יא-בייבי!30-31פרקים

butbut

New member
אכן-הישרים שלך טובים../images/Emo9.gif

כן,כרמן+דאגי זה סוג של רומן על הסט. LOL גם לי לא..בעצם היו לי...אבל זה קורה בפעמים ממש נדירות. השיר הראשון מדהים
. ואת השני הכרתי כבר. את חובבת פינק-אה

גילולית

New member
או מאן!

וואי זה כזה מפחיד ועצוב מזל שהוא הולך לכלא(הוא הולך, נכון??) ולא היו לה פעם סימנים כחולים על היידים?או שפספסתי משהו? כרמן נראית ממש נחמדה ומצחיקה כזאת (קצת קשוחה..) ואמרת משהו על לגמור או להמשיך לכתוב אז- אל תפסיקי את הפיק הזה לעולם! זה יהיה כמו האופרות סבון האלה שמגיעות לפרק 3957 וכו'..!

butbut

New member
חח...כן הכול נכון לגבי הכולLOL

כרמן בהחלט קשוחה..אבל זה למטרות טובות XD חחחח 3957? אם יציעו לי להיות תסריטאית של הסיפור הזה אני בוודאי אסכים
XDD

just orr

New member
וואו. פרק טוב.

ג'ורג' הזה... מגיע לו!! אבל כלכך!!!!!!!
בחלק השני, במריבה הזאת של טל וג'ורג' אני כולי "גו טל, גו טל!!" XDD וכשהיא בכתה.. זה היה ממש עצוב
עם כל הטראומות האלה שלה וזה
[ואני שוב טוענת שהיא צריכה פסיכולוג
]
"היא הביטה אל עבר אימי, שסימנה לסבתו מספר סימנים. נראה היה כאילו שהן מתכננות להנחית חללית של עבמי"ם במקום."
"קדימה קניידעלך, אני רוצה לראות מעשים ולא דיבורים" חח זה היה ממש משעשע XD
"בחורה?...מכונה?...אוי לא!, רק רגע, תני לגמור! כלומר לסיים" קרא דני. חח לפעמים טל כזאת תמימה XDD כשדני מדבר איתה על דברים גסים היא ממשששששש נגעלת XDDDDDDDDDDD והרמזים האלה בסוף? די! תפסיקו! תגידו פשוט מה שאת רוצים להגיד כמו שזה, וז-ה-ו-!
ולסיום- תשובות: רוב הפרק הייתי ככה:
אבל בעיקר [ושמתי לב שאת לא שמה את הסמיילי הזה כל פעם שאת שמה סמיילים ><]-
(כמובן, אם היה אפשרי שהעיניים יהיו בצורת לב XD) ואני טוענת שטל צריכה להיות עם דני[!!!!!!!] כמובן. ולדעתי את צריכה לשים את כל מה שהוספת... כי האמת, מבחינת עלילה, אני מרגישה שלא עברנו ממש הרבה ואם זה ייגמר עוד 4 פרקים בטח יהיו חסרים דברים וזה.. (ואולי זאת סתם הרגשה שלי
) ולי זה ממש לא מפריע לקרוא הרבה XDDD הפיק שלך ממש סוחף וכיף לקרוא אותו :) ולסיום סיומי של כל הסיומות- פרק חזק.
[חפרתי
]

butbut

New member
חחח מעודדת את טל,אה../images/Emo35.gif

XDD היא בהחלט צריכה-אבל האגו שלה יותר מידי פגוע+נפוח מכדי ללכת לפסיכולוג. יש לה מספיק דברים על הראש חוץ מלשפוך בפני אדם זר את הלב שלה. לפעמים טל תמימה
היא תמיד תמימה סלש עיוורת למה שקורה. חח אוקיי. לקחתי לתשומת
י הקטן LOL
תודה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif וואו! איזה פרק [31] ../images/Emo70.gif

