../images/Emo126.gifחלק 10-קצת נוסטלגיות בשירים../images/Emo126.gif
Jennifer Lopez feat. Mark Anthony- No me Ames
[חרישות באמפי]:
http://www.youtube.com/watch?v=q2Jmndai55U
Estoy loco-Chiquititas[אעאעאעעע-
:
http://www.youtube.com/watch?v=L7SDIjjr3Es ************************************************************************************************************************** טל יצאה מן החדר שלה והלכה אל המקלחת, היא הביטה על פניה בראי ואמרה לעצמה שהיא חייבת להפסיק לדאוג כול כך הרבה. היא יצאה מן המקלחת והלכה אל עבר חדרו של דני. היא ראתה את גבו החשוף,הבהיר, והתקרבה אל מיטתו. טל התיישבה עליה בזהירות ונשכבה על הכרית השנייה שהייתה על יד דני כאשר גבה מופנה אליו. היא התכסה בסמיכה שלו והריחה את הריח שלו שכול כך אהבה. החום של הגוף שלו הגיעה אל הגוף שלה, היא הרגישה כול כך בטוחה וכול כך מאוהבת על ידו. לפתע הוא הסתובב אליה באיטיות ולחש בשקט "טל?". טל הסתובבה אליו באיטיות ואמרה בשקט "כן". היא ראתה את פניו המנומנמות מופיעות לנגדה, דני שפשף את עיניו הגדולות והביט בה. טל נגעה בלחיו בזהירות והרגישה את ידו נכרכת סביב ידה. שפתיו של דני נמתחו לחיוך מופתע. הוא שפשף את פניו ואמר "מה את עושה במיטה שלי?". "לא יודעת, מבקרת" אמרה טל בשקט. דני צחק וסינן "איזה מוזר, האחרונה שישנה כאן היית---" "אני לא רוצה לדעת" אמרה טל בשקט. "לא בחורה," אמר דני במהירות "האחרונה זו הכלבה של הארי, זוכרת שהוא נתן לי לשמור עליה? ואז אמרתי לך שבבוקר גיליתי שהיא ישנה לי על המיטה". טל צחקה ופלטה "כן". דני חייך אליה ואמר "אני לא טיפש, אני לא אמור לספר לך מה עבר על המיטה הזאת". טל הרימה את גבותיה ואמרה בשקט "אני פוחדת לדעת". דני שפשף את עיניו ואמר בשקט "משהו מטריד אותך נכון? שמתי לב לזה מאז שהגענו אל הרכב". טל חייכה ברכות ואמרה "דיברתי עם שרלוט עכשיו—" "עכשיו?!" שאל דני בבלבול "מה השעה?". "5 וחצי" אמרה טל בשקט. "וואו, מה היא רצתה?" שאל דני בנמנום. "מעבירים אותה לבית יתומים" אמרה טל בעצב. "קרוב לכאן?" שאל דני. "אני מקווה, אם לא אני אדאג לכך שזה יהיה קרוב" אמרה טל בשקט. דני חייך אליה חיוך מעודד ואמר בשקט "את המשפחה היחידה שלה כאן. את לקחת על עצמך עומס לה קטן, גם ללמוד, וגם לדאוג לשרלוט". "היא הצליחה להתקבל אל הקולג' שלי דני, שנה הבאה היא כבר תלמד שם ותוכל גם לגור שם" אמרה טל בשקט. "וואו, איך הצלחת ללמד אותה וגם להתעסק בשאר הדברים?" שאלה דני בפליאה. טל הביטה לעברו ואמרה בשקט "לא יודעת, כוח רצון". דני הביט לעברה ואמר בשקט "איזה מוזר, אני לא רגיל לזה שאת נמצאת איתי במיטה". "אני יודעת," לחשה טל "אבל אני מרגישה בודדה, וחוץ מזה...אנחנו לא עושים כלום, רק שוכבים אחד ליד השני". "זה מה שאני אוהב בך, את החומה הזאת שאת מציבה לפני, את רוצה להיות בתולה עד החתונה, נכון?" שאל דני בשקט. טל חייכה אליו ואמרה בשקט "כן, ואם זה לא מתאים לך—" "מתאים" לחש לה דני. "ממתי?" שאלה טל. "מאז שהכרתי אותך" אמר דני. טל צחקה ואמרה "זה מה שאני אוהבת בך, אתה מוכן להתפשר ולנסות דברים חדשים". "אני לא מוכן לגעת בך יותר מידי, אני לא מוכן לאבד אותך" אמר דני בשקט. טל הביטה אל עבר עיניו הכחולות וסיננה בשקט "אתה יודע, הראשון שהייתי רוצה לעשות 'את זה' איתו...זה אתה. אבל לא בשלב הזה". "אני אל אתן לך בשלב הזה לעושת כלום" מחה דני. "כן אמא" סיננה טל. "אמרו לנו כבר שאנחנו זוג מוזר, לא?" שאל דני. טל צחקה והשיבה "כן". היא התקרבה אליו מעט ואמרה בשקט "אני מצטערת, בגללי אתה צריך לשנות את עצמך...לטובה או לרעה". "יש לי שאלה אלייך," אמר דני בשקט "רומאו, בסיפור של שייקספיר, היה אכפת לו עד כמה הוא משתנה בשביל יוליה?". "לא," השיבה טל במהירות. היא הסיטה את שיערה לאחור ואמרה בשקט "הוא היה מוכן למות בשבילה, הוא רצה אותה עד כדי כך שהוא היה מוכן להיות כול דבר בשבילה". "יפה מאוד," אמר דני "לעיני החברה אני נראה כמו אדם שנהנה מאוד ממין, בירה ומוזיקה. אבל בעצם...עכשיו, כשאני חושב על זה...אני יכול גם בלעדיי זה. החברים שלי יצחקו עלי, אבל למי אכפת? את אוהבת את זה, וזה העיקר". "אני אוהבת אותך, בגלל זה אני מתעצבת,... מתעצבת על פי הטעם שלך ושלי ביחד" אמרה טל בשקט. "גם לי לוקח זמן להתבגר, זה בסדר" אמר דני בציניות. טל צחקה ונשקה לשפתיו נשיקה מהירה. היא כרכה את זרועותיה סביב צווארו ואמרה בשקט "סליחה שהערתי אותך". "סליחה?" שאל דני. "כן" השיבה טל. דני פלט צחוק מהיר ואמר "אל תאמרי לי סליחה, אני נהנה להיות איתך. גם אם זה אומר שאני צריך להתעורר בחמש וחצי לפנות בוקר". טל התקרבה אליו עוד יותר ואמרה בשקט "אני מאוהבת בך". דני חבק אותה בזרועותיו ואמר בשקט "תני לי רגע אחד להתנתק מכול העולם, מן העבודה, הגיטרה, החברים, הנהירה, השתייה, האוכל, המחשב...תני לי את הרגע הזה שאני איתך עכשיו, לזמן בלבתי מוגבל. ואני אהיה מאושר". טל נשכה את שפתה ואמרה לאחר מכן "יש לך שעתיים בדיוק, בשעה 7 וחצי העולם יחזור לסדרו". דני חייך ואמר בשקט "את לא מבינה עד כמה הקשר שלנו מסב לי אושר, אני מרגיש כמו משוגע שמצא את המנוחה שלו...את השיגעון שלי".
יש המשך~~>