לא יכולתי לעצור בעצמי. את דורשת פתיחה
M McFlyRoni New member 21/4/08 #46 ../images/Emo109.gif XDDDDDDDDDDDDD אם הייתי מקבלת שקל על כל פעם שמישהו היה אומר לי את זה
M m o r 1 0 2 New member 21/4/08 #67 את כ"כ חמודהה../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif חח רציני את דורשת פתיחה אבל אחלה תמונה
M McFlyRoni New member 21/4/08 #74 ../images/Emo109.gif חחחחחחחחחח מה הקטע של דורשת פתיחה?../images/Emo6.gif ותודה
B butbut New member 21/4/08 #58 ../images/Emo126.gifוכי אני באה-וסורי שנעלמתיXDDDDDDD שם:בוט[בת-אל] גיל:17 מיקום בארץ:מזמשנה? תמונה לזיהוי:אני זאת עם השיער הארוך הגלי^^ מסן לתיקשור:מי שרוצה שתבקש בפרטי XDD
../images/Emo126.gifוכי אני באה-וסורי שנעלמתיXDDDDDDD שם:בוט[בת-אל] גיל:17 מיקום בארץ:מזמשנה? תמונה לזיהוי:אני זאת עם השיער הארוך הגלי^^ מסן לתיקשור:מי שרוצה שתבקש בפרטי XDD
B butbut New member 21/4/08 #59 ../images/Emo126.gifמתחרטת על התמונה-שמה חדשהO_O XDאני ושלי התאומה שלי[היא גם תהיה מבפגש]
L lovemcfly2 New member 21/4/08 #60 אעאעאעא!! מפגש פורוםםם!!! אני באאהה!! ../images/Emo6.gif שם: נועם גיל:15 מיקום בארץ:גבעת שמואל המסריחחהה.. תמונה לזיהוי: הכיעור.. הוא הורג!! (יצאתי מבוהלת בתמונה הזאת.. תסלחו לי אני לא פוטוגניתת..) מסן לתיקשור: [email protected]
אעאעאעא!! מפגש פורוםםם!!! אני באאהה!! ../images/Emo6.gif שם: נועם גיל:15 מיקום בארץ:גבעת שמואל המסריחחהה.. תמונה לזיהוי: הכיעור.. הוא הורג!! (יצאתי מבוהלת בתמונה הזאת.. תסלחו לי אני לא פוטוגניתת..) מסן לתיקשור: [email protected]
L lovemcfly2 New member 22/4/08 #125 גם קלי אמרה לי את אותו הדבר.. XDD כי אני לא מצליחה להחזיר אליי את השינה ~לוחשת לעצמי :בואי שינה! בואי שינה!"~ <- היא עדיין לא הופיע.. XDDDDDDD נקרעתי מעצמי
גם קלי אמרה לי את אותו הדבר.. XDD כי אני לא מצליחה להחזיר אליי את השינה ~לוחשת לעצמי :בואי שינה! בואי שינה!"~ <- היא עדיין לא הופיע.. XDDDDDDD נקרעתי מעצמי
W white in Angel New member 23/4/08 #156 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD see you מחררררררררררררררררררררררררררררר................. אני מביאה לך את מושן
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD see you מחררררררררררררררררררררררררררררר................. אני מביאה לך את מושן
L lovemcfly2 New member 24/4/08 #173 ../images/Emo59.gifאעאעאעאע!! שיואו רק בזכות המושן אתמול שרדתי את הבייביסיטר! אני אומרת לך הבייביסיטר הזה הוא ממש כמו: השרדות פעם אחרונה שאני באה לשם.. טוב לפחות הרווחתי כסף
../images/Emo59.gifאעאעאעאע!! שיואו רק בזכות המושן אתמול שרדתי את הבייביסיטר! אני אומרת לך הבייביסיטר הזה הוא ממש כמו: השרדות פעם אחרונה שאני באה לשם.. טוב לפחות הרווחתי כסף
א אמנדה האחת New member 21/4/08 #61 ../images/Emo204.gifלא באה. >< אימא אמרה את דברה. בכל מקרה, פרטים תמיד עוזרים, לא? שם: נוגה, נוגסי, נוגס, וואטאבר. גיל: עשרים ועוד מעט חצי. מיקום בארץ: ב"ב-קו-ירושלים, אבל עכשיו ב"ב. ~.^ תמונה לזיהוי: תראו! עשיתי גוונים! *מקפצתבהתרגשות* מסן לתיקשור: [email protected] חבל שאני לא רואה אף אחת!! תהנו! מתגעגעת... (בתקווה להגיע למפגש הבא, ואמרו א-מן!)
../images/Emo204.gifלא באה. >< אימא אמרה את דברה. בכל מקרה, פרטים תמיד עוזרים, לא? שם: נוגה, נוגסי, נוגס, וואטאבר. גיל: עשרים ועוד מעט חצי. מיקום בארץ: ב"ב-קו-ירושלים, אבל עכשיו ב"ב. ~.^ תמונה לזיהוי: תראו! עשיתי גוונים! *מקפצתבהתרגשות* מסן לתיקשור: [email protected] חבל שאני לא רואה אף אחת!! תהנו! מתגעגעת... (בתקווה להגיע למפגש הבא, ואמרו א-מן!)
K kelly7i New member 22/4/08 #99 מההה למה לא?../images/Emo7.gif../images/Emo71.gif אני רוצה שתבואי אבל!