יא-בייב!פרק47[48אולי]

kelly7i

New member
וואי וואי כמה חתכת../images/Emo46.gif

אני שונאת שחותכים ככה, כי אל יודעת מה הלך כל הזמן ואיך הדברים השתנו, ובכלל-> מציק! גם לא הבנתי את הקוע עם וויל שהיה לה דה ז'ה וו שהוא נמחץ, אוף נו לא ברור דברים><

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק|||||||| ../images/Emo126.gif

"אז קדימה שלא נאחר!" אמר דני וחייך אליה חיוך מרגיע. "אתה ראשון" אמרה טל ואחזה בידו. "אני תמיד ראשון" אמר דני והוסיף "אני גבר" ונגע בפטמותיו. צחקוק קל נפלט מגרונה של טל והיא חיבקה באושר את דני "אתה גבר,שרוצה להיות בחורה" אמרה. "אני גבר שרוצה בחורה,והבחורה הזאת כאן לידי.היא הכי סקסית,והכי מושכת מכול האחרות.בגלל זה היא שלי" השיב דני ועצר אותה. "דני אנחנו עדיין ליד הבית שלי,חמישה מטרים מן הדלת" אמרה טל בלחץ ודחפה בו להתקרב אל המכונית. אבל דני עמד על שלו,הוא אסף אותה אליו במשיכה עדינה וחייך. "טל,את מתביישת?" שאל דני. טל קירבה את אפה אל אפו והשיבה בשקט "כן, מי מתנשק מול ההורים שלו?". שפתיו של דני התעקלו למעין צחוק, הוא חיבק אותה ואמר "צודקת, אבל אולי אחת קטנטונת?". "ואם איזה צלם יבוא לכאן ויצלם אותנו? אתה שוב רוצה בעיות עם צהובונים?" שאלה טל בהתגרות. דני חייך וקימץ את גבותיו "לא אכפת לי" השיב. טל הרימה את עצמה עם קצות אצבעותיה ונישקה אותו מהירות על פיו.נשיקה קטנה וחצופה, שגרמה לו לחיוך חיוך מרוצה. הוא תפס אותה במותנה, והרים אותה מעט. "אמרנו אחת" זעקה טל וצחקה באושר בין זרועותיו. "את יודעת שאחת תמיד מסתיימת בלפחות שלושים" השיב דני וחיכך את אפו באפה. טל חיבקה את ראשו ואמרה "אתה משהו מיוחד דני ג'ונס, מאיזה כוכב נחתת?". דני הוריד אותה, קירב את פניה אליו ואמר "אני באתי על גבי חסידה, כוכבים הם לחייזרים". הם הלכו מספר צעדים אחורה, עדיין חבוקים זה בזו. נעמדו על יד עץ, טל נשענה עליו וכרכה את ידידה סביב צווארו של דני והרגישה את נשמתו עליה. היא חייכה אליו ואמרה בשקט "יוסטון, יש לנו בעיה". "איזו בעיה?" שאל דני בקול סמכותי. טל הצמידה אותו אליה ואמרה בשקט אל תוך אוזנו "חסרה לנו נשיקה- ואין לנו זמן, התחרות עומדת להתחיל". דני העביר את שיערה אל מאחורי אוזנה,ואמר בשקט "כול עוד הלב ממשיך לפעום בקרבך, כול הבעיות שלך יכולות להיפתר...בזו אחר זו". "אתה כזה רומנטי" לחשה לו טל. "אחד-שתיים לטובתי" אמר דני. הוא קירב את פניה אליו, ואת שפתיו אל שפתיה. הם הרגישו את האוויר הקר שפילח את הסדקים שהיו בין פיותיהם. ובשנייה הם נחסמו. "הגיע הזמן ללכת יקירתי" אמר דני לאחר שהם התנתקו זה מזו. הוא הרים אותה בידיו ואמר "תרשי לי". טל חיבקה אותו בחום ואמרה "אני מרגישה בסרט-שחור לבן". "את לא היחידה,גם אני" השיב דני ונשק למצחה. "מעולה" השיבה המורה. "מדוע?" שאלה טל בשקט. "הוא יעזור לך ללמוד לדבר, פשוט מעולה אני מגישה את הציונים לסוף הסמסטר. אני שמחה שאזרת את האומץ בדקה האחרונה ועלית את הבמה לאחר כמה קריות של הקריין. כולנו היינו בטוחים שהוא טועה בשם" סיפרה לה המורה. "כן, זה באמת היה מלחיץ" אמרה טל בשקט. "מקום שני זה מקום מכובד מאוד" אמרה המורה בשקט וטלטלה את כול סנטריה. "כן, בהחלט" השיבה טל ועצרה את עצמה מלצחוק. "אז,...אני מבינה בעצם שאם תעברי ת המבחן שאחרי חופשת חג-המולד...את תסיימי את הקורס מוקדם יותר" אמרה המורה בשקט. "כן" השיבה טל. "מעולה- מעולה" אמרה המורה. "אז את משוחררת" היא הוסיפה והביטה אל עבר טל. "בסדר" אמרה טל. "ועוד דבר אחד טל אביב" היא אמר מיד ועצרה את טל מללכת. "כן?" שאלה טל. "הגרסה שלך לשיר של אצבעונית, מאוד ריגש אותי. זה כאילו שיד כלשהיא נגעה בו, יד אחרת, לא כמו בסגנון השירי הרגיל. אני מאוד...התרגשתי, כן" אמרה המורה. "כן, בסדר. תודה המורה, אומן באמת שינה לי את השיר" אמרה טל בשקט. "אומן דגול אני מניחה" אמרה המורה בשקט. "אכן," השיבה טל בשקט "אכן". ********************************** "שרלוט?" שאלה טל ונכנסה אל חדרה של שרלוט. "טל!" קראה שרלוט והביטה אליה. "את נראית כמו חדשה! מהממת!" קראה טל ורצה לחבקה. שרלוט פלטה צחוק מהיר ואמרה "אני מרגישה מצוין, הניתוח הצליח טל!". "כן, יפה אחת...את נראית מהממת מתמיד!" אמרה טל וחיבקה אותה שנית. שרלוט חייכה אליה חיוך מקסים ואמרה בשקט "חלמתי עלייך ועל דני ג'ונס טל". "מה חלמת?" שאלה טל והתיישבה לצידה. "שאתם נפרדים, אבל לא בגלל שאתם לא אוהבים אחד את שני. ההיפך! אתם מגיעים אל שיא ההגשה שלכם באהבה" אמרה שרלוט בשקט. "אז בגלל מה?" שאלה טל בסקרנות.
יש המשך~~>

