו" אמרה טל בשקט. חברה של רותם היה תמיר, אבא שלו היה שר-החוץ של המדינה. תמיר לא אמר לרותם שאבא שלו הוא שר-החוץ, עד שיום אחד, לאחר שנה וחצי, החליט לגלות לה. הוא לא רצה שהיא תאהב אותו רק בגלל מעמדו של אביו. רותם קיבלה את השקר הקטן הזה די בקלות, היא חשבה שזה היה נבון מצידו. "אל תדאגי, אני אמסור" אמרה רותם בשקט. "אז אני מבינה שאת תלמדי עכשיו איך לסגור-את-הפה?" שאלה טל בשקט. "אבל לתמיר אני מספרת, הוא ירצה לדעת" התרעמה רותם. "אין בעיה" אמרה טל. "ושום מילה להורים שלך –הבנתי את זה" אמרה רותם בשקט. "מעולה" אמרה טל. רותם צחקה ואמרה "איזה גדולות אנחנו, רק לא מזמן דיברנו על כמה שהשחקן ההוא נראה טוב...ועד כמה שדני צריך לשנות את התסרוקת. והיום, היום הכול שונה". "היום אנחנו כבר נשים, אנחנו כבר לא אותן המתבגרות של גילאים 15-17" סיננה טל בשקט. "את צודקת,...את צודקת" אמרה רותם בשקט. *************************** "הלו? אבא?" שאלה טל בשקט אל תוך המכשיר ואחזה בידו של דני. "כן, טל?" שאל אביה. "כן אבא" אמרה טל בשקט.
יש המשך~~>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif דיי איזה מוזרר

איך עברו להם ככה 5 שנים.. והם מאורסיםם!! דיי מפחיד אני מקווה שיעבור בקלות..
ואני עדיין בשוק שנגמר..

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||||[5]../images/Emo126.gif

Christina Aguilera - Hurt: http://www.youtube.com/watch?v=lbcltLf2VHo **************************************************************************************************** "ברוך השם שאנחנו שומעים ממך, כבר חשבנו שנעלמת" אמר לה אביה בצחוק. טל חייכה ואמרה לו בשקט "לא נעלמתי, אני כאן". "אני שומע" אמר לה אביה. "אבא, יש לי משהו לספר לך" אמרה טל בשקט. היא חיזקה את אחיזתה בידו של דני והביטה לעברו בחשש. "כן?" שאל אביה בשקט. "זאת טל?" שאלה אמא מן עבר הצד השני. "כן" שמעה טל את אביה אומר לאימה. "מה היא רוצה?" שאלה אימה. "אני אשים אותה על רמקול, וכך גם את תשמעי" אמר לה אביה. טל נשכה את שפתה התחתונה ולחשה לדני באנגלית "עכשיו גם אמא שלי תשמע". "לא נורא, תזכרי שזה לא חשוב מה הם יאמרו, אנחנו נעשה את השיקולים שלנו" אמר לה דני בשקט. "ובכול זאת, אני כבר יודעת מה תהיה תגובתם...דני, הכול ישתבש" אמרה טל בלחש. "טל? את שם?" שאל אביה. "כן, אבא" אמרה טל בשקט. "מה רצית?" שאל אביה במהירות. "אני ודני..." התחילה טל לומר בחשש, היא נשכה את שפתה, עצמה את עיניה ואמרה בשקט "אנחנו מאורסים". לרגע היה נשמע שקט מביך, ולאחר מכן את זעקתה של אימה "מה?!". "כן" אמרה טל בבטחה. היא כיווצה את גבותיה בכאב והביטה אל עבר דני בעצב. "מה?!?" חזרה אימה על שאלתה. "אנחנו מאורסים!" קראה טל בכעס. "טל, אל תתנפלי על אימך, את יודעת שזה קשה לה" אמר לה אביה בשקט. "איך את מסוגלת לעשות את זה טל?...הוא לא יהודי, הוא...מה קורה כאן? איך הגעתם למצב הזה?" שאלה אותה אימה בשקט. טל בלעה את רוקה ואמרה "אני אוהבת אותו אמא, ואני מאורסת לו...לא משנה מה תאמרו". "אין שום דבר שאפשר לעשות? לגייר אותו או משהו כזה? את יודעת שחשבו לנו שתתחתני עם בעל יהודי טל, את יהודייה" אמר לה אביה. "את יהודייה למען השם!" קראה אימה. טל הביטה אל עבר דני בשקט ושאלה "אתה מבין מה שהם אומרים?". דניה ביט אליה ואמר "לא ממש, הבנתי רק שאמא שלך כועסת". "כן, את זה גם אני הבנתי" אמרה טל בלחש. "טל אביב, מה את מתכוונת לעשות עכשיו?" שאלה אותה אימה. "אני לא יודעת אמא, אני פשוט...צריכה שתדעו את זה" אמרה טל בשקט. "אווה, אם האימא יהודייה, גם הילדים יהודים. דני יתגייר איכשהו...טל, גם לי חשוב שתהיי מאושרת, אבל יותר מכך...את יודעת שהמשפחה של אימא שלך הם משפחה מסורתית, חשוב לה מאוד שתישמרי על המסורת שלך...כולל את העניין של עצם זה שדני לא יהודי" הרגיע אותה אביה. טל פלטה אנחה ואמרה בשקט "אני לא יודעת מה לעשות, אבל אני כן רוצה להתחתן עם דני. לא אכפת לי מה תאמרו, אני רק...רציתי שתהיו מאושרים בשבילי". "אנחנו מאושרים יפה שלי, מה שאנחנו לא יודעים זה איך את פותרת את הבעיה של הדת. אל תשימי את זה בצד, זה חשוב לנו" אמר לה אביה. "טל, תקשיבי לי " התפרצה אימה לשיחה "אני לא אשנה אותך, אבל אני לא מוכנה שתתחתני עם נוצרי..קתולי..מה שהוא לא יהיה! הוא בחור נפלא, באמת, אבל...את לא מבינה? את יהודייה!". "אני יודעת אימא, אני יודעת!" קראה טל. "תירגעי טל" לחש לה דני ברפיון. "אמא, אבא...אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים, אם אתם שמחים או לא, אני אל רוצה לשמוע את הדעות שלכם עלינו" אמרה טל ברוגע. "מבחינתי, רק תימצאי פיתרון לבעיה...אני מקבל אותך כמו שאת...העיקר שתישארי יהודייה טל, זה הכול" אמר לה אביה. "מבחינתי זה מעשה חמור טל אביב, אני מתנגדת לנישואים האלו ,ובינתיים...אני מצטערת. את צריכה לקחת אחריות על המעשים שלך, אני לא רוצה שהבת שלי תהפוך לנוצרייה, אני לא רוצה שזה יקרה!" קראה אימה. "אמא די!" קראה טל בכאב. "את צריכה לדעת לאן נכנסת!" קראה אימה. "די!" צעקה טל בשקט והרגישה את דמעותיה עולות מגרונה. היא כיווצה את גבותיה ואמרה בשקט "אני אעשה מה שאני רואה לנכון, וזהו. גם אם לא תיתני לי לבוא לראות אותך, וגם אם תחרימי אותי... רק תעזבי אותי לנפשי".
יש המשך~~>

Maddie

New member
איזה אימא#$@+#@../images/Emo54.gif

זה שהיא מאורסת לנוצרי עושה אותה נוצרייה?!

למעלה