פרק 50-חלק ב'

Maddie

New member
אני רוצה לשמוע את דני אומר חומוס ובמבהXD../images/Emo80.gif

ובמיוחד לילה טוב יפה שלי

kelly7i

New member
גאדד, דני הכי חמוד בעולם!!

"לילה טוב יפה שלי" אמא איזה חמודדד
אני גם רוצה שהוא יגיד לי

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 9 ../images/Emo126.gif

טל חיבקה אותו מיד, היה זה סוג של אינסטינקט בכדי להישאר מעל האדמה. דני חייך אליה ונכנס אל תוך הבניין. הוא הודה לאלוהים שהיא באמת שוקלת מעט, למרות שיכל להרים דברים כבדים, טל הייתה קלה כמו רוב הבחורות הקלילות הממוצעות. כאשר נכנסו הם בדלת ביתו, השכיב דני את טל על מיטתו השנייה. היו לו שתי מיטות משום שדאגי היה בא אליו לפעמים, שיכור, והוא לא רצה לשכב בסלון. אף על פי שהסלון של דני היה נוח עד מאוד לשינה. טל פתחה מעט את עיניה כאשר הוא הניח אותה שם. היא הטתה אליו את ראשה ולחשה בבלבול "לא הערת אותי". דני חייך אליה ופלט "לא יכולתי". טל כרכה את זרועותיה סביב צווארו ואמרה בשקט "על זה אני אסלח לך". דני צחק, ליטף את פניה ואמר לה בשקט "לכי לישון, אל תדאגי בקשר לשאר". "בסדר" אמרה טל בשקט. דני הלך להביא לה מספר סמיכות, וכיסה אותה בזו אחר זו. טל חייכה אליו ולחשה לו "לילה טוב". דני התכופף אליה, נשק לשפתיה במהירות ואמר בשקט "גם לך". "מה השעה?" היא שאלה בנמנום. "לא יודע, אבל בטח מאוחר...אני משער. למרות שהגענו די מהר" אמר דני בשקט. "בסדר, לא חשוב" אמרה טל בשקט. "קרה משהו?" שאל דני והתיישב על ידה. טל שמה את ידו בידה ואמרה בלחש "לא, פשוט רציתי לדעת מתי להתעורר מחר". "אוה," אמר דני "בסדר, אל תדאגי. מחר נתעורר בזמן". "אני יודעת" אמרה טל בשקט. "לילה טוב, נסיכה" אמר דני בשקט ונשק לגב ידה. טל חייכה אליו ושאלה אותו בשקט "איפה אתה תישן?". "בחדר שלי" אמר דני בשקט. "תיכנס עכשיו, אל תישאר בטלוויזיה ,לבסוף שנינו לא נקום מחר" אמרה טל בשקט. דני חייך ופלט "אל תדאגי". "בסדר" אמרה אליו טל בתשישות. טל הסתובבה במיטתה אל הצד השני ועצמה את עיניה שנית. דני נשאר שם עוד כמה שניות, לאחר מכן פלט פיהוק וכריח את עצמו להתרומם מן המקום וללכת אל המיטה. הוא הביט אל תוך השעון שעמד על יד מיטתו וראה שהשעה רק 3 וחצי. הוא מיד הסיר את בגדיו, ונשאר ללא חולצה אך במכנס קצר משום הקור. לא היה בעל כורחו להוריד את כול בגדיו, הוא העדיף להישאר עצלן. מיד הוא שכב במיטתו, התכסה ושקע בשינה טרופה. ***************************** טל פתחה את עיניה לפתע והתמתחה במיטתה. היא הרגישה סוג של קור ובדידות שמנקרים בה. לפתע צלצל הפלאפון שלה, היא הודתה לאלוהים על שהשאירה אותו במצב של "שקט" וענתה מבלי לבדוק מי הוא המתקשר. "הלו?" היא לחשה בשקט. היא הביטה אל עבר שעון הקיר וראתה שהשעה היא 5 לפנות בוקר בלבד. "טל?" נשמע הקול. "כן, זאת אני" אמרה טל בשקט. "זאת שרלוט" אמר הקול בשקט. טל התיישבה במיטתה והביטה סביבה בבלבול, היא חייכה כאשר הבינה שהיא בביתו של דני בלבד. "מה קרה שרלוט?" שאלה טל בלחש. היא שמעה אנחה מן הצד השני ולאחר מכן מילים "אני מצטערת שאני מתקשרת עכשיו, רק רציתי לומר לך שאני באמת מתגעגעת אלייך, אסור לי להיות ערה או להתקשר אלייך עכשיו. אבל רציתי שתדעי את זה ראשונה, מעבירים אותי אל בית היתומים". "מה?" שאלה טל במהירות. "כן, אמרתי לך שהם יעשו את זה...אמרתי לך שזה יקרה" אמרה שרלוט בשקט. "אבל זה רק לזמן הזה עד הקולג', נכון?" שאלה טל במהירות. "כן" השיבה שרלוט. טל שפשפה את פניה ואמרה בשקט "אל תדאגי, גם אם לבסוף תעברי לבית היתומים אנחנו נדאג שזה יהיה אחד שקרוב אלי, כדי שאני אוכל לבוא לבקר אותך". "אני לא רוצה להתנתק ממך, את המשפחה היחידה שלי" לחשה לה שרלוט בעצב. טל כיווצה את גבותיה ולחשה לה בשקט "אל תדאגי שרלוט, אף אחד לא יפריד בנינו...תהיי בטוחה שאני לא אתנתק ממך". "אני סומכת עלייך, תמיד, אני מאמינה לך" אמרה לה שרלוט. "ואת יודעת שאת רוב הדברים אני מקיימת, או משתדלת לקיים לפחות, נכון? "שאלה טל בשקט. "נכון" אמרה לה שרלוט. "עכשיו תקשיבי, את חוזרת למיטה, את חוזרת לישון שרלוט, וביום ראשון אני אקפוץ לבקר אותך אחרי המבחן שלי" אמרה טל בשקט. "בסדר" ענתה לה שרלוט בשקט. טל דיברה עם שרלוט בעוד כמה משפטים, ולבסוף נסגרה השיחה. שרלוט חזרה אל מיטתה, וטל נשארה מנותקת מחיה לגמרי. גופה היה עודנו בחדר, אך ראשה היה טרוד במיליוני דברים אחרים. טל הביטה סביבה, נשמה נשימה עמוקה והתרוממה ממיטתה. היא בטח שלא תחזור לישון, היא הייתה יותר מידי ערנית בשביל זה.
יש המשך~~;>