screamin pittas

New member
|מבולבל|

"הוא הרים אותה בידיו ואמר "תרשי לי". טל חיבקה אותו בחום ואמרה "אני מרגישה בסרט-שחור לבן". "את לא היחידה,גם אני" השיב דני ונשק למצחה. "מעולה" השיבה המורה. "מדוע?" שאלה טל בשקט. "הוא יעזור לך ללמוד לדבר, פשוט מעולה אני מגישה את הציונים לסוף הסמסטר. אני שמחה שאזרת את האומץ בדקה האחרונה ועלית את הבמה לאחר כמה קריות של הקריין. כולנו היינו בטוחים שהוא טועה בשם" סיפרה לה המורה."
מה?! נראה לי ששחכת כמה כוכביות

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif

"אני תמיד ראשון" אמר דני והוסיף "אני גבר" ונגע בפטמותיו. XDDDDDDD כמה מפתיע
די להתנשקקק נשיקות בלחי אני מסכימה

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 9../images/Emo126.gif

Christina Aguilera - The Voice Within : http://www.youtube.com/watch?v=NWixUIMTjYc&feature=related ********************************************************************************************************** "בגלל דני" אמרה שרלוט בשקט. "מה?" שאלה טל "מה זאת אומרת?..מה הוא כבר עשה?" . "אני לא יודעת, אני רק יודעת שאת צעקת עליו שהוא צריך להפסיק" אמרה שרלוט בשקט. "אוה," שיבה טל בשקט "ומה איתך יקירתי? איך מתקדם הרומן שלך עם היפיוף?". "היפה שלי?" שאלה שרלוט וחייכה אליה חיוך מבויש. "אכן" אמרה טל. "הוא בא אלי הבוקר טל, הוא הביא לי שרשרת נוספת, בצורב לב שבור" אמרה שרלוט בשקט. "למה שבור?" התרעמה טל. "לא," אמרה שרלוט "זה לא דבר רע, הוא שבור בגלל שהחצי השני אצל וויל". "אוה" פלטה טל ברווחה. "הוא סיפר לי שהצלת אותו ממוות" אמרה שרלוט בשקט. "בהחלט" אמרה טל בשקט. "את גם חולמת חלומות מוזרים בזמן האחרון?" שאלה אותה שרלוט בשקט. "כן, הראש שלי כול כך טרוד, עד שזה משפיע על התודעה" פלטה טל בשקט. "טל, אין לך הרבה זמן להיות כאן. לוקחים אותי עכשיו לעשות טיפולים שוב, באת בדיוק בזמן אל טוב. אבל...אני אוכל לפגוש אותך השבוע שוב?" שאלה שרלוט בחשש. "אל תדאגי שלרוט! אני אבוא" אמרה טל בשקט. "אוי, הנה האחות" אמרה שרלוט. "אני רוצה לשמוע בפעם הבאה את כול הסיפור עם הניתוח בארה"ב שרלוט" אמרה טל בשקט. "בסדר" אמרה שרלוט. טל התקרבה אליה בשביל לחבק אותה, והרגישה את ידיה של שרלוט נכרכות סביבה. לפתע תפסה אותה שרלוט בחוזקה מן הרגיל. טל התנתקה ממנה, הביטה בפניה ואמרה "מה קרה שר?". שרלוט הביטה אליה בעינים דומעות מעט ואמרה בשקט "לא, לא חשוב". "קדימה בנות" זירזה אותם האחות. "שרלוט?" שאלה טל בשקט וירדה על ברכיה בכדי לדבר איתה בגובה העניים. "טל, לא חשוב, נדבר ביום אחר בשבוע הזה