חשבתי שאני אהיה מגיבה הראשונה אבל בעצם לא כי אני הולכת עכשיו לכתוב וואחד [הצחקתי את עצמי XD ] חפירה P: קודם כל אני חייבת לציין ... את כתבת לי במסן שזה הולך להיות פרק מעפן ואמרתי לך שאת תטעי נכון ? זה אחד הפרקים החזקים, אחד הפרקים ה ח ז ק י ם
פשוט פרק מדהים ... כ"כ חזק, כ"כ עמוק .. אני מדברת כמו לסבית קטנה וחושנית XD -- כבר אמרתי לך כמה אשני אוהבת את התיאורים שלך
כ מ ה שאני
את התיאורים שלך
איך שאת מצליחה לעשות שכל משפט שמישהו אומר הוא בהפרש בערך 3 שורות ממפשט אחר שמישהו אומר בגלל התיאור של מה שהוא עושה באותו הרגע, איך שאת מצליחה לתאר משהו שקורה בפיק, במילים שונות לגמרי, בסיטואציה שונה לגמרי
זה מדהים פגר
יש לך כשרון :) התיאוריןם שלך באמת עמוקים
-- וואו את צריכה לראות את הדף קשקושים שלי חצי ממנו כל מיני משפטים שכתבתי כדי לכתוב לך בתגובה XD טוב אז נתחיל ... ודה בסדר מבולגן אז אל תתיחסי P: קודם כל, נורא הצחיק אותי שכתבת פדופיל בהתגלמותו XD כי בדיוק לפני שקראתי את הפרק צעקתי לך שהוא פדופיל רע, רק שכחתי את הבהתגלמותו XD ג'ורג'- תמות >< וואו אבל באמת הפתעת אותי שג'ורג' אוהב את טל, זה הדבר ה א ח ר ו ן שהייתי חושבת עליו
שוב, כשרונית P: -- זה היה נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא חכם מצד טל לעקוץ [XD] את ג'רוג' כשהוא אמר לה שהיא ילדה חצופה, קטנה, יפה ומושכת , : ואתה שמן, מכוער וקן- אנחנו שווים XD זה נורא הצחיק אותי P: דמיינתי תמונה של טל וג'רג' אחד ליד השני הוא משן מכוער וזקן, היא קטנה יפה חמודה כזאת מחייכת וכתוב מעל: "תאומים" XDDD או גאד, הם תאומים, והוא נמשך אליה !? בן זו*ה! XDDDD -- אני ממש אוהבת שטל חושבת בינה לבין עצמה
במיוחד בקטע שהיא אמרה לעצמה שלג'ורג' יש כוח ולה יש מוח, זה כ " כ נכון
אהבתי את המשפט (; אני גם ממש אוהבת שהיא כל הזמן נזכרת בסבא רבה שלה ובמוכר שלונים, זה ממש עמוק ומזכיר את העבר של הפיק P: -- ( שמת לב ש\אני כל הזמן כותבת "אני ממש אוהבת..." ? כי אני אוהבת את כל הפיק שלך! XD ) היה את הקטע שטל אמרה לג'ורג': אתה חושבת שאתה יכולה לעשות כל מה שאתה רוצה מפני שאתה גבר? זה היה נורא חכם, זה היה באמת נכון , אף בת לא הייתה עושה את זה P: XD כאילו אבל דוגרי בנים חושבים שהם יכולים לעשות מה שהם רוצים כי הם בנים !!! מי הם חושבים שהם !? נסחפתי XDDD אבל ג'ורג' מטומטם .. XD -- היה את הקטע שג'ורג' סיפר לטל שכשהוא היה בתיכון כולם רצו אותו? אני כזה: OMFG מי רצה יצור מעוות, מגעיל, שמן ופדופיל כמוך? אפילו אלוהים לא רוצה אותך בגלל זה אתה לא מת !שמן מכוער לך תזד**ן! אני חמה עליו עכשיו
שיממממות P: ואז טל אמרה לו שעכשיו הוא יצור מגעיל ושמן - תשלים עם זה P: חחחחח צחקתי, כל הכבוד לטל XD הראתה לו מה זה לשמן המכוער הזה !!! -- לא להתייאש- כמעט מסיימים את הקטעים על טל וג'ורג'! XD מעכישו אני וכתבת גורג במקום ג'ורג' כי אין לי כוח XD גורג נישק את טל! אעאעאעאעאעאעאעעאעאעאע פדופיל שכמותו
