פרק 50-חלק ב'

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifפרק 50-חלק ב'../images/Emo126.gif../images/Emo36.gif

בלי יותר מידי ברבוריםXD אני עייפה LOL
בפרקים הקודמים: "השלמת איתו? אני לא מאמינה!...אמרתי לך שהכול יסתדר! אתם הזוג הכי יפה שראיתי מימיי" אמרה שרלוט בהתלהבות. "שרלוט, חלמתי עליך באותו היום" אמרה טל בשקט. "באמת?" שאלה שרלוט בפליאה.
אין לי מה לומר מלבד "אע טל"
שם הפאנפיק: יא-בייבי!
נכתב ע"י: בוט\בת-אל .ב
פרק 30 חלק א': http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1238&msgid=112294749
בוט.

m o r 1 0 2

New member
למרות שאני לא חדשה,פיספסתי../images/Emo10.gif../images/Emo168.gif

ובוט,אני כ"כ מודה לך! אני כ"כ הולכת לקרוא את זה
תודה

butbut

New member
../images/Emo126.gifפרק 50 חלק ב' חלק | ../images/Emo126.gif

Shayne Ward-That's My Goal : http://www.youtube.com/watch?v=EMTmdgNEXZ4 ***************************************************************************************************************************** חלק ב': "כן," השיבה טל ברפרוף "חלמתי שאת מדברת איתי על זה שאני בחדר מיון, ושהכתם הכחול, אותו האחד שנתתי לך לראות ביד שלי, לפני כמה שניות, יעבור". "הוא בטוח יעבור" אמרה שרלוט בשקט מסתורי. "זה ממש מוזר, למה הוא הופיע בכלל?" שאלה טל בבלבול. "מחזור?" שאלה שרלוט. "לא יודעת, לא נראה לי...זה לא שיצא לי 'לקבל', זה פשוט מוזר" אמרה טל בשקט. "אני שמחה שחזרתם, את וה-'משוגע' שלך" שינתה שרלוט נושא של השיחה. טל חייכה ואמרה "גם אני, כול כך הוקל לי כשאמרתי לו שאני כן אוהבת אותו. הרגשתי שאני עומדת להתפוצץ". "בחיי," פלטה שרלוט בשקט "אם יש זוג אחד שמחליף את מקומם של רומאו ויוליה, אלו אתם, יש לכם מספיק אהבה בשביל לתרום לאנשים אחרים". "את חושבת?" שאלה טל בהתרגשות, היא הבה את התיאורים העמוקים של שרלוט לדברים הכי קטנים של החיים. "כן, טל. וזה מגיע לך...את בחורה כול כך טובה, אני כול כך אוהבת אותך" אמרה שרלוט. "יש לי הפתעה בשבילך, דרך אגב" אמרה טל בשקט. "מה?" שאלה שרלוט. "האחות אמרה לי שאת משתחרר בימים הקרובים הביתה...את ידעת את זה?" שאלה טל בשקט. "לא, אמרו לי שעד שלא ימצאו לי משפחה מאמצת...אני לא אוכל לצאת מכאן" אמרה שרלוט בשקט. טל אחזה בידה וליטפה את גבה. "את זוכרת את המורים שלקחת בכדי להשלים חומר לימודי שהפסד? את זוכרת את המבחנים לקולג' ששלחת?" שאלה טל בשקט. "אלו שעזרת לי ללמוד אליהם? בטח שאני זוכרת!" קראה שרלוט "מה איתם?". "התקבלת" אמרה טל במהירות. "מה?!" צעקה שרלוט "איך את יודעת?". "שאלתי" אמרה טל "את כבר ילדה רגילה שרלוט...