מיקוויקנד

N e r d y

New member
זה מה שהבנתי ../images/Emo12.gif

חחחח מהסמסים שלך אני כזה "את תהני" ואת "בטח. לא. XD" בכלמקרה, חיפשתי בגוגל וזה פאקינג אתר אבוד!!!

sweet shir

New member
כי התכוונתי שאני לא אהנה מהמשחקי ספורט חחחח

לא התכוונתי שאני לא אהנה בכלליות
זה באתר הרגיל של רעננה כאילו? לא זוכרת מה אמרת לי... כי אם כן~ http://www.raanana.muni.il/ זה במועדפים אצלי מכיתה ד' בערך.

N e r d y

New member
אהההה חחחחח

לא זה לא שם חיפשתי
את במסנג'ר?
|הלוואי והמסן שלי היה עובד כמו שצריך|

rox love BSM

New member
XDDDD

כל מקוויקנד אני כזה "איפה של שיר? איפה של שיר?" ואז אני לא מפסיקה לצחוק שאני קוראת את שלך XDDDDD

just orr

New member
חחחחחחחחחחח הציטוטים XDDD

במיוחד הראשון
זה באמת נשוא מורחב!! XDDD טחח פעם אהבתי את השיר D.A.N.C.E - Justice עכשיו הוא כבר חופר >< והתמונה ששמת ממש חמודה

MelMcFly

New member
מיימקוויקנד ../images/Emo13.gif

מצעד הפזמונים של מקפליי
THNL FN סיילנס סטאר גירל surfer babe baby's coming back not alone walk in the sun
השירים מומלצים לא של מקפליי
: backstreet boys-inconsolable
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: מק
backstreet boys
אלבום השבוע
: רום און
קליפ השבוע
: כל מיני שראיתי ביוטיוב של מקפליי :]]
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: הקניוןן
אני מכורהה חח וטלנובלה בע"מ =]
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: כל מיני
משהו ששימח
: השיחות המשעשעות עם מורןן כפרהה עלייה XD
משהו שהעציב
: לא זכורר..
ציטוטיה
: יש אבל לא ממש מצחיק.. שיעור ראשון מורשת, למישו לא היה ספר אז הוא ישב לי ילד אחד מהכיתה.. וזה ספר שהבצפר עשה, אז הספר מצולם כזהה ולא רואים את העמודייםם XDD הילד שהיה לו ספר ביקש מהילד שאין לו ספר לכתוב לו את העמוד כי לא היה לו כוח >< אז המורה סתם מנסה להאשים והיא אמרה לילד שכתב את העמוד, "למה אתה מקשקש לו על הספר?!!? הוא ביקש ממך?!?" והילד שהיה לו את הספר אמר כזה "כןןן.." והמורה מזה התייבשהה XDD לא מצחיק -__-
מתנגן בראש / בפלייליסט
: כל פעם משו אחר..
תמונת השבוע
:
שבתת שלוםם

black rock star

New member
הארייייי../images/Emo99.gifדי די הוא חתיך מידי../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

חברה שלי אומרת שהוא 100% דוגמן

kelly7i

New member
אני מתה להתנשק עם מישו עם עגיל בלשון../images/Emo99.gif

ובחים לא הבנתי באיזזה תקופות היו להארי את העגילים שלו, כי פעם היה לו הליקס ונראלי שאין לו יותר, והתונה הזאת היא אחת מהפעמים שאני ראיית אצלו עגיל בלשון..