אני רוצה לרצוח אותו! אבל אז בעצם אלוהים יסבול וישנא אותי ויהרוג אותי :( אז לא ... אני רוצה להרביץ לו !!! לענות אותו !!! שיבין מה זה !!! אייייייכ אני לא מאמינה שהוא נישק את טל, טלוש, טלושי, טלולה, טל ג'ונס XDDD דמיינתי את השפתיים החומות המגעילות השמנות המכוערות הזדוניות שלו מנשקות את טל ורציתי למוווות :( למה? גורג רע, שונאת אותו >< -- אבל אז ... |מחייכת חיוך זדוני| טל סטרה לגורג!!! מגיע לו P: טיפש שכמותו P: בטח כל היד הלבנה והקטנהה שלה נספגה בתוך השומן שבלחי שלו ! הצחקתי את עצמי XD באלי גם להביא סטירה לגורג אבל עם כפפות כדי לא להזדהם שוב הצחקתי את עצמי- כפפות XD -- אוקיי סיימנו את קטעי טל + גורג P: וואו בקטע שדני זעק אל טל שתכתסל לו לתוך העיניים אני כזה: |עצוב| או מיי גאד, טל תסתכלי לו לתוך העיניי םכבר יא'פוסטמה !!! חחח P: סתם היא לא פוסטמה, אני אוהבת אותה :) אבל כזה או מיי גאד דני מסכני קטני חמודי שקסי מושלמי שלי אני רוצה להסתכל לעיניים שלך! אני !!! XDD ואז היא סיפרה לו מה גורג עשה לה כמעט בכיתי,חמודים שלי שניכם, תהיו כבר ביחד והכל יהיה טוב P: טל המסכנה ודני המסכן שני מסכנים חמודים שקסיים שלי תהיו ביחד והכל יהיה טוב ויפה :) חמודיזים אל תהיו עצובים :( -- כשטל ודני התחבקו אחרי ה-מקרה [הצחקתי את עצמיXD] ואז דני נשק בראשה [XD] חייכה והסמקתי לא יודעת למה P: חמודים קטנים שלי, כמעט הכנסתי את היד למחשב כדי להרגיש את הטלטלים החמודים של דני השקסי החמודי המתוקי שלי :( אני מדמיינת אותם נושמים אחד על השני ושניהם אומללים עם דמעות בעיניים ... באלי לחבק את שניהם ולנשק את דני וטל בלחי חמודים :) -- טל נורא עילגת כשדני אמר לה שהמכונה לוהטת הויא לא הבינה XD בפעם הראשונה גם אני חשבתי כי כתבת : או, זה היה טוב סוטה קטנה של פסיכוו XD אבל בפעם השנייה הבנתי, לעומת טל העילגת שגם בפעם ה340569568756085121584357 לא הבינה P: מה קשה להבין !? הוא הסביר זה לא מה שהוא מתכוון ! שתחשוב שוב ! חחח עילגת קטנה וחמודה P: -- לומר לך משהו
כל פעם, אלב כל פעם שדני אומר לטל משהו ויש בו את המילה 'טל' זה נשמע לי רציני, מאד רציני. כאילו הוא מסכל אליה אל תוך העיניים והלב שלו זועק לעזרה ויש לו כמעט דמעות בעיניים המושי מושלמות שלו והוא צריך חיבוק מפסיכו
XDD סתם אבל באמת כל פעם שהוא אומר טל במשפט זה נשמע רציני כמו: זה כואב טל, זה באמת שורף א ומשהו כזה XD -- נורא מעצבן אותי שדני וטל כל הזמן רומזים, באלי לרצוח את שניהם XDD אבל הם באמת כל רגע רומזים ואני חייבת לדעת מה קורה, מה הם חושבים שהם, באצבעונית
חחח סתם כפרעליהם P: ד"א אצבעוניתאני נורא אוהבת שהם מדברים בשפה הזאת כי זאת שפה משותפת שלהם, כפרעליהם
אל תחשבי שמכל התגובה הזאת אני מאוהבת בטל XD -- אז כאן נגמרת לה התגובה P: לא שתי תגובות שלמות אבל חפירה רצינית XD וזוכרת את מה שביקשתי ממך לפני שבוע בערך במסן ? עוד לא עשית את זה >< אז תעשי
ומה שייצא לך מהתגובה הזאת זה- שאת כשרונית
אוהבת הכי הכי בעולם, פסיכוו שלך שמתה לדבר איתך בטלפון P:

