The McWeeknd is here

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifדה מקוויקדנד טייםםם XD

חעחע באיחור מטורף!! אתן לא תאמינו - מצטערת על החפירה היום!!!!!! קמתי בחמש וחצי ואמא שלי הכריחה אותי לעשות איתה הליכה
ואז ישר אח"כ הלכתי לעשות בייביסיטר על בת-דודה שלי...אני כ"כ עייייפהההה!! זהו, אפשר להמשיך...חחחח
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Dont wake me up כמה אירוני XDD dont know why do ya ובעצם כולם...חעחעחע
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Beyonce- halo
Black Eyed Peas - I Got A Feeling Sean Paul - So Fine smash mouth - im a believer
the reason - Hoobastank lily allen - fuck you lady gaga - love games kings of leon - notion Agnes - release me cascada - evacuate the dancefloor New Found Glory -Understatement good charlotte - The River יש עוד...חחחחח אבל אינלי כוחח
הלהקה המגניבה של השבוע:
כולםםם DDDDDD:
קליפ שעשה לכן את זה:
אני מאוהבת...
http://www.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE שיר מדהיםםםם: http://www.youtube.com/watch?v=3Q30-2QpZVc
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הארי פוטר 6 חטפת את ליבי או איך שלא כותבים את זה... 10 דברים שאני שונאת אצלך
הית' לדג'ר
ההנגאובר (לפני החתונה עוצרים בווגאס XD) היומן....בפעם המיליוןןןן !!!! מדגסקר 2 חעחעחעחעחע שנות ה-70 עונה 8 - חבל שכולם עוזבים כ"כ מבאסס =// בוורלי הילס החדש...שונאת את הפרק האחרון, כ"כ מדכאאא !! הנבואה בפעם השנייה, אנלא מצליחה לנשום נשימה אחת מסודרת כשאני רואה את זה... :S ההצעה
סרט יאפהההה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
רבתי עם החברה הכי טובה שלי לפני היומולדת שלה... רבתי עם אמא שלי ועם אבא שלי ביום של השנה ה-18 שלהם ביחד =/
משהו שהעציב:
כל מה שהכעיס אותי =/
משהו ששימח:
שאמא שלי סלחה לי ואתמול כשנסענו לקנות בגדים לחתונה של דוד שלי כל הדרך שמענו ושרנו את השיר של ביונסה- היילו ואמא שלי ביקשה סליחה ודיברנו הרבה... ואני בכיתי XDDDDDD שהשלמתי עם החברה הכי טובה שלי עשר דקות אחרי שרבנו XDDD קניתי בגדים לחתונה של דוד שלי DDDD: קניתי סופסוף עדשות חדשות!!! היום אני סופסוף עושה גבותת חחחחחחחחחחחח יש לי פווול רעיונות להמשך של הפיק
ציטוטיה:
אוווווווו (עם שורוק XDDD) היה הרבה, אבל יש לי זיכרון לטווח ממש אבל ממש קצר... כאילו כבר עכשיו שכחתי מה אני בכלל רוצה לכתוב :S חעחעחעחע
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Mcfly - Do ya
המלצת השבוע:
אמממ...כל הסרטים שראיתי...חע אל תריבו עם החברות הכי טובות שלכן, זה כ"כ לא שווה את זה. החיים קצרים מידי! תגידו להורים שלכם כמה פעמים שאתם יכולים שאתם אוהבים אותם !!!
יאוו אני יוצאת מזה ילדת כאפות מכל העניין הזה...XDD
התמונה הכי חמה:

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifיאיי עוד אנימציה../images/Emo23.gif

חעחעחע דני ילד כאפווות !

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifקצת מאחרת../images/Emo3.gif

גיטרה|שיר השבוע של מקפליי
Bubble Wrap Star Girl Hypnotized Falling In Love-Acoustic
שיר השבוע לא של מקפליי
Don't Speak-No Doubt Photograph-Nickelback Radar-Britney Spears
להקת/אלבום השבוע
כמה אלבומים של No Doubt.. ממש נזכרתי בהם השבוע! חח איזה נוסטלגיה כיפית :)
קליפ השבוע
Radar-Britney Spears יאיי היא חזרה להיות יפה!
תוכנית השבוע
ויל וגרייס
סרט השבוע
"יומני הנסיכה". סתם כי יש את זה בוי או די XD
משהו שעיצבן
שקצת משעמם לי בחופש אוחח
שימח השבוע
- כתבתי 16 פרקים לפיק חדש! יאיי! - כתבתי פרק ראשון לעונה השלישית של AAY ויש לי את הרעיונות הכי מגניבים בעולם בשביל העונה הזאת !!
עיצב השבוע
ממ לא חשוב..
ציטוט השבוע
--- כרגיל, לא זוכרת !
מאכל השבוע
מולטיזרסססס
מתנגן בראש/בפלייליסט
Hey! I'm looking up for my star girl! סתם כי זה הצלצול שלי
תמונת השבוע
אוקיי זאת התמונה הכי חמודה שראיתי! פשוש שלייייי

למעלה