זה דני ^^ לפי הסמייל
B butbut New member 3/10/07 #15 ../images/Emo221.gifהתחתים[XDDתחתים><]..של דאגי ודני:] ס'תחת מחוד יש לדני^^..ולדאגי טוו=]
M m o r 1 0 2 New member 3/10/07 #35 XDD רזיםם../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif איזה תחתים שקסייםXD
K kelly7i New member 3/10/07 #86 איזה תחת קטן רזה צר ושקסייייייייי לדאגי@!!#%^ הוא כולו רזה חמוד ומחוטב ומשוקס אני רוצה לקפוץ עליו לחבק אותו למחוץ אותו.
איזה תחת קטן רזה צר ושקסייייייייי לדאגי@!!#%^ הוא כולו רזה חמוד ומחוטב ומשוקס אני רוצה לקפוץ עליו לחבק אותו למחוץ אותו.
D Dirty wings2 New member 3/10/07 #18 אמאלה היא מפחידה O: יש לה אף של חזיר,ושיניים מוזרות!O: איך היא נפגשה איתם?! גמאני רוצה
B butbut New member 3/10/07 #28 ../images/Emo205.gifאני חייבת להגיב לעצמי כשראיתי את הקליפ של הבנות מציקות לדני-פשוט רתחתי..כאילו..תראו איזה מסכן הוא נראה!@!!$^#%#$%#$...בא לי להרביץ להן!><.. וגם את התגובה של דאגי לשיר-זה כזה מצחיק!!XD וזה-שכחתי לכתוב את זה למעלה,צירפתי לכאן^^
../images/Emo205.gifאני חייבת להגיב לעצמי כשראיתי את הקליפ של הבנות מציקות לדני-פשוט רתחתי..כאילו..תראו איזה מסכן הוא נראה!@!!$^#%#$%#$...בא לי להרביץ להן!><.. וגם את התגובה של דאגי לשיר-זה כזה מצחיק!!XD וזה-שכחתי לכתוב את זה למעלה,צירפתי לכאן^^
B butbut New member 3/10/07 #100 לא ראית את החצי תגובה שלו עם הידיים אחרי שההי א עם הכחול הציקה לו? תכלס..נראה לי שחלק מהן חושבות שהוא איזה חבר טוב שהן פוגשות כול יום. כי תכלס,זה באמת נכון..הן פוגשות אותו כול שני וחמישי..
לא ראית את החצי תגובה שלו עם הידיים אחרי שההי א עם הכחול הציקה לו? תכלס..נראה לי שחלק מהן חושבות שהוא איזה חבר טוב שהן פוגשות כול יום. כי תכלס,זה באמת נכון..הן פוגשות אותו כול שני וחמישי..