לוח הודעות ושאר יצורים

La Gamba

New member
מסכים בהחלט!

הספר הזה קורע מצחוק כל פעם מחדש. ואני ממליץ על משחק המחשב של המדריך, משחק קשה, מתחכם, מוגבל, אבל עם גראפיקה מהממת! יעיד על זה מר אריפל!

arifell

New member
נקראתי לעדות, ואני מסכים

מבקש מהגמבה שיצרף את זה בקובץ, למען שאר חברי הפורום...

La Gamba

New member
בהחלט

הספר הזה קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש, אבל אני ממליץ במיוחד על המשחק מחשב שלו, המשחק מדהים, מקורי, מתחכם, מוגבל, מיושן, קשה,וחכמולוג. אבל למרות הכל גרפיקה מהממת! ויעיד על זאת אריפל!

../images/Emo36.gif שינוי עמדה ../images/Emo88.gif ../images/Emo26.gif

חבר הכנסת אליעזר (מודי) זנדברג יתארח היום בשעה 19:00 בתפוז, בפורום שינוי. מודי היה בעבר היה גם סגן שר החינוך, התרבות והספורט. היום הוא, בין היתר, חבר בוועדת משנה לאינטרנט וטכנולוגיית המידע, יושב ראש ועדת המשנה להייטק, וחבר בועדת הכנסת, הועדה המיוחדת לקידום מעמד הילד, ועדה למאבק בנגע הסמים, ועדה לענייני מחקר ופיתוח מדעי וטכנולוגי, ועדת החקירה הפרלמנטרית בנושא משק המים. כולם מוזמנים! אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו!!

MuadDib

New member
../images/Emo12.gif ----> D-:

ההודעה הנ"ל משולה לתקיעת גראפס קולני באמצע אירוע רשמי...

La Gamba

New member
למה?

אין לכם מהלהגיד חוץ מלגנות את זה? אף אחד לא יכול להגיד אני מסכים? לא מסכים? חייבים למחוץ את זה לפני שהתפתח? אף אחד לא רוצה לדעת למה? ובכן, תודה!

Boojie

New member
יש לך חוצפה מרשימה.

אתה נכנס לפורום שבו בבירור יש כללים מסוימים, במיוחד לגבי הודעות אוף טופיקיות, אתה מורח הודעה חסרת כל תוכן, משמעות ועניין, ועוד יש לך תלונות כשנוזפים בך על זה? מרשים. מרשים מאד. אז התשובות שלי: א. לא, אין לי מה להגיד חוץ מלגנות את זה. ב. לא, אני לא הולכת להגיד אם אני מסכימה או לא מסכימה עם השטות הזו. ג. כן, חייבים למחוץ את זה לפני שהתפתח. זה תפקידי כמנהלת הפורום - להעיף מהפורום הודעות חסרות תוכן, אוף טופיקיות ולא מעניינות, שנועדו רק לשעשע אחד ממשתתפי הפורום המשועממים. כמה עצוב. ד. ממש לא מעניין אותי למה. ה. בבקשה.

Boojie

New member
טוב מאד!

ועכשיו רק נשאר לי לכבוש איזו ממלכה ולהשמיד את הגיבור שייצא ללכוד אותי כדי להשלים את הכתרתי כ- Evil mastermind...

arifell

New member
בוג´י, את טוענת ש"דרדסים" זה לא

פנטזיה? איך את יכולה לטעון דבר כזה, זוהי פנטזיה מופלאה על יצורים כחולים וקטנטנים, הנלחמים בכוחות אופל המאיימים על קיומם (גרגמל הרשע, פה גדול ועוד...) בנוסף לכך שלכולם יש ראש כחול, יש רק נקבה אחת בכפר, עם ילד (ואף אחד לא יודע מי האבא), הם כולם חיים בשיתוף, Yada, Yada, Yada...

Boojie

New member
אתה רוצה תשובה רצינית?

טוב, נו, תחטוף תשובה רצינית בכל מקרה. דרדסים, לעניות דעתי, זו פנטזיה לילדים. בהחלט. עד כאן בשאלה הזו. ועכשיו, אשאל אותך: איך זה רלוונטי? אם מישהו היה נכנס ומשאיר הודעה בנוסח "אני שונא גובלינים!", תאמין לי שגם הייתי מזהירה אותו, למרות שנדמה לי שאין ויכוח שגובלינים הם פנטזיה לחלוטין. למה? כי הודעות חסרות תוכן וחסרות משמעות אינן מקובלות בפורום הזה. רוצה לכתוב הודעה מפורטת שבה תספר מה דעתך על הדרדסים, איך הסדרה הזו שואבת ממקורות פנטסטיים, מיתיים ותרבותיים קיימים, או לחילופין מארכיטיפים שקיימים בכולנו, איך היא משפיעה על הנכונות של ילדים להיפתח לצורות מתוחכמות יותר של פנטזיה, או משהו כזה? בכיף. הודעה כזו תתקבל על ידי בברכה. אבל הודעה חסרת תוכן ומשמעות לא תתקבל בברכה, אפילו אם היא תעסוק באלים וורלוניים.

Boojie

New member
../images/Emo128.gif זוהי אזהרה רשמית. ../images/Emo128.gif

בפעם הבאה שתזרוק כאן הודעה מהסוג הזה, היא תימחק. בפעם שלאחריה, אתה תהפוך למשתמש מוגבל (הווה אומר, תיאסר עליך הכתיבה בפורום הזה). לתשומת לבך.

למעלה