מיקוויקנד

butbut

New member
../images/Emo26.gifthe used - It's Hard To Say ../images/Emo99.gif

אעאעאע דני נראה טוב

1ספירוש1

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo203.gifמיי וויקנד../images/Emo203.gif../images/Emo39.gif

מצעד הפזמונים של מקפליי
נוט אלון אייל בי אוקי פייב קולורס הין הייר היר טרנסילבניה אייל בי אוקי-הגרסה של דאגי
השירים מומלצים לא של מקפליי
: כל השירים של הייסקול מיוזיקל
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: מקפליי
הייסקול מיוזיקל אם זה נחשבXD
סימפל
אלבום השבוע
: לה לה לה..
קליפ השבוע
: יו אר דה מיוזיק אין מי-הגרסה של שארפיי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: הישרדות
לא מדהימה
זואי 101
הייסקול מיוזיקל
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: חברות שלי-זאת אומרת שכבר לא חברות שלי ..><"
משהו ששימח
: נממ..הציונים, רייבן החמודה[
]שהחליטה לקרוא לי הייליXD לוביו
משהו שהעציב
: החיסון טטנוס שצריך להיות עוד מעט..
ציטוטיה
: למדנו בשיעור תנ"ך על ילד ממזר..XD **איך יודעים אם הילד ממזר? *אם אמא שלך הולכת לגבר אחר ונכנסת להריון אז הילד הוא ממזר. **ואיך יודעים אם היא הלכה? *תשאל את אמא שלך.. XDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט
: יו אר דה מיוזיק אין מי-גירסא של שארפיי-תודות לרייבן החמודה..XD
תמונת השבוע
:

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifהיילי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כןכן.. זאת אני, חובבת ההייסקול מיוזקל שהחליטה לקורא לספיר היילי

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifהייסקול מיוזיקל../images/Emo11.gif

XDD
שבוע טוב שיהיה לך
~חמודהחמודהחמודהחמודה~ XD קראי את ההודעה למטה..XD במקוויקנד שלך..XD

screamin pittas

New member
sexi mcweek[כנסוכנסו../images/Emo3.gif]