כשתבואי" אמרה שרלוט בשקט והסיתה את מבטה ממנה. "קדימה, אני צריכה לקחת אותה" אמרה האחות באי-חשק. "את מוכנה לרגע לעזוב אותנו בשקט?" שאלה טל את האחות. "לרגע אחד בלבד!" קראה האחות בזעם. "בסדר- בסדר!" אמרה טל והוסיפה בעברית "שונאת אותך". "טל," אמרה שרלוט לאחר שהאחות יצאה. "כן?" שאלה טל וליטפה את לחיה בשקט. "השיער שלי מתחיל לגדול טל! הוא מתחיל!" קראה שלרוט בעיניים דומעות. שפתיה האדומות חזרו לקבל את גוון האפרסק העדין, ועיניה חזרו להיות היפות בעולם. "באמת?" שאלה טל בהלם ושמה את ידה על פיה. היא הרגישה את בטנה מתהפכת, האם הרופא צדק? האם שרלוט באמת מראה סימני הבראה?. "שרלוט,"לחשה טל וחזה בידה "אני לא מאמינה!" היא פלטה. "אני יודעת!" אמרה שרלוט בשקט. היא התיישבה במיטתה ואמרה "אמרתי את זה לוויל, הוא כול כך שמח!". "וואו, אני פשוט בהם" אמר טל בשקט. "הנה, אמרה שרלוט ולקחה את ידה של טל "תגעי". טל העבירה את ידה על ראשה הקירח והקוצני מעט של שרלוט. "שרלוט, זה נהדר!" אמרה טל. "נכון" אמרה שרלוט בשקט "אני מתחילה להרגיש נורמאלית שוב". את תמיד היית נורמאלית בשבילי, אמרה טל בשקט. "את תמיד היית האחות שלי, האמא שלי, האבא שלי, והחברה הכי טובה שלי טל! ותמיד תיהי!" אמרה שרלוט בשקט. "מיליתי את כול המקומות ש כול אלו?" שאלה טל בשקט. "כן!" אמרה שרלוט בשקט "את וויל, אתם שניכם הדבר הכי טוב שפגשתי בחיים שלי. רק למענכם נאבקתי לחיות שם בארה"ב...רק למענכם!". "שרלוט, אני אוהב אותך" אמרה טל ברגשנות והרגישה את דמעותיה יוצאות מעיניה. "את בוכה?" שאלה שרלוט בשקט. "כן" אמרה טל וחייכה לעברה. "למה את בוכה טל? אני אשאר בחיים! אני שורדת...את לא שמחה?" שאלה שרלוט בשקט. מה ששרלוט אל ידעה שזמנה לשרוד הוא מוגבל, היא לא ידעה שלאחר שיערה יצמח הוא ינשור שוב בגלל שהניתוח שלה הוא לא קבוע, הוא בסך הכול זמני. "אני שמחה" שיקרה טל וראתה בעיניה את שרלוט דועכת שוב. היא כיווצה את גבותיה והמשיכה לבכות מול פניה של שרלוט. "טל, מה קרה?" שאלה שרלוט בשקט. "אני פשוט.." אמרה טל בשקט "שחה בשבילך שרלוט". "אני חיה, ניצחתי במלחמה!" פלטה שרלוט בשקט. ליבה של טל נצבט בקרבה, היא ידעה את האמת שלא סיפרו לשרלוט, היא ידעה שימיה ספורים אך לא רצתה לומר לה כלום עתה, כלום. היא רצתה לתת לה להרגיש שהיא אכן ניצחה את הסרטן, את הזרע שהטמין בה השטן, זרע שיגרום למוטה במוקדם או במאוחר. "ניצחתי" לחשה שרלוט בשמחה. עיניה הכחולות התמלאו אושר ושפתיה האדומות התקבצו לתפילה. **********************************************
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 10-אחרון!!!!!!!!!!!!!!!!!]../images/Emo126.gif

