עדכונים של מקפליי

T h a t G i r l

New member
מישהי יודעת אולי..

עם יש שידור חוזר יום למחרת או משהו?! פליזז תגידו לי עם כן זה ממש דחוף:(

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה כלכך טוב!!!XD

באלי כבר לשמוע את המוקלטטט תודה ^__^;

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifוואייי הם הפכו את השיר לכזה יאפהה../images/Emo99.gif

"אנדר מיי אמברלה אלה אלה א א א אנדר מיי אמברלההה..." דני שר כ"כ יפההה בסוףףףףףףףףףףףףף ובכלל XDDD

kelly7i

New member
תחשבו מה זה להיות שם..

להרגיש כל מיתר, כל אקורד! איי ענק

Lex 1

New member
הו בלאדי! זה מעולה ../images/Emo99.gif תודה בוט'../images/Emo23.gif

נקרעתי מה - 'אלה אלה' של דני ><" חשבתי שהם ישנו את זה יותר בלי הקטעים הקיטצ'יים שבתוכו אבל או וול, זה עדיין טוב, אהבתי.

Yu vi

New member
ממש אהבתייייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

אני שונאת תשיר המקורי אבל זה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם
הם עשו אותו רוקיסטי וזה הרבה יותר יפה אעאעאע
D:::::

butbut

New member
../images/Emo26.gifתמונות של דאגי+למה שאור התכוונה:]../images/Emo36.gif

נכון שאור אמרה שהיא שמעה בהיטס על משהו שקשור בדניאל רדקליף,ומקפליי? אז הנה זה: [באנגלית סורי אין לי כוח לתרגם^^] Actor DANIEL RADCLIFFE has denied claims his mother is involved in his feud with British pop stars MCFLY, insisting the reports are completely false. Radcliffe was said to have ignited the feud when he admitted he was not a fan of the group's music. MCFly hit back at the comments, saying, "He's got a lot to learn about music, hasn't he? He's about 11." The Harry Potter star was reported to have been so upset, he enlisted the help of his mum, who warned the singers to stay away from the actor. But Radcliffe has slammed the story of his mother's involvement and dismissed British tabloid the Daily Mail newspaper for printing it. He says, "Pah. That bastion of truth." ובקשר לתמונות-אני רמגישה כאילו שחזרנו להופעות הראשונות שלהם>< כי דאג נראה קטנצ'יקי:]]

butbut

New member
../images/Emo26.gifחיחי-הגעתי למסקנה שהבאס הזה ממש

משתלב יפה עם דאגיXD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאוייי אני חולה על הבאס הזהההה ../images/Emo99.gif

יותר מאשר הורודדדדדדדד

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif סיון! שתפי את פיך בסבון ומים! מיד!

או יותר נכון שתפי את מקלדתך XD חח סתאם סתאם.. אבל זה מה שהדס הייתה אומרת לך.. :|

למעלה