פרקים 11+12

kelly7i

New member
אתמול שכחתי להוסיף משו!

שהחלק שבו היא התלבשה ודמיינה משו זז שם מאחוריה.. נראה לי ממש חשוד.

butbut

New member
../images/Emo58.gif חשבתי שאף אחד לא יזכור את זה

את תמיד זוכרת קטעים..XDD זה חשוד באמת...זה יתברר בהמשך:][בפרק הבא]

kelly7i

New member
../images/Emo8.gif

חח אני מאמינה שיש בזה איזה משו.. זה לא סתם, זה מחשיד!
[*שמת לב שאני כבר לא אומרת שזה שנה עד הפרק הבא? אני מנסה לא לחשוב על זה יותר מידי, על הזמן עד הפרק הבא כדי לא להרגיש את הזמן, פשוט ביום שני אני יזכיר לעצמי "זהו היום הגדול!
" חחXD אם אני מתלוננת על כמה זמן זה מפרק לפרק זה סתם מעציב]

butbut

New member
../images/Emo194.gifחחח כןן שמתי ../images/Emo23.gif לזה!

חח יואוא כמה ספויילרים כתבתי במשך כול השירשורפלצת הזה..
חחחXD אני חשבתי על זה-זה באמת נראה רחוק. היום רק מוצ"ש שזה אומר עוד יומים.
אני מתלבטת אם לפרסם את הפרק כמו שהוא-ארוך מן הרגיל[יש מצב ל-5 חלקים..וקצת מ-6].. או לקטוע את זה ב-4... קיצר נראה כבר לפי הרמת עצבים שלי-אני פשוט מסוגלת למחוק פרקים שלמים מרוב עצבים..לפעמים הקטעים נראים לי כול כך תינוקיים><
בקיצור-זה עובר מהר! כי אנחנו בשביתה-וכי זה פשוט עובר מהר=]

kelly7i

New member
ארוך מהרגיל יהיה מעולה../images/Emo47.gif

אני מתחננת לפניך שלא תקטעי את זה! בכלל לקטוע ולקצר דברים זה ממש אכזרי!P:

butbut

New member
אבל..אבל..אבל..זה גם ממש דפוק כי

יש קטעים שכתבתי מזמן מזמן..שעכשיו אני מתחרטת עליהם.. וברגע שאני מקצרת את זה..זה פשוט נהיה..עם פחות חלקים:]

kelly7i

New member
אל תדאגי, אני יכולה להבטיח שזה בסדר

גמור, כי את אחרי שכתבת את זה ועברת על זה ואולי התעצבנת על זה כמה פעמים אז זה בטח נראה לך פתאום מפגר וחסר טעם, אבל אני ממש בטוחה שלא, ושזה צריך להשאר=]

butbut

New member
חחח אואואו כמה פעמים התעצבנתי על זה XSDDD

לא נורא:] הגעתי למסקנה שהחלק הזה צריך להישאר. הוא קיצ'י..אבל מצחיק:]

butbut

New member
אבל..אבל..אבל..זה גם ממש דפוק

כי יש קטעים שכתבתי מזמן מזמן..שעכשיו אני מתחרטת עליהם.. וברגע שאני מקצרת את זה..זה פשוט נהיה..עם פחות חלקים:]

Sharon Kez

New member
איזה פרקיםםם!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

אני כ"כ אוהבת את זה! [לא מחדשת לך כלום XD] אני מתה שיגיע יום שלישי. את לא מבינה, סיימתי לקרוא תפרק הראשון והייתי צריכה לעוף לחברה שלי - בשניה שהגעתי אליה פשוט הושבתי אותה מול המחשב והכרחתי אותה לקרוא יחד איתי. אבל זה בסדר, גם היא נהנתה :D

butbut

New member
../images/Emo205.gifבאמת?[בטח תיקראי את זה אחרי שעה]XDDD

מצחיקה אחת-לפחות אמרת שהיא גם נהנת:]
יום שלישי נראה כמו נצח לא?..
עכשיו כשאני חושבת על זה.. הוא ממש רחוקXDD אבל לא נורא חח:]

Sharon Kez

New member
חח את התגובה שלך? למה אחרי שעה?

בגלל הדיליים במחשב שלך? XD כן, שלישי נראה עוד המווווון זמן. אבל יהיה טוב. במקרה הכי גרוע אני אפרוץ לך למחשב. סתם.
לא, אני רצינית.

butbut

New member
חחחחח אבל זה לא על המחשב:]

המחשב שלי ריק-פירמטו לי אותו ועדיין לא עדכנתי אותו בכלום. אז לבינתיים הכול שמור באמ-פי. בכול אופן..יאי..אני לא יוכל לחכות עד שלישי.. לול

../images/Emo54.gifשובפ'ם מגיבה בדיליי. ../images/Emo122.gif

נו, אבל לפחות אני מגיבה...
בכ"מ. יווווווווו, איזה חמוד דני!! אני יכולה להבין למה כולם אוהבים אותו - הוא כזה מותק, גם אם זה RPF [פיק על אנשים אמיתיים, ז"א, שהכל מומצא שם. אבל תמיד עושים אותו כלכך חמוד! *אהמאהמרייניאהמאהמ* XDDDDDDDDDDDD] אוקי, אני מנסה לחפור:
אז זה היה נורא נורא עצוב לקרוא על הפדופיל ה... ה... מניאק הזה ועל טל, וגם עצוב לקרוא על דני ואבא שלו. פור דן! ;;
ואחר כך היה קורע עם החלקים שהיא מחליפה בגדים ושהם נתקעו שם, וכלכך אהבתי את הבחירה שלך שהוא שר לה את DNW כי התחלתי להתמכר לשיר הזה בזמן האחרון! [*אהמאהמסיונאהמאהמ* XD]
וכמובן, אני מתה לדעת מי הסתתר לו שם כשהיא החליפה בגדים.
זו בטח האיגואנה שלו. והוא היה כזה חמוד שהוא הביא לה את החולצה! גמני רוצה חולצה מדאגי!! ><''
והסבא המעפן הזה! אני שונאת אנשים שעושים אפליות בין ילדים, נכדים, נינים או וואטאבר! אבל היא צריכה שדני ינחם אותה.
זה פשוט מטופש שהיא לא רואה שהוא אוהב אותה.. הוא הרי חלק איתה את הסיפור שלו! טיפשה! >< בקיצור, בוטבוט, יקירתי, מקסים כרגיל. קבלי ח"ח.
אוה, ומתי הסיפור מגיע לאימייל שלי? XD סתם מתוך סקרנות גרידא.

Sharon Kez

New member
חחח גם אני חושבת שמה שהיא ראתה בחדר -

היה האיגואנה של דאגי. זה ישר עלה לי לראש.

butbut

New member
היא טיפשה..היא תמימה..היא הכול:]

חחחח תודה
*ברגע שאת תיראי הודעה שמגיע אל הפלא' שלך וכתוב בה "היי אמנדה זאת בוט-כנסי אל המייל שלך" *XD

למעלה