butbut

New member
ואיי אם השעה עכשיו לא הייתה ממש מאוחרת הייתי

כותבת לך תדובה נורמאלית. אבל מה שכן,אני כן תיארתי אותה
תחפי טוב טוב תיארתי את הגוף שלה-והסגנון בגדים שלה-ואת השיער-והפרצוף זה כבר התחום של כול אחת כאן. XD אממ..ג'ורג'
בואי נתחיל דלבר על המנוובל הזה. הוא יצור. שמן. מכוער. פדופיל. יש לו תכונות רעות במיוחד הוא היה האמרגן של מק' הוא חשב שהוא היה מקובל פעם הוא נישק את טל[גבר-לפני דני
-אם בכלל><] יש לו את ה-38-40 בגיל אין לו אישה-לא נשוי הוא יצור מעווט. בקיצור,חולני לגמרי
טל
טל לגמרי התחרפנה. כאילו עם כול הכבוד ל"אני לא ידועת במי לבחור"-היא אמרה בעצמה שהיא לא בקטע של דני. אבל האם היא משקרת לדני-או אומר את האמת
. דני
. דני מסכן. זה כול מה שיש לי לומר. כול שאר הדמויות-או או בהחלט. מסכימה איתך שמשהו חייב לקרות בין טל ולדני. אפילו ריב-או ויכוח. אבל משהו
פגר=]

Charley XD

New member
על שני הפרקים !!

אוקי אני מגיבה על שני הקטעים ... ויש לי הרבה !! (כרגיל ...) בוט אני לא יודעת מאיפה את מביאה את הרעיונות ההזויים שלך !! אבל אני חייבת לציין, זה מוזר, דאגי, דני וג'ורג? והרשימה לא נגמרת כאן ><" אחח טל מוכשרת אה? מזכירה לי מישהי XDD טוב ועכשיו לתגובות... כן הרגשתי בערך כל פרצוף ממה שהיה שם ... ג'ורג פדופיל ודני... אחח דני ... באלי לי לנשק אותו ! איזה חמוד הוא כרגיל הרגת אותי עם השגיאות הקטנות שלך ... אני לא יודעת למה זה מצחיק אותי !! זה פשוט גורם לי לצחוק.. מוזרה שכמותי ><" הפעם יש 3 ! אך בכולז את לבדם. רציכים – צריכים חיולך - חיוך רציכים XDDDDDDD ועכשיו לקטע שצחקתי ממנו בלי קשר לזה : "היום שבו האישה כן תגבור על האיש" אני חושבת שזה הצחיק אותי כי זה כל כך מתאים לי להגיד את זה ! "מה דעתך על סירוס? אני חושבת שזה מה שעושים לאנשים חולנים כמוך בארץ הזו" הטיחה טל בפניו אוקי, התגובה שלה הייתה כאילו היא בעולם אחר ! לא מקשיבה לו, מעלה רעיונות XDD זה היה כל כך מצחיק, איך להרוג אדם בכאבים שהוא תופס אותך ! קדימה אני פתוחה לאפשרויות הזוייות.. בוט כרגיל, זה מדהים .. וחבל שלא יצא לי לדבר איתך ><"
וואי זה יצא ארוך וחופר מהרגיל XDD

butbut

New member
חחחח...לא נגמרת?היא רק התחליהXD

נו תמיד שגיאות>< XDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה החיםם.. LOL העיקר שזה מצחיק. חחחח כעע היא כזה חושבת מה לעשות והוא משגע אותי. וזה טוב יכי ככה היא אטומה. XD

וואוו לא הגבתי מלא זמן!!!

בוטיי תסלחי לי שאני לא חופרת היום פשוט אני לא במצב רוח משהו.. אבל הפיק עצמו הוא מדהים והפרקים היום נגעו בי בנקודה מאוד רגישה. בואו נאמר שאני יודעת איך זה שפתאום נוגעים בך מתי שאתה לא רוצה... (לא ,לא אנסו אותי ,אבל ..אני חוויתי משהו מטיפה דומה) בקיצור הפיק מדהים. אין לי מה לומר יותר הוא באמת מקסים.. ובטעות באמת חפרתי:) אני אוהבת אותך

butbut

New member
וואי זה ממש עצוב-אם את רוצה לדבר על זה או

משהו כזה את מוזמנת. אחרי שכתבתי את הפרק ישר הבנתי בעצם... מה המהות האמיתית של הקטע של "פדופיליה"..ונגיעה מחוץ לרצון. זה ממש מפחיד.
סולחת. אוהבת אותך בחזרה