עד שתבואי ללמוד בקולג' השיער שלך כבר יצמח....את זוכר שהדוקטור אמר שאת מבריאה בצורה מפחידה, נכון?" "כן!...אני ילדה רגילה" קראה שרלוט בשמחה ונגעה בראשה. כעת היה ראשה מלא בשיער קצר עד קצוץ. "את רואה את זה?" שאלה שרלוט בשקט "יש לי שיער!". טל חיבקה אותו בחוזקה ופלטה "אמרתי לך שאת צריכה להאמין! אמרתי לך שאני אתפלל בשבילך!". טל כול כך אהבה לראות את שרלוט שמחה, היא הייתה כמו ביתה,כמו אחותה הקטנה. היא דאגה לה כאילו הייתה היא המשפחה היחידה שלה בכול העולם. "אני שמחה בשבילך, באמת. את שמחה בגלל שהשיער שלך צומח, זה פשוט נס" סיננה טל בשקט כשחיוך מעטר את פניה. שרלוט חייכה אליה ואמרה בהתלהבות "טל, היית מאמינה שאני אלמד? שאני אחזור למסגרת רגילה?...איך אני אכיר חברים?...איך אני אשתלב בחברה?". "אל תדאגי," הרגיעה אותה טל "בשלב הראשון שתינו נלך להשתזף, כי שתינו נראות כמו הקיר ההוא שם" היא פלטה והצביעה אל עבר הקיר. שרלוט פלטה צחקוק מהיר ואמרה "עדיין נותרו המון בעיות". "זה לא אמור להטריד אותך יותר מידי" אמרה טל בשקט. "איפה אני אגור?" שאלה שרלוט בהרהור. "איפה שאני אגור, או קרוב אלי לפחות" אמרה טל בשקט. "איפה תגורי?" שאלה שרלוט בשקט. "בקרוב יסתיימו הלימודים, ואז כבר אין קולג'...ולכן אני אצטרך לחזור אל המשפחה שלי, מה שאני כמובן לא יעשה כי ההורים שלי יבואו לכאן לביקור...אבל, אני עוד מחפשת דרכים להשתקם כאן" אמרה טל במהירות. "אלוהים, את דואגת לי יותר מידי טל," אמרה שרלוט בשקט "את רק בת 18...וחצי בקרוב". "אני יודעת," אמרה טל בשקט "אבל...את לא חושבת שמותר גם לך לחיות מחוץ לכותל של בית החולים הזה?". "אני יודעת," אמרה שרלוט בשקט "אבל אין מי שייקח אותי לאימוץ...אין לי משפחה. אנשים לא רוצים ילדה כמוני במשפחה שלהם, אנשים רוצים ילדים נורמאלים, ילדים יפים". "שרלוט!" קראה טל בעצב "את יותר נורמאלית מכול בן-אדם אחר שאני מכירה. אנשים טיפשים שהם מחפשים רק את המושלם בכול דבר, ואני מודעת לבעיה הזאת גם כן. אבל לי לא אכפת, אני אוהבת להיות איתך, אני אוהבת אותך. מי שלא מבין שאת כזאת מלאך, בכלל לא צריך גם לקחת אותך. אני מעדיפה שתישארי איתי לעד, במקום שמישהו ייקח אותך ויהיה לך רע איתו". "אני גם אוהבת אותך" אמרה לה שרלוט בעצב. "יש לך בגדים? דברים שנשארו מהבית הקודם שלך?" שאלה טל בשקט.
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק || ../images/Emo126.gif