גרבע

New member
חעחע

היא לא יושנת ביחד עם דני XP איזה כיף לה ): היא בבית של דני !

kelly7i

New member
למה היא ממהרת לקום אחר כך בבוקר?

יש להם את כל היום ביחד
ושתישן איתו ביחד במיטה

kelly7i

New member
שתעבור עכשיו למיטה של דני לישון איתו!../images/Emo9.gif

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 10-קצת נוסטלגיות בשירים../images/Emo126.gif

Jennifer Lopez feat. Mark Anthony- No me Ames
[חרישות באמפי]: http://www.youtube.com/watch?v=q2Jmndai55U
Estoy loco-Chiquititas[אעאעאעעע-
: http://www.youtube.com/watch?v=L7SDIjjr3Es ************************************************************************************************************************** טל יצאה מן החדר שלה והלכה אל המקלחת, היא הביטה על פניה בראי ואמרה לעצמה שהיא חייבת להפסיק לדאוג כול כך הרבה. היא יצאה מן המקלחת והלכה אל עבר חדרו של דני. היא ראתה את גבו החשוף,הבהיר, והתקרבה אל מיטתו. טל התיישבה עליה בזהירות ונשכבה על הכרית השנייה שהייתה על יד דני כאשר גבה מופנה אליו. היא התכסה בסמיכה שלו והריחה את הריח שלו שכול כך אהבה. החום של הגוף שלו הגיעה אל הגוף שלה, היא הרגישה כול כך בטוחה וכול כך מאוהבת על ידו. לפתע הוא הסתובב אליה באיטיות ולחש בשקט "טל?". טל הסתובבה אליו באיטיות ואמרה בשקט "כן". היא ראתה את פניו המנומנמות מופיעות לנגדה, דני שפשף את עיניו הגדולות והביט בה. טל נגעה בלחיו בזהירות והרגישה את ידו נכרכת סביב ידה. שפתיו של דני נמתחו לחיוך מופתע. הוא שפשף את פניו ואמר "מה את עושה במיטה שלי?". "לא יודעת, מבקרת" אמרה טל בשקט. דני צחק וסינן "איזה מוזר, האחרונה שישנה כאן היית---" "אני לא רוצה לדעת" אמרה טל בשקט. "לא בחורה," אמר דני במהירות "האחרונה זו הכלבה של הארי, זוכרת שהוא נתן לי לשמור עליה? ואז אמרתי לך שבבוקר גיליתי שהיא ישנה לי על המיטה". טל צחקה ופלטה "כן". דני חייך אליה ואמר "אני לא טיפש, אני לא אמור לספר לך מה עבר על המיטה הזאת". טל הרימה את גבותיה ואמרה בשקט "אני פוחדת לדעת". דני שפשף את עיניו ואמר בשקט "משהו מטריד אותך נכון? שמתי לב לזה מאז שהגענו אל הרכב". טל חייכה ברכות ואמרה "דיברתי עם שרלוט עכשיו—" "עכשיו?!" שאל דני בבלבול "מה השעה?". "5 וחצי" אמרה טל בשקט. "וואו, מה היא רצתה?" שאל דני בנמנום. "מעבירים אותה לבית יתומים" אמרה טל בעצב. "קרוב לכאן?" שאל דני. "אני מקווה, אם לא אני אדאג לכך שזה יהיה קרוב" אמרה טל בשקט. דני חייך אליה חיוך מעודד ואמר בשקט "את המשפחה היחידה שלה כאן. את לקחת על עצמך עומס לה קטן, גם ללמוד, וגם לדאוג לשרלוט". "היא הצליחה להתקבל אל הקולג' שלי דני, שנה הבאה היא כבר תלמד שם ותוכל גם לגור שם" אמרה טל בשקט. "וואו, איך הצלחת ללמד אותה וגם להתעסק בשאר הדברים?" שאלה דני בפליאה. טל הביטה לעברו ואמרה בשקט "לא יודעת, כוח רצון". דני הביט לעברה ואמר בשקט "איזה מוזר, אני לא רגיל לזה שאת נמצאת איתי במיטה". "אני יודעת," לחשה טל "אבל אני מרגישה בודדה, וחוץ מזה...