../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifהוויקאנד שלי!! *יש לי מורים מצחיקים*
מצעד הפזמונים של מקפליי
רוקין רובין!! [זה כלכך השיר שלי!]
השירים מומלצים לא של מקפליי
: The Wombats - Moving To New York Mutya Buena – Worried About Ray Biffy Clyro - Umbrella Fountains of Wayne - Stacy's Mom
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: מק והאחים ג'ואנס
אלבום השבוע
:
קליפ השבוע
: Long Beach Dub Allstars - Sunny Hours שיר הנושא של ג'ואי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: ג'ואי, מגריך ההישרדות של נד וחברים
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: יש לי מבחן ביומולדת שלי ויש לי מבחן יום אחרי היומולדת שלי מה שאומר שאני אצטרך ללמוד ביומולדת שלי
משהו ששימח
: קיבלתי 96 גם בלשון וגם בכימיה חברה ממש טובה שלי באה לישון אצלי היום מייקי, היילי ולורי ^^
משהו שהעציב
: נמנמ כלום..
ציטוטיה
: הוו יש לי הרבה! *שיעור היסטוריה המורה מכתיב את ההגדרה של יוגוסלביה* הורה: יוגוסלביה הוקמה כמדינה עמצאית בבלקן וכלל בתוכה כמה עמים כמו בוסנים, סרבים, קוראטים, מוקדונים וסלבים. תלמיד: בקיצור כל המדינות של הארוויזיון. *שבוע שעבר שנסענו לת"א למופע הסדאנטאפ, ברמזור* חברה שלי:ואוו אנחנו לבד בת"א ב10 בלילה. אני: כן, עכשיו אני יכולה למחוק את זה מרשימת הדברים שעשיתי לפני גיל 16. חברה שלי: אהה נכון עוד מעט את בת 16 [רוקדת ריקוד מצחיק] [מכונית עוברת לידינו עם ו2 אנשים צחקו עלייה ונופפו לנו לשלום] אני: יופי, ועכשיו את יכולה למחוק מהרשימה שלך ששני אנשים מנופפים לנו לשלום במכונית כשאנחנו לבד בת"א ב10 בלילה. *הרצאו לנו בכיתה על יגיינה וניקיון
* החייל המרצא: מי שעונה נכון מקבל פרס. [אחד מהילדים ענה נכון וכל הכיתה שואלת אותו מה הוא קיבל] התלמיד: תחליף רחצה מלטף *שיעור ספרות-המורה מדבר משהו על עקרונות האישה* המורה: לגבר אין לחץ להיות יפה, לגבר אין לחץ להוריד שיערות מהרגליים, לגבר אין לחץ להיות סקסי. *מבחן באיסלאם וכולם שואלים מה לרשום ב:שם המורה* המורה: תרשמו אייל החנון, אייל המגניב, אייל השאקל, אייל המוסלמי. תבחרו. [סתם לידע כללי אני רשמתי אייל השאקל
]
מתנגן בראש / בפלייליסט
:
תמונת השבוע
: יש לי כמה חובות משבוע שעבר
[התמונות לא עולות לי עכשיו
אני יעלה אותן מאוחר יותר