../images/Emo126.gifחלק...גאש שכחתי 7\8../images/Emo126.gif
Britney Spears Don't Let Me Be The Last To Know :
http://www.youtube.com/watch?v=soZyoruBzQU
Won't Let You Fall-Mandy Moore
:
http://www.youtube.com/watch?v=9jlaqC1M04s **************************************************************************************************************** "מה זה?" שאל דני והצביעה אל עבר עיסה בצבע צהבהב לבנבן. "חומוס" השיבה טל. "זה מה שאמרת לי...שאני צריך..טוב, אני רוצה לטעום" אמר דני. "בסדר" אמרה טל. דני טעם מן העיסה עם הפיתה שלמד להכיר. הוא הביט אל עבר טל ושאל "איך אנחנו יכולים לקנות את זה?". טל פלטה צחוק והשיבה "אני לא יודעת אם זה נמצא בחנויות שלכם, אבל בטח כאן יש חנות שיש בה את זה". דני חייך ואמר "אחרי שנצא מכאן, תזכירי לי לקנות. אני חייב לתת לדאג לטעום את הדבר הזה. הוא ימות על זה!". "טום בטח יחנק" הרהרה טל בקול. דני צחק ואמר "טום נחנק מכול דבר שהוא לא מכיר, זוכרת שהוא נחנק מה..."במבה" ההיא?". טל הביטה לעברו באושר ופלטה "אתה זוכר את השמות". "רק של מאכלים טעימים, אם היית מספרת לי על שם של עיר, לבטח שהייתי שוכח" השיב דני. טל צחקה ואמרה "אתה כול כך צפוי". **************** "מה השעה?" שאלה טל בעייפות מתוך הרכב של דני. הם כבר היו בדרך חזרה מן המסעדה הישראלית שהלכו אליה בקהילה היהודית. האוכל שאכל דני כול כך רווח לו. הוא הזכיר לטל בעצמו שהא רוצה להיכנס אל תוך הסופר, בכדי לקנות לעצמו את הדברים מישראל שהביאה לו טל, והוא אהב. טל נהנתה מכול רגע שדני אהב את האוכל שהיא נהגה לאכול עם חבריה, או עם הוריה בביתה. היא חייכה אליו ושאלה בכול פעם אם הוא אוהב, או מה הוא חושב על הטעם. דני היה מוכן לנסות דברים חדשים ואהב את הכול, טל הרימה את ידיה כאשר הוא טעם את אחד מן הסלטים החריפים ונשקה לו מיד. דני צחק ואמר "בחיים שלי לא טעמתי משהו יותר חריף מזה, וזה טעים!". טל חייכה והשיבה לו "בזה אני לא נוגעת אף פעם, זה חריף מידי" הם נהנו ביחד, ודיברו ביחד על הכול. טל הרגישה שעם כול שנייה שעוברת היא מתאהבת בדני עוד יותר. היא כול כך אהבה לראות אותו צוחק, מדבר, אוכל, משתעל ושותק. היא אהבה אותו בכול רגע שהיה הוא לידה, או רחוק ממנה. "השעה כבר שלוש" ענה לה דני בשקט. "אני אישן אצלך היום, אין טעם לחזור בשעה ארבע, בטח נחזור בעוד שעה, נכון?" שאלה טל בשקט. "כן, אולי אפילו פחות" אמר דני בשקט. "בסדר, גם ככה יש לי כאן את רוב הדברים שאני צריכה, ואישור" אמרה טל בעייפות. "אל תדאגי" אמר דני בשקט. "אני נרדמת כאן," אמרה טל בשקט "כשנגיע תעיר אותי, אני כבר לא שולטת בעיניים שלי". "אל תדאגי, אני אעיר אותך" אמר נדי בשקט. "בסדר" אמרה טל הביטה עליו בזמן שנהג מחריצי עיניה עד שגם אלו נחסמו עם הזמן משום יצר העייפות. "טל, יפריע לך אם נקנה בדרך קפה? אני צריך להיות ערני" אמר לה דני בשקט. "למה שיפריע לי?" שאלה טל בשקט. "לא יודע" סינן דני. "לא, תקנה" אישרה טל. דני חייך אליה ופלט "ויפריע לך אם אני אדליק את המוזיקה?". "תלוי איזה שירים" אמרה טל בשקט. "רגועים" אמר דני בשקט. "בסדר, אל תדאג, כשאני יירדם אתה לא תשמע ממני יותר" השיבה טל. דני צחק ואמר "לכי לישון, אני אל אפריע לך יותר". טל הביטה לעברו, וראתה את עיניו מביטות בה. דני חייך אליה ולחש "היה ממש מצחיק כשדיברת עם המוכר בחנות בעברית. הייתי רוצה ללמוד לדבר אותה רק בשביל להבין אותך". "יום אחר אני אלמד אותך" הבטיחה טל בנמנום. "מבטיחה?" שאל דני. טל חייכה וסיננה לעברו "בוא נתחיל בצמד המילים "לילה טוב". "מה זה אומר?" שאל דני. "לילה טוב" אמרה טל באנגלית. "אוה," השיב דני "לילה טוב, יפה שלי". "אה?!" פלטה טל בבלבול "מאיפה זה בא?". דני צחק ואמר "את לימדת אותי, פעם". "אתה תלמיד טוב" אמרה טל. "טוב, לילה טוב יפה שלי" אמר דני בעברית. "לילה טוב" ענתה לו טל בעברית. ******************** דני הגיע אל חניון ביתו ועצר בחניה שלו. הוא הביט אל עבר טל שישנה בכיסא לידו ושפשף את עיניו בעייפות. השאלה אם להעיר אותה ולשבור את השינה שלה הייתה תלויה באוויר. מצד אחד הוא אמר לה שהוא יעיר אותה, ומצד שני הוא לא יכול לעשות זאת, היא ישנה בצורה כול כך קולחת ויפה, צורה שחבל להרוס. עיניה היו סגורות בצורה עדינה, ושפתיה קמוצות. לחיה העדינות רפויות ומשוות לה מראה עוד יותר מושך מאי-פעם. דני הביט עליה וחייך לעצמו. הוא החליט שהוא לא יעיר אותה, אבל כן יעלה אותה בעצמו. הוא הפעיל את ההזעקה של המכונית, ושם את המגן מפני פורצים, על אף שבכדי להיכנס אל החניה צריך לעבור את השומרים. טל תמיד אמרה לו שלא כדאי לו לנהוג בקלות ראש, בכול מה שקשור לרכב. כי זה מתחיל מן הרכב ומסתיים בבית. דני אחז את גופה בידו, ולקח את תיקה על כתפו.
יש המשך~~>