אנחנו לא עושים כלום, רק שוכבים אחד ליד השני". "זה מה שאני אוהב בך, את החומה הזאת שאת מציבה לפני, את רוצה להיות בתולה עד החתונה, נכון?" שאל דני בשקט. טל חייכה אליו ואמרה בשקט "כן, ואם זה לא מתאים לך—" "מתאים" לחש לה דני. "ממתי?" שאלה טל. "מאז שהכרתי אותך" אמר דני. טל צחקה ואמרה "זה מה שאני אוהבת בך, אתה מוכן להתפשר ולנסות דברים חדשים". "אני לא מוכן לגעת בך יותר מידי, אני לא מוכן לאבד אותך" אמר דני בשקט. טל הביטה אל עבר עיניו הכחולות וסיננה בשקט "אתה יודע, הראשון שהייתי רוצה לעשות 'את זה' איתו...זה אתה. אבל לא בשלב הזה". "אני אל אתן לך בשלב הזה לעושת כלום" מחה דני. "כן אמא" סיננה טל. "אמרו לנו כבר שאנחנו זוג מוזר, לא?" שאל דני. טל צחקה והשיבה "כן". היא התקרבה אליו מעט ואמרה בשקט "אני מצטערת, בגללי אתה צריך לשנות את עצמך...לטובה או לרעה". "יש לי שאלה אלייך," אמר דני בשקט "רומאו, בסיפור של שייקספיר, היה אכפת לו עד כמה הוא משתנה בשביל יוליה?". "לא," השיבה טל במהירות. היא הסיטה את שיערה לאחור ואמרה בשקט "הוא היה מוכן למות בשבילה, הוא רצה אותה עד כדי כך שהוא היה מוכן להיות כול דבר בשבילה". "יפה מאוד," אמר דני "לעיני החברה אני נראה כמו אדם שנהנה מאוד ממין, בירה ומוזיקה. אבל בעצם...עכשיו, כשאני חושב על זה...אני יכול גם בלעדיי זה. החברים שלי יצחקו עלי, אבל למי אכפת? את אוהבת את זה, וזה העיקר". "אני אוהבת אותך, בגלל זה אני מתעצבת,... מתעצבת על פי הטעם שלך ושלי ביחד" אמרה טל בשקט. "גם לי לוקח זמן להתבגר, זה בסדר" אמר דני בציניות. טל צחקה ונשקה לשפתיו נשיקה מהירה. היא כרכה את זרועותיה סביב צווארו ואמרה בשקט "סליחה שהערתי אותך". "סליחה?" שאל דני. "כן" השיבה טל. דני פלט צחוק מהיר ואמר "אל תאמרי לי סליחה, אני נהנה להיות איתך. גם אם זה אומר שאני צריך להתעורר בחמש וחצי לפנות בוקר". טל התקרבה אליו עוד יותר ואמרה בשקט "אני מאוהבת בך". דני חבק אותה בזרועותיו ואמר בשקט "תני לי רגע אחד להתנתק מכול העולם, מן העבודה, הגיטרה, החברים, הנהירה, השתייה, האוכל, המחשב...תני לי את הרגע הזה שאני איתך עכשיו, לזמן בלבתי מוגבל. ואני אהיה מאושר". טל נשכה את שפתה ואמרה לאחר מכן "יש לך שעתיים בדיוק, בשעה 7 וחצי העולם יחזור לסדרו". דני חייך ואמר בשקט "את לא מבינה עד כמה הקשר שלנו מסב לי אושר, אני מרגיש כמו משוגע שמצא את המנוחה שלו...את השיגעון שלי".
יש המשך~~>

