שיט הלכה כל ההדגשה!תמונה 2-
ג גילולית New member 1/2/08 #35 ../images/Emo205.gifתמונה3+הצעה למקוויקנד הרקע שמיקי עשתה הצעה: להוסיף איש השבוע, כאילו הבנאדם שעשה לך את השבוע
../images/Emo205.gifתמונה3+הצעה למקוויקנד הרקע שמיקי עשתה הצעה: להוסיף איש השבוע, כאילו הבנאדם שעשה לך את השבוע
י יעליקק New member 1/2/08 #37 ../images/Emo15.gifהתמונה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif התמונה הזאת גורמת לי כ"כ לחייך קוקוקוקוקוקוקוקוקוקונט- שבט ג'יבארו XDDDD גם אותי זה הדביק הם כאלה חמודים במיוחד יעל [אהמאהמXD]
../images/Emo15.gifהתמונה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif התמונה הזאת גורמת לי כ"כ לחייך קוקוקוקוקוקוקוקוקוקונט- שבט ג'יבארו XDDDD גם אותי זה הדביק הם כאלה חמודים במיוחד יעל [אהמאהמXD]
S Sharon Kez New member 1/2/08 #65 נועם../images/Emo99.gif אל תיהי עצובה\עצבנית שהוא יצא חחחחחחחח רוצה ספוילר?
O O0NoNi0O New member 2/2/08 #119 מה? שרון, אל תכחישי, כולם יודעים שאת מאוהבת בי, את כתבת שיר סגידה לנעם את כול הזמן כותבת "נעם " אני מצטערת, זאת לא אני..זאת את.. חחח סתםסתם זה היה דורשXDDD
מה? שרון, אל תכחישי, כולם יודעים שאת מאוהבת בי, את כתבת שיר סגידה לנעם את כול הזמן כותבת "נעם " אני מצטערת, זאת לא אני..זאת את.. חחח סתםסתם זה היה דורשXDDD
S Sharon Kez New member 2/2/08 #141 חחחחחחחחחחחחחחחחח ברור../images/Emo23.gif השיר היה עלייך!!! פשוט אני עוד לא מוכנה שידעו שעברתי לצד השני אז כתבתי את הכל בלשון זכר. XD
חחחחחחחחחחחחחחחחח ברור../images/Emo23.gif השיר היה עלייך!!! פשוט אני עוד לא מוכנה שידעו שעברתי לצד השני אז כתבתי את הכל בלשון זכר. XD
ג גילולית New member 2/2/08 #132 ../images/Emo205.gifספוילר פליז../images/Emo58.gif../images/Emo9.gif
S Sharon Kez New member 2/2/08 #144 ../images/Emo58.gif הוא בשלישייה הסופית. <: ויש לו קמפיין ברנואר חחח
Y Yu vi New member 2/2/08 #156 ../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif אעאע הוא סגר בטוח ברנואר!!! DDDDD: עד לפני כמה ימים זה לא היה סגור אבל הוא חתם איתם!! אומגד ואימאשלי בטוח תראה אותו |: באלי ללכת איתה פעם לעבודה.
../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif אעאע הוא סגר בטוח ברנואר!!! DDDDD: עד לפני כמה ימים זה לא היה סגור אבל הוא חתם איתם!! אומגד ואימאשלי בטוח תראה אותו |: באלי ללכת איתה פעם לעבודה.
ג גילולית New member 2/2/08 #188 ../images/Emo205.gifיאיי!HURREY!תודהתודהתודה../images/Emo99.gif לשתיכן XD