Sharon Kez

New member
../images/Emo26.gifיאיי. סוף שבוע!!! ../images/Emo3.gif

חחח חדת הבחנה שכמותי...
מצעד הפזמונים של מקפליי
לא שמעתי...
השירים מומלצים לא של מקפליי
: יאמאנז וסקיי - לא בא סתם [
] פיטבול קנדוג ליאור וצ'יקו - בא לי מקופלת [כן היה שבוע הזוי חחח] Backsteet Boys- Helpless when she smiles 50Cent & Akon - Still will Nickelback-Far Away Sean Kingston - Me Love Nicole Sherzinger feat. T.I. - Whatever you like
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: ניקלבק איי גס...
אלבום השבוע
:-
קליפ השבוע
: אין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: הסרט היחיד שראיתי השבוע זה משפחת סימפסון וזה כל כך מפגררררר חח פעם ראשונה שראיתי אותם בכלל :XD תוכניות - הישרדות (יש צורך לכתוב נועם? חחח
) והטופ מודל הבאה (ס'אמא שלהם
ברוק
) וגם פלקון ביץ'
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: ידיד צבוע שלי שגורם לי להרגיש שאנחנו איזה בסט פרינדס פור אבאר ואחרי זה קורא לי סנובית אנטיפתית. שילך להזדיין
אני הככככככככככי לא חחח
משהו ששימח
: היום בערב
[טוב אני אפסיק לחפור עם הסמילים חח]
משהו שהעציב
: נועה סיימה עם היסטוריה ואני לא
חחח סתם. לא יודעת..
ציטוטיה
: ממ.. אני וחברה שלי מתכתבות בשיעור וזה הלך משהו כמו 'דיי. משעמם לי. אני רוצה הביתה.' היא 'כן אה...ללכת לישון..' אני 'כן. מיטה :) ורצוי שעומר יחכה לי בה :)' היא 'טוב רק תחלקי איתי.' אני 'בסדר. אחרי שנסיים......את יודעת..' [בצחוק! לא להרביץ לי נועה! חח] קיצר ואז היא ענתה לי וזה המשיך וחפרנו בצחוק סביב הנושא, ונחשו מה??? המורה קלטה תפתק ולקחה אותו. והיא אשכרה קראה אותו, הסתכלה עלינו כמה שניות במבט בוחן כזה, ובסוף השיעור שבאנו לצאת היא קראה לנו והתחילה לחקור מי כתבה מה חחחח עכשיו זה החלק הטוב של העניין. לא מספיק כל זה, היא החליטה לחוש אמא שלי והלכה לספר למחנכת שלי 'מתוך דאגה' XDDD אם זה לא חדירה לפרטיות רק תגידו לי מה
וכמובן שהמחנכת החליטה שמחובתה לחפור לי...כולה כזה 'אני יודעת שאת חושבת שאת בגיל המתאים....' ופאק זה היה הדבר הכככככככככי מביך בעולם חח לא ידעתי אם לצחוק או לבכות חח חברה שלי כועסת עליי כי אני חולמת עליה חלומות לא טובים
מזה צריך להיות?! אשמתי?! זה התת מודע שלי! D: חלמתי שהיא מפוצצת את הגרנד קניון, גונבת לי את החבר, לוקחת אותי לטקס סודי של ליל הקדושים כשלכולם יש תלבושת ולי לא ולא נותנת לי לצאת משם, ושיש עליי נושא מלא קללות באיזה פורום אחד וביקשתי ממנה לעזור לי ובתגובה היא פשוט כתבה בעמוד ה-36 פתרון לתרגיל בגאומטריה! חחחחחחחחחחחחחח חוצפה >< אני לחברה שלי - 'אם הייתי נראית כמו __ [מורה אחת שהיא הדבר הכי נורא וענק שתראו בחיים שלכן!] אבל עם אותו האופי של עכשיו... היית מסתובבת איתי?' היא חושבת כמה שניות ו...'רציתי לשקר, אבל עזבי. לא. ממש לא.' חחחחחחחחח היא כזאת כלבה דיי! אני וחברה שלי במסן- Sharon =] אומר/ת: חחחחחחחחחח ראית שליהודה לוי יש גשר?! טוב שהוא נזכר... http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Celebs/Local/200801/2008012112149.htm גילוש :) אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחח גילוש :) אומר/ת: היא הופכת להיות קירחת והוא מגושר. אחלה זוג. ולסיום..אני פשוט חייבת לכתוב את זה, כי זה ה-ציטוט של השבוע! 3> חחח חבר שלי אמר לי שההורים שלו מתכננים איזה טיסה לחול בקרוב ושאם אני עדיין יאהב אותו אחרי נטישה של שבועיים... אז אמרתי לו שאני אחשוב על זה חח ואז כל פעם שהוא הלך לאן שהוא כשהוא חזר הוא אמר ל' 'חזרתי. אני עדיין אוהב אותך!' 'מי היה מאמין אני עדיין אוהב אותך' 'אני אוהב אותך? כן כן אני עדיין אוהב אותך' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה3>
מתנגן בראש / בפלייליסט
:רואים שזה לא בא סתםם מרגישים שזה לא בא סתםםם מריצים עוד שיר זה לא סתם.. להלהלה
תמונת השבוע
: טלצוק 333>

hooba

New member
../images/Emo80.gifמשפחת סימפסון זה סרט ענק!

spider pig, spider pig does whatever a spider pig does can he swing from a web? no he can't he's a pig XDDDDD נעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעם
היום בערב.
רציני, אם הוא יעשה משו אני ארביץ לו. וכן, תקנאייי אני סיימתי היסטוריה ואת לאאא
אני 'בסדר. אחרי שנסיים......את יודעת..' [בצחוק! לא להרביץ לי נועה! חח]

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן השיר הזה באמת משהו
מה אני אגיד לך...XDDD רילקס האני. הוא היה ילד טוב.
'מה את עושה היום?' 'את החבר.' חהחהחהחה...עזבי אין לי מושג איך נזכרתי בזה XD עוד מעט אני מתחברת למסן וחסר לך שאת לא שם! 3>

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

החלום שלך כזה מצחיק XDDDDDDDDDD מממ.. מי שמכיר אותך, יודע שאת ממש לא סנובית אנטיפטית
ו.. את נעלמת לי במסן
בדיוק כשבאתי להגיד לך שתהני היום וזה..
אז... תהני היום [וזה]!!!!!!
(כפרעל חבר שלך
) ה... ה... היש מצב? ש.. את[!] שומעת[!!!] שיר בעברית?!?!?!?!@#$%$@Q XDDDDD חחח טוב אני אפסיק לחפור [אני חופרת יותר ממך!]
איי לאביו

Sharon Kez

New member
XDDDD למען האמת זה

כמה חלומות. D: חחחחחחחחחח
אני יודעת שאני לא... פשוט מעצבן אותי שזה הגיע דווקא ממנו... חהחהחהה נהניתי! 333> כן אני שומעת שיר בעברית אבל זה שיר מועדונים מפגר כזה חחחחחחחח תורידי! אני יותר חופרת. >< אנחנו חייבות לדבר. לאביו טו בייבי

למעלה