white in Angel

New member
גאד..... הוא כזה מאמי..........

ותראו מי מדברת משהיא שעד לפני חודש היתה אומרת "אני שונאת את דני ג'ונס" אבל בגלל שני דברים עקריים 1) הפיק שלך 2) הקליפ של YOUVE GOT A FRIEND בגלל הקטע שדני בוכה... התחלתי לחבב אותו.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifNO! NO! NO

"אתה יודע, הראשון שהייתי רוצה לעשות 'את זה' איתו... HELL NO!!!!! IN YOUR DREAMSSSSSS
לא בוט לא XD אני יודעת שזה מתקרבב ואני אמות, אני אמות
טל התקרבה אליו עוד יותר ואמרה בשקט "אני מאוהבת בך". דמאט בוט.... YOU are KILLING ME!!

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלק 11../images/Emo126.gif

LeAnn Rimes - Can't Fight The Moonlight : http://www.youtube.com/watch?v=vjMGtb3MDWo ******************************************************************************************************* טל הביטה אל תוך עיניו הכחולות ואמרה בשקט "גם אצלי דני, גם אצלי". "את גם שמה לב לזה?" שאל דני בשקט "שהרגע הכי יפה בחיים זה הרגע שמרגישים את האהבה. יש לי חולשה אלייך". טל חייכה אליו ואמרה בשקט "אני לא רוצה לפתח ציפיות לגבי המחר, העתיד. אבל עכשיו אני יודעת בוודאות, שאני אוהבת אותך". "אני תמיד חושב על זה, תמיד" התוודה דני בפניה "אבל...אף פעם לא באמת דמיינתי את עצמי מתאהב ככה בבחורה. אני מתנהג כמו אידיוט כשאני לידך". טל הסתובבה, כך שגבה היה פונה אליו, ולקחה את זרועותיו אליה. היא שמה אותם סביבה ואמרה בשקט "שהרגע הזה לא ייגמר". דני חיבק אותה בחוזקה ואמר בשקט "ישנו רק בן-אדם אחד בעולם שהצליח לסובב לי את הראש, ולגרום לי להשתנות בצורה של 160 מעלות". טל הרימה את פניה ונשקה לצווארו נשיקות עדינות. "והבן-אדם הזה הוא את" אמר דני בשקט. "גם אתה, מי היה מאמין שאני אצא עם דני ג'ונס?...החלום התממש" אמרה טל בשקט. "איזה מזל שיש דבר כזה גורל" פלט דני. הוא ליטף את שיערה באיטיות ונשק לראשה. טל חייכה ואמרה בשקט "איזה מזל באמת, צחוק הגורל". דני חיבק אותה בין זרועותיו בחוזקה ואמר בשקט "אל תתני לי לעולל לך משהו רע עוד לעולם, זה הורס אותי מבפנים, הרבה יותר ממשקאות חריפים וסיגריות, הרבה יותר". "אני אנסה" לחשה טל. גבה היה צמוד אל חזהו החמים והחזק של דני. היא יכלה להרגיש את נשימותיו מבטנו, ואת ליבו פועם. היא הרימה את ראשה וראתה את דני מביט עליה. מיד היא הסתובבה, נשקה לשפתיו, והרגישה את ידיו