וואי היה כ"כ מצחיק אתמולXD עברנו ליד הבית של עודד מנשה ועדן הראל והתחלנו לצעוק את "עודד אמר להרים ידיים" בתקווה שהוא יצא עם כףכף אבל הוא לא היה בבית><
מצעד הפזמונים של מקפליי
לא שמעתי אותם השבוע>< don't shot me
: mcr-אין לי כוח לפרט את כולם
busted-what i go to school for sod-Ticket Outta Loserville Nickelback-rockstar[אני מכורה><] simple plan-When I'm Gone ואני לא זוכרת מה עוד
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: MCR
אלבום השבוע
: the black parade
קליפ השבוע
: mcr-i'm not ok http://youtube.com/watch?v=OF9UB_xrhMI
: הלוחשת לרוחות,קייל XY [למרות שפספסתי השבוע><],האנטומיה של גריי
,האוס ולא זוכרת עוד
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: הילדה הסתומה שאומרת מקפליי עקום>< [למרות שזה גם היה ממש מצחיקXD]
משהו ששימח
: חברה שלי חוזרת בשבת מחו"לD:
משהו שהעציב
: כלום?
ציטוטיה
: אני:"את יודעת שדאגי חזר לגדל פוני?" חברה שלי:"יאי!D:"~מתחילה לקפצץ מאושר~ אני:"סוס פוני,תרגיעי
" [טוב זה לא מצחיק אבל היא האמינה לי והיה נורא מצחיק לראות אותה מתבאסתXD] חברה שלי:"נחשי כמה קומות יש לי בבית." חברה אחרת שלי:"11 חתולות?" חברה שלי:"רוצה שאני אכתוב לך דאגי מחימר?" אני:"לא>< מה אני אעשה עם זה?!" היא:"תשימי על השולחן ותסגדי" חעחע..לא מצחיק>< המורה שלי למת':"חסר לי BF, איך אני מוצאת BF?" [נו אותי זה הצחיק
] ~המורה לערבית מנסה להגיד לנו שאנחנו יכולים להתאפק ולא ללכת לשירותים~ הוא:"אתם יכולים להתאבד! גם אני מתאבד!" ~שיחה בין הילדה שאומרת מקפליי עקום לחברה שלי ונט~ [הכתובת שלה מצונזרת אבל היא "הילדה", והורדתי כמה קטעים משעממים><] אומר/ת: who are you? הילדה אומר/ת: היי קוראים לי ליאורה ואני חברה של מאור הילדה אומר/ת: נתנו לי את המסנ' שלך בגלל שכול הבנות מכירות אותך ואני לא אז רציתי להכיר זה בסדר? nat אומר/ת: what? i don't understand hebrew so good.. הילדה אומר/ת: ok nat אומר/ת: whatever.. nat אומר/ת: so..how old are you? הילדה אומר/ת: me name is liora הילדה אומר/ת: 12 nat אומר/ת: hi liora im nat. nat אומר/ת: im 13 years old.. הילדה אומר/ת: hi nat אומר/ת: where are you from? הילדה אומר/ת: you love maor? הילדה אומר/ת: or akiva nat אומר/ת: i dont think its your business..sorry. הילדה אומר/ת: ok nat אומר/ת: you can write in hebrew..i understand most of it. הילדה אומר/ת: תודה רבה nat אומר/ת: do you know lital? הילדה אומר/ת: ליטל? nat אומר/ת: yes הילדה אומר/ת: כה היא נחמדה.. nat אומר/ת: i think she is fakatza.. הילדה אומר/ת: פאקצה? הילדה אומר/ת: חח nat אומר/ת: because all her stuff are pink and she talk like fakatza הילדה אומר/ת: חח הילדה אומר/ת: אני דווקא אוהבת כחול הילדה אומר/ת: תשלח לי תמונה שלך [עם אתה לא רוצה אתה לא חייב] nat אומר/ת: i am a little shy..i prefer not.. nat אומר/ת: do you know noga? nat אומר/ת: she's really cute! הילדה אומר/ת: אוף..אמרו לי שאתה חתיך[בנות ש שלחת להן את התמונה]ואני פשוט רוצה לראות אבל לא משנה נוגה?בטח!!היא אחת מהחברות הכי טובות שלי! nat אומר/ת: can i add her to our chat? הילדה אומר/ת: לשיחה הזאתי? nat אומר/ת: yes הילדה אומר/ת: טוב בסדר nat אומר/ת: ok Miss. NoGit הצטרף/ה לשיחה. הילדה אומר/ת: היי נוגית nat אומר/ת: hi noga! what's up? Miss. NoGit אומר/ת: hi liora Miss. NoGit אומר/ת: hi nat! הילדה אומר/ת: אז נט ונוגה מאיפה אתם מכירים? nat אומר/ת: who is rina? nat אומר/ת: we met in katzir הילדה אומר/ת: frand הילדה אומר/ת: אה.. Miss. NoGit אומר/ת: ya Miss. NoGit אומר/ת: he so much nice Miss. NoGit אומר/ת: (and hot!!!1) הילדה אומר/ת: חח nat אומר/ת: oh thanks! Miss. NoGit אומר/ת: you welcoe!! הילדה אומר/ת: חח nat אומר/ת: hey noga? who is this guy from your picture? Miss. NoGit אומר/ת: you dont know him?? הילדה אומר/ת: זה דאגי ממקפליי [זה בכלל היה דני בתמונה><] nat אומר/ת: no.is he from maor's school? הילדה אומר/ת: no nat אומר/ת: what mcfly is? Miss. NoGit אומר/ת: לא נכון! Miss. NoGit אומר/ת: זה דני ממקפליי ! הילדה אומר/ת: he is a singer הילדה אומר/ת: לא זה דאגי! nat אומר/ת: oh nice nat אומר/ת: dougie or danny? הילדה אומר/ת: dugie Miss. NoGit אומר/ת: דני הילדה אומר/ת: כה דני הילדה אומר/ת: אבל אני אוהבת את הארי!! הילדה אומר/ת: הארי הוא הכי שווה!! nat אומר/ת: ?oh!! i know lihi told me something about mcfly..its a band right הילדה אומר/ת: כן Miss. NoGit אומר/ת: nat, nat אומר/ת: liora who is this fakatza from your picture? הילדה אומר/ת: מה פאקצה?! הילדה אומר/ת: ואני לא פאקצה!! nat אומר/ת: nat אומר/ת: not you!! the girl in the picture nat אומר/ת: liora? הילדה אומר/ת: יטס מי nat אומר/ת: what? הילדה אומר/ת: זאת אני הילדה אומר/ת: בתמונה nat אומר/ת: oh..im so sorry! you are not fakatza.. Miss. NoGit אומר/ת: realy, its you?? הילדה אומר/ת: זאת אני אפ'חד לא מזהה חכו עכשיו אני משנה Miss. NoGit אומר/ת: ok הילדה אומר/ת: עדיף את זה nat אומר/ת: well ladies i gotta go now....it was nice chating with you..bye!
מתנגן בראש / בפלייליסט
: mcr-i'm not ok
תמונת השבוע
: --

