מיקוויקנד

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifרייבן../images/Emo23.gif

שמת-
- כמה חמודה רשמתי אצלי במקוויקנד
XDDD אני מפצה על זה שאני יכולה לרשום חמוד בלי שיופיע לי איזה כלב..
XDDDD לוביו
נ.ב לקח לי שנה לכתוב את זה כי איזה חמש מקשים אצלי תקועים
XDDDDD סתם משתפת

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifXDDD ועכשיו אין כלב ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

lotem levi

New member
סופשבוע סופסוף

מצעד הפזמונים של מקפליי: Ignorance השירים מומלצים לא של מקפליי: kamelot- the haunting evanescence- my immortal evanescence- lithium הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: evanescence אלבום השבוע: evanescence- the open door קליפ השבוע: evanescence- lithium תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: איש משפחה XDD משהו שהכעיס אתכם השבוע: נכשלתי בבוחן במת', *שוב* משהו ששימח: 87 בהיסטוריה D: משהו שהעציב: המון דברים, אין לי כוח לפרט. ציטוטיה:- מתנגן בראש / בפלייליסט: cute is what we aim for- there's a class for this תמונת השבוע:

../images/Emo41.gifMcWeekend../images/Emo41.gif

מצעד הפזמונים של מקפליי
: McFly - Umbrella (Rihanna's Cover) Mcfly - Star Girl McFly - Silence Is A Scary Sound McFly - Not Alone McFly - Hypnotised McFly - Good Night (Star Girl) McFly - Easy Way Out Mcfly - Diarrhoea McFly - Boys Are Back In Town Mcfly - born to run McFly - Baby's Coming Back (Dougie version) Don't Stop Me Now (Danny's Version) Danny Jones - Forget All You Know
השירים מומלצים לא של מקפליי
: Avril Lavigne - The Best Damn Thing Blink 182 - All The Small Things Simple Plan - When I'm Gone Busted - Air Hostess Busted - Crashed The Wedding Busted - Meet You There Busted - Over Now Busted - Sleeping With The Light On Busted - Year 3000 Busted - You Said No Busted - Where Is The Love Busted - Brown Eyed Girl Busted - Falling For You Busted - Last Christmas Busted - Psycho Girl Busted - Losing You Busted - She Wants To Be Me Busted - Who's David Busted - Better than this Busted - Thunderbirds plain white ts - our time now Limp Bizkit - Behind blue Eyes Foo Fighters - Long Road To Ruin Elliot Minor - Still Figuring Out Britney Spears - Piece Of Me
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: Mcfly
Busted
אלבום השבוע
: Just My Luck
קליפ השבוע
: נמממ אה כן
הוידאו קליפ שלנו D: במגמת קולנוע :] שאגב - נבחר להיות הקליפ שיתחרה בפסטיבל דימונה שזה תחרות כזאת של וידאוקליפים בין כול מיני תיכונים יאאיי ^^ תחזיקו לנו אצבעות ~אפילו שהתחרות בספטמבר
~
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
:
הישרדות הישראלי משמורת
דוני ברסקו
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: המורה למתמטיקה
אי אפשר ללמוד למבחן יומיים
משהו ששימח
: אתמול אבא טס לאיטליה והוא אמר שהוא יחפש בשבילי דיסקים של מקפליי וגם אמ אנ אמס [ככה?] בלי הבוטנים :] הציונים של השבוע ^^ 91 בפרוג'קט באנגלית 96 בלימודי סביבה 100 בוידאו קליפ סקולנוע 98 במבחן בקולנוע יאווווו
הלוואי הלוואי הלוואי תעודת הצטיינות
משהו שהעציב
: נמממ שומדבר מיוחד..
ציטוטיה
: רק אחד
Small Girls Can Do Big Things כן,כן. כי גמני לא עולה על מטר שישים
מתנגן בראש / בפלייליסט
: Brown Eyed Girl שלהלהלהלה יאאא XD
תמונת השבוע
: יש שתיים כמה מגניבה התמונה הזאת
ולא, זה לא אני צילמתי חח D: שיהיה סוף שבוע מעווולה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif when i'm gone../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

משמורת
eliot minor- still figuring out
את שומעת כמעט אותם שירים [לא של מק'] שאני שומעת D: כמה 90 ו-100
סוסה
נ.ב. התמונה הכי מגניבה שיש
D:

חח איזה קטע D:

ושתביני, ממש לא הייתי ככה שנה שעברה שנה שעברה היו לי ציונים יותר נמוכים אבל ביום שלישי ישלי מבחן הספרות וזה על כול החומר של שנה שעברה ושל השנה זה איזה מאה מיוליון עמודים
נכון
ראיתי את זה במחשב שבסיפריה של הבצפר אז ישר צילמתי D:

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאני כ"כ הפוך../images/Emo70.gif

כל השנים הייתי ממש טובה בלימודים [יחסית] והשנה ממש ממש ממש הדרדרתי >< אבל אני לוקחת את עצמי בידיים [אני קצת כבדה><] וחוזרת להוציא ציונים טובים
הידד מי
XD

sweet shir

New member
חחחחחחחח התמונה. ../images/Emo6.gif

וגם אני מתחת ל-1.60! D: אחוות הנמוכותD:

ואוו איזה כייף ^^ הגובה שלי

הוא מטר חמישים ושמונה חחח חברות שלי משגעות אותי לא יקבלו אותך לצבא על סעיף גמדות D: אחוות הנמוכות יאווו |גמד| ~דחוווף אייקון של גמד
~ עוד מישהי מצטרפת? אווו אולי יש פורום נמוכים
D:

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifטחח.