נכרכות סביבה. הוא נשק לה בחזרה ולאחר מכן חייך. טל חייכה גם כן, הסתובבה, וחזרה אל התנוחה בה היו, חבוקים יחדיו. ידיו גיששו אחר ידה, וכאשר מצאו הם אחד את השני שקטה נפשם. טל נשכה את שפתיה והביטה א עבר החלון הפתוח שבחדרו. היא הרגישה סוג של מוזרות להיות כך חבוקה במיטתו, אבל היא ידעה את הגבולות שלה, היא ידעה שהוא יודע גם כן. "או, דני" היא לחשבה בשקט וכיווצה את רגליה. דני הביט אל עבר ראשה ושאל בשקט "מה טל?". טל הרעיפה נשיקות קטנות על גב ידו ופלטה "מה יקרה אם לא יתנו לנו להיות ביחד בעתיד, אני כבר יכולה לנסות לחזות מה יקרה. מה יקרה לנו, מה יקרה לעולם". "אני לא יודע," אמר דני בשקט "מה שאני יודע זה שהעולם ישתנה לבטח, היקום, החלל. המוזיקה שלנו בטח תתעדן מרגע לרגע, והאהבה שלנו...אני רוצה להדביק אותה בכולם, אף אחד לא יודע עד כמה הכוח של האהבה חזקה. אף אחד!". "אתה צודק," הסכימה איתו טל "אני באמת חושבת שהאהבה שלנו...היא חזקה, מאוד". "את נשמעת עייפה" אמר דני בשקט. "אני עייפה" אמרה טל בשקט. היא התנתקה ממנו לרגע בכדי לסדר את חולצתה. היא יצאה מן המיטה שלו, הסתדרה, וחזרה בחזרה. די קיבל אותה בזרועות פתוחות ואמר "כמה שאת יפה". טל התחפרה בין זרועותיו, היא חיבקה אותו בחום ופלטה "כמה שאתה יפה". דני חייך ואמר "את לא חייבת לישון איתי אם את לא מרגישה בנוח". טל הסתובבה כשגבה אליו, היא נצמדה אליו ונתנה לזרועותיו וכרוך אותה סביבה. "זה בסדר" אמרה טל בנמנום. "לילה טוב" היא לחשה לו. "לילה טוב" אמר לה דני בשקט. טל נשקה לחזהו עוד פעם נוספת, והניחה את ראש על הכר, צמודה אליו. היא כול כך אהבה אותו, כול כך. מחשבות על הבעיות שלה כבר לא הטרידו אותה. דני צדק, אם היה העולם יכול היעצר ולתת להם יותר זמן ביחד, את הזמן הזה, הם לבטח היו מנצלים אותו. אך הם העדיפו לנצל את הזמן המעט, לדברים בעלי גבולות. והיא כול כך אהב אותו על כך שהעריך אותה, היא למדה לאהוב את ההיפך ממנה, למדה לאהוב את השונה. וזאת, כנראה ,המתנה הכי גדולה שיכולים החיים להעניק. ******************* "דני, אתה צריך לקום" אמרה טל בשקט מבין זרועותיו. "עוד קצת" אמר דני בשקט. זרועותיו של דני נכרכו סביב גופה של טל, וגרמו לה להרגיש בפלנטה רחוקה. עד כמה שהאהבה סימאה את עיניה. "עכשיו," היא אמרה בקשיחות וחייכה אליו "השעה כבר שמונה". דני פתח את עיניו במהירות ופלט "מה!?". "כן" אמרה טל. דני חייך אליה ואמר "אנחנו צריכים למהר!". ***************
יש המשך~~>

