עדכונים של מקפליי

Yu vi

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

טוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
!!!!

Charley XD

New member
אה איזה תמונה !! |מאהב|

וואי ממש תודה על כל העידכונים !!
מלכה !!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלעזאזל הם חמודים ביחד#%R#../images/Emo23.gif

kelly7i

New member
יכול להיות שזה שהוא נסע לבד לאמריקה?

ואז בעצם הוא והי אנסעו ביחד ! כי מה הוא לא ישאיר אותה.. P: חח איזה חמודים הם, ממש
והם שומעים שירים, יש להם אוזניות חחXD

butbut

New member
../images/Emo26.gifבחופשה עם חברים:]

איזה מתוקה היא=]] וטום כזה שעקססססיי=]

just orr

New member
איזה כושי הוא כאן ../images/Emo2.gif

הוא נראה ממש טווווווווב!
איזה חמודים יואווו!!!!!!
תודה על התמונות D: ועל העידכון D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיזה חיוך פיתהXDDD חמוד3>

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifסרטון מההופעה שהייתה../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

מקפליי היו בתוכנית האירוח Ant & Dec's Saturday Night Takeaway. אני אישית שמעתי ממישהיא שהיו שם המון שטויות בעיקר עם דאגי..אבל עדיין אין סרטון לזה:] מה שכן,יש סרטון להופעה שלהם שם,ותנחשו איזה שיר הם שרו שם...----->>
The Heart Never Lies
[אלא מה?XDD]. גני נראה שם כול כך טוב,כנ"ל טום
והנה הלינק למי שרוצה לראות את זה ביוטוב: http://www.youtube.com/watch?v=IkmJh9ryNEU
נקווה שהוא יעבוד.
למי שרוצה להוריד את זה למחשבה[המחשב+שלה]-זה בתור קובץ של סרטון:] http://www.mediafire.com/?akyzxgi1w5u [אתן יודעות איך מורידים-מחכים על שהקוביה התכלת{הקטנה} תעלם ובמקומה תופיעה קוביה צהבה{גדולה}..לוחצים עליה ושומרים:]] אוו,עכשיו אני רואה שיש איזשהיא אנימציה של השטויות שדאגי עשה שם..אז אני יצרף את זה בהודעה הבאה
הבריטים יכלו לראות את זה בכייף בטלויזיה,ואנחנו נאלצות בסרטונים..><
וזהו,אין חפירה יותר מידי גדולה:]] ממש ממש תהנו.
אה,ו..בוקר טוב:]
LOVE YA!

butbut

New member
../images/Emo26.gifהמכונית החדשה של דאגי!!!!!!!!!:]]]../images/Emo205.gif

עכשיו,לא ממש הבנתי אם הוא כבר קנה אותה,או שהוא רק עומד לקנות..בכול אופן..זאת המכונית!!-------------->>>>> היא בצבע ירוק,לפי דעתי היא לא כזאת יפה,וכול כך מתאים לדאגי לבחור כאלה מכוניות><

למעלה