יא-בייבי!30-31פרקים

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח..../images/Emo9.gifLOL

מאוד מקורית
עזב:]
חח אם הם יהיו
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
חחחחח אוקי
או....אהדה לכרמן
>< אכן
היא תעשה משהו...בקשר לבלבול של טל:]] חחח סבבהXDD

אל אלוהיםםם

איזה פרקק מדהיםם!! מי היה מאמין שג'ורג' החמור הזה הוא חתיכת פדופיל!מה הוא מנשק קטינות?שייכנס לפייסבוק וימצא חברות חצוף! אני מתפלאה שהוא לא עשה לטל כלום כשהם היו סגורים בארון... אני רוצה להבין דבר אחד-איך זה שערו כבר 31 פרקים וטל ודני עדיין לא התנשקוו??דאגי וטל התנשקו פעמיים ודני מסכן-לא זכה לזה עדיין!
אני דורשת פתרון בוט זה לא ייתכן!! ושוב-פרק מעולה כרגיל... ~מחכהה לפרק הבא~

butbut

New member
חחח פייסבוק../images/Emo35.gif..לאא ואז הוא יימצא אותיXDD

שאלה טובה -__________________- טל ודני כנראה לא צריכים להתנשקXD
תודה

karinava

New member
טל ודני חייבים להתנשק../images/Emo70.gif

הם יכולים להיות כל כך מושלמים ביחד...

butbut

New member
חח השאלה היא אם הם באמת יהיו מושלמים ביחד...

או שעם החברות כול האהבה תיעלם

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif

אוקי זה היה פרק כזה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ואו פשוט אין לי מילים!!!!!! האמת כל הנושא של הפדופילים ממש ממש ממש מפחיד אותי(את מי לא), ואני לוקחת את זה די קשה...כל הכבוד לטל!!!! היא הצליחה לאסוף את עצמה וכן לעשות משהו! וזה היה ממש מרגש הקטע של טל ודני , בקטע שהיא בכתה והכול(אני מתה על זה שהם מדברים על האגדה הזאת זה ממש מוסיף לקטע). טוב שהוספת קצת צחוקים בסוף:}}}
אין על הפיק שלך:]

butbut

New member
נכון../images/Emo35.gifאני גם די לא מחבבת את הנושא של הפדופיל

אבל הייתי חייבת להעלות אותו-זה נראה לי ממש חשוב
LOL טל עוד יצאה בזול-יש נערות שלא יוצאות בכלל. 0.0 דני -וטל..
. XD חח כן,אצבעונית.

גרבע

New member
טל+ג'ורג'?

ואו אפילו אני לא חשבתי על זה XD זה כל כך יפה D: אוי אני לא מאמינה שהיא ראתה מכל כך קרוב את הבסבוסה של דני
פושעת! אוי נו באמת בוט את נוטעת בנו תקוות שווא!אני כבר חשבתי שהיא תפול או משהו \= יאלה אני עפה XD יש לי שיעורים באלגברע

michalie XD

New member
איזה פרק יפההה

אבל באלי שדני וטל יהיו ביחדדדדד אני כבר לא עומדת בזה יותרר מתי הם יהיו ביחד?, הם בכלל יהיו ביחד?

butbut

New member
"אם הם יהיו ביחד?"..זאת שאלה טובה..XD

לא בטוח שהם יהיו לבסוף ביחד-אבל אולי כן. בקיצור-תמשיכו לקרוא. XD יש 50% אחוז לכול צד.

butbut

New member
חח נכון-תיראי כולם מנסים לעורר את טל..אבל היא

לא מתעוררת. אם היא לא תתעורר בזמן היא תפסיד את דני.

michalie XD

New member
אזזז שתתעוררר!!!!!!1

נוו מה היא חושבתת לעצמהה אבל יש לי רעיוןןן אולי שדני ודאגי יבינו שהם הומואים וטל תבין שהיא לא רוצהאף אחד מהם ואז... אף אחד לא ייפגע כי דני ודאגי יהיו ביחד והיא כבר תמצא לה מישהו. אבל אני עדיין יותר מעדיפה שהיא תהיה עם דניי ושתפתחחח את העניייםםם כבר!!!!!!!!!

Fall Out Inbar

New member
בעעע!! [אין לי כותרת!]

אני לא אצטט כי אין לי כוח, אבל הקטע עם טל וג'ורג' ממש העביר בי צמרמורות ואני כל הזמן "נו כבר, תיבעטי לו בביצים" ובקטע שתיארת [בצורה מדהימה, כרגיל] את הבעיטה אני לא יכולתי להפסיק לצחוק. מגיע לו! זקן מרוט שערות פדופיל מז**ן בתחת.
והקטע עם טל דני והמכונה, חח... נקרעתי! טל צריכה להייות עם דני! אל תקשיבי למיקי..
היא סתם מקנאה!
לא אבל באמת, דני וטל כל הזמן מפלרטטים והולכים ומתנשקים עם אנשים אחרים [לפחות טל!].. מגיע להם להיות ביחד.. ודאגי ואיימי יהיו ביחד [בסיסטים שליטה!] ורון וליאו יגלו את נטיותיהם האמיתיות! זו התיאוריה שלי לפי מה שצריך לקרות.
אה ו דרך אגב-מה עם שרלוט? כבר מזמן מזמן היא לא הופיעה., ואת כל הזמן מכניסה עוד ועוד דמויות ושינויים, אוף בוט המוח שלי לא עומד בזה!!
אני רציני מוצאת את עצמי מנסה להסביר לחברה שלי על הפיק, ועל למה אני לא יכולה לבוא אלייה, כי היום בוט מפרסמת את הפרק...
בקיצור, כמו שכבר הבנת, אני התמכרתי לפיק שלך, באופן סופי,וברגע שתסיימי אותו אני אחתוך את הוורידים ואוכל סלט חסה! ~הולכת לשבת בפינה ומחכה שתפרסמי ספוילרים~

butbut

New member
דטל+דני../images/Emo35.gif...הקבוצות מתחממותLOL

הם בהחלט מפלרטטים..או-או כמה שהם מפלרטטים. דאגי ואיימי
אוו...
מצטערת...אני יודעת שהצפתי אותן בדמויות,אבל הכול יסתדר לבסוף איתן..וכולן יהיו משובצים טוב. חחח..
. אני לא חושבת שאני אשים ספויילרים-אין לי זמן בשביל זה מחר><

kelly7i

New member
טל+דני!

נו סופי, אחרי השיחונת שהייתה להם הם היו חייבים להעלות את הנושא הזה שהם ביחד! >< ואני אוהבת שזה עם הרבה חלקים, והפרקים עסיסיים, ואני לא הייתי רוצה שזה יגמר מהר\או שתקצרי בכח!XD

butbut

New member
חחח לקצר בכוח..ככה את קרואת לזה../images/Emo35.gifLOL

אכן..חייבים
העניינים בניהם יסתדרו דונט וורי

butbut

New member
כן,אני חייבת לומר שיש לך טעם מעולה בשירים../images/Emo70.gif

XD תודה=]

למעלה