../images/Emo126.gifפרק 51-חלק ב' חלק | ../images/Emo126.gif
Deborah Cox - Definition Of Love :
http://www.youtube.com/watch?v=ZtQnUMlEm2U ************************************************************************************************************* פרק 51-סוף: טל הביטה אל תוך גווני עיניו של דני, וידעה בבירור מהי החלטתה. לא היה אכפת לה מה יאמרו, לא היה אכפת לה מה יחשבו, היא אהבה אותו- אהבת אמת. "כן" היא פלטה בשקט והמשיכה להביט בעיניו הגדולות. דני ניער את פניו ושאל, במבט המום למדי, "כן?". טל חייכה ואמרה בהתרגשות גוברת "כן דני! אני רוצה להיות אשתך". דני חייך ואמר לה בשקט "תפתחי את הקופסא האחרונה". ליבה של טל פרפר, אצבעותיה רעדו ובכול זאת היא ניסתה להשתלט על עצמה. היא פתחה את הסרט האחרון של הקופסא האחרונה, וראתה בתוכה טבעת קטנטנה בצבע זהב, ומעליה יהלום בצבע כסוף. היא הייתה נראית כול כך נוצצת, וכול כך יקרה. טל נשכה את שפתיה בכאב ודמעותיה החלו לעלות במורד גרונה. היא הביטה אל עבר דני באהבה ופלטה בשקט "אלוהים". דני פלט צחקוק מהיר וחיכה לתגובה הבאה שלה. טל מיד התקרבה אליו, הניחה את הקופסה בצד, וכרכה את ידיה סביבו. היא נשקה לו על שפתיו והרגישה את ידיו נכרכות סביבה גם כן. "דני," היא פלטה בשקט. "כן?" שאל דני בלחש. "אני רוצה להיות אשתך" פלטה טל בשקט. דני נשק לשפתיה ואמר "אני רוצה להיות בעלך, אהובה שלי". טל חייכה ואמרה בשקט "אלוהים, אני כול כך אוהבת אותך דני. זה היום הכי מאושר בחיים שלי". "גם שלי, כי את שלי, לתמיד...בקרוב" אמר דני בשקט. טל הצמידה את מצחה אל מצחו ואמרה בשקט בדרמטיות "הפתעת אותי לגמרי". "יש לי סיבה, לא?...את כבר מאורסת לי חצי דקה, ובת 22 עשר דקות" אמר דני. טל צחקה ואמרה "זה, בהחלט, היום שאני לא אשכח לעולם. פעם שעברה שהיינו כאן, לפני כמה שנים, כמעט ונהפכנו לחברים. ועכשיו אנחנו מתארסים כאן. אוה, אני לא יודעת מה לומר". דמעה קטנה השתחררה מעינה ונזלה על גבי לחיה. דני חייך, ניגב את הדמעה שלה ושאל בשקט "למה את בוכה?". טל נשכה את שפתה ואמרה בשקט "אנחנו מאורסים". "זאת סיבה להיות מאושרים, לא עצובים" אמר דני בשמחה. טל צחקה והניחה את ראשה על חזהו, היא הביטה אליו ופלטה "טיפשון, זה מתוך אושר". דני ליטף את לחיה ואמר בשקט "עכשיו, שום דבר לא יפריע לנו להיות ביחד". טל אחזה בידו וסיננה בשקט "אני מאורסת לדני ג'ונס, החלום התגשם בעיצומו, דני...אנחנו אל חולמים,נכון?". דני חייך ואמר "אני אל חושב, תצבטי אותי". טל לקחה את אצבעותיה וצבטה את לחיו של דני. "לא נראה לי, הרגשתי את זה" אמר דני. טל חייכה ואמרה בשקט "אתה שלי". "את שלי" אמר דני. "איזו הרגשה מוזרה," אמרה טל בשקט. "למה את מתכוונת?" שאל דני. "אני מתכוונת לכך שאנחנו תמיד היינו ביחד, אבל...עכשיו אני באמת שייכת לך" אמרה טל בשקט. "את רוצה את זה?" שאל דני. "יותר מהכול" סיננה טל "ללא ספק". "אתמול, אחרי שרבנו, חלמתי שאת אומרת לי בתור תשובה 'לא'... קמתי כול כך נסער, ולא ישנתי עד שעה 5, רק אז הצלחתי להירדם בחזרה. ובכול אותו הזמן שתיתי תה, וניגנתי קצת על הגיטרה, ניסיתי לחשוב מה היה קורה אם באמת היית אומרת לי 'לא'...הייתי מת" אמר דני בשקט. טל העבירה את אצבעותיה על חזהו ואמרה "לא הייתי אומרת, אבל ממש הפתעת אותי. אתה מצליח להדהים אותי כול פעם מחדש עם התושייה שלך. רק אתה מצליח להפתיע אותי כול פעם, רק אתה יודע בדיוק את נקודות התורפה שלי". "אני אוהב אותך, כמו מטורף" אמר דני "רק בגלל זה אני יודע אותך". "ואני יודעת אותך" אמרה טל ושלחה את אצבעותיה אל צלעותיו. דני קפץ במידיות ופלט "היי, זה לא פייר!". טל צחקה וסיננה לעברו "החיים לא פיירים, אני מצטערת לבשר לך". לפתע צלצל הפלאפון של טל, ושל דני באותו הזמן. טל חייכה אליו ושאלה בשקט "שנענה?". דני צחק ואמר "הייתי אומר לא, אבל כרמן צריכה להתקשר עלי ולנזוף בי בגלל ההברזה שלי אתמול". "למה הברזת?" שאלה טל בשקט. "לא יודע, הייתי עייף" אמר דני. טל חייכה ואמרה "קדימה, נענה להם". היא התרוממה ממנו, ועזרה לו לקום.
יש המשך~~>