McFly rullz

New member
איימי מתאימה באמת לדאגי../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

שניהם בסיסטים,שניהם חמודים שכאלה
וסבתא של דני עם החברות שלה-
ו.... WTF??!!?!?!?!?!?!?!!??
מזה ג'ורג מקנא להם!?!?!?!?!
אמאלה,שקראתי היא ראתה את דני כמעט בכיתי...כאילו זה אמיתי!!!
הג'ורג' הזה צריך להרקב בכלא
*אגב אני קוראת וכותבת לכל חלקXD בגלל זה זה לא כ''כ קשור אחד לשניXD* דני נשמע כזה מתוווווווווווק!
אבל אני עדיין חושבת שטל ודאגי
אבל מה האפשרויות?
היא אוהבת את דני!
מענין מה קרה לאבאא.....>< אהה ו...אני חושבת שאת צריכה להמשיך את הפיק[או יותר נכון סיפור...]\ כיייי...זה קצר!!
ואני רוצה שזה יהיה ארווךךך...זה מעניין
כפרעלייך גרמת לי להיות מרותקת למחשב!
הפרקים תוחתיייייייייייייים גם את

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifבקשר לאצבעונית-שנמצאת הרבה בפיק../images/Emo9.gif

בגלל שאצרבעונית מופיעה הרבה בפיק שלי-ולפעמים אנישם לא מבינים על מה אני אשכרה מדבר. אז זה ההסבר מויקפדיה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA
זה השיר "Let Me Be Your Wings " -באנגלית: http://www.youtube.com/watch?v=RTiqkoszjWE&feature=related
השיר הזה בעברית: http://www.youtube.com/watch?v=_hSUJ-3MYhY
הסרט המלא..בגלל שאסור [לפי חוקי תפוז] לשים קישור לשם-אז אני רק יכולה לומר לכן לכתוב Thumbelina part 1 בחיפוש לש יוטוב-ואתן תמצאו ככה את הסרט המלא-בלי תרגום כמובן-אבל זה ממש יפה. זה יוצא 9 חלקים בסך הכול
מקווה שהבנתן=]
בוט.

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifאיזה נוסטלגיה,כשהייתי קטנה זאת הייתה

אחת האגדות שסיפרו לי:]

l i t a l 369

New member
אני כ"כ אוהבת את הפיק שלך :)

