אשמתי שהייתי חייבת ללכת ><"
M m o r 1 0 2 New member 21/4/08 #66 רייבןןן../images/Emo24.gifמדהימה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif הסירטון חסר שלייטטע
S Simple Girl 175 New member 21/4/08 #71 ../images/Emo156.gif../images/Emo9.gif אני רוצה לצלם גם במפגש ולעלות ליוטיוב הוופידו בסרטון מושפע מהארי באחד מהסרטונים שאני לא זוכרת איך קוראים לו.. זה כלכך מצחיק אותי
../images/Emo156.gif../images/Emo9.gif אני רוצה לצלם גם במפגש ולעלות ליוטיוב הוופידו בסרטון מושפע מהארי באחד מהסרטונים שאני לא זוכרת איך קוראים לו.. זה כלכך מצחיק אותי
M m o r 1 0 2 New member 22/4/08 #124 חח,אני איתך ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif מבטיחה סירטונים,עליי
S Simple Girl 175 New member 22/4/08 #129 ../images/Emo156.gifיאיי ^^ תזכרי../images/Emo70.gif את חייבת לי../images/Emo70.gif רוצה גם להביא את האולסטאר שרצית שאני אכתוב עליו לפני כמה מאות מפגשים חחח
../images/Emo156.gifיאיי ^^ תזכרי../images/Emo70.gif את חייבת לי../images/Emo70.gif רוצה גם להביא את האולסטאר שרצית שאני אכתוב עליו לפני כמה מאות מפגשים חחח
M m o r 1 0 2 New member 22/4/08 #147 הפעם אני מביאה ואנסXD../images/Emo168.gif מאות מפגשים אוף,אני מתה שתיכתבי לי עליהם אני מביטחה לך מפגש הבא חח,איזה כיף שנזכרת,האמת שכחתי מזה... אבל אני בטוח יכתוב לך על החולצה
הפעם אני מביאה ואנסXD../images/Emo168.gif מאות מפגשים אוף,אני מתה שתיכתבי לי עליהם אני מביטחה לך מפגש הבא חח,איזה כיף שנזכרת,האמת שכחתי מזה... אבל אני בטוח יכתוב לך על החולצה
S Simple Girl 175 New member 23/4/08 #149 ../images/Emo156.gifיאיייי DDDDDDDD: עוד 14 שעות.. אני כבר מתה קבר
M m o r 1 0 2 New member 23/4/08 #151 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא עכשיוXD../images/Emo168.gif חח,איזה כיף,אני כ"כ רוצה להיות שם כבר עאעאעאעאעאעאעאעא פרקתי !| XD
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלא עכשיוXD../images/Emo168.gif חח,איזה כיף,אני כ"כ רוצה להיות שם כבר עאעאעאעאעאעאעאעא פרקתי !| XD
S Simple Girl 175 New member 23/4/08 #158 ../images/Emo156.gifגמאני../images/Emo70.gif כלכך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
M miss dance10 New member 21/4/08 #75 ../images/Emo2.gif את ממוסינזון??? בת דודה שלי שהיא גם מכורת מקפליי אגב כנראה הולכת שנה הבאהה
S Simple Girl 175 New member 21/4/08 #76 ../images/Emo156.gifבאמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif למה את רוצה לבוא ללמוד במוסינזון ומי זאת בת דודה שלך אני לא מאמינה יש חיים במוסינזון
../images/Emo156.gifבאמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif למה את רוצה לבוא ללמוד במוסינזון ומי זאת בת דודה שלך אני לא מאמינה יש חיים במוסינזון
M miss dance10 New member 22/4/08 #103 לא לא חחח אני מגבעתיים אבל בת דודה שלי ממש מתלבטת אם ללכת לשם... וסתם מצחיק שזיהיתיXD
R rachel malasa New member 21/4/08 #33 סיכוי קלוש....=| דורת אל תתקפי אותי!! כי אני לא יועדת אם ההורים שלי ירשו לי, וגם אם הם ירשו, אז זה רק לעזריאלי ....ואולי להמשיך לסנטר.. [ממשיכים לשם, נכון?!] אניוואי, הנה לכל מקרה שאני אבוא: שם:רחל גיל:14 וחצי ^^ מיקום בארץ: ראשון >__< תמונה לזיהוי:אני מכוערת!!!! http://www.siz.co.il/my.php?file=ny4iwg5tdozd. תמונה ישנה =\ מסן לתיקשור:[email protected]
סיכוי קלוש....=| דורת אל תתקפי אותי!! כי אני לא יועדת אם ההורים שלי ירשו לי, וגם אם הם ירשו, אז זה רק לעזריאלי ....ואולי להמשיך לסנטר.. [ממשיכים לשם, נכון?!] אניוואי, הנה לכל מקרה שאני אבוא: שם:רחל גיל:14 וחצי ^^ מיקום בארץ: ראשון >__< תמונה לזיהוי:אני מכוערת!!!! http://www.siz.co.il/my.php?file=ny4iwg5tdozd. תמונה ישנה =\ מסן לתיקשור:[email protected]
D DoLi it is Me New member 21/4/08 #38 ../images/Emo222.gif אתתת ררווצצהה מכככוכווווותתת???? $%$^^%&^$&$%&$%^$&*$#Q^$^&%^*%%&$&... דמיט איתך! את באה ולא מעניין אותי!! והתמונה שלך לא זמינה><.
../images/Emo222.gif אתתת ררווצצהה מכככוכווווותתת???? $%$^^%&^$&$%&$%^$&*$#Q^$^&%^*%%&$&... דמיט איתך! את באה ולא מעניין אותי!! והתמונה שלך לא זמינה><.
R rachel malasa New member 22/4/08 #101 :O קיל מי! XDDDDDDD ולמה התמונה לא זמינה?? הנה עוד אחת -_- יצאתי פרחה.
M McFlyRoni New member 21/4/08 #35 ../images/Emo109.gif אני באה, איך לא? D: שם: רוני פוני להלהלה גיל: כמעט 15 מיקום בארץ: חיפה תמונה לזיהוי: ממ, מהיום XD יצאתי גנגסטרית לאללה XDDDD נוט. (למה תמיד הידיים שלי יוצאות חייזריות?!) בכל מיקרה, ~אל~ תפתחו בגדול מסן לתיקשור: [email protected]
../images/Emo109.gif אני באה, איך לא? D: שם: רוני פוני להלהלה גיל: כמעט 15 מיקום בארץ: חיפה תמונה לזיהוי: ממ, מהיום XD יצאתי גנגסטרית לאללה XDDDD נוט. (למה תמיד הידיים שלי יוצאות חייזריות?!) בכל מיקרה, ~אל~ תפתחו בגדול מסן לתיקשור: [email protected]