פרקים 11+12

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifאומייגד~

זה כלכך יפה:) אלוהים. אני רוצה להיות תקועה בחדר עם דני
וכן, תודה שהעברת לי בנעימים את הזמן נסיעה חזרה הביתה [שעה נסיעה], קראתי בפלאפון את הפיק
. בוט יא מלכה

butbut

New member
איזה מגניב-אולי גם אני יאמץ לעצמי את המנהג

לקרוא מן הפלאפון-זה נראה ממש כייף. אבל זה בטח הכתב קטן כמו נמלה:]
טנקיו=]]

Lex 1

New member
גאד ../images/Emo99.gif

בו זה מרגיש כל כך אמיתי וכל מה שהדמות עברה זה מרגיש מציאותי והופך אותה למישהי שאולי יותר קל להתחבר אליה. רק, בלי קטע של להיות ביץ' או משהו יש לך כמה שגיאות כתיב, אולי בגלל המהירות וכאלה אבל אפשר תמיד לתקן וכאלה, זה לא ממש הפריע לי אבל בכל זאת הרגשתי צורך לומר..
אניווי, אהבתי מאוד!

butbut

New member
את לא ביץ'-אני ביץ' שאני לא מספיקה לתקן

אולי מרוב עצלנות. וזה באמת בגלל שאני ממהרת. אני כותבת ממש ממש ממש מהר. תודה

rachel malasa

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

שוב אותה חפירה: הפרקים היום היו ממש#%#$%#$ באמת, זה היה כל כך הגילוי לב הזה על איך שהיא התוודתה בפינוי וגם דני החמוד הזה עד יום שלישי זה אכזרי

butbut

New member
XDDD אכזרי?אני יודעת><

אני מקווה שאני יעמוד בזה. כול דקה אני פולטת כאן ספויילרים חחחXDD

rox love BSM

New member
אני רוצה עוד....

זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מדהים!

just orr

New member
יואו ../images/Emo2.gif

אין לי מילים :X יה, רייט
הפרק הראשון כזה עצוב ו.. מרגש ו... הרבה דברים.. כבר הגבתי לך על זה.
הפרק השני כזה חאמוד =] אבל גם טיפה עצוב... =/ "זה נראה כמו חמור מת כשאת סוחבת אותו ככה" XDDDDDDDDDDD "אני חושב שהמה-שמו שלי, זהו נגמר. ילדים- לעולם, אני כבר לא יאכל להביא" דאגי נורא משעשע
"כול אותו זמן, הביט עליה דני, וניסה להתעלם מן העובדה שהיא לא מסתכלת עליו כלל וכלל. גם הארי נראה נרעש מן העניין, אבל עצר בעד עצמו מלהיענות לדחפיו." אומייגאד
את לא עושה לי את זה
עד שחשבתי שזה יהיה רק דני... מסתבר שדאגי גם רוצה אותה, וגם.. הארי?!?!?!?!?!?!? למרות ששיניתי את דעתי- דני הוא האחד. [כראוי למגנט XDDD]
למה את מרשעת למה? -_____- טוב טוב את לא מרשעת, את מוכשרת. וכותבת יפה. ואני דווקא אוהבת את הקטעים האלה שאני לא מבינה מה הולך.. זה גורם לי לרצות להמשיך לקרוא ^____^ אני כלכך לא יכולה לחכות ליום שלישי

butbut

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחLOL

בהתחלה כשקראתי את התגובה שלך אז אני כזה "מה?אין מצב שאין לה תגובה ארוכה..אינאינאינאינמצב!" ואז אני ראה שיש לרדת..XDDD. אני מרשעת?
חיחי
כן, דאגי הוא יצור מצחיק:] אגב-יום שלישי..אואו..2 פרקים שאני מחבבת.

just orr

New member
XDDDDDDD

רואה? את כבר יודעת שאני לא יכולה לשתוק
די נו למה את עושה לי את זה?
עכשיו אני כבר מתההההההה לדעת מה יהיה בפרקים הבאים!!!!!!! [איך זה נשמע XDD] אני סקרנית בטירוף.
די נו יום שלישי זה עוד מלא זמן

butbut

New member
חיחיחי לא נורא יום שלישי יגיע מהר

אבל אם אני יפרסם ביום שני בערב [12] הוא יגיע עוד יותר מהר אפילו XD><

just orr

New member
אבלאבל...

אני כנראה לא אוכל לקרוא ביום שני
[אם ההורים שלי רואים אותי ליד המחשב אחרי 12 ומשהו הם צועקים עלי -______-] נו נתמודד. זה דווקא טוב כל הקטע של המתח חח
חחח בטח זה מזה מצחיק אותך לראות את כולן מתחבטות בשאלה "את מי היא אוהבת?" XDDDDDD כל אחת כזה 'זה דני!' 'לא זה דאגי!' 'מה זה בכלל טום!' 'אני חושבת שזה בכלל חתול בר מקסיקני!' וכאלה >< [וכן זה כולל אותי ^^"] אני יודעת שאותי זה היה דיי מבדר אם הייתי במקומך

butbut

New member
גם ההורים שלי!!הם כאלה #@$@#$#!@$@#$

אבל אמרתי להם שבגלל השביתה-אני נשארת עד 12 ורבע במחשב. ורק הלעלות-במחשב העגלה שלי- לוקח איזה שעה.. וזה בהחלט מבדר אותי..בהחלט בהחלט.. במיוחד כשתגלו מי זה חחחחחח..

just orr

New member
XDDDDD

מחשב-עגלה XDD לא יודעת למה, זה ממש הצחיק אותי XDDDDD דייייי מי זההההההה? בסוף יסתבר שזה איזה אח קטן של ג'יימס >< מה שאומר שהיא פדופילית >< כי הוא רק בן 11 >< תודי שאני מקורית.

שוליטה

New member
ואו, התמכרתי רשמית../images/Emo99.gif

את מדהימה
סורי שלא הגבתי לך עד עכשיו פשוט לא מצאתי את המילים
את כותבת מדהים!! העלילה אף פעם לא משעממת, הסיפור לא הזוי מידיי, הוא נשמע כלכך מציאותי כאילו מספר אותו מישו שכל הדברים האלה באמת קרו לו. תמשיכי
אין לי כח לחכות XD נ.ב. כשקראתי את השני פרקים הקודמים אז הייתה לנו בבית הפסקת חשמל והייתי לבד. אז קראתי את שניהם דרך הפלאפוןXD זה נורא מעצבן דרך אגב. אבל לא רציתי להפסיק לקרוא

butbut

New member
באמת?חחחXDD טוב עכשיו רישמית-אני חייבת לנסות

לראות איך זה נראה בפלאפון.. XDDD
תודה רבה-אני שמחה לשמוע שזה לא הזוי סלש דימיוני מידי...כי אז הסיפור לא שווה:]]] =] תודהה

שוב ושוב אני אומרת את אותו הדבר...

כי אין לי מה להוסיף זה מהממממםםם
אהה כן ואוליי זה נישמע מוזר אבל כימעט בכיתי כשקראתי את החלק שטל מספרת על מה שקרה לה...

butbut

New member
חחח ../images/Emo23.gifלא זה לא מוזר!גם אחותי בכתה

וגם כמה בנות כאן. מתברר שזה באמת יצא מרגש. ואם השתמשת גם בשיר ששמתי למעלה אז בכלל><
תודה!

למעלה