סופסוף יכלתי לקרוא את הפרקים : | הייתי באילת ואז בדיוק שהדלקתי אותו כשחזרתי המחשב החליט שהוא מיצא את עניין החיים ושלא בא לו לעבוד יותר... ואח שלי היה בבית והייתי צריכה לחכות שהוא ילך לצבא אז היום הוא הלך סופסוף (כמה אכזרי מצידי להגיד את זה :]) והיה לי זמן לקרוא .. :] טוב אז ככה ... :] .. -זה היה שומר?! , ואני כבר דמיינתי את סנדי עומדת עם רובה בסצנת 'גיימס בונד' כזה שהיא עם משקפי שמש כאלה גדולות ואומרת 'מקפלי? שלי' ואז יורה... טוב נו את הקטע עם המקפלי שלי ואז יורה לא חשבתי לעצמי .. אבל זה פשוט עלה לי לראש עכשיו והרגשתי צורך עז לרשום את זה
כןכן... וגם דמיינתי את דאגי החמדמד עומד לו עם אקדח צעצוע שרק ניראה אמיתי (כן יש כאלה :\ , אח שלי תמיד הפחיד אותי עם כאלה כשהייתי קטנה.., בלי שום קשר לזה שהייתי הכי פתי בעולם :]) ואכן דמיינתי עוד הרבה דברים כמו סצנות עם ג'ורג' ועם סבתא של דני שחשבה שהיא חשפנית עז רצתה לבדוק איך היא תגיב... אני כזאת מפגרת >< בקיצור יש הרבה גירסאות מופרכות להמשך שדימיינתי לעצמי :] העיקר שהכל נגמר בטוב (בקטע הזה ...
) -איזה סבתא חמודה יש לדני :), דימיינתי לעצמי עוד איזה זקנה ממורמרת שרק בוחנת את כל מי שדני מביא אלייה נו.. מהזקנות המפחידות האלה.., אייי ייאא עוברת לי צמרמורת בגוף
אז התברר שהיא ממש חמודה :] , אני אוהבת את סבתא של דני
-דאגידאגידאגידאגידאגידאגידאגידאגי הוא כזה חמוווווווווד , שהוא בא לטל ולאיימי ואמר "שלום לבנות היפות, ערב טוב לחברה של טל" איזה חמדמד :] תמיד טענתי שאת עושה את דאגי פשוט מותק
-גאאאאד ג'ורג'
איזה מגעיל הוא , פדופיל מסריח .. : | היה בא לי באותו הרגע.. היה פשוט בא לי.. אוחחחחחחחח לשבור את המסך ולרסק אותו לרסיסים קטנים קטנים ולדמיין שזה ג'ורג' המסריח, אבל איזה מסכנה טל
כמה דברים היא עוברת בחיים שלה ... סבא רבה מתעלל , התעללות מינית בגיל 6.. ועכשיו עוד פעם, עוד פעם התעללות מינית .. עם כמה שהיא מכירה את מקפלי... כבר לא הייתי רוצה להיתחלף איתה .. , :\ אבל-אם היה אפשר להחליף איתה רק בקטע של מקפלי Here I come baby
ואני חשבתי לניפטר בג'ורג' בדרכים נחמדות .. נו... שהוא יפול מגג של בניין גבוהה.. שהוא ידרס.. שירצחו אותו... נו משהו טוב לב כזה
לא שהוא יתעלל בטל ואז יקחו אותו לכלא
כאילו מה אכפת לי שלקחו אותו לכלא?!,, הוא יתעלל בטל
, רגע... אולי הוא עוד יחזור??, חס ושלום :] -פרק 31 לא עצוב עד כדי כך שניבכה?! אני לא יודעת מה עם אחרות בפורום... אבל הקטע שטל דיברה עם דני והוא יצטער ואח"כ באה איימי ג'יוהנה ואייזי ... הקטע הזה קרע לי את הלב.. לא הפסקתי לבכות עוד עם השיר ששמת לא עמדתי בזה ... בכיתיי בטירוף .. : ] דיי אני כזאתי בכיינית >< אני בוכה מכל דבר קטן.. זה מעצבן טוב חדל לדבר על עצמי , עכשיו מדברים על הסיפור בקיצור, הקטע הזה.. בכיתי בו.. הרבה בכיתי בו
-היא לא מרגישה כלום לדאגי ?!
זה אומר שהיא מרגישה משהו לדני...? או שהיא כן מרגישה משהו לדאגי ורק לא אמרה לדני כדי לא לפגוע בו ? ואם היא לא מרגישה משהו לדאגי .. שתיבדוק אם היא מרגישה משהו לדני! למה היא לא בודקת? אולי זה אומר שהיא באמת מרגישה משהו לדאגי .. ורק לא רצתה לפגוע בדני?! גאדד דמט הכל הסתבך לי פה >< אני הסתבכתי עם עצמי פה.. :] -הקטע שדני הסביר לה על הצלקת הצחיק אותי עם כל מה שהוא סיפר-וכל מה שהיא חשבה
תאמת שגם אני חשבתי את זה ... נו מה שדני ילמד להסביר דברים : ] מה לעשות שכל משפט אצלו זה משפט של ילד-בן-5-אני-רוצה-אישה-עם-הגדלת-חזה מה לא ?
-מה מי מו?! מה קרה עם אבא של דני??? בואי ניהיה אופטימים אבא שלו הלך לטיפול והוא כבר לא משתכר !? ,, כן בטח
טוב אני הורסת את האופטימיות.. -אופטימיות- -אופטימיות- עכשיו שוב יש אופטימיות :) אהא....
-אוקי.. אז ככה אני הרגשתי בפרק את כל הפרצופים שעשית שם .. חוץ מדג.. איך אני אמורה לכל הרוחות להרגיש כמו דג >< ? -אני לא יודעת למי הכי מתאימה טל כל פעם שאני נכנסת לזה אני מתחילה לריב עצמי >< ובסוף כל הריב עם עצמי ואנוכי הזה .. אני יוצאת עם מסכנה אחת ... שאין לי מושג אם מי אני רוצה שטל תיהיה >< -ותעשי את הפיק יותר ארוך הכי ארוך שאת יכולה.. I love your pick (אם רושמים פיק ככה בכלל
) בקיצור מחכה ליום שלישי :]

למעלה