"הלו?" שאלה טל באי-חשק אל תוך מכשיר הפלאפון שלה. "שלום יקירה" אמר דני מן העבר השני. "דני!" קראה טל. ראשה היה טרוד בזמן האחרון. היא דיברה עם שרלוט, דיברה עם וויל, דבירה עם המורה שלה לאנגלית, ואף גם הוריה. כול אחד מהם שפך עליה את הצרות שלו, כול אחד מהם היה נגעו איכשהו במחלה של קשיים , שהדביקו אף את טל. "מה קרה מקודם? היית נשמעת נסערת" השיב דני בשקט. "ההורים שלי... לא חשוב, זה במילא לא משהו שי-אפשר לשנות. אז מה איתך?" שאלה טל בהתחמקות. "שוב רבת עם הורייך?" התעניין דני. טל פלטה אנחה ואמרה בשקט "כן, כמו תמיד...בוא לא נדבר על זה". "בסדר," השיב דני "רק רציתי לומר לך שאני מתגעגע אלייך," הוא פלט והמשיך "אני רוצה לקחת אותך בערב חג המולד, אם אפשר. הבנים יוצאים ביחד, והייתי רוצה שגם אנחנו נצטרף אליהם. אלא אם כן את תרצי שנצא לבד...אין לי בעיה". "זה בעוד כמה ימים לא?" שאלה טל בשקט. "אז כבר יתמלאו לנו...חודש וקצת" אמר דני. "דני, הרבה יותר מחודשיים כבר" אמרה טל בשקט. "וואו," אמר דני בשקט. "ספרת?" הוא שאל. "כן, זה פשוט רשום לי בלוח השנה" אמרה טל. "מגניב" אמר דני. "בהחלט, מאמ...לאן הם תכננו ללכת?" שאלה טל בשקט. "אל חוף הים" אמר דני "ג'יו ואייזי מתות על זה". "בלילה?" שאלה טל בשקט. "כן, מן הלילה עד הבוקר, זה במשך יומיים בדרך כלל. אבל הפעם נעשה את זה רק יום אחד" הסביר דני. "אז בסדר" אמרה טל. "את בטוחה? כי אם את לא רוצה...אנחנו יכולים לצאת ביחד מקום אחר" אמר דני. "לא, דני. זה בסדר גמור, זה נשמע לי מגניב" אמרה טל. "טוב, את בטוחה שלא קרה כלום? את נשמעת לי קצת ממצוברחת" שאל דני. "כלום" השיבה טל. "טוב, טל אני חוזר אל הסידורים, רק רציתי לבדוק שהחלק העיקרי בא איתנו" אמר דני. טל חייכה ואמרה "החלק העיקרי בא". "מעולה" השיב דני. "לילה טוב אהובי" אמרה טל בשקט. דני צחק מן העבר השני ופלט "אני מתגעגע אלייך!". "גם אני" אמרה טל בשקט. "אני מחכה כבר לראות אותך שוב" המשיך דני. "גם אני, ויותר מזה אפילו" אמרה טל בשקט. "טוב, אז אני הולך לעזור לחבר'ה כאן עם החפצים, שיהיה לך לילה קסום" אמר דני בשקט. "לך יותר" אמרה טל. "אל תדאגי, בחלומות שלי הכול בסדר" אמר דני. "אני מעדיפה שלא לדעת" אמרה טל בציניות. "אני יודע" אמר דני וגרם לצחוקה של טל ושלו להתפרץ מתוכם. "טוב ,ביי" אמרה טל. "ביי" השיב דני. טל נתקה מיד והניחה את הפלאפון עם השידה. היא עדיין לא סיפרה לו על מה דיברה הבוקר עם הוריה. היא עדיין לא סיפרה לו שהקשר שלהם הולך להיגמר. היא עדיין לא סיפרה לו שהיא עוזבת וקדם מן הרגיל, דווקא ביום הולדתה ה-18 היא צריכה לסבול בעיות של אחרים. דני צדק, מי צריך בעיות של אחרים? טל התיישבה על מיטתה, זרקה את הפלאפון שלה אל מעל השידה ושקעה במחשבות. היא נזכרה בשיחה שלה עם הוריה...בשיחה הגורלית. השיחה שהחזירה אותה ארצה, השיחה שתחזיר אותה באמת ארצה, בקרוב מאוד. ************************************************************************************************** עכשיו. אין לי מה לחפור יותר מידי. מה שכן...הפיק עומד להיגמר ממש בקרוב בקרוב בקרוב[שבוע הבא]XD... נראה לי שקיצרתי לפחות 5 פרקים [או |הדגA|יותר]בתוך כול הפרק הזהLMAO בכול אופן..זה רק בגללש אני לא יכולה להיות איגואיסטית ולתפוס את התור של בנות אחרות שרוצות להעלות פיקים
אני רק רוצה לגעת מה אתן חושבות על הפרק
XD
בוט. חפירה במוצ"ש אם יעלה עוד פרק.

screamin pittas

New member
../images/Emo12.gif

מה? אבל היא לא יכולה לחזור לישראל עכשיו! אוף בוט הםיק שלך ממש מבאס, עד שסוף סוף קורה איתם משהו היא צריכה לחזור?
אני אוהבת את הפרק הזה! את יודעת למה? כי וויל לא מת!D: אוף אני לא מאמינה שכבר הוא עומד להגמר:( זה מרגיש כאילו הוא רק באמצע, לא בסוף.. יש מצב שתעלי בסוף את הפרקים המלאים בקובץ וורד? ותעלי פרק בשבת, גם ככה בשלישי זנחת אותנו

butbut

New member
אממ...את פשוט לא מבינה כמה קיצרתי

דחסתי 15 פרקים לתוך...4 פרקים.. כך שוויתרתי על פול דברים. אבל את כול הפרקים שדחסתי לא שמרתי...ולכן מה שנותר זה מה שיש לי היום. 4 פרקים דחוסיםXDD... ואאממ...אני חושבת שאני יעלה את זה לוורד, אבל אני אל בטוחה שמותר לי. יש לי איזשהיא בעיה עם הקטע שאני בעצם רוצה לשחזר את הפיק\או לנסות לפחות\ ולהפוך אותו לספר עם שמותך אחרים ועלילה קצת יותר הגיונית ובנויה יציב. ואממ... בגלל זה אני אל יכולה לשים לזה תקצירים כי זה משהו שלה זכויות.. קיצר אני לא בטוחה שמותר לי. XD

miss dance10

New member
מהה לאאאאאא!!! אל תפסיקייי

אני אוהבת את זה=[ אוף טוב, הפרק היה פשוט מהמם, ורק שתדעי שממש נגעת בי, אבל אני בכל זאת מבואסת כי יש לי הרגשה מאוד מאוד חזקה שאת הולכת להפריד ביניהם.. אוף אבל, אם את יכולה.. תעשי שדאגי יגמור עם סנדי וייתנצל בפני טל, זה ייעשה אותי מאושרת :] חחחח סתם אנלא אתערב.... רק תשקלי את זה:]

butbut

New member
אל תדאגי../images/Emo9.gif

הקטע הלא ברור בין דאגי לטל ייגמר...איכשהו...אבל איך הוא ייגמר
זה סוד=] XDD אממ...אני חייבת להפסיק...בלשלב כלשהו אנשים מאבדים עניין לקרוא את זה..

m i c k e y 15

New member
די נו באמתת

איך הם כבר כמעט חודשיים ביחד, זה לא נקלט...XDDD מתי היה כתוב שהיא דיברה עם ההורים שלה על זה? או שלא שמתי לב?
יותר טוב שתחזור!! יאללה קישטהה XDDD אבל ליבו של דני

butbut

New member
חחח...היא דיברה- אבל אני לא כתבתי את השיחה

כך שאת פשוט צריכה לדעת שהייתה שיחה
ואכן.. ליבו של דני יתנתק מהמקום. XD

גרבע

New member
../images/Emo26.gifבוט../images/Emo70.gif../images/Emo153.gif../images/Emo36.gif

התגובות שלי לכל החלקים :) נו מה אני יעשה יוצא לי חופר XD
|
טל נמלטה מן העשן בכבדות, ממשיכה לזחול על הרצפה, מנסה להציל את עצמה מן המוות. לא חבל על המאמץ?
"איך מתתי?" שאל וויל בסקרנות. טל בלעה את רוקה ואמרה בשקט "המשאית פגעה בך, ונמחצת בקיר".רגע הוא לא מת?!בוט!
יש לך את הקטעים האלה של לתאר משהו ואז הוא לא קורה
בדרך כלל זה מוות.
אני מודה" אמרה טל והרימה אליו את פניה "פקפקתי בך מעט".חצופה
"כצפוי," זרק דני בשקט "דרך אגב, התה שלך מוכן"הלואי שהוא הרעיל אותו
את תפסיקי, יש לך מספיק דאגות משל עצמך, את לא זקוקה גם לשלי" פלט דני.שמעת?
אתה רוצה לספר לי באמת? ואם לא תהיה כנה, אני נשבעת לך שעכשיו אני מעיפה לך כאפה אמיתית, ואני עוזבת את הבית הזה עכשיו" אמרה טל באיום".בכיף.
--- ----------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- [מנסה להכחיש את הנשיקות שלהם] זה בכלל לא קרה
"מעולה, זה יועיל לך מאוד, לפיתוח האנגלית...והקול שלך! מקסים!" קראה המורה."המורה שלה לאנגלית לא שונאת אותה?
שאתם נפרדים, אבל לא בגלל שאתם לא אוהבים אחד את שני. ההיפך! אתם מגיעים אל שיא ההגשה שלכם באהבה" אמרה שרלוט בשקט."
"לפעמיםםם חלומות מתגשמיםםם!לפעמיים טה נה ה נה נה נהה"
היא עדיין לא סיפרה לו על מה דיברה הבוקר עם הוריה
היא עדיין לא סיפרה לו שהקשר שלהם הולך להיגמר
היא עדיין לא סיפרה לו שהיא עוזבת וקדם מן הרגיל,
דווקא ביום הולדתה ה-18 היא צריכה לסבול בעיות של אחרים.
מגיע לה!הללויה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הפרק היה טוב כצפוי :) את חייבת להאריך אותם! השירים ממש מתאימים הם ממש מכניסים לאויריה

yaelsee

New member
|פרצוףמשוקק|

היא לא יכולה לחזור לארץ! בוט, אם את תגמרי את הפיק בזה שהיא חוזרת לארץ, את לא רוצה לדעת מה מחכה לך!
שרלוט חיה!
גם אם זה לא להרבה זמן זה כל כך.... אעהאעהאהההה
דני וטל
חמודים! אבל... אבל...
אני לא רוצה שהיא תחזור לארץ!!
וויל קוקי!
איימי רון וליאו ואח שלו ששכחתי איך קוראים לו מאוד חסרים לי
בייחוד רון
אם היה לי זמן, הייתי חופרת עוד אבל אין לי זמן XD
*מיקי הולכת כל כך לשמוח כשטל תחזור לארץ
*

white in Angel

New member
לא.........

אני לא מוכנה לזה..... דיי כמעט חודשים או יותר אני פשוט לא מוכנה... אני חייבת עוד פרק.. אני משתגעת...... דאגי מה ניסגר איתו.. הפרק אומנם לא ברור אבל.... הוא כול כך יפה.... היא חלמה שוויל מת? ???????
דייי אני חייבת להתעשת על עצמי אבל זה לא עובד...

למעלה