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifYou make me cryyyyy you see the skyy

XDD
טל חייכה גם כן, הסתובבה, וחזרה אל התנוחה בה היו, חבוקים יחדיו. ידיו גיששו אחר ידה, וכאשר מצאו הם אחד את השני שקטה נפשם. YOU DONT KNOW WHY...........
ארררררר אני לא יכולה לקרואאאא את זהה כל החלק הזה- האבה.. נשיקות... דייייייייי די ל[אלימות] נשיקות!!! XD

kelly7i

New member
מי למה לא יתן להם להיות ביחד בעתיד?

לא שלא יתנו להם? הם מחליטים אם להיות או לא

butbut

New member
אממ..הורים-מוסר-יהודים-קתולים-פרסום..

ועוד המון המון סיבות

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifקתולים? פחחח עלק

אם זה באמת אהבה וכל השטויות האלה דת לא תעצור את זה.. ממש לא.. זו דעתי לפחתו

butbut

New member
אוקי-בואי נסביר לך בגובה העיניים שלנו../images/Emo26.gifחח

את יהודיה.. את גאה בעצם זה שאת יהודייה? מעולה. תארי לך שאת מתחתנת עם "גוי". את נקראת "מתבוללת". איך את מסוגלת גם להיות גאה בדת שלך, וגם להרוס אותה בכך שאת מתחתנת עם "גוי"?. איך את מסוגלת הרוס שנים של מסורת יהודית טהורה? בשביל מה אנשים שאחרי השואה נלחמו בשביל שהמדינה כאן תקבל אותם? כי הם ידעו שהם רוצים להמשיך את השושלת היהודית,. זאת כפירה בדת להתחתן עם "גוי". אומנם את יהודיה, משמע שגם הילדים שלך יהודיים. אבל את עדיין נקראת כופרת. איזו מי יהודייה את אם את בכלל נותנת לעצמך את האפשרות להביא ילדים לעולם עם "גוי"?. כפירה לשמה. חחח.

למעלה