אהה ><"
B butbut New member 3/10/07 #10 ../images/Emo26.gifמעריצה שנפגשה איתם+קיבלה חתימה.. וצילמה להם את ה-תחת>< היא ודאגי>>>>[אני ידועת שכבר שמתי את זה בדאגי לבד-אבל תסתכלו על..הפואנטה]
../images/Emo26.gifמעריצה שנפגשה איתם+קיבלה חתימה.. וצילמה להם את ה-תחת>< היא ודאגי>>>>[אני ידועת שכבר שמתי את זה בדאגי לבד-אבל תסתכלו על..הפואנטה]
M m i c k e y 15 New member 3/10/07 #90 דנייייייייייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif
O OneStepCloser New member 3/10/07 #91 חחחחחחחחחחחXDD יש שם מישהי מאחורה שבוכה כמו משוגעת... לא שאני לא הייתי עושה אתזה ><' זה פשוט מצחיק . .
חחחחחחחחחחחXDD יש שם מישהי מאחורה שבוכה כמו משוגעת... לא שאני לא הייתי עושה אתזה ><' זה פשוט מצחיק . .
B butbut New member 3/10/07 #13 ../images/Emo221.gifהיא וטום והארי[איך שהארי נראה טוב!!] כנ"ל טומי=]]
B butbut New member 3/10/07 #14 ../images/Emo221.gifהחתימה-תנחו מי חתם לה!![כי היא לא ממש כתבה מי] אבל זה די ברור..כאילו יש רק 2 אופציות: דאגי-שאני חושבת שזה הוא דני:]
../images/Emo221.gifהחתימה-תנחו מי חתם לה!![כי היא לא ממש כתבה מי] אבל זה די ברור..כאילו יש רק 2 אופציות: דאגי-שאני חושבת שזה הוא דני:]
D Dirty wings2 New member 3/10/07 #19 חחחחחחחחח,סוטים שכמותם! או שהיא סתומה ונתנה להם לחתום לה בציצי XD
B butbut New member 3/10/07 #24 סוטים?היא ביקשה:]]יש המון מעריצות שמבקשות שיחתמו להן בציצי,,יש לי תמונה של מעריצה שביקשה מדני שיצייר לה על החולצה פיטמה..הן חולות!!!
סוטים?היא ביקשה:]]יש המון מעריצות שמבקשות שיחתמו להן בציצי,,יש לי תמונה של מעריצה שביקשה מדני שיצייר לה על החולצה פיטמה..הן חולות!!!
S stasia היחידה New member 3/10/07 #44 החתימה היא של דני הם גם חתמו לי... הפרצוף של דני ולדאגי יש חתימה שרואים רק את הD בשם שלו
B baril New member 3/10/07 #47 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDD אאבל לדעתי זה ממש דפוק שיחתמו על אברי גוף כי לאדת זה נמחק והכל.. עדיף על נייר או על דיסק או משו><
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDD אאבל לדעתי זה ממש דפוק שיחתמו על אברי גוף כי לאדת זה נמחק והכל.. עדיף על נייר או על דיסק או משו><
D Dana Argamen New member 4/10/07 #113 חחחחח לא נראה לי שאכפת לה מתי זה ימחק... סתם רוצה שדני יגע לה בציצי XD