לוח הודעות ושאר יצורים

barzik

New member
תודה רבה! ../images/Emo13.gif

בכותרות של רוב הערכים באנציקלופדיה יש את שם הערך באנגלית.

Boojie

New member
אה, אז כנראה סתם בערכים שפתחתי

במקרה (אורקים ועוד משהו) לא היה השם באנגלית. בכל אופן, האתר כבר מופיע בקישורי הפורום.

שינויים בתוכנית פנטסי-קון ועוד....

התווספו פרקים של אגדות עמים, אגדת הסיירים הועבר ליום ראשון ועוד... את התוכניה המעודכנת ניתן למצוא כאן כמו כן בפנטסי.קון 2002 יערכו צ´אטים עם הסופרים אן מק´קאפרי וטים פאוורס. אן מק´קאפרי היא אחת מסופרות המד"ב הידועות והפופולריות ביותר, ותרגום חדש של ספרה המפורסם ביותר "מעוף הדרקון" יצא לאור בשבועות הקרובים בהוצאת אופוס. הצ´ט עם אן מק´קאפרי יתקיים ביום שני, 1.4.2002 שהוא גם יום הולדתה ה 76, בשעה 20:00. טים פאוורס הוא אחד סופרי הפנטסיה החדשניים והייחודיים בזמן האחרון. ספרו "שערי אנוביס" (שיצא גם בעברית) הוא הזוכה בפרס גפן לשנת 2001. הצ´ט עם פאוורס יערך ביום ראשון, 31.3.2002, בשעה 20:00. כתובת אתר הצ´ט תפורסם בימים הקרובים. כולכם מוזמנים לשלוח שאלות לסופרים בכתובת: [email protected]

מה הסיפור עם ערוץ 1

היה אמור להיות סטארגייט פעם הם משדרים ופעם לא איך שבא להם מה זה הפיגור הזה

maslul

New member
לילו של יורי

יום שישי 12.4.02 חוגגים בכל העולם את לילו של יורי הטיסה המאוישת הראשונה לחלל. השנה גם בישראל יחגגו ובטכניון מסלול (סטודנטים למען חלל ) מארגנים 20:00 אלמנט החמישי (הקרנת הסרט) 22:00 ארוע חגיגי בפאב 23:00 ספייס קאובויס (הקרנת הסרט). הסרטים יקורנו בקולנוע הלר בנין בית הסטודנט בטכניון. ושוב יום שישי ה 12.4.02

Boojie

New member
זה בתשלום?

מצטערת, אין לי כוח להכנס ללינק. עצלנית, מה לעשות...
ואם זה בתשלום, זה מחיר שונה לסטודנטים וללא-סטודנטים?

לעזאזל, עוד לא הפילו את T2?

חשבתי שכבר השביתו את המפלצת הזאת... הייתי, בעברי הרחוק, טכניוניסט. לא עוד.

arifell

New member
אני טכניוני...

הT2 חי וקיים, (למרות שהיות, הINBOX לא עובד...)!

גרומיט

New member
פנטסיה נוסחתית ואובדן החתרנות

לרגל כנס פנטסי.קון 2002המתקרב אלינו בפסח, מפורסם היום ב"בלי פאניקה" מאמרו של ג´ון גראנט (מעורכי האנציקלופדיה של הפנטסיה) הבוחן את הצורך להבחין בין פנטסיה איכותית לזו הגנרית - הנוסחתית - להתיר את גוליבר. המאמר תורגם בידי עבדכם הנאמן ומופיע במקביל גם באתר האגודה הישראלית למד"ב ולפנטסיה. תהנו

barzik

New member
קראתי אותו באנגלית

המאמר מומלץ מאד ומרתק. אני רץ ל´בלי פאניקה´

../images/Emo141.gifנפתח פורום חדש../images/Emo141.gif

בשעה טובה נפתח פורום סוכרת- 408 כולכם מוזמנים!! **חן**

למעלה