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifהוויקאנד שלי!! *יש לי מורים מצחיקים*

מצעד הפזמונים של מקפליי
רוקין רובין!! [זה כלכך השיר שלי!]
: The Wombats - Moving To New York Mutya Buena – Worried About Ray Biffy Clyro - Umbrella Fountains of Wayne - Stacy's Mom
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: מק והאחים ג'ואנס
אלבום השבוע
:
קליפ השבוע
: Long Beach Dub Allstars - Sunny Hours שיר הנושא של ג'ואי
: ג'ואי, מגריך ההישרדות של נד וחברים
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: יש לי מבחן ביומולדת שלי ויש לי מבחן יום אחרי היומולדת שלי מה שאומר שאני אצטרך ללמוד ביומולדת שלי
משהו ששימח
: קיבלתי 96 גם בלשון וגם בכימיה חברה ממש טובה שלי באה לישון אצלי היום מייקי, היילי ולורי ^^
משהו שהעציב
: נמנמ כלום..
ציטוטיה
: הוו יש לי הרבה! *שיעור היסטוריה המורה מכתיב את ההגדרה של יוגוסלביה* הורה: יוגוסלביה הוקמה כמדינה עמצאית בבלקן וכלל בתוכה כמה עמים כמו בוסנים, סרבים, קוראטים, מוקדונים וסלבים. תלמיד: בקיצור כל המדינות של הארוויזיון. *שבוע שעבר שנסענו לת"א למופע הסדאנטאפ, ברמזור* חברה שלי:ואוו אנחנו לבד בת"א ב10 בלילה. אני: כן, עכשיו אני יכולה למחוק את זה מרשימת הדברים שעשיתי לפני גיל 16. חברה שלי: אהה נכון עוד מעט את בת 16 [רוקדת ריקוד מצחיק] [מכונית עוברת לידינו עם ו2 אנשים צחקו עלייה ונופפו לנו לשלום] אני: יופי, ועכשיו את יכולה למחוק מהרשימה שלך ששני אנשים מנופפים לנו לשלום במכונית כשאנחנו לבד בת"א ב10 בלילה. *הרצאו לנו בכיתה על יגיינה וניקיון
* החייל המרצא: מי שעונה נכון מקבל פרס. [אחד מהילדים ענה נכון וכל הכיתה שואלת אותו מה הוא קיבל] התלמיד: תחליף רחצה מלטף *שיעור ספרות-המורה מדבר משהו על עקרונות האישה* המורה: לגבר אין לחץ להיות יפה, לגבר אין לחץ להוריד שיערות מהרגליים, לגבר אין לחץ להיות סקסי. *מבחן באיסלאם וכולם שואלים מה לרשום ב:שם המורה* המורה: תרשמו אייל החנון, אייל המגניב, אייל השאקל, אייל המוסלמי. תבחרו. [סתם לידע כללי אני רשמתי אייל השאקל
]
מתנגן בראש / בפלייליסט
:
תמונת השבוע
: יש לי כמה חובות משבוע שעבר
[התמונות לא עולות לי עכשיו
אני יעלה אותן מאוחר יותר

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

איי לאאאאאאאאאאב ויי מייקי!!!!!

ואוו מה זה רייבן יש

לך רק מורים?
כי בכול הציטוטים כתבת "המורה אמר" "המורה מכתיב" איזה קטע |:

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifזה נכון, יש לי מורים ממין זכר..

יש לי את המורה להיסטוריה לאגרואקולוגיה לספרות למתמטיקה לפיזיקה לתקשורת מעשית וגם המחנך שלי הוא זכר [אלא אם כן הוא עשה ניתוח לשינוי מין ואני לא יודעת על זה]

אגרואקולוגיה ואווו נשמע מסובך../images/Emo70.gif

חח "אלא אם הוא עשה ניתוח לשינוי מין ואני לא יודעת" D:

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אגרו זה לא מסובך, זה מטומטם!!

זה המקצוע הכיהכיהכי מיותר במערכת שלי! זה שילוב של איכות הסביבה וחקלאות.. או במילה אחד: מיותר! בשתי מילים: מיותר לחלוטין!

למעלה