../images/Emo26.gifיאיי. סוף שבוע!!! ../images/Emo3.gif
חחח חדת הבחנה שכמותי...
מצעד הפזמונים של מקפליי
לא שמעתי...
השירים מומלצים לא של מקפליי
: יאמאנז וסקיי - לא בא סתם [
] פיטבול קנדוג ליאור וצ'יקו - בא לי מקופלת [כן היה שבוע הזוי חחח] Backsteet Boys- Helpless when she smiles 50Cent & Akon - Still will Nickelback-Far Away Sean Kingston - Me Love Nicole Sherzinger feat. T.I. - Whatever you like
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: ניקלבק איי גס...
אלבום השבוע
:-
קליפ השבוע
: אין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: הסרט היחיד שראיתי השבוע זה משפחת סימפסון וזה כל כך מפגררררר חח פעם ראשונה שראיתי אותם בכלל :XD תוכניות - הישרדות (יש צורך לכתוב נועם? חחח
) והטופ מודל הבאה (ס'אמא שלהם
ברוק
) וגם פלקון ביץ'
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: ידיד צבוע שלי שגורם לי להרגיש שאנחנו איזה בסט פרינדס פור אבאר ואחרי זה קורא לי סנובית אנטיפתית. שילך להזדיין
אני הככככככככככי לא חחח
משהו ששימח
: היום בערב
[טוב אני אפסיק לחפור עם הסמילים חח]
משהו שהעציב
: נועה סיימה עם היסטוריה ואני לא
חחח סתם. לא יודעת..
ציטוטיה
: ממ.. אני וחברה שלי מתכתבות בשיעור וזה הלך משהו כמו 'דיי. משעמם לי. אני רוצה הביתה.' היא 'כן אה...ללכת לישון..' אני 'כן. מיטה

ורצוי שעומר יחכה לי בה

' היא 'טוב רק תחלקי איתי.' אני 'בסדר. אחרי שנסיים......את יודעת..' [בצחוק! לא להרביץ לי נועה! חח] קיצר ואז היא ענתה לי וזה המשיך וחפרנו בצחוק סביב הנושא, ונחשו מה??? המורה קלטה תפתק ולקחה אותו. והיא אשכרה קראה אותו, הסתכלה עלינו כמה שניות במבט בוחן כזה, ובסוף השיעור שבאנו לצאת היא קראה לנו והתחילה לחקור מי כתבה מה חחחח עכשיו זה החלק הטוב של העניין. לא מספיק כל זה, היא החליטה לחוש אמא שלי והלכה לספר למחנכת שלי 'מתוך דאגה' XDDD אם זה לא חדירה לפרטיות רק תגידו לי מה
וכמובן שהמחנכת החליטה שמחובתה לחפור לי...כולה כזה 'אני יודעת שאת חושבת שאת בגיל המתאים....' ופאק זה היה הדבר הכככככככככי מביך בעולם חח לא ידעתי אם לצחוק או לבכות חח חברה שלי כועסת עליי כי אני חולמת עליה חלומות לא טובים
מזה צריך להיות?! אשמתי?! זה התת מודע שלי! D: חלמתי שהיא מפוצצת את הגרנד קניון, גונבת לי את החבר, לוקחת אותי לטקס סודי של ליל הקדושים כשלכולם יש תלבושת ולי לא ולא נותנת לי לצאת משם, ושיש עליי נושא מלא קללות באיזה פורום אחד וביקשתי ממנה לעזור לי ובתגובה היא פשוט כתבה בעמוד ה-36 פתרון לתרגיל בגאומטריה! חחחחחחחחחחחחחח חוצפה >< אני לחברה שלי - 'אם הייתי נראית כמו __ [מורה אחת שהיא הדבר הכי נורא וענק שתראו בחיים שלכן!] אבל עם אותו האופי של עכשיו... היית מסתובבת איתי?' היא חושבת כמה שניות ו...'רציתי לשקר, אבל עזבי. לא. ממש לא.' חחחחחחחחח היא כזאת כלבה דיי! אני וחברה שלי במסן- Sharon =] אומר/ת: חחחחחחחחחח ראית שליהודה לוי יש גשר?! טוב שהוא נזכר... http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Celebs/Local/200801/2008012112149.htm גילוש

אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח גילוש

אומר/ת: היא הופכת להיות קירחת והוא מגושר. אחלה זוג. ולסיום..אני פשוט חייבת לכתוב את זה, כי זה ה-ציטוט של השבוע! 3> חחח חבר שלי אמר לי שההורים שלו מתכננים איזה טיסה לחול בקרוב ושאם אני עדיין יאהב אותו אחרי נטישה של שבועיים... אז אמרתי לו שאני אחשוב על זה חח ואז כל פעם שהוא הלך לאן שהוא כשהוא חזר הוא אמר ל' 'חזרתי. אני עדיין אוהב אותך!' 'מי היה מאמין אני עדיין אוהב אותך' 'אני אוהב אותך? כן כן אני עדיין אוהב אותך' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה3>
מתנגן בראש / בפלייליסט
:רואים שזה לא בא סתםם מרגישים שזה לא בא סתםםם מריצים עוד שיר זה לא סתם.. להלהלה
תמונת השבוע
: טלצוק 333>