מצעד הפזמונים של מקפליי: השירים מJML כי ראיתי אותו D: השירים מומלצים לא של מקפליי: Crank Dat Cavarly Boy- I Set My Friends On Fire כזה טובDD::: הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: ברינג מי דה הורייזן
אלבום השבוע: קאונט יור בלסינגס של BMTH קליפ השבוע: נה תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נה משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה למתמטיקה
משהו ששימח: לאדעת משהו שהעציב: שש ציטוטיה: אין מתנגן בראש / בפלייליסט: The Ides Of March- Silverstein
תמונת השבוע:

butbut

New member
אעעעאעע ברינג מי דה אריזון../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

לא ידעתי שמישהו כאן שומע אותם.. ^________________________^

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gif../images/Emo221.gif my מקוויקנד:)../images/Emo221.gif../images/Emo36.gif

לא שמשהו יקרא אבלל משעמםם ליי =\
מצעד הפזמונים של מקפליי
Ignorance , we are the young והכי הכי Sorry's Not Good Enough
: שיר ישן אבל יפה kiss me ועוד שיר ישן אבל יפה bad day :)
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: מקמקמקמקמקמקקקק D:
אלבום השבוע
: אול דה גריידטס היטס של מק,
קליפ השבוע
: Sorry's Not Good Enough
: החיים היפים של זאק וקודי , לחיות עם דרק, האי DDDD =
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: לא יודעתת ... אין ממש
משהו ששימח
: לא זכור ליי ,
משהו שהעציב
: ממ.. מזה משנה ?
ציטוטיה
: -
מתנגן בראש / בפלייליסט
: Sorry's Not Good Enough
תמונת השבוע
:

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo188.gif../images/Emo42.gifע-ו-נ-ה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo188.gif

יוווואו איזה כיף לא ללמוד יום שישי ושאין לך שיעור גיטרה ואת קמה ב12
מצעד הפזמונים של מקפליי
the way you make me feel 5colours in her hair
obviously ובכלל כמעט כל ROTTF
ignorance silence iv'e got you
והכי חשוווווב-born to run וואווווו זה ביצוע מהממממממם
: avril-hot tnx for the mmors ובקסטריט בויז
אין לי כוח לכתוב
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: מק
מל יודעת למה אני מתכוונתXD
אלבום השבוע
: רום און
קליפ השבוע
:
ביוטיוב החלקים של וונדרלנדXD http://uk.youtube.com/watch?v=jwf6UYpqmCQ&feature=related
ארבעת החלקים של פופוורלד-הם כאלה מתווווקייייים ראיתי את זה ממזמן ושוב השבועXD http://uk.youtube.com/watch?v=mSeYsW_A0SE
שהם קולטים את אמהות שלהם בפול אוגריידי
http://youtube.com/watch?v=1RKQBydDMis
: השרדות
הדבר היחידי שאני רואה ....
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: האמממ..דאגי>< XDסתם
משהו ששימח
: השיחות עם מלאני כפרעליהההXD
משהו שהעציב
: לאזוכרת נוו><
ציטוטיה
: XDחברה שלי רואה דורה עם אחותה הקטנה אז חיקינו את דורה- דורה:רוצים לעזור לנו למצוא את חטפני השועל? הילדים בבית:לא עונים דורה:יוווווווופי ---- דורה:רוצים לעזור לנו לתקן את הגלגל ענק? ילדים בבית:לא! דורה:קדייייימה -- היה סדר טו בשבט בכיתה
אז שמו את השיר כאן נודלתי ועשינו סימנים עם הידיים : כאן נולדתי[סימן של תינוק] כאן נולדו לי ילדיי[עם האצבע הצבענו על התינוקות] כאן בניתי את ביתי [בית] בשתי ידיי[עושים עם היידים סימן כזה שזה יד מתחת למרפק ואותה יד של המרפק את מזיזה את האצבעות-זה מובן?<? כאן גם אתה איתי[סימן של אני ואתה] וכאן כולל את ידידיי[אותו דבר] ואחרי שנים אלפיים סוף לנדודיי![עושים עם הידיים סימן של סוףף] זה היה מצחיקXD\
איזה עלוב גאד|: --- דאגי: i'm 100% natural sexupil[איך שלא כותבים]
מתנגן בראש / בפלייליסט
: כל פעם משו אחרXD
תמונת השבוע
: האממ..חחח יש לי מתחת לעין וריד בצורת M .. ומי שלא יודעת וראים לי מורןXD: http://img338.imageshack.us/my.php?image=img3730qe6.jpg רואים טוב?
עוד תמונות
תפסתי את זה באמצע סרטון....*-* שלמווווות שבוע טוווווב

למעלה