../images/Emo126.gifחלק 7../images/Emo126.gif
"אני לא אבוא מחר, בדיוק" אמרה טל לבוס שלה. "שמעתי שהתארסת ילדה, מזל טוב. אז מה? את תחסרי לנו עוד הרבה בעבודה?" שאל. טל חייכה ואמרה בשקט אל תוך מכשיר הפלאפון "לא, אל תדאג, קראת את המאמר החדש שלי ברוס?". "בטח," השיב הבוס "אהבתי אותו, את קיבלת הרבה מאוד ביקורות עליו, ביקורות מעולות אני חייב לציין לא טעיתי כשבחרתי בך לנהל את העסק. שמעתי על ההצעה של העיתון המקביל, הם רוצים אותך גם, אה?" שאל ברוס. "כן," השיבה טל בשקט "הם מנסים לשחד אותי עם העלאה". "אני בטוח שאמרת להם לא" אמר ברוס. "למען האמת, לא אמרתי לא" אמרה טל בעייפות. "חשבת על העלאה במשכורת טל אביב?" שאל לפתע הבוס. טל מתחה את שפתיה לכדי חיוך ופלטה "למען האמת כן". "אז מעכשיו אני מודיע לך שבעוד יומיים יש לנו ישיבה ביחד, אנחנו נדבר על זה שם" אמר לה ברוס. טל פלטה צחוק ואמרה "אני אומר להם לא". ברוס צחק ואמר "זאת בדיוק הסיבה למה את המועדפת עלי". "אני יודעת בוס, ותמסור לאשתך דרישת-שלום...נהנתי מאוד מן המתכון שלה לספגטי" אמרה טל בשקט. "כן, הוא נפלא, נכון?" שאלה ברוס. "אכן" אמרה טל. "לילה טוב יקירתי, אני מקווה שיעלה לך רעיון לכתבה במשך הטיול הקטן שלך לבולטון" אמר לה הבוס. טל פלטה אנחה ואמרה "יהיה, אל תדאג". ********** טל הלכה אל עבר חדרו של דני, הסירה מעליה את בגדיה מלבד כמה פרטים, ולבשה חולצה מחולצותיו של דני בכדי לישון איתה. היא שכבה במיטתו, התכסה בשמיכה ושמה את ראשה על הכר הלבן. במהירות נעצמו עיניה וראשה מצא מנוח. היא חלמה על תגובת אימו של דני ותגובת אביו לבשורת האירוסין שלהם. תגובתם לא הייתה שונה מתגובת הוריה, עכשיו, היא ידעה בבירור שהצרות שהגיעו ונראו באופק, לא יהיו האחרונות. בסוף הסיבוב מחכות לה עוד כמה צרות שלה ידעה ולא שמעה על קיומם. צרות שנראו לה רק בחלום, צרות מסוג הרבה יותר גרוע מדת. לארח כמה זמן החלה טל להרגיש משהו שמזיז את המקום בו היא שוכבת מעט. ומכיוון שהייתה שנתה רדופת אימים, היא התעוררה במהירות. היא הסתובבה, והביטה אל עבר דני ששכב על ידה. "דני" היא לחשה בשקט והביטה בגבו החשוף מסתובב כלפיה. "טל?" שאל דני בשקט. "למה אתה ער?" שאלה טל. דני הביט אליה ואמר בשקט "התעוררתי מחלום בלהות, אז החלפתי צד בשינה שלי כדי להירדם שובץ הערתי אותך?". "לא, השינה שלי במילא הייתה טרופה" אמרה טל בשקט. "את חושבת על מה שקרה היום ומה שיקרה מחר?" שאל דני בשקט. טל פלטה גידוף מהיר ואמרה בעצב "כן". דני הביט אליה ואמר "אמרת שאת רוצה להפסיק לקלל". טל מתחה את שפתיה לחיוך ואמרה "אתה צודק". דני חייך ואמר "לא מגיע לנו שנסבול ככה, סבלנו מספיק". "אתה מספר לי?" שאלה טל בציניות "נמאס לי כבר להילחם, זה לא פייר!". "העולם...כולו בנוי מ"לא פייר" ועוד "לא פייר"...כול "לא פייר" אחד הוא עוד לבנה שבונה את כול הבניינים האלו. גם את האהבה שלנו בנה ה"לא פייר", טל" אמר דני בשקט. טל כרכה את זרועותיה סביבו ואמרה בשקט "זה לא פייר שה"לא פייר" קיים". "אל תדאגי, אנחנו נילחם. עד עכשיו הצלחנו לעשות מה שאנחנו רוצים, שרדנו ילדות מגעילה ואיומה יותר מכול דבר. אבל עכשיו...עכשיו אנחנו נסדר את החיים על פי הרצונות שנו. נמאס לי לעמוד בצד ולראות אותך בוכה" אמר דני. טל הרימה את ראשה אליו ואמרה בשקט "נמאס לי לעמוד בצד ולראות אותך כועס כול הזמן". "את רואה, במקום שנריב על דברים טיפשיים, כמו שכול הזוגות רבים עליהם, אנחנו נלחמים על דברים מהותיים, וזה גורם לדברים הקטנים להיראות כול כך טיפשיים, עד שאנחנו אל רבים עליהם בכלל" סינן דני בשקט. "אתה צודק" הסכימה איתו טל. "אנחנו כאלה קטנים בעולם הזה...כול כך" פלט דני. טל נשקה לצווארו נשיקות קטנות ואמרה בלחש "אני לא אוכל להיפרד ממך רק בגלל שאנשים לא רוצים שנהיה ביחד. אני אוהבת אותך". "ואני אוהב אותך, את השיגעון שלי, אף משוגע לא יכול להיפרד מן השיגעון שלו" אמר דני בשקט. "שרדנו במשך חמש שנים דני, שרדנו מבלי לעבור גבולות, מה עבר עלינו?...איך הצלחנו? זה בלתי נתפס!" אמרה טל בשקט. "אני יודע, מבחינתי זה בלתי נתפס בתודעה עוד יותר, פעם הייתי רואה את זה בתור הדבר הכי מטומטם שאני אצטרך להקריב אי-פעם למען בחורה, והיום אני רואה שזה היה הדבר הכי טוב. באמת איך בצלחנו?" שאל דני בהתרגשות. טל צחקה ואמרה "לא יודעת, אתה פחדת לפגוע בי, ואני סתם נהפכתי לשמרנית עוד יותר". "עכשיו פתאום, כשזה יהיה הפעם הראשונה, זה יהיה כול כך מיוחד בשבילי, את פשוט לא מבינה עד כמה שזה...כייף. פעם זה היה הדבר היחיד שהעסיק אותי, ובמזל שלא עשינו את זה. עכשיו, את רק שלי, אין פה שום טעות לעשות. את שלי" סינן דני באהבה. טל חייכה אליו ופלטה "גם אני, הייתי כול כך טיפשה אם הייתי נותנת לך פרצה...עכשיו אתה רק שלי". דני צחק ואמר "אנחנו של שנינו". טל צחקה גם כן ואמרה "תמיד קורה לנו, שאנחנו מתעוררים בלפנות בוקר, ולבסוף נשארים ערים עד מאוחר. היום לא, מחר אתה צריך לנהוג די הרבה זמן, ואני לא רוצה שתהיה תאונה, ואז נמות. אני מעדיפה לחיות ושתהיה ערני". "את צודקת, אז לילה טוב אהובה שלי" אמר דני בעברית. טל חייכה ,נשקה לשפתיו ואמרה בלחש "לילה טוב". *************************
יש המשך~~>