../images/Emo126.gifחלק

| ../images/Emo126.gif
Before Your Love - Kelly Clarkson:
http://www.youtube.com/watch?v=ilM2uNaQzaU ************************************************************************************************************************ "אין בעיה יקירתי, אני אזרום עם זה" אמר דני. "נתחיל בזה שתכין לי קפה או תה" אמרה טל. דני פרץ בצחוק, התרומם ושאל "שתי כפיות סוכר, כרגיל?". "אכן" השיבה טל. "אין בעיה" השיב דני בצייתנות. טל פלטה אנחה והתרווחה במקום בו ישבה. "סידרת את התמונות בחדר?" היא שאלה בשקט. "כן, לכי לראות" אמר דני מן המטבח. "טוב" פלטה טל. היא התרוממה מן הספה עליה ישבה, ועברה על פני המטבח. דני חייך אליה ואמר "אני זורם, אל תדאגי". "כדאי שתזרום אל המקלחת, אתה נראה עייף" סיננה טל בשקט. "את צריכה לזרום אל המקלחת בעצמך, מישהו צריך להפשיר את הקרחון שבך" עקץ אותה דני. טל פלטה חיוך עמום ואמרה בשקט "את זה עוד נראה ג'ונס". טל נכנסה אל חדרו של דני והביטה עליו. על המיטה שלו היו מפוזרים אלפי שאריות של תמונות. ומאחורי כול הערמות מספר מסגרות של תמונות של דני עם החברים שלו מן הילדות, וחבריו ממקפליי. ולאחר מכן שלו ושלה ביחד. טל הביטה אל עבר התמונה שלהם כאשר ישבו הם בפארק הגדול וחייכה לעצמה. היא התיישבה על המיטה שלו ופלטה בשקט "וואו, הוא הספיק את הכול ביום אחד". "ידעתי שתפקפקי בי" פלט לפתע דני מאחוריה. "אני מודה" אמרה טל והרימה אליו את פניה "פקפקתי בך מעט". "כצפוי," זרק דני בשקט "דרך אגב, התה שלך מוכן". "תודה" פלטה טל. היא המשיכה להביט על התמונות, ולזרוק את שאריות התמונות שנשארו על מיטתו. דני נשען על המשקוף והביט עליה, הוא חייך ולא אמר מילה. כאשר סיימה טל היא חייכה ואמרה אליו "אם אתה מתכוון לבלגן, תעשה את זה עכשיו". דני צחק ואמר "לא, אני לא אבלגן כלום, לא הפעם". הוא זרק את נעליו ואת גרביו א קצה החדר. טל הביטה עליו ואמרה "דני" בשקט. דני פלט צחוק, החל אל הפינה כמו ילד קטן שאימו נוזפת עליו, לקח את הגרביים ושם אותם בתוך ל הכביסה שעמד במקלחת שלו. "לא התכוונתי, לזה" אמרה טל "אבל גם בסדר". "את רשע" אמר דני והתיישב על ידה במיטתו. "גם אתה" אמרה טל בשקט. "אבל את גורמת לי להרגיש את זה, את גם גורמת לי להרגיש רגשי אשמה כול הזמן. אני מרגיש כמו בחורה" אמר דני בשקט. טל חייכה ואמרה בשקט "אולי אתה בחורה". "איכס, התנשקת עם בחורה" סינן דני בציניות. טל פרצה בצחוק ואמרה "הבחורה שהתנשקתי איתה הייתה בהחלט גברית. הרבה יותר גברית ממך". "אין יותר גבר ממני" אמר דני בגאווה. "כן-כן" סיננה טל בשקט. "את," אמר דני "את...רשע!". טל התרוממה ממיטתו, עקפה אותו ואמרה "דני, קפוא בבית שלך". "כן המפקד" אמר דני והתרומם בכדי להדליק את החימום בסלון. טל התיישבה על הספה והביטה על חלקים מגופו בעיון כאשר עמד הוא על ידה. היא כול כך אהבה לבחון אותו ולדעת שהאיש הזה, זה שהיא העריצה עד לפני כמה זמן הוא שלה, הוא אהובה. אם ליבה היה תמלא בעוא מעט אהבהף היה הוא מתפוצץ בוודאי. דני חזר להתיישב על ידה ונטל את הכוסות של שניהם. הוא הגיש את הכוס של טל אליה. "תודה," אמרה טל בשקט. היא טעמה מן התה והרגישה את עיניו הכחולות של דני בוחנות את תגובתה. "זה טעים," היא אמרה "מאוד, כמו תמיד". "כרגיל" אמר דני "דני, למה שתית אתמול?" שאלה טל בשקט. "תעזבי את זה, אני לא רוצה להכביד על הבעיות שלך עם הבעיות שלי טל" אמר דני. "הכי קל זה לשתות ולשכוח מהכול" סיננה טל "במקום לדבר על זה עם מישהו ולפתור את זה בדרך נורמאליות למען האמת!". "למה את מתעצבנת?" שאל דני. "כי...לעזאזל! אני דואגת לך" אמרה טל. "את תפסיקי, יש לך מספיק דאגות משל עצמך, את לא זקוקה גם לשלי" פלט דני. טל הביטה עליו בכעס ואמרה "טוב, אין בעיה". "לא, טל....אני לגמרי רציני. אל תסיטי את המחשבות שלך אל הבעיות שלי. יש לך לימודים, התפתחות, ובעיות, ולאהוב אותי...זה לא מספיק?" שאל דני ברצינות. "כן," אמרה טל "לאהוב אותך זה כבר הסיבה הגדולה. אבל בכו זאת...תספר לי". "את באמת מתעניינת?" שאל דני. "כן" השיבה טל. "בסדר, הפעם אני אספר לך" אמר דני. "אבל אני לא מכריחה אותך! " מחתה טל "אני רוצה שזה יבוא ממך!". "אני רוצה לספר לך דברים בעצמי, אבל כול פעם שהפלאפון מתקרב אל האוזן שלי עם הצלצול של התחלת שיחה, אני כבר משתפן. אני מגיע מסקנה שאני אהיה מטומטם אם אני אסיח את דעתך עם הבעיות שלי" אמר דני. "דני, תהיה כנה איתי" אמרה טל בשקט. "בסדר" אמר דני. "אתה רוצה לספר לי באמת? ואם לא תהיה כנה, אני נשבעת לך שעכשיו אני מעיפה לך כאפה אמיתית, ואני עוזבת את הבית הזה עכשיו" אמרה טל באיום. "כן, אני באמת רוצה, אני נשבע לך! אבל משהו מונע ממני" אמר דני בשקט.
יש המשך~~>