../images/Emo126.gifחלק

../images/Emo126.gif
Nick Lachey - Resolution :
http://www.youtube.com/watch?v=fmFB_OtArz8&feature=related ************************************************************************************************************************** "כן," אמרה שרלוט בשקט וניגבה את עיניה לגמרי. "מה הוא אמר?" שאלה טל בשקט. שרלוט הביטה אליה ואמרה "הוא אמר שאני יפה, ושאני צריכה להיות גאה ביופי שלי". "והוא צודק?" שאלה טל. "אני לא יודעת" פלטה שרלוט בשקט. "שרלוט," אמרה טל "תגידי לי שכן, את יודעת שכן, את כול כך נבונה, ויפה, ונחמדה, וחכמה...את הצלחת להתקבל לקולג' וללמוד חומר של כמה שנים תוך כמה חודשים! את גאונה!...אפילו אני לא מגיעה לקרסוליים שלך". "טל, את חושבת שאנשים יגעלו ממני?" שאלה שרלוט בבושה. טל פתחה את עיניה ואמרה לה בהלם "מה-פתאום, הם יקנאו בך. שרלוט, יש בך יופי פנימי וחיצוני, שאין לאף אחד. את תמצאי חברות, תמשיכי להיות חברה של וויל, ותהיי מוקפת בנו, ובי במיוחד,. אני לא אתן לאף אחד להתקרב אלייך, או לפגוע בך!". "עלייך אני סומכת, עליהם לא" אמרה שרלוט בעצב. טל חייכה אליה ואמרה "אנחנו נצא למסע קניות של בגדים, ואת תחזרי לעצמך לאט-לאט...אל תדאגי. הרופא יאמר לנו איזה ואכל את צריכה לאכול, איזה תרופות. אל תדאגי". "את חושבת שמישהו ירצה לאמץ אותי?" שאלה שרלוט את טל. טל העבירה את אצבעותיה על לחיה של שרלוט ואמרה "כן, אני בטוחה בכך". "אני מקווה...אבל אני פוחדת, אני פוחדת שינטשו אותי שוב" פלטה שרלוט. "אם יעשו את זה את תעביר תחת חסותי, בסדר? אני כבר בת 18, אני אזרחית" אמרה טל בשקט. "לא!" קראה שרלוט "אני לא רוצה להכביד עלייך!". "את לא, את בסך הכול קטנה ממני בשנתיים, שנה וחצי? אנחנו כמו אחיות" אמרה טל. "אני יודעת" אמרה שרלוט בשקט. "אל תדאגי, אני אחפש בשבילך משפחה, במילא הם יצטרכו לדאוג פחות או יותר למחצית הדברים שלך כי את הולכת אל הקולג', ותגורי בו, בדיוק כמוני" אמרה טל בשקט. "אני מחכה לזה, לרגע שאני אנצח את הסרטן ואצא מן המקום הזה" סיננה שרלוט בשקט. "אני גאה בך" אמרה טל בשקט. "תודה," אמרה שרלוט בשקט "שאת בכלל איתי, שאת כאן...תודה על הכול". "הלא דבר" השיבה טל וחייכה אליה. "חברות כזאת, חברות עמוקה שכזאת לא מוצאים בכול מקום" חשבה טל בליבה. היא ידעה שהיא צריכה לשמר אותה, היא ידעה שהיא נקשרה אל שרלוט יותר מידי. טל ראתה בשרלוט סוג של הגנה, סוג של מקום שהיא יכולה לתת את כול כולה ולעזור. הן היו כמו גוף אחד שנפרד בימים שלא הייתה באה טל לבקר. וכאשר הייתה באה, חזר הגוף לצורתו המקורית, גוש אחד. בדיוק כמו ליבה של טל, שהיה עשוי משעווה רותחת. רק ביחד עם דני השעווה הייתה מתרככת ומחליפה צורה, וכאשר הייתה הולכת, היא הייתה מתקשה באותו הצורה בה עזבה אותה. טל חיפשה מקום להשלים את עצמה, ומצאה אותה בשני הניגודים של חיה. ארץ שונה, אהוב שונה, חברה שונה. הכול בבת-אחת. ************************** "מי זה?" שאלה טל את איימי כאשר תקתק מישהו בדלת חדרן. "שנייה ,אני אבדוק" אמרה איימי. היא ניגשה אל הדלת וקראה לטל לבוא אליה. "מה קרה?" שאלה טל בשקט. "מישהו רוצה לפגוש אותך בחוץ" אמרה איימי בשקט. "מישהו?" שאלה טל בשקט. "לכי כבר!" דחקה בה איימי. טל נעלה את נעליה ולקחה מעליה סווצ'ר שהיה גדול מעליה בכמה מידות. הוא היה שייך לג'רמי, הוא היה בנבחרת הספורטאים, מסתבר שההתמחות שלו הייתה הטלת כדור ברזל. הוא קיבל שני סווצ'רים, ואחד מהם שכח בחדרן של טל ואיימי. ומאז זה נהפך לרכושה הפרטי של טל. "את נראית כמו גמד-גינה" סיננה לעברה איימי. "למי אכפת? אף אחד לא רואה אותי עכשיו" ענתה לה טל באדישות. איימי חייכה אליה ופלטה "לכי כבר!". טל צחקה ויצאה מן החדר, היא ראתה את הילדה שהודיעה לה את ההודעה ושאלה אותה "מי ביקש אותי?". "מישהו...אני לא זוכרת איך הוא אמר שקוראים לו" ענתה לה הילדה. "בסדר" אמרה טל בשקט.
יש המשך~~>