עידכונים של מקפליי

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo175.gifעידכונים של מקפליי../images/Emo175.gif../images/Emo36.gif

אתמול-בקשר לLOOKALIKE אחרי שמיקי הראתה ת'תמונות,הלכתי אל הילדה שפירסמה את התמונה בספייס שלה,ותבעתי ממנה תשובות! ו-מ-ס-ת-ב-ר,שזה בעצם כן לוק-א-לייק..איך?עכשיו תבינו. היא אמרה שזה חבר של אך שלה,שאוהב את הלוק של הארי..וביקש מן הספרית לעשות לו בשיער בדיוק את אותו הדבר כמו שהיהה להארי.והיא עשתה,וזה יצא בדיוק><[אין כזה דבר בדיוק,הארי הוא דה בסט!] אבל הבעיה שלו היא שהעיניים שלו מעווטות לעומת של הארי,קיצר עם משקפיים,וחולצת פסים,ו-4 שרשראות..הוא נראה כמו הארי+פוטושופ[מתברר],אבל בלי זה,הוא נראה סתם חקיין. ועוד סיום של םרשה בה לקיצו,ע"י..אני:]
ועכשיו לעיניינינו:
זוכרות את השיר שמקפליי עשו לו קאבר
The Jam classic Town Called Malice. בקיצור,
ב-25 בספטמבר הוא הולך לצאת ברדיו1..
וכמובן שאנחנו לא נוכל לשמוע אותו,אבל חפיף,זה יגיע אלינו..איכשהו,כמו תמיד!
מקפליי שינו את התאריך של יציאת ה-אלבום סטודיאו הבא.
ל-28 באפריל,אבל הסינגל הראשון מהאלבום הזה יצא ב-14 באפריל. כול כך הרבה תאריכים לזכור,שאני פשוט מעדיפה לחכות לאותו היום ולדעת שם מה קורה.מעניין מה גרם להם לשנות את התאריך |פרצוףמסוקרןביותר|.
גם אתן פעם השתגעתן מרוב אהבה אל אחד הבנים[מקפליי]? מישהיא,שממש אוהבת את דאגי פוינטר.החליטה לכתוב עליו שיר,ולבצע אותו.לפי דעתי זה כמה בנות,אבל הקורבן שביצע זה לבסוף אותה האחת. הוא נחמד,קליט,ודפוק.3 הדברים שצריכים בשביל המוני תגובות:] השיר:[אני יצרף את זה גם ללינקים למטה למקרה שזה לא יעבודXDD http://www.myspace.com/townbike והמילים: Verse 1 When you said please please me Well that's all I wanted to do I'm the girl who falls asleep and all she dreams about is you and I know this aint gonna happen but you just need to give me a chance Take a week off and I'll dance for you, wearing nothing but my Stargirl pants Chorus 'Cause I love dougie from McFly