../images/Emo15.gif וואו! איזה פרק [31] ../images/Emo70.gif
חשבתי שאני אהיה מגיבה הראשונה אבל בעצם לא כי אני הולכת עכשיו לכתוב וואחד [הצחקתי את עצמי XD ] חפירה P: קודם כל אני חייבת לציין ... את כתבת לי במסן שזה הולך להיות פרק מעפן ואמרתי לך שאת תטעי נכון ? זה אחד הפרקים החזקים, אחד הפרקים ה ח ז ק י ם
פשוט פרק מדהים ... כ"כ חזק, כ"כ עמוק .. אני מדברת כמו לסבית קטנה וחושנית XD -- כבר אמרתי לך כמה אשני אוהבת את התיאורים שלך
כ מ ה שאני
את התיאורים שלך
איך שאת מצליחה לעשות שכל משפט שמישהו אומר הוא בהפרש בערך 3 שורות ממפשט אחר שמישהו אומר בגלל התיאור של מה שהוא עושה באותו הרגע, איך שאת מצליחה לתאר משהו שקורה בפיק, במילים שונות לגמרי, בסיטואציה שונה לגמרי
זה מדהים פגר
יש לך כשרון

התיאוריןם שלך באמת עמוקים
-- וואו את צריכה לראות את הדף קשקושים שלי חצי ממנו כל מיני משפטים שכתבתי כדי לכתוב לך בתגובה XD טוב אז נתחיל ... ודה בסדר מבולגן אז אל תתיחסי P: קודם כל, נורא הצחיק אותי שכתבת פדופיל בהתגלמותו XD כי בדיוק לפני שקראתי את הפרק צעקתי לך שהוא פדופיל רע, רק שכחתי את הבהתגלמותו XD ג'ורג'- תמות >< וואו אבל באמת הפתעת אותי שג'ורג' אוהב את טל, זה הדבר ה א ח ר ו ן שהייתי חושבת עליו
שוב, כשרונית P: -- זה היה נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא חכם מצד טל לעקוץ [XD] את ג'רוג' כשהוא אמר לה שהיא ילדה חצופה, קטנה, יפה ומושכת , : ואתה שמן, מכוער וקן- אנחנו שווים XD זה נורא הצחיק אותי P: דמיינתי תמונה של טל וג'רג' אחד ליד השני הוא משן מכוער וזקן, היא קטנה יפה חמודה כזאת מחייכת וכתוב מעל: "תאומים" XDDD או גאד, הם תאומים, והוא נמשך אליה !? בן זו*ה! XDDDD -- אני ממש אוהבת שטל חושבת בינה לבין עצמה
במיוחד בקטע שהיא אמרה לעצמה שלג'ורג' יש כוח ולה יש מוח, זה כ " כ נכון
אהבתי את המשפט (; אני גם ממש אוהבת שהיא כל הזמן נזכרת בסבא רבה שלה ובמוכר שלונים, זה ממש עמוק ומזכיר את העבר של הפיק P: -- ( שמת לב ש\אני כל הזמן כותבת "אני ממש אוהבת..." ? כי אני אוהבת את כל הפיק שלך! XD ) היה את הקטע שטל אמרה לג'ורג': אתה חושבת שאתה יכולה לעשות כל מה שאתה רוצה מפני שאתה גבר? זה היה נורא חכם, זה היה באמת נכון , אף בת לא הייתה עושה את זה P: XD כאילו אבל דוגרי בנים חושבים שהם יכולים לעשות מה שהם רוצים כי הם בנים !!! מי הם חושבים שהם !? נסחפתי XDDD אבל ג'ורג' מטומטם .. XD -- היה את הקטע שג'ורג' סיפר לטל שכשהוא היה בתיכון כולם רצו אותו? אני כזה: OMFG מי רצה יצור מעוות, מגעיל, שמן ופדופיל כמוך? אפילו אלוהים לא רוצה אותך בגלל זה אתה לא מת !שמן מכוער לך תזד**ן! אני חמה עליו עכשיו
שיממממות P: ואז טל אמרה לו שעכשיו הוא יצור מגעיל ושמן - תשלים עם זה P: חחחחח צחקתי, כל הכבוד לטל XD הראתה לו מה זה לשמן המכוער הזה !!! -- לא להתייאש- כמעט מסיימים את הקטעים על טל וג'ורג'! XD מעכישו אני וכתבת גורג במקום ג'ורג' כי אין לי כוח XD גורג נישק את טל! אעאעאעאעאעאעאעעאעאעאע פדופיל שכמותו
אני רוצה לרצוח אותו! אבל אז בעצם אלוהים יסבול וישנא אותי ויהרוג אותי

