פרק 50-חלק ב'

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק |||| ../images/Emo126.gif

Jesse McCartney -she's no you: http://www.youtube.com/watch?v=jqRwUISsABs
Your Guardian Angel: http://www.youtube.com/watch?v=geRdF1XWsoM&feature=related *********************************************************************************************************************** היא חיבקה את עצמה ויצאה במהירות מן מתחם מעונות הבנות אל תוך המזכירות. "לא, לא לשם" אמרה לה הילדה "במגרש החניה". "אוה" אמרה טל בשקט "אוקי". טל העבירה את שיערה לאחור, ומתחה את הסווצ'ר שלה כלפי מטה. עצם זה שהוא היה גדול עליה רק העצים את תחושת החמימות בתוכו. היא פיהקה פיהוק קטן, ומתחה את רגליה. "תודה" היא פלטה אל עבר הילדה וחייכה אליה חיוך חביב כהרגלה. "בבקשה" אמרה לה הילדה והסתלקה משם. "מוזר" חשבה טל בשקט. טל הגיעה אל מגרש-החנייה והביטה אל עבר כול המכוניות שהיו שם. איך היא אמורה לדעת באיזו מהם נמצא אותו האחד שביקש אותה? היא חיברה את כול הראיות בראשה והגיעה למסקנה שהיחיד שהקורא לה לבוא אל מגרש החניה זהו רון. משום שהוא תמיד מבקש ממנה לבוא איתו לקנות אוכל, משום שאף אחד לא מתנדב מעצמו לבוא איתו, וטל תמיד מוכנה 'לעשות סיבוב'. "רון!" היא קראה וחיפשה את המכונית הכסופה שלו. אך לא היה נראה שרון נמצא שם. הרוח הכיתה בה באיטיות והעיפה את שיערותיה מעלה ומטה. טל עמדה שם עוד מספר דקות ולאחר מכן התעייפה, היא התכוננה להסתובב, ובדיוק באותו השנייה נתקלה במישהו שהיה גבוה ממנה מעט. חזהו היה מנופח, ופניו היו נראות כול כך מוכרות. היא הריחה את הריח המוכר והמשכר של הבושם, שרק בן-אדם אחד שהכירה, העיז להתיז על עצמו. "דני!" היא זעקה והביט עליו בהלם. היא מיד ניערה את ראשה, קפצה עליו באהבה וחיבקה את עורפו. דני צחק ואמר "רק...לא...להרוג". טל צחקה ופלטה "מה אתה עושה כאן?". "לוקח אותך, משעמם לי לאכול לבד" אמר דני בשקט. "עכשיו?" שאלה טל והתנתקה ממנו. "כן" אמר דני. "ממש עכשיו? אבל לא התלבשתי ולא עשיתי כלום" אמרה טל בשקט. "מה זה משנה? לא אכפת לי שתבואי אפילו כשאת לבושה בבגדי השינה שלך" אמר דני בשקט. "אז תצטרך לחכות, אני הולכת להוציא אישור מן הפקידה, יש לי שעת חזרה-12 " אמרה טל בשקט. "אני בא איתך" השיב דני. טל חייכה, נשקה לו על שפתיו ומשכה אותו בידה בעדינות. דני חבק אותה בזרועותיו וחייך אליה. "תחרות עד המדרגות?" שאל דני בהתגרות. "בסדר" אמרה טל ופתחה בריצה. דני התחיל עוד לפני טל, והגיע אל האמצע עוד לפני שהיא עוד התחילה לעלות. "ניצחתי!" קרא דני כאשר חיכה לטל בסוף המדרגות הרבות. "רמאי" אמרה טל בהתנשפות "יש...לך...יותר כוח ממני". "מה לעשות, זה לא הופך אותי לרמאי" התחכם דני. טל חייכה אליו ופלטה "טוב, נכון". דני חיבק את טל ואמר בשקט "קדימה, ניכנס". "זה בסדר שתיכנס? כאילו...יש לך די הרבה מעריצות כאן...אתה יכול לשים את הכובע שלך על הראש או משהו כזה כדי שלא תהיה כאן מהומה כמו בפעם שעברה?" שאלה טל בשקט. "בוודאי, את צודקת" אמר דני בשקט. הוא הרים את הכובע של המעיל שלו ואמר "בואי". טל חייכה וביקשה מן הפקידה בחדרי הבנות תלוש. הפקידה חייכה אליה ואמרה "לא שמעת? הפגנו נגד התלושים האלו. החליטו שאם תלמיד יוצא הוא צריך להיות אחראי לחזור עד 12". "באמת? שאלה טל בהפתעה. "כן!" השיבה הפקידה. "אין בעיה!" אמרה טל בשקט והסתובבה אל עבר דני שחיכה לה בפינת המבנה. "לא צריך תלוש," היא חשה לו "אני הולכת להביא את התיק שלי, תחכה כאן". "בסדר" אמר דני בשקט. טל נשקה ללחיו נשיקה מהירה ואמרה בשקט "מזל שבאת". דני חייך אליה ואמר בשקט "מזל שאת קיימת, בשביל שאני אוכל לבוא אלייך". "אל תלך לאף מקום" אמרה טל בשקט ורצה ממנו אל עבר המדרגות שמובילות אל המסדרונות. היא נכנסה אל החדר שלה ושל איימי בפרץ של שמחה ואמרה "זה דני". "הוא כאן?" שאלה איימי בשקט. "כן," השיבה טל "הוא בא להזמין אותי לאכול איתו". "אוה, מעולה. ואני כבר חשבתי שאני אצטרך להשאיר אותך כאן לבד" אמרה איימי. "לאן את הולכת?" שאלה אותה טל ועצרה מלחפש את התיק שלה. "בית קפה" אמרה איימי. "אוה, בגלל זה את לבושה כול כך יפה" סיננה טל בהתגרות. איימי צחקה ואמרה "את הולכת ככה?".
יש המשך~~>

kelly7i

New member
חח למה יש לא שעת חזרה?

זה החדר שלה שם היא לא יכולה לצאת ולחזור מתיש היא רוצה? ואנשים כמו דני נגיד יכולים לבקר אותה שם?

butbut

New member
../images/Emo26.gifלא, בקולג' יש לך שעת חזרה, וכיבוי אורות

אם אני לא טועה. ממה שהבנתי, אם את לא חוזרת בזמן את מקבלת כמו "עונש" כזה. בקיצור זה די תלוי בקולג'. מה שבטוח זה שבכולם יש לך שעת חזרה, שזה השעה האחרונה שמותר לך להיות בחוץ. ואנשים יכולים לבוא לבקר- אבל יש בעיה עם בנים. אם את רוצה להיפגש עם בן- הוא לא יכול להיכנס אל המתחם של הבנות, אבל יש היתר לבנות בקשר לשטח של הבנים. בכול אופן זה מסובך. כשאני חקרתי את זה גיליתי שבכול מקום יש חוקים אחרים, אבל שעת חזרה קבועה בכולם. חח.

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 5 ../images/Emo126.gif

"כן, אין לי כוח וזמן להחליף" אמרה טל בשקט. "את ילדה כזאת מיוחדת" פלטה איימי וחייכה אליה. טל פרצה בצחוק ואמרה "אני יודעת". "אין פלא שדני מאוהב בך כמו מטורף, את מיוחדת בשבילו. לא כול הנערות כאן מתנהגות כמוך" פלטה איימי. "גם את מתנהגת כמוני" אמרה טל. "אבל את יותר פראית ממני, יש לך אופי כול כך...ישראלי" אמרה איימי בשקט. ************************* "אתה יכולה להחזיק לי את התיק בבקשה?" שאלה טל כאשר הגיע אל דני, שעדיין עמד בפינה שבה השאירה אותו טל. "בטח" אמר דני ונטל את התיק המקושקש של טל. טל חייכה ואמרה "מתאים לך". "אני משוכנע בכך" השיב דני. טל חייכה ושאלה "לאן הולכים?". "את תראי" אמר דני. "לא למקום רשמי, בבקשה! אני לבושה כמו אחת שקמה זה עתה מן המיטה" אמרה טל בשקט. "נמאס לי ממקומות רשמיים," אמר דני בשקט "את יודעת שאפילו לשבת על ספסל זה יותר מהנה מלשבת בבתי קפה ומסעדות רשמיים". "אז לאן הולכים?" שאלה טל בשקט. "הפעם נתפשר בכיוון שלך 'בקטע' של האוכל, ואם את לא מבינה ...את כבר תביני בקרוב מאוד" אמר דני בשקט. "בסדר" אמרה טל בחשדנות "בלי שטויות דני" היא פלטה בשקט. "מבטיח" אמר דני וחייך אליה. "לאן נלך קודם?" שאלה טל במהירות. "איך ידעת שיש כמה מקומות?" שאל דני בשקט. "חוש" פלטה טל. דני חייך ואמר "קודם כול ניסע אל הקהילה היהודית, ואז נחזור". "מה?" שאלה טל בהלם. "כן" השיב דני. "חכה רגע," אמרה טל בשקט. היא הביטה אל תוך עיניו הכחולות ואמרה בשקט "נראה לי שאני אצטרך לבקש אישור יציאה לכול הערב. זה סוף שבוע" אמרה טל בשקט. "את בטוחה? "שאל דני בשקט. "במאה אחוזים" אמרה טל בשקט. "את רוצה לבוא אלי?" שאל דני בהלם קטן. "אם לא נספיק לחזור, אני לא רוצה להגיע מאוחר ולקבל עונש. אז עדיף לי כבר להודיע שאני לא מגיעה" סיננה טל. "את חכמה" אמר דני בשקט. "אני יודעת" אמרה טל. דני צחק ואמר "קדימה תמהרי". ************************* "ממתי אתה מוכן לטעום אוכל ישראלי-כשר?" שאלה טל בשקט והביטה אל עבר דני כאשר נסעו הם בכבישים העמוסים. "החלטתי לנסות, את תמיד מדברת על האוכל הישראלי...הגיע הזמן לטעום אותו, לא?" שאל דני בשקט. "בהחלט כן" אמרה טל . לאחר כמה שניות היא חייכה לעברו ואמרה בשקט "עוד מעט נגמרת השנה". "ואז את מתחילה שנה ב' בקולג', לא?" שאל דני בשקט. "בהחלט" אמרה טל. "מה רצית ממני אתמול? הייתי עסוק בחזרות, מצטער שלא חזרתי אלייך בחזרה" אמר דני. טל סובבה את פניה אל עבר הנוף הנשקף מן חלון הראווה של המכונית מלפנים ופלטה "אוה, רציתי לשאול אותך אם אתה מכיר משפחות שרוצות לאמץ ילד בוגר" אמרה טל בשקט. "בקשר לשרלוט?" שאל דני. "אכן" אמרה טל בשקט. "שמעתי על מישהי שרצתה לאמץ, ולא יכלה להביא ילדים לעולם. ולכן אימצה לעצמה להקה של ארבעה בנים טיפשים" אמר דני בשקט. "מה?!" שאלה טל "מי?". "מה מה?" שאל דני ברצינות. "מי?" שאלה טל. "כרמן!" אמר דני. "היא עקרה?" שאלה טל. "כן, אין לה בעל, ואין לה ילדים" אמר דני בשקט. "מסכנה" סיננה טל. "כן, הארוס שלה נפתר כמה זמן לפני החתונה" סינן דני. "אלוהים" אמרה טל בשקט. "אולי היא תרצה, אני יכול לדבר איתה על זה אם את רוצה" אמר דני בשקט. "כן! זה יהיה יפה מצידך" אמרה טל. טל נשקה ללחיו של דני וחזרה לשבת בכיסאה במהירות. "תיזהרי, הנשיקות שלך עוד עלולות לבלבל אותי" אמר דני בשקט. "אנחנו עומדים בפקק דני" אמרה טל כשחיוך נפרס על פניה למראה חיוכו של דני. "איך אמרת שקוראים לדבר הזה שהבאת לי לטעום יום אחד כשהייתי אצלך?" שאל דני לפתע. טל צחקה ושאלה "פלאפל? חומוס? במבה?". "חומוס!" אמר דני במבטא מודגש במיוחד. טל פרצה בצחוק ואמרה "מה איתו?". "זה ממש טעים! אבל אין את זה בחנויות כאן" אמר דני בשקט. טל חייכה ואמרה בשקט "ברור שאין! זה ישראלי...אבל אולי בקהילה יש חנויות שמוכרות את זה". דני צחק ואמר "יש לזה שם מפחיד". "מסכימה" סיננה טל בשקט.
יש המשך~~>

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 6 ../images/Emo126.gif

McFLY - Don't Know Why
זה בלייב-מתוך ההופעה של וונדרלנד
: http://www.youtube.com/watch?v=ZxSQnBnyXas
McFLY - Don't Know Why [גרסה רגילה למי שרוצה-למרות שאני אישית מעדיפה ת'לייב]: http://www.youtube.com/watch?v=qIw4mfI4eEw
Kelly Clarkson-Before Your Love : http://www.youtube.com/watch?v=byC7A3UiQW0&feature=related ************************************************************************************************************** "אני לא צריך להיות יהודי בשביל לאכול שם, נכון?" שאל דני בשקט. "לא, אני לא חושבת שיש סלקציה שם" אמרה טל בשקט. היא הביטה אל עבר דני, שהשתדל לעזור לה להרגיש הכי ישראלית שאפשר, על אף שעצם הבריטיות החלה לנבוע בתוכה. היא חייכה והגבירה את המוזיקה. הדיסק שלהם נפתח בדיוק בשיר של דני. Don't Know Why. "אני אוהבת את השיר הזה" אמרה טל בשקט והחלה לדקלם את מילות השיר ביחד עם דני שבדיסק. One by one" Drinks are gone "Do I have to stay דני צחק והמשיך את המשפט ביחד עם עצמו. " Hate the sound Of one more pound As it rolls away" טל צחקה, ושניהם המשיכו את הבית ביחד. Why did I need your proof" "When I knew the truth הדואט שלהם היה נשמע מצוין, דני חייך ושר תוך כדי התרכזות בכביש, ואילו טל שרה יחסית בשקט בכדי לא להפריע לו, ושרה ביחד איתו ועם דני שבדיסק. כשהגיע הפזמון שתקו השניים והקשיבו לדני. "And I don't know why I just let it slip by Me all the time I just wish you had tried" כאשר התחיל הבית השלישי, והם נתקעו בעוד פקק ארוך מימדים, דני הביט אל עבר טל ואמר לה בשקט "Why do you make me cry Try to justify To right the wrong Of my mistakes Cause my heads held high" טל חייכה אליו ואמרה בשקט "אני יכולה לעזור". דני צחק ואמר "השיר הזה כול כך עצוב, הוא מדבר כמעט על כול דבר רע שקורה לי בחיים. אפילו קצת עלינו טל". "אני יודעת," אמרה טל בשקט "כשזרקתי אותך השיר הזה 'קפץ' לי לראש". "כמה שתיתי ביום שזרקת אותי, פשוט לא הפסקתי" אמר דני בשקט. "מה?" שאלה טל לפתע. "אל תדאגי, לאחר יום נפטרתי בערך מהכול" אמר דני בשקט. "בערך?" שאלה טל. "אל תדאגי, אמרת שאת סומכת עלי" השיב דני בשקט. "אני כן" אמרה טל בשקט. דני חייך אליה ואמר "אני לא יחזור על הטעות שלי עוד לעולם, הצלחתי להפחיד אפילו את עצמי שם". "באמת היית מפחיד, באותו הלילה" אמרה טל בשקט. "אני מצטער" אמר דני בשקט. טל חייכה ואמרה "אני יודעת". "גודל הצער שלי קטן לעומת האהבה שלי" פלט דני. "גם את זה אני יודעת, בגלל זה סלחתי לך דני...אם לא הייתי מאוהבת בך בצורה חריפה, לא הייתי סולחת לך" סיננה טל. דני פלט צחקוק מהיר, הוא היישר אליה מבט ואמר "את מאוהבת בי בצורה חריפה?". "למען האמת," אמרה טל "כן". "ואת מודה בזה?...איזה יום מאושר" אמר דני בציניות. טל צחקה ואמרה "למה לא?". "אני לא יודע" אמר דני במסתוריות. טל צחקה ושאלה "למה אתה חושב שלא?". "לא יודע," השיב דני "לפעמים נדמה לי שאת לא לוקחת ברצינות את האהבה שלי אלייך, ואת חושב שאני מביעה אותה בצורה של מעשים בלבד". "זה לא נכון" אמרה טל במהירות. "את בטוחה?" שאל דני. "במיליון אחוזים ג'ונס, אני איתך באש ובמים" אמרה טל בדרמטיות. "מיותר לומר שאני אוהב אותך?" שאל דני. "לא, אני חושבת שאתה צריך לומר לי את זה שוב" אמרה טל. "אני-אוהב-אותך" אמר דני. "אני אוהבת את המבטא שלך" אמרה טל ללא הקשר לפתע. "אני יודע" אמר דני. טל חייכה אליו ואמרה "בזכותך...או באשמתך, למדתי לומר את המילים בצורה נכונה". "אני אוהב לשמוע אותך מדבר באנגלית-בריטית, אפילו שאין לך מבטא כבד. זה נחמד לשמוע איך אנשים מבחוץ מצליחים ללמוד את זה. במיוחד לכם, לישראלים, שרוב המילים שלכם זה עם אותיות גרוניות, ופתאום לשמוע אתכם מדברים באנגלית-ועוד בריטית, זה בכלל אחד הדברים החמודים...במיוחד אצלך" אמר דני במהירות. טל צחקה, הביטה בשיערו ואמרה בשקט "יש לך עלה בשיער, אל תזוז". "כן המפקד" אמר דני. טל שלתה את העלה משיערו המתולתל וסיננה "אהבתי את התספורת שלך, אתה נראה טוב ככה". "תודה" השיב דני. *************************** לאחר כמה זמן של נסיעה החליטה טל להפנות את תשומת ליבה אל הנוף בכדי לזכור את הדרך ולצלם לעצמה דברים שלבטח עוד לא תראה לעולם.
יש המשך~~>

גרבע

New member
../images/Emo9.gif

"לא יודע," השיב דני "לפעמים נדמה לי שאת לא לוקחת ברצינות את האהבה שלי אלייך, ואת חושב שאני מביעה אותה בצורה של מעשים בלבד". לא נוראא
רגע!מה כולל המושג מעשים בלבד?

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 7-XD אני הערה היחידה כאן? ../images/Emo126.gif

Deborah Cox - Hurt So Much : http://www.youtube.com/watch?v=NM9HXjN4tpo
LeAnn Rimes - But I Do Love You : http://www.youtube.com/watch?v=BwGmo1ow8QU ******************************************************************************************************************* דני הביט בכול אותו הזמן אל הכביש, ומידי פעם הציץ אל עבר טל מזווית עיניו. הוא אהב להראות לה דברים חדשים, והיא אהבה לראות אותם. "הגענו?" סובבה טל את ראשה ושאלה בשקט את דני כאשר שמה לב שהם משוטטים באותו המקום, בחניה. "בהחלט" אמר דני. הוא החנה את הרכה ממול מסעדה יהודית שכיתוב בעברית הופיע בראשה. טל יצאה מן הרכב, סגרה את הדלת והחלה למתוח את רגליה. היה כתוב עליה "המסעדה של שלום". טל חייכה אל עבר דני ואמרה בשקט "זה מדהים". "את אוהבת?" שאל דני. טל הביטה לעברו בהתרגשות ופלטה בשקט "הלב שלי זז במהירות, זה מחזיר אותי לישראל. לא ידעתי שמסעדות כאלו קיימות כאן". דני הביט לעברה בשקט ואמר "זה היה נשמע לי מוזר שמעולם לא ביקרת כאן, אבל רק הזמנתם אוכל". "כן" אמרה טל בשקט. היא הביטה אל עבר דני ואמרה באושר "תודה". דני כיווץ את גבותיו ואמר בשקט "בבקשה". טל חייכה ואמרה ברצינות "לא, אני מתכוונת לזה בשיא הרצינות, תודה!...אני ממש אוהבת את זה...אני אוהבת אותך". היא התקרבה אליו בשקט ושמה את ידיה סביב צווארו. היא סידרה את צווארון חולצתו, וחייכה אליו. דני אחז בגבה ואמר בשקט "אני אוהב לראות אותך שמחה". טל קירבה את פניה אל פניו אך לא יכלה בדיוק להגיע אל שפתיו. דני צחק ואמר "בואי". הוא הדליק את ההזעקה של הרכב שלו שחנה בצד, בכדי שלא יצטרכו להיכנס למצב מלחיץ לאחר מכן. ואחר כך הוא תפס בידה של טל, וקירב אותה אליו. הוא ירד מן המדרכה אל הכביש, והיה בגובה של טל בדיוק. טל חייכה, תפסה את ראשו החייכן ואמרה בשקט "תודה". דני נשק לסנטרה ופלט בשקט "בבקשה". טל נישקה את שפתיו החמימות והידקה את גופה אליו. היא כול כך אהבה אותו, כול כך אהבה לנשק אותו, אך לא אהבה להפגין את האהבה שלה בציבור, לעיני כול. היא הרגישה שהאווירה ה"פתוחה" הזו, שגם דני לא חיבב במיוחד, לא התאימה לה. "שנלך?" שאל דני בשקט. טל צחקה ואמרה "בטח". היא השחילה את ידה אל תוך כף ידו הרחבה והצמידה את ראשה אליו. דני צחק ונשק לראשה באהבה. "דני," פלטה לפתע טל. "כן?" שאל דני והביט אליה. טל הביטה אל עבר הדרך ואמרה בשקט "רק רציתי לשאול אותך באיזה גיל מותר לקחת חסות על ילד?". דני נראה חושב, הוא עיקם את אפו ופלט "לא יודע, מדוע?". "לא יודעת, אני סתם שואלת" אמרה טל בהרהור. "יש סבה לשאלה שלך, חשבת לאמץ ילד?" שאל דני בבדיחות. "כן" השיבה טל בשקט. דני הביט בה במבט מוזר ופלט "את צוחקת עלי, נכון?". "לא" השיבה טל. "איך תגדלי אותו?...איך תמשיכי להיות חברה שלי?" שאל דני במהירות. "לא יודעת" סיננה טל. "את צוחקת עלי נכון?!" שאל דני בהיסטריה. "כן" השיבה טל. דני פלט אנחה ואמר "היציאות שלך גורמות ללב שלי להיות חלש מיום ליום. את רוצה שאני אמות מוקדם?". "למען האמת לא" אמרה טל. היא הצמידה את ראשה אל ראשו ואמרה בשקט "אני רק רוצה שקט...נפשי". "הראש הקטן שלך טרוד ביותר מידי דברים, דברים שוליים" סינן דני. "אם רק היית יכול לפענח אותי..." אמרה טל בהרהור. "אני מצליח, רוב הזמן. זוכרת את הפעם ההיא שידעתי בוודאות שאת חושבת להשלים בתחום הספרות, ולפתח את הכתיבה שלך, מבלי שאמרת לי דבר?" שאל דני. טל צחקה ואמרה "כן, בהחלט". *************
יש המשך~~>

white in Angel

New member
שלא תחשבי על זה אפילו...

ניראה לך שאני אוותר על הפיק????? בחיים לא....................

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק...גאש שכחתי 7\8../images/Emo126.gif

Britney Spears Don't Let Me Be The Last To Know : http://www.youtube.com/watch?v=soZyoruBzQU
Won't Let You Fall-Mandy Moore
: http://www.youtube.com/watch?v=9jlaqC1M04s **************************************************************************************************************** "מה זה?" שאל דני והצביעה אל עבר עיסה בצבע צהבהב לבנבן. "חומוס" השיבה טל. "זה מה שאמרת לי...שאני צריך..טוב, אני רוצה לטעום" אמר דני. "בסדר" אמרה טל. דני טעם מן העיסה עם הפיתה שלמד להכיר. הוא הביט אל עבר טל ושאל "איך אנחנו יכולים לקנות את זה?". טל פלטה צחוק והשיבה "אני לא יודעת אם זה נמצא בחנויות שלכם, אבל בטח כאן יש חנות שיש בה את זה". דני חייך ואמר "אחרי שנצא מכאן, תזכירי לי לקנות. אני חייב לתת לדאג לטעום את הדבר הזה. הוא ימות על זה!". "טום בטח יחנק" הרהרה טל בקול. דני צחק ואמר "טום נחנק מכול דבר שהוא לא מכיר, זוכרת שהוא נחנק מה..."במבה" ההיא?". טל הביטה לעברו באושר ופלטה "אתה זוכר את השמות". "רק של מאכלים טעימים, אם היית מספרת לי על שם של עיר, לבטח שהייתי שוכח" השיב דני. טל צחקה ואמרה "אתה כול כך צפוי". **************** "מה השעה?" שאלה טל בעייפות מתוך הרכב של דני. הם כבר היו בדרך חזרה מן המסעדה הישראלית שהלכו אליה בקהילה היהודית. האוכל שאכל דני כול כך רווח לו. הוא הזכיר לטל בעצמו שהא רוצה להיכנס אל תוך הסופר, בכדי לקנות לעצמו את הדברים מישראל שהביאה לו טל, והוא אהב. טל נהנתה מכול רגע שדני אהב את האוכל שהיא נהגה לאכול עם חבריה, או עם הוריה בביתה. היא חייכה אליו ושאלה בכול פעם אם הוא אוהב, או מה הוא חושב על הטעם. דני היה מוכן לנסות דברים חדשים ואהב את הכול, טל הרימה את ידיה כאשר הוא טעם את אחד מן הסלטים החריפים ונשקה לו מיד. דני צחק ואמר "בחיים שלי לא טעמתי משהו יותר חריף מזה, וזה טעים!". טל חייכה והשיבה לו "בזה אני לא נוגעת אף פעם, זה חריף מידי" הם נהנו ביחד, ודיברו ביחד על הכול. טל הרגישה שעם כול שנייה שעוברת היא מתאהבת בדני עוד יותר. היא כול כך אהבה לראות אותו צוחק, מדבר, אוכל, משתעל ושותק. היא אהבה אותו בכול רגע שהיה הוא לידה, או רחוק ממנה. "השעה כבר שלוש" ענה לה דני בשקט. "אני אישן אצלך היום, אין טעם לחזור בשעה ארבע, בטח נחזור בעוד שעה, נכון?" שאלה טל בשקט. "כן, אולי אפילו פחות" אמר דני בשקט. "בסדר, גם ככה יש לי כאן את רוב הדברים שאני צריכה, ואישור" אמרה טל בעייפות. "אל תדאגי" אמר דני בשקט. "אני נרדמת כאן," אמרה טל בשקט "כשנגיע תעיר אותי, אני כבר לא שולטת בעיניים שלי". "אל תדאגי, אני אעיר אותך" אמר נדי בשקט. "בסדר" אמרה טל הביטה עליו בזמן שנהג מחריצי עיניה עד שגם אלו נחסמו עם הזמן משום יצר העייפות. "טל, יפריע לך אם נקנה בדרך קפה? אני צריך להיות ערני" אמר לה דני בשקט. "למה שיפריע לי?" שאלה טל בשקט. "לא יודע" סינן דני. "לא, תקנה" אישרה טל. דני חייך אליה ופלט "ויפריע לך אם אני אדליק את המוזיקה?". "תלוי איזה שירים" אמרה טל בשקט. "רגועים" אמר דני בשקט. "בסדר, אל תדאג, כשאני יירדם אתה לא תשמע ממני יותר" השיבה טל. דני צחק ואמר "לכי לישון, אני אל אפריע לך יותר". טל הביטה לעברו, וראתה את עיניו מביטות בה. דני חייך אליה ולחש "היה ממש מצחיק כשדיברת עם המוכר בחנות בעברית. הייתי רוצה ללמוד לדבר אותה רק בשביל להבין אותך". "יום אחר אני אלמד אותך" הבטיחה טל בנמנום. "מבטיחה?" שאל דני. טל חייכה וסיננה לעברו "בוא נתחיל בצמד המילים "לילה טוב". "מה זה אומר?" שאל דני. "לילה טוב" אמרה טל באנגלית. "אוה," השיב דני "לילה טוב, יפה שלי". "אה?!" פלטה טל בבלבול "מאיפה זה בא?". דני צחק ואמר "את לימדת אותי, פעם". "אתה תלמיד טוב" אמרה טל. "טוב, לילה טוב יפה שלי" אמר דני בעברית. "לילה טוב" ענתה לו טל בעברית. ******************** דני הגיע אל חניון ביתו ועצר בחניה שלו. הוא הביט אל עבר טל שישנה בכיסא לידו ושפשף את עיניו בעייפות. השאלה אם להעיר אותה ולשבור את השינה שלה הייתה תלויה באוויר. מצד אחד הוא אמר לה שהוא יעיר אותה, ומצד שני הוא לא יכול לעשות זאת, היא ישנה בצורה כול כך קולחת ויפה, צורה שחבל להרוס. עיניה היו סגורות בצורה עדינה, ושפתיה קמוצות. לחיה העדינות רפויות ומשוות לה מראה עוד יותר מושך מאי-פעם. דני הביט עליה וחייך לעצמו. הוא החליט שהוא לא יעיר אותה, אבל כן יעלה אותה בעצמו. הוא הפעיל את ההזעקה של המכונית, ושם את המגן מפני פורצים, על אף שבכדי להיכנס אל החניה צריך לעבור את השומרים. טל תמיד אמרה לו שלא כדאי לו לנהוג בקלות ראש, בכול מה שקשור לרכב. כי זה מתחיל מן הרכב ומסתיים בבית. דני אחז את גופה בידו, ולקח את תיקה על כתפו.
יש המשך~~>

למעלה