S sweet shir New member 25/1/08 #156 עולה בבריטניהDDDDD: אמרו שיהיו המון סצנות לוהטות של מקסי%#@%#@$ הוראיי מאוד!!! וגם הפרק הראשון הוא של מקסי%#%#@ |אושר|
עולה בבריטניהDDDDD: אמרו שיהיו המון סצנות לוהטות של מקסי%#@%#@$ הוראיי מאוד!!! וגם הפרק הראשון הוא של מקסי%#%#@ |אושר|
S sweet shir New member 27/1/08 #265 מה? מה הבעיה בזה שהוא הומו? ../images/Emo3.gif כאילו הוא דמות... אז מה זה מפריע לך? חחח P: ובתכלס הסיבה שהתחלתי לראות ת'סדרה היא שמקסי חתיך וגיי.
מה? מה הבעיה בזה שהוא הומו? ../images/Emo3.gif כאילו הוא דמות... אז מה זה מפריע לך? חחח P: ובתכלס הסיבה שהתחלתי לראות ת'סדרה היא שמקסי חתיך וגיי.
J just orr New member 26/1/08 #201 אעאעאעע סקינס?!?! DDD: אוח נו עד שזה יגיע ליס... אין לי כוח ליוטיוב >< אבל בכל זאת... סקינסססססססס DDDDDD:
אעאעאעע סקינס?!?! DDD: אוח נו עד שזה יגיע ליס... אין לי כוח ליוטיוב >< אבל בכל זאת... סקינסססססססס DDDDDD:
H hooba New member 25/1/08 #113 ../images/Emo80.gifוואלה, זה באמת נשוא מורחב >< הורני מיינס ת'ינק אלייק! XDDDDDD וואי שיר, באמאשלי, את גלאי הומואים מהלך. רציני. אני: "אולי עשו שם סקס..." נטע: "אבל הן היו צעקות כאב!" אני: "נו... שירותי בנים... זה כואב!" >< את תמיד נמשכת לזה אכשהו... זה כבר בתת מודע שלך >< אנטר שיקרי
../images/Emo80.gifוואלה, זה באמת נשוא מורחב >< הורני מיינס ת'ינק אלייק! XDDDDDD וואי שיר, באמאשלי, את גלאי הומואים מהלך. רציני. אני: "אולי עשו שם סקס..." נטע: "אבל הן היו צעקות כאב!" אני: "נו... שירותי בנים... זה כואב!" >< את תמיד נמשכת לזה אכשהו... זה כבר בתת מודע שלך >< אנטר שיקרי
S sweet shir New member 25/1/08 #142 חחחחחחחחחחחחחחחחח אני יודעת. הגיידאר שלי מאוד מפותח! LOL חהחהחהחהחהחהחהחהח אשכרה בתת-מודע! XD
K kelly7i New member 25/1/08 #117 ח אני כמעט תמיד רעבה ובעלת דחף לאוכל../images/Emo6.gif ויש שם בתמונה אחת עם שיער ממש ארוך
S sweet shir New member 25/1/08 #161 אההה עכשיו הבנתי למי את מתכוונת! XDDD לא הבנתי למה את אומרת שלי יש שיער ארוך... עכשיו הכל ברור!
K kelly7i New member 26/1/08 #225 אני לא יודעת אם את את, יש שם-יש שם זאתי שעם הגב, עם שיער שטיני כזהXD
B baril New member 25/1/08 #125 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איזה ציטוטים יאו עם דן וויקה חהחהחהחחהחהחהחהחהחXD והילד הגייXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD די די, אחד הטוביםXD
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איזה ציטוטים יאו עם דן וויקה חהחהחהחחהחהחהחהחהחXD והילד הגייXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD די די, אחד הטוביםXD
S Sharon Kez New member 25/1/08 #151 XDDDD הוו הציטוט איתי משעשע והציטוט על השירותים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אומג שיר את כזאת הזויה XDDD איזה יציאות יש לך אוווו איזה חמודות את וחברה שלך! חח
XDDDD הוו הציטוט איתי משעשע והציטוט על השירותים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אומג שיר את כזאת הזויה XDDD איזה יציאות יש לך אוווו איזה חמודות את וחברה שלך! חח
N N e r d y New member 25/1/08 #170 חעחעחעח אנחנו כאלה מגניבות (לא.) סתאאם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט בשירותים XDDDDD אמרתי לך שתהני בגיבוש! יאוו הזכרתי לי שאני צריכה למצוא את האתר של רעננה
חעחעחעח אנחנו כאלה מגניבות (לא.) סתאאם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט בשירותים XDDDDD אמרתי לך שתהני בגיבוש! יאוו הזכרתי לי שאני צריכה למצוא את האתר של רעננה
S sweet shir New member 25/1/08 #181 אמרתי שאני לא אהנה? חחחח חפשי בגוגלXD את צריכה להביא לי תמונות שלו#@^%#@