אוה שרלוט-Nickelback - Far Away: http://www.youtube.com/watch?v=lU0IAHQ52e4
Backstreet Boys - Inconsolable : http://www.youtube.com/watch?v=NhQZBeaxd9M&feature=PlayList&p=02C7E3FED7B657C4&index=11
פתאום כול השירים הדרמטיים בשימוש ****************************************************************************************************************** "כן, יש כמה, אבל הם בטח קטנים עלי מאוד. יש לי את הכסף שאבא שלי שם בחשבון, בגלל שלפי החוק אסור לו לנטוש אותי, גם אם חתמתי על ערבות שהוא הולך לתמיד, הוא חייב לשלם לי מזונות וכול זה" אמרה שרלוט בעניין. "שרלוט, אנחנו ננסה למצוא מה לעשות...אולי יתנו לנו לגור בקולג' למשך כול השנה...לא יודעת, נמצא מה לעשות. ההורים שלי לא ישאירו אותי יתומה כאן" אמרה טל באופטימיות. "אני כבר יתומה" אמרה שרלוט בשקט. "לא שרלוט, יתומה זו ילדה שאין לה משפחה...ולך יש אותי...את וויל...זו לא משפחה מבחינת דם, אבל זאת חצי משפחה שכזאת" אמרה טל בשקט. שרלוט הרימה אליה את פניה ואמרה "טל, אני באמת מעריכה אותך, את כמו אמא שלי רוב הזמן. אני מצטערת שבהתחלה התנהגתי כול כך מוזר, שהייתי רעה. חשבתי שאת עוד אחת מן בני-הנוער שבאים אלי רק כדי לחוות חוויות עם ילד חולה סרטן, וללכת הביתה, שלום, להתראות. אבל את נשארת, נשארת לתמיד, אני כול כך מעריכה את זה". "אני אנסה למצוא לך כבר משפחה מאמצת...אני חושבת שאת חייבת לחיות עם משפחה כדי לגדול בחיים נורמאלים. הבעיה היא—" "שזאת משימה בלתי אפשרית" אמרה שרלוט. "לעולם אל תאמרי בלתי אפשרי" אמרה טל בשקט. "מבטיחה- לעולם" סיננה שרלוט. טל חייכה אליה ואמרה "אני אנסה לטפל בזה, אל תדאגי". "ברגע שידעו שאני חולה בלוקמיה לא ירצו אותי" אמרה שרלוט בעצב. "ירצו אותך! שרלוט את ילדה יפיפייה, נוחה, נעימה, מתורבתת...מי צריך יותר מזה?" שאלה טל בשקט. "יפה?" שאלה שרלוט. "את מדהימה שרלוט, את לא זוכרת כמה פעמים אמר לך וויל שאת הילדה הכי יפה שהוא ראה בחיים שלו?" שאלה טל בשקט. "זוכרת, הוא אומר את זה די המון פעמים...אני אוהבת את וויל. אבל לפעמים אני חושבת שהוא אומר את זה רק בגלל שהוא מנסה לנחם אותי" השיבה שרלוט. טל הביטה אל עבר הילדה שישבה מולה. שיערה הבלונדיני היה אומנם קצוץ, אך פניה הבובתיים היו נראים כאילו יצאה הילדה מתוך ציור של מיכאלנג'לו באחד מן הקתדראלות המפורסמות. עיניה הכחולות הגדולות שינו את צבען לתכלת בוהק במיוחד, ושפתיה האדמדמות היו נראות כאילו נמרחו כמה וכמה פעמים בשפתון מבריק. לחיה הורדרדות הישבו לה מראה מלאה, וצורת פניה העניקה לה חן ויופי. גופה היה רזה, ובצבע הלבן כסיד שרק הוסיף למראה הבובתי שלה. "את יפיפייה שרלוט, אל תוסיפי לדבר כך על היופי שלך לעולם!" אמרה טל בשקט. "טל, אני לא יכולה לצאת לעולם שבחוץ...לא ככה, איך שאני נראית" אמרה שרלוט בכאב והצביעה אל עבר שיערה. טל נשכה את שפתה וליבה נצוות בקרבה. "שרלוט" היא לחשה בשקט. שרלוט שמה מיד את הבנדנה שכיסתה את ראשה ואמרה בשקט "עדיף כך". "שרלוט" חזרה טל על שמה. שרלוט הביטה לעברה עם עיניה הגדולות והשיבה "לא, טל...אני יודעת שאנשים נגעלים ממני". "הם לא" לחשה טל "הם לא!". "את לא ראית את התגובה של האנשים שהיו עוברים בחדר שלי כדי לחפש להם ילדה לאימוץ...אני אפילו לא הייתי בראש מעניינם" אמרה שרלוט בטון קורע לב. "זה לא נכון שרלוט! הם לא רצו אותך רק בגלל הלוקמיה, אבל עכשיו את מחלימה מזה" אמרה טל בשקט. "את רואה?!" שאלה שרלוט בכאב "אני מגעילה אנשים! אני מפחידה אותם". "תפסיקי שרלוט!" קראה לעברה טל. היא אחזה בראשה של שרלוט ואמרה בטון קורע לב "את מלאך, כולם נמשכים אל מלאכים בשלב מסוים של חייהם". "את מלאך" אמרה שרלוט בשקט. היא כרכה את זרועותיה הדקיקות סביב טל ומחתה את עיניה מן הדמעות. "את בוכה?" שאלה טל בשקט. "כן," השיבה שרלוט "אני בוכה על החיים הרעים שלי, פעם הייתי ילדה יפה, היום אני יצור שמחליא אנשים, יצור שגורם להם לרצות לבכות, גורם להם לרצות להקיא...אני מגעילה אותם!". "את לא!" קראה טל בשקט. היא הביטה אל תוך עיניה הכחולות של שרלוט ואמרה בשקט "תפסיקי שרלוט, את לא. את הסתכלת על התמונות שלנו ביחד? את ראית את התגובות של דני לתמונות האלו?".
יש המשך~~>

butbut

New member
הם עדיין צעירים מידי בשביל זה-יש חוק

שיצא שם שזה אסור או משהו כזהXDD בדקתי=] LOL

kelly7i

New member
למה? היא פשוט תהיה עם המשפחה של וויל,

ההורים שלו יאמצו אותה, והיא תגור איתם או שתגור עם טל! יש לה כבר 18, או שפשוט תהיה במעונות בקולג'

butbut

New member
../images/Emo45.gifזה מה שהיא תעשה-היא תהיה במעונות אבל

רק בשנה הבאה כי היא הפסידה שםחומר לימוד.

kelly7i

New member
איך זה ששרלוט תהיה בקולג'?

היא קטנה מידי, וגם טל, אני לא מבינה איך הם בגיל כזה בקולג', שרלוט אמורה להיות בכלל בתיכון או משו.. אה ורציתי לשאול משו ששכחתי, מה הרופאים אמרו על שרלוט שהיא לא יודעת? שהשיער שלה זמני ויקרה משו עוד כמה זמן איך זה הלך?XD

butbut

New member
../images/Emo26.gifבמקומות מסויימים בלונדון[רוב] הילדים

מסיימים בית ספר בגילאים 16-17. לומר בערך כיתה י"א. הם מתחילים ללמוד מגיל 5 [שאצלינו זה גן]... בישראל מתחילים מגיל 6 כיתה א' ובגלל זה הם משתחרררים בגילאים יותר קטנים.
כן, השיער שה עלול לנשור בכול הזמן בגלל שהיא הפסיקה עם התרופה רק עכשיו, בגלל זה השיער שלה מחיה את עצמו. בעצם מה שקרה זה שהיא עברה ת'ניתוח, אבל הם ציפו שהוא יצליח לגצרי, אבל הוא לא. הם לא הצליחו להוציא את הסרטן 100% מהגוף שלה...אלא הרבה פחות..ולכן גם הזמן שהיא תחיה הוא די קצוב. היא יכולה לחזור לסרטן ברמה של "גסיסה" תוך כמה חודשים. או שנים.

rox love BSM

New member
הם מסיימים GCAS בגיל 15 16

ואז יש להם בחירה אם ללכת לקולג' עד גיל 18 ולעשות A lavels או להתחיל לעבוד. קולג' של A לבלס זה לא כמו קולג' של בוגרים מגיל 10 ומעלה

butbut

New member
I KNOW IT..../images/Emo9.gif

יש לי חברות שבאו מלונדוןXDD.. נאממ...הבנים יכולים ללכרת לצבא אם בא להם- ואני שמעתי שהם לומדים בקולג' 4 שנים..או שזה בעצם לאלו שמסיימים בית ספר בגיל 18. בכול אופן... אמממ.....לא כולם מסיימים בגיל 15-16! XD יש שם גם בתי ספר שהם מסיימים ב-17-18 [י"ב] ואני מכירה אישית כמה שמסיימים שם ב18.

rox love BSM

New member
זה תלוי בבית ספר

אבל בגדול מסיימים בגיל 15 16 עם תעודה ואז אתה יכול ללכת ולעשות A לבלס שזה בעצם משהו שהם בוחרים והם לא תריכים ללמוד מתמטיקה וספרות ודברים כאלה רק את מה שהם בחרו. בד"כ בבפנימיות הם לומדים רצוף או בבתי-ספר עם מורשת וזה. בחדשים יותר בד"כ יש את ההפרדה,שוב זה תלוי בבית הספר.

butbut

New member
כן אני יודעת-אהבתי את הענין הזה שהם לומדים

בוחרים. הולגכים א מין אישה כזאת אחרי שמתקבלים- ואז ביחד בוחרים..כאילו היא כזה..אמורה לנווט אותך. כי בקולג' את יכולה ללמוד מקצוע. חבל שאין את זה כאן><" XD

O0NoNi0O

New member
איך אפשר להפסיק עם תרופה?

בעיקרון, סרטן זה תא שמתרבה לא נכון פחות או יותר,קיצר הוא מתרבה בצורה לא טובה. לכן השיער נושר כי בכימו אז מורדים את כול התאים, גם תאי שיער הולכים איתם [לכן מקריחים..] וגם התאים המסרטנים, לכן כימו זאת לא תרופה רישמית לסרטן, כי היא לא בדיוק מרפא רק את הסרטן.. אין תרופה לסרטן, יש טיפולים..הלוואי והייתה תרופה חח בעזרת השם תיהיה. איזה סרטן יש לשרלוט?

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק ||| ../images/Emo126.gif

Nick Lachey - Resolution : http://www.youtube.com/watch?v=fmFB_OtArz8&feature=related ************************************************************************************************************************** "כן," אמרה שרלוט בשקט וניגבה את עיניה לגמרי. "מה הוא אמר?" שאלה טל בשקט. שרלוט הביטה אליה ואמרה "הוא אמר שאני יפה, ושאני צריכה להיות גאה ביופי שלי". "והוא צודק?" שאלה טל. "אני לא יודעת" פלטה שרלוט בשקט. "שרלוט," אמרה טל "תגידי לי שכן, את יודעת שכן, את כול כך נבונה, ויפה, ונחמדה, וחכמה...את הצלחת להתקבל לקולג' וללמוד חומר של כמה שנים תוך כמה חודשים! את גאונה!...אפילו אני לא מגיעה לקרסוליים שלך". "טל, את חושבת שאנשים יגעלו ממני?" שאלה שרלוט בבושה. טל פתחה את עיניה ואמרה לה בהלם "מה-פתאום, הם יקנאו בך. שרלוט, יש בך יופי פנימי וחיצוני, שאין לאף אחד. את תמצאי חברות, תמשיכי להיות חברה של וויל, ותהיי מוקפת בנו, ובי במיוחד,. אני לא אתן לאף אחד להתקרב אלייך, או לפגוע בך!". "עלייך אני סומכת, עליהם לא" אמרה שרלוט בעצב. טל חייכה אליה ואמרה "אנחנו נצא למסע קניות של בגדים, ואת תחזרי לעצמך לאט-לאט...אל תדאגי. הרופא יאמר לנו איזה ואכל את צריכה לאכול, איזה תרופות. אל תדאגי". "את חושבת שמישהו ירצה לאמץ אותי?" שאלה שרלוט את טל. טל העבירה את אצבעותיה על לחיה של שרלוט ואמרה "כן, אני בטוחה בכך". "אני מקווה...אבל אני פוחדת, אני פוחדת שינטשו אותי שוב" פלטה שרלוט. "אם יעשו את זה את תעביר תחת חסותי, בסדר? אני כבר בת 18, אני אזרחית" אמרה טל בשקט. "לא!" קראה שרלוט "אני לא רוצה להכביד עלייך!". "את לא, את בסך הכול קטנה ממני בשנתיים, שנה וחצי? אנחנו כמו אחיות" אמרה טל. "אני יודעת" אמרה שרלוט בשקט. "אל תדאגי, אני אחפש בשבילך משפחה, במילא הם יצטרכו לדאוג פחות או יותר למחצית הדברים שלך כי את הולכת אל הקולג', ותגורי בו, בדיוק כמוני" אמרה טל בשקט. "אני מחכה לזה, לרגע שאני אנצח את הסרטן ואצא מן המקום הזה" סיננה שרלוט בשקט. "אני גאה בך" אמרה טל בשקט. "תודה," אמרה שרלוט בשקט "שאת בכלל איתי, שאת כאן...תודה על הכול". "הלא דבר" השיבה טל וחייכה אליה. "חברות כזאת, חברות עמוקה שכזאת לא מוצאים בכול מקום" חשבה טל בליבה. היא ידעה שהיא צריכה לשמר אותה, היא ידעה שהיא נקשרה אל שרלוט יותר מידי. טל ראתה בשרלוט סוג של הגנה, סוג של מקום שהיא יכולה לתת את כול כולה ולעזור. הן היו כמו גוף אחד שנפרד בימים שלא הייתה באה טל לבקר. וכאשר הייתה באה, חזר הגוף לצורתו המקורית, גוש אחד. בדיוק כמו ליבה של טל, שהיה עשוי משעווה רותחת. רק ביחד עם דני השעווה הייתה מתרככת ומחליפה צורה, וכאשר הייתה הולכת, היא הייתה מתקשה באותו הצורה בה עזבה אותה. טל חיפשה מקום להשלים את עצמה, ומצאה אותה בשני הניגודים של חיה. ארץ שונה, אהוב שונה, חברה שונה. הכול בבת-אחת. ************************** "מי זה?" שאלה טל את איימי כאשר תקתק מישהו בדלת חדרן. "שנייה ,אני אבדוק" אמרה איימי. היא ניגשה אל הדלת וקראה לטל לבוא אליה. "מה קרה?" שאלה טל בשקט. "מישהו רוצה לפגוש אותך בחוץ" אמרה איימי בשקט. "מישהו?" שאלה טל בשקט. "לכי כבר!" דחקה בה איימי. טל נעלה את נעליה ולקחה מעליה סווצ'ר שהיה גדול מעליה בכמה מידות. הוא היה שייך לג'רמי, הוא היה בנבחרת הספורטאים, מסתבר שההתמחות שלו הייתה הטלת כדור ברזל. הוא קיבל שני סווצ'רים, ואחד מהם שכח בחדרן של טל ואיימי. ומאז זה נהפך לרכושה הפרטי של טל. "את נראית כמו גמד-גינה" סיננה לעברה איימי. "למי אכפת? אף אחד לא רואה אותי עכשיו" ענתה לה טל באדישות. איימי חייכה אליה ופלטה "לכי כבר!". טל צחקה ויצאה מן החדר, היא ראתה את הילדה שהודיעה לה את ההודעה ושאלה אותה "מי ביקש אותי?". "מישהו...אני לא זוכרת איך הוא אמר שקוראים לו" ענתה לה הילדה. "בסדר" אמרה טל בשקט.
יש המשך~~>

למעלה