אז לא ... אני רוצה להרביץ לו !!! לענות אותו !!! שיבין מה זה !!! אייייייכ אני לא מאמינה שהוא נישק את טל, טלוש, טלושי, טלולה, טל ג'ונס XDDD דמיינתי את השפתיים החומות המגעילות השמנות המכוערות הזדוניות שלו מנשקות את טל ורציתי למוווות

למה? גורג רע, שונאת אותו >< -- אבל אז ... |מחייכת חיוך זדוני| טל סטרה לגורג!!! מגיע לו P: טיפש שכמותו P: בטח כל היד הלבנה והקטנהה שלה נספגה בתוך השומן שבלחי שלו ! הצחקתי את עצמי XD באלי גם להביא סטירה לגורג אבל עם כפפות כדי לא להזדהם שוב הצחקתי את עצמי- כפפות XD -- אוקיי סיימנו את קטעי טל + גורג P: וואו בקטע שדני זעק אל טל שתכתסל לו לתוך העיניים אני כזה: |עצוב| או מיי גאד, טל תסתכלי לו לתוך העיניי םכבר יא'פוסטמה !!! חחח P: סתם היא לא פוסטמה, אני אוהבת אותה

אבל כזה או מיי גאד דני מסכני קטני חמודי שקסי מושלמי שלי אני רוצה להסתכל לעיניים שלך! אני !!! XDD ואז היא סיפרה לו מה גורג עשה לה כמעט בכיתי,חמודים שלי שניכם, תהיו כבר ביחד והכל יהיה טוב P: טל המסכנה ודני המסכן שני מסכנים חמודים שקסיים שלי תהיו ביחד והכל יהיה טוב ויפה

חמודיזים אל תהיו עצובים

-- כשטל ודני התחבקו אחרי ה-מקרה [הצחקתי את עצמיXD] ואז דני נשק בראשה [XD] חייכה והסמקתי לא יודעת למה P: חמודים קטנים שלי, כמעט הכנסתי את היד למחשב כדי להרגיש את הטלטלים החמודים של דני השקסי החמודי המתוקי שלי

אני מדמיינת אותם נושמים אחד על השני ושניהם אומללים עם דמעות בעיניים ... באלי לחבק את שניהם ולנשק את דני וטל בלחי חמודים

-- טל נורא עילגת כשדני אמר לה שהמכונה לוהטת הויא לא הבינה XD בפעם הראשונה גם אני חשבתי כי כתבת : או, זה היה טוב סוטה קטנה של פסיכוו XD אבל בפעם השנייה הבנתי, לעומת טל העילגת שגם בפעם ה340569568756085121584357 לא הבינה P: מה קשה להבין !? הוא הסביר זה לא מה שהוא מתכוון ! שתחשוב שוב ! חחח עילגת קטנה וחמודה P: -- לומר לך משהו
כל פעם, אלב כל פעם שדני אומר לטל משהו ויש בו את המילה 'טל' זה נשמע לי רציני, מאד רציני. כאילו הוא מסכל אליה אל תוך העיניים והלב שלו זועק לעזרה ויש לו כמעט דמעות בעיניים המושי מושלמות שלו והוא צריך חיבוק מפסיכו
XDD סתם אבל באמת כל פעם שהוא אומר טל במשפט זה נשמע רציני כמו: זה כואב טל, זה באמת שורף א ומשהו כזה XD -- נורא מעצבן אותי שדני וטל כל הזמן רומזים, באלי לרצוח את שניהם XDD אבל הם באמת כל רגע רומזים ואני חייבת לדעת מה קורה, מה הם חושבים שהם, באצבעונית
חחח סתם כפרעליהם P: ד"א אצבעוניתאני נורא אוהבת שהם מדברים בשפה הזאת כי זאת שפה משותפת שלהם, כפרעליהם
אל תחשבי שמכל התגובה הזאת אני מאוהבת בטל XD -- אז כאן נגמרת לה התגובה P: לא שתי תגובות שלמות אבל חפירה רצינית XD וזוכרת את מה שביקשתי ממך לפני שבוע בערך במסן ? עוד לא עשית את זה >< אז תעשי
ומה שייצא לך מהתגובה הזאת זה- שאת כשרונית
אוהבת הכי הכי בעולם, פסיכוו שלך שמתה לדבר איתך בטלפון P: