עדכונים של מקפליי

Lex 1

New member
XDDD איזה תמונות קורעות.. ><

תנקס מיק
והפוסטר מדהים..
אהבתי בטירוף את הסמל של הלב בסוף התוכנייה [?]
ואממ זהו.

kelly7i

New member
גאאאדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!

אמברלה- אחד החזקיםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!! עשו אותו מעולהה יו אני מתלהבת, אני פשוט כל כךך שונאת את פאקיגנ ריאנה הנמחרת המושית הזאת ששרה כאילו היא תקועה בשירותים, והם עשו את זה טוב פי 100
חח באלי את זה באיכות נורמלית ולשמוע את זה ויא איזה נחמד שיש לזה קאבר שוהXDD
שימו לב משו:
נכון פעם אמרתי משו שדאגי כבר לא קופץ כמו פעם וזה, והוא יותר סתם עומד ולאדעת הם עם פחות חיים? התספורת הזאת עשתה לו משו? הסתפר כמו שהיה ילד לפני כמה שנים->חזר לקפץ? חח השיער הפריע לו או משו?XD פשוט שמתי לב כזה לעובדה שהוא מקפץ עוד פעם, הוא לא עשה את זה הרבה זמן

m i c k e y 15

New member
מה?! ריאהנה מעולה בשיר הזה

אני חולה עליו בביצע שלה... שיר ממש יפה ומככר...

McFlyRoni

New member
ריהאנה שרמו*ה!

תסתכלו על הקליפ של אמברלה ושל shut up and drive. כמעט הקאתי על הטלויזיה :S ועוד בהיטס חורשים עליוו!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif

שתלך להתקעווד

kelly7i

New member
XDDDDDDDDDDDDD

אוקי מה זה?? הסבר!=| חח איך מקפליי קשורים לשם והגיעו לזה?XD חח LOL "אמבאאאאאארלה"

Dirty wings2

New member
אינלי מושג ../images/Emo12.gif

אני חושבת שזה איזה טקס של פרסי מוזיקה,כי עוד זמרים ואנשים הופיעו שם,או שזה מופע צדקה..או שזה מופע של הומאים XD אין לי מושג O_O

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיווווווו האמברלה כזה טוב!!!!!111

ממש אהבתיD:: תודה על העידכוניישן בת-אל בטח שאת באהP:

just orr

New member
מגניייייייבב DD:

אני כבר רוצה לשמוע מוקלט ^^ מעניין איך זה ייצא... תודה על העידכון והחלמה מהירה
(אם זה עוזר במשהו... גם המחשב שלי חולה >< אז את לא לבד ><)

Simple Girl 182

New member
../images/Emo207.gif מקפליי שלחו הודעה במייספייס.

While we are at Brighton - we also take over MTV HITS Hey we also takeover MTV Hits Saturday night! Get ready for a mammoth McFly session on MTV Hits tommorrow night starting at 8pm. MTV Hits is showing 4.5 hours of back to back of our footage including McFly's top 5 greatest hits, MTV Hits Awards and McFly Up Close and Personal episodes 1-5. The action starts at 8pm on Saturday night. So if you can;t be with us at the Brighton Center - then turn on MTV Hits! see ya, Harry

butbut

New member
אוו,ידעתי שיש להם משהו מחר:]]כול הבנות

במייספייס רשמו להם בעמוד שלהם שהן יראות אותם מחר:]

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif כןןןןןןןן!!!!!!!! יששששששש!!

!@#%^^$%#! סיון מחר את אצלי!!!!!!1 אעאעאעאעאע

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif אוהה בעבועבוע אני אצלך!!

יאיייייייי איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|הסדגש|

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאאאאאש^%@$^#

מחר אני לא זזה מהיטסXDהשאלה באיזה שעות זה?

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gif אצלם זה מתחיל ב-8..

אז או שזה יתחיל אצלנו ב8 או 10.. ככה נראה לי לפחות D: רוני אני אצלך!!!

למעלה