יא-בייבי פרק 51-הסוף

גילולית

New member
../images/Emo205.gifושוב פעם../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

דייי.....אהעהעה(כהרגלי בתגובותי פה
) איכשהו את תמיד מתבלבלת בין7-8 בחלקים LOL אולי זה פסיכולוגי, זה דווקא מעניין
די אני עומדת להתעלף זה כזה מושלם
דיויד
(אבל לא במובן הזה של המילה..הוא סתם חאמוד
)

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 9 -מישהי פה ערה?XD../images/Emo126.gif

Mutya - Real Girl : http://www.youtube.com/watch?v=-GC-4XUjM8M ************************************************************************************************************** "נראה לך שהיא תשנא אותי עכשיו?" שאלה טל את דני כאשר היו הם בדרכם אל בולטון. "מי?" שאל דני. "אמא שלך דן" אמרה טל בשקט. "לא נראה לי, איך אפשר לשנוא אותך?" שאל דני בשקט. טל העבירה את מבטה אל עבר הנוף המדהים שנגלה בחלון. היא פלטה אנחה ואמרה "לא יודעת". "תיראי, היא לבטח לא תגיב כמו אבא שלי...אבא שלי הוא אבא שלי, אבל אמא שלי...היא הרבה יותר...קשה" השיב דני בשקט. "אתה חושב אבל...שהיא תתנגד?" שאלה טל בחשש. "כן" השיב דני בגלוי. "כצפוי, כמו אמא שלי" אמרה טל בשקט. "את שמעת מה אבא שלי אמר לך, את לא צריכה לחשוש יותר מידי...תמיד אנחנו נמצא דרך עקיפה להיות ביחד" אמר דני בשקט. טל הרימה את רגליה על הכיסא, הניחה את נעליה מתחת לכיסאה ופתחה מעט את החלון. "אני לא יודעת," היא אמרה בשקט "אני קצת מפחדת". "את האמת? גם אני...מאוד" אמר דני בשקט. "וואו דני, בולטון ממש יפה" סיננה טל בשקט. "בהחלט, זה מקום מאוד יפה" אמר דני. טל הביטה א עבר הערים הבניינים, החוות ושאר הנוף שנגלה לעיניה. היא אהבה את זה, בולטון הייתה מקום יפייפיה, השדות שלפניה היו מדהימים, והחוות עוצרות נשימה. "אתה היית גר באזור הכפרי?" שאלה טל בשקט. "לא בדיוק, קצת אחרי. אבל האזור שלי הוא די קטן, ושקט" השיב דני. טל הביטה עליו ואמרה "אני רוצה לראות את בית הספר שלך, תמיד הסתקרנתי לגבי זה". "אין בעיה, נלך קודם כול לראות את כול המקומות, ואז אל הבית של אימי" אמר דני במהירות. טל חייכה וסיננה בשקט "סבבה". "סבבה?" שאל דני. טל צחקה ואמרה "זה אומר 'טוב' בעברית". "סאבאבה" אמר דני אחריה. טל צחקה ואמרה "ואני כבר חשבתי שהתרגלתי למבטא שלך בעברית". דני צחק ואמר "תפסיקי לצחוק עלי, גם את לא דיברת מעולה בהתחלה כשבאת לכאן!". "נכון, אתה צודק" אמרה טל בשקט. טל חייך ופלט "את גורמת לי לצחוק כול פעם מן התגובות שלך". "תצחק כול החיים, זה בחינם" אמרה טל בשקט. דני צחק ואמר "את מיוחדת, בהחלט". ************************* טל נשמה נשימה עמוקה והביטה על דני כאשר הוא הרים את ידו ודפק על דלת ביתה של אימו. "מי זה?" נשמעה קריאה מן העבר השני. "דני וטל" אמר דני בשקט. "אוה, שלום" אמרה אימו של דני ופתחה את הדלת. דני חייך ואמר בשקט "שלום אמא, הפרענו לך?". "שלום" אמרה טל וחיבקה את אימו של דני בידיעה שהדבר הבא שהיא תוכל לקבל ממנה זו סטירה. "שלום" אמרה לה אימו בחיוך מלבב. דני אחז בידה של טל ואמר "היינו אצל אבא מקודם". אימו הכניסה את שניהם והובילה אותם אל הסלון. "אוה," אמרה אימו "מה שלומו?". "בסדר" אמר דני. "מה מטרת ביקורכם? אני לא רגילה שאתה נוסע עד לבולטון. קרה משהו חמור?" שאלה אימו. "כן, אבל לא חמור...כאילו מבחינתו זה משמח אפילו" אמר דני בשקט. "בסדר," אמרה אימו בסקרנות "מה פשר הנימה הזאת דני?". טל הביטה אל עבר אימו, ואז אל עבר דני וראתה שהוא אינו מסוגל לדבר. "אתם רוצים לשתות משהו?" שאלה לפתע האם. "כן, מים" אמר דני בשקט. "גם לי בבקשה" אמרה טל בשקט. לאחר שהלכה אימו אל המטבח שאה טל את דני "מה קרה?". "לא יודע, אני לא מסוגל לומר לה את זה טל...אני לא יודע למה...אבל אני לא מסוגל" השיב דני בשקט. "אני אומר לה," סיננה טל בשקט "ואתה תחזק אותי".
יש המשך~~>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif 5 שנים הם ביחד וטל לא הייתה

בבולטון אפילו פעם אחת? הכיצד.?

butbut

New member
../images/Emo42.gifת'אמת?כשחשבתי על הזוג הזה ידעתי שאני

לא צריכה לפרט יותר מידי-כי זה פיק. אבל גם לא להזניח-כי אני אוהבת להשקיע במה שאני אוהבת[ציור\כתיבה]. ואממ...פשוט לא יצא להם ללכת לבולטון. למען האמת זה מקום די רחוק, ועצם זה ששניהם עובדים, וטל למדה...וגם רוב הזמן היא לא הייתה "מרשה" לעצמה להתרועע איתו יותר מידי...כדי לא לשכוח מחויבות אחרות. בקיצור קצת מסובך. אבל בסיפור המלא היא דווקא רואה את בולטון לפני.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק...יואו שוב שכחתי..10?../images/Emo126.gif

Avril Lavigne - When You're Gone : http://www.youtube.com/watch?v=otMB3WVQNVg
Peter pan-i'll try : http://www.youtube.com/watch?v=X-HyZioa-0U *************************************************************************************************** "סגרנו" אמר דני בלחש כאשר התקרבה אליהם אימו עם שני כוסות ובקבוק של מים צלולים. "מה העניין?" שאלה האם. טל בלעה את רוקה ואמרה בשקט "אנחנו...מאורסים". "מה?!" שאלה האם בהלם והפילה מידה את הכוסות והבקבוק. היא הביטה בעיניה הכחולות הגדולות בטל, ואז בדני בנה. "זה נכון מה שהיא אומרת?" שאלה אימו את דני לאחר כמה זמן של שתיקה מביכה. "כן" השיב דני בשקט. "אתה לא רציני, נכון?" שאלה אימו של דני שנית. "אני כן!" אמר דני בשקט. אימו הביטה אל עבר טל ושאלה "את יהודייה נכון?". "כן" השיבה טל בשקט ואחזה לדני בידו. "אלוהים" פלטה אימו של דני והתיישבה על הכורסה מולם. "אמא, אל תוסיפי לומר כלום" אמר דני. "איך לא דני? איך לא?...איך אתה מסוגל לעשות את זה?...ואת," אמרה אימו של דני אל עבר דני ועברה במידיות אל טל. "ההורים שלך לא מתנגדים?...הם לא אמרו לך על הכפירה הזאת כלום?" שאלה האם בשקט. טל בלעה את רוקה והשיבה "הם כעסו, אמא שלי לפחות". "אלוהים!...למה נתת לזה לקרות?" שאלה האם את דני בכעס. דני הביט לעברה באדישות ופלט "אני מצטער אמא, אבל לא אכפת לי לגמרי...אני אוהב אותה". "אהבה אסורה, לעזאזל!" צעקה אימו. טל אחזה בידו עוד יותר והרגישה את דמעותיה עולות, אבל היא ניסתה לשלוט בהן והחזיקה אותן עמוק בפנים. "מה תעשה עכשיו?" היא המשיכה והתעלמה מטל לגמרי "תהפוך ליהודי? תשכך מן הדת שלך! איזו חרפה!....בשביל זה גידלתי אותך?". "אמא, את לוקחת את זה קשה מידי, בחייך!" קרא דני. "אני?...דני, אתה קתולי, איך אתה מצפה להתחתן עם יהודייה? לעזאזל!" אמרה אימו של דני בכעס. טל פלט אנחת כעס ואמר "אני לא יודע!...אני לא יודע!". "מעולה! אז בשביל מה התאהבתם בכלל מההתחלה?...בשביל מה? הייתם צריכים לעצור את זה עוד פעם!" אמרה אימו של דני. "אמא, בבקשה ממך" אמר דני בשקט. "שום בבקשה דני!...אהבה זו אחריות. אני שמחה בשבילך שאתה מתחתן, וטל היא בחורה נחמדה מאוד. אבל אני בכלל אל שמחה שאתם מתחתנים, כי זה אתם! אתה קתולי והיא יהודייה למען השם!! איפה המוח שלך? למה אתם שניכם לא מצליחים להבין את החומרה שבמעשה הזה? זה אסור!" קראה אימו בכעס. "למה את לא התנגדת? למה?...אתם שניכם חיים בחלום, מה תעשו עכשיו?" שאלה אימו של דני את טל. "אמא, תפסיקי להאשים את טל! זו אשמתי גם כן!" קרא דני. אימא של דני פלטה אנחה ואמרה בשקט "אלוהים ישמור...מה יהיה איתך דני? למה אתה מורד בי?". "אני לא מורד בך אמא!" קרא דני "אני הולך על פי מה שאני מרגיש". "אז מדוע אתה מרגשי רגשות אסורים? חסרות בנות מהמגזר שלנו?" שאלה אימו באי-הבנה. "לא! אבל טל היא האחת, רק אותה אני אוהב! למה קשה לך להבין את זה?" של דני בכעס. "דני, תירגע" אמרה טל לדני בעברית ועצרה אותו מלהתרומם בכעס וללכת. היא הודתה לאלוהים על הרגע שמצאה זמן ללמד את דני מספר מילים שימושיות בעברית. למרות שהיו אלו מילים מצומצמות, ובכול זאת, יעילות. "אני לא יודעת מה לומר לכם, אני בטוחה שגם אמא של טל הגיבה ככה" אמרה אימו של דני בכעס. "נכון" אמרה טל בשקט "אבל זה לא משנה, אנחנו נמצא דרך לפתור את זה". "אין דרך יקירתי! אין!" קראה אימו של דני. "אמא! תעזבי אותה כבר, אלוהים...היא בסך הכול צודקת, ואת יודעת את זה" אמר דני. "דני וטל, אני מאוד מצטער...דני, אפילו שאתה הבן שלי, אני לא נותנת לך את ההסכמה שלי. זה דבילי! זה אבסורדי!...אני לא רואה לנכון את הקשר שלכם!" קראה אימו של דני. "אמא" אמר דני בשקט. "לא דני! אל תדבר אלי בכלל!!" קראה אימו של דני. טל הרגישה את דמעותיה עולות אל עיניה. היא התרוממה במהירות ואמרה בשקט "אני צריכה ללכת לשירותים". "היא הרה?" שאה אימו של דני בהלם. "לא!" זעק דני. "לא!" קראה טל. "אוה" אמרה אימו ש דני. "בכניסה השנייה משמאל" הסביר דני לטל. "בסדר" אמרה טל בשקט. היא הביטה אל עבר דני במהירות, ופסחה על פניה של אימו. היא הניחה את תיקה על יד דני, והלכה אל עבר המסדרון. בדרכה כבר דמעה קטנה השתחררה מעיניה. טל הביטה על התמונות שהיו תלויות בקירות שבמסדרון, וראתה את דני כשהיה קטן עם אחותו הגדולה, ואביו ואימו. בתמונה אחת, ממש לפני שנכנסו הם אל השירותים, ראתה טל את סבו וסבתו של דני. לסבתו הייתה שרשרת שאת פשר התליון שלה לא הצליחה להבין,אך הוא סיקרן אותה מאוד. היא מיד נכנסה אל תוך השירותים, סגרה את מכסה האסלה וישבה שם כשהיא מנסה להירגע מבכייה. היא כבשה את ראשה בידה וניגבה את שיירת הדמעות המלוחות שהתפרצו מעיניה. כאב לה, כאב לה שהיא לא יכלה לחיות עם אהובה, כאב לה היא לא יכולה לעשות משהו אחד בחיים שלה שיספק לה אושר. היא לא ביקשה יותר מידי, רק אושר אחרי כול האופל שמילא את ליבה. היא לא הבינה מדוע אלוהים מתנכל אליה. כול עולמה התהפך מעליה. ליבה התפוצץ לו במהירות לאלפי חלקים. וכעת היא מנסה להשיב את כולם למקומם, אך הדבר נראה כבלתי אפשרי. *******************
יש המשך~~> [אוקי-זה הרגע שגם אני לא שולטת בעצמי..]

Lior1590

New member
איזה אמא יש לדני...../images/Emo4.gif

מה הבעיות שלה? השניים אוהבים אחד את השני... יואווו איזה מדהים, אני ממש מתארת אותם יושבים שם ומדברים עם אמא שלו, ושהיא צועקת עליהם כאילו הם ילדים קטנים שעשו משהו רע.. תמשיכי ככה בוט..

Maddie

New member
../images/Emo7.gif אהבה אסורה../images/Emo54.gif

אוה נו באמת... לפעמים הדת כל כך מעצבנת.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifושוב אני אומרת... אהבה לא קשורה לדת

כאילו WTF יש לה?! אזמהה זה לא אומר שהוא ישכח מהדת שלו, זה כולה דת! XDDD

kelly7i

New member
../images/Emo45.gif

למה שיהיה להם אסור להתחתן בגלל הדת, מה היא כבר אומרת? אחרי הכל הם 2 אנשים בעולם הגדול, אז מה זה כבר אם הם יהיו ביחד, מה זה כבר בשביל העולם הגדול הזה? למה לחלק אנשים לפי דתות, זה מפגרXD

screamin pittas

New member
OMG../images/Emo12.gif

סבתא של דני יהודייה?
והתליון הוא של מגן דויד? ואמא של דני תנצרה כדי להתחתן עם אבא שלו?
נו-אני צריכה להשלות את עצמי שהם יוכלו להתחתן בסוף

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo46.gifאמאשל דני ואמא של טל ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני ממש מטומטמת, קראתי את השירים למעלה ואז אני רואה את השני ואני כזה פיטר..פאן..מעניין מי זה ולקח לי 70 שנה להבין שזה פיטר פן LOL(זה פיטר פן נכון?XD)

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 11 ../images/Emo126.gif

Robbie Williams - Angels : http://www.youtube.com/watch?v=LF8unwxhNho ************************************************************************************************************** טל יצאה מן השירותים, לאחר שניגבה את עניה ודאג שהן יבשות. היא חייכה לעצמה בראי ופתחה את הדלת. היא המשיכה במסדרון והגיע אל הסלון, בו ישבו דני ואימו. דני עמד בפינת החדר, ואימו שמה את ידה על ראשה. "אלוהים, איזו טעות" היא מלמלה בשקט. "די אמא, אמרת מספיק!" אמר דני בשקט. "מה קרה?" שאלה טל בשקט. "אני צריך לצאת, זה מה שקרה" אמר דני בכעס. "כדאי שתירגע! ותרענן את המוח שלך...וגם את ילדה, כדאי לכם לחשוב על זה שוב, אל תהיו טיפשים" אמרה אימו של דני לטל. טל הביטה לעברה ושאלה בשקט "למה את לא רוצה שנתחתן?". "כי זאת טעות!...איך הילדים שלכם יחיו? איך?..חצי יהודים וחצי קתולים? איפה במוסר שלך בתור דתייה? את גם כופרת כמוהו" אמרה האם לטל. טל הביטה בעיניה הכחולות ואמרה בכאב "אנחנו מאוהבים, איך נשלוט בזה?". "אני לא יודעת!" קראה אימו. טל הביטה אל עבר דני, והלכה לצידו. היא החזיקה את ידו והרגישה אותו מושך אותה כלפי חוץ. "אנחנו יוצאים, תסלחי לנו" אמר דני בשקט ומשך את טל. "דני, זהירות" קראה טל. "אני נזהר, אני נזהר" אמר דני בשקט. הוא פתח את הדלת ויצא החוצה, הרוח הכתה בפניהם של השניים. טל עזבה את ידו של דני ואמרה בשקט "אלוהים". היא התיישבה על הספסל הראשון שראתה והביטה אל עבר דני שהעדיף לעמוד ולנשום אוויר צח. טל הביטה לעברו, ואז הביטה על עבר ביתו ופלטה בשקט "דני, איזה בלגן". "עזבי את זה" אמר דני בשקט. "איך אפשר?!" קראה טל בכאב. היא הרגישה את דמעותיה עולות שנית, בטנה החלה לכאוב שוב, אך לא התייחסה. היא הביטה אל עבר דני והרגישה את עיניה מתמלאות בדמעות. דני הביט אליה והתרכך מידית. היא התיישב על ידה ומשך אותה אליו. "לא טל, אל תבכי!" הוא אמר בשקט. "דני...אני רוצה להתחתן איתך" אמרה טל חלושות. "גם אני!" אמר דני "ואנחנו נתחתן, גם אם אנשים ירצו בכך וגם אם לא". טל הרימה את ראשה אליו ונענעה את ראשה לשלילה "זה בלתי אפשרי" היא לחשה "בלתי אפשרי כבר, אין לי כוחות לזה". "אין-דבר-כזה-בלתי-אפשרי טל! אין!" קרא דני בכעס. טל הרימה אליו את עיניה הדומעות, לאחר מכן היא השפיה את מבטה ולחשה "לא אכפת לי מן ההתנגדות של ההורים שלנו, אני אוהבת אותך". דני תפס את פניה של טל ואמר לה בשקט "גם אני, תקשיבי לי טוב-טוב. אנחנו הולכים לסיבוב הופעות באירופה-והאזור, בקרוב, אני יודעת שזה לא קשור...אבל את רוצה להצטרף?". "לשם מה?" שאלה טל בשקט. "נעצור בישראל, ונתחתן שם ללא משפחות, נתחתן עם חברים טובים" אמר דני בכאב. "זה כול-כך מפחיד אותי" סיננה טל בשקט. "גם אותי, אבל אף אחד לא מוכן לראות את האהבה שלנו" אמר דני בכעס. טל גיששה אחר ידו של דני, היא תפסה אותה בזהירות ואחזה בה בחוזקה. היא התרוממה מן המקום בו ישבה והתיישבה עוד יותר קרוב אליו. דני כרך את זרועותיו סביב גופה, טל שמה את ראשה על חזהו ופלטה "אני מרגישה כול כך מטומטמת, מההתחלה הרגשנו שזה מה שיקרה...לעזאזל! לא אכפת לי מה כולם חושבים, אני אוהבת אותך...אני רוצה למות, אבל אני מאוהבת!, למה זה קורה רק לי?!". "טל!" אמר דני ואחז בכתפיה, הוא סובב אותה אליו והביט בה בעיניו הכחולות ואמר "זוהי לא רק את, גם אני שקוע בבוץ הזה. אבל אני לא לבד, אנחנו ביחד בדבר הזה. רק ממך אני מצליח לשאוף את הכוח להמשיך ולהיות סבלני, ועכשיו את מרימה ידיים?". "לא, אתה צודק...אני ביחד איתך בזה" פלטה טל בשקט. "זאת בדיוק הסיבה למה אני מאוהב בך אנושות. איפה אני עוד אוכל למצוא עצמי בחורה כמוך?" שאל דני בחנפנות. טל נשקה ללחיו והשיבה "באף מקום". שפתיו של דני נמתחו לחיוך מסופק, "כשאת בוכה את גורמת לי כאב, כאן" הוא אמר והצביע על ליבו. טל נגעה בחזהו במקום של ליבו, היא התרוממה ועזרה גם ו לקום. לאחר מכן היא נעמדה על קצות אצבעותיה ונתנה לזרועותיו להיכרך סביבה. היא נשקה לצווארו וסיננה בשקט "אתה צריך להתגלח, כבר התחלת להזניח את עצמך בזמן האחרון".
יש המשך~~>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif למה שהם יתחתנו בישראל אבל?

הם צריכים להתחתן בנישואים אזרחיים כי עדיין כל אחד מהם מאמין בדת שלו, ובארץ אין בחוק נישואים אזרחיים. so..?

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 12 -תפוזבל עושה לי בעיות!!! ../images/Emo126.gif

I Just Can't Live A Lie : http://www.youtube.com/watch?v=vXmqhY7ycd4 ***************************************************************************************************** דני חייך ואמר "רק אם זה ימנע ממך להיות איתי, אני אתגלח". "זה ימנע" אמרה טל בשקט "קצת קשה לנשק 'קיפוד'". "מה זה קיפוד?" שאל דני בבלבול. טל צחקה ושאלה "אתה לא יודע מה זה קיפוד? יצור קטן, כמו עכבר גדול, עם קוצים". "לא, אמר דני. "זה מוזר" אמרה טל בשקט. "שמעתי על המילה הזאת פעם, אבל...זה לא כול כך מצוי בלונדון יקירתי, הקיפודים חיים בשדות, לא?" שאל דני. "אכן, ובגנים" אמרה טל. "כשתפגשי אחד, תאמרי לי" אמר דני. "אין בעיה" השיבה לו טל. "תקשיבי, אני לא מעוניין להקשיב עכשיו לבלבולי השכל של אימי. אני חושב שהגישה שלה מוטעית, וגם של ההורים שלך. אני לא יודע מה נעשה, מצידי שאני באמת אתגייר---" "לא דני! אני...אני אל יודעת, אני ארגיש עם זה רע" סיננה טל בשקט. "למען האהבה שלנו?" שאל דני בשקט. טל הביטה על עיניו השמאלית, ואז אל הימנית ואמרה בשקט "אני לא יודעת מה קורה כאן, אבל...אני רק לא רוצה שתעשה משהו בלתי צפוי, תבטיח לי שלא תעשה משהו בלתי צפוי!". "אני..." אמר דני בשקט. "דני ג'ונס, תבטיח לי!" קראה טל. דני מיקד את מבטו בעיניה ופלט "מבטיח טל, אני מבטיח". טל חיבקה אותו במהירות ואמרה בשקט "מה נעשה עכשיו?". "רוצה ללכת לאנשהו? לבית-קפה...לא יודע, מקום שקט" אמר דני בשקט. "ואז נחזור לכאן?" שאלה טל בשקט. "בדיוק" הכריז דני. "בסדר" אמרה טל בשקט. היא אחזה בידו והלכה ביחד איתו אל עבר הרכב שלו. ************************** "טל?" פלט דני בשקט כאשר הביט עליה ממושכות. הם ישבו בבית הקפה הקטן שמצא דני, וסיפר לטל כי הוא, בתור נער צעיר, היה בא לכאן עם חבריו. "כן?" שאלה טל בצרידות. "מה קרה? את נראית מהורהרת" שאל דני בשקט. טל העבירה אליו את מבטה שטוף הדמעות ואמרה בשקט "אני חושבת". "על מה?" שאל דני ואחז בידה. טל התקרבה אליו עם כסאה ואמרה בשקט "עלינו". "אל תדאגי," סינן דני בשקט "אני אדאג לזה, אני אדאג לך...נמאס לי לשמוע תשובות שליליות בכול מקום, נמאס לי לדעת שאנחנו היחידים שמבינים את עצמינו". "אני יודעת" אמרה טל בשקט. "אל תדאגי" אמר דני בשקט. "דני," אמרה לפתע טל בשקט "כשהלכתי אל השירותים, ראיתי את השרשרת של סבתך...בתמונה, מה יש לה בסוף השרשרת? כלומר, מהי הצורה של התליון?". "אני לא יודע, מדוע?" שאל דני בשקט. "כי...אני מאוד מסוקרנת לדעת" אמרה טל במסתוריות. "אני יכול להראות לך, אולי זכוכית מגדלת תעזור לנו" אמרה דני בשקט. "הייתי רוצה לראות את זה, מאוד אפילו" סיננה טל בשקט. "בסדר," אמר דני "עכשיו כשנחזור תזכירי לי לביא את התמונה והזכוכית מגדלת" אמר דני בשקט. "בסדר" אמרה טל בשקט. "טוב, אני אלך לשלם לו, ואת תפתחי את האוטו, או שאת רוצה לבוא ביחד איתי? ושנינו נפתח את הרכב?" הציע דני בשקט. "לבוא איתך" אמרה טל בשקט. דני חייך אליה, נשק ללחייה ואמר "אין לי מילים לתאר לך עד כמה שאת חשובה לי, ועד כמה שאני אוהב אותך. מילים בעיני יכולים להיות השקר הכי גדול". "השירים שכתבת לי הם לא שקר בעיני" אמרה טל בשקט. "לא, הם אמיתיים" סינן דני. טל חייכה אליו, חיבקה אותו בחוזקה ואספה את תיקה מן הכסא בו ישבה.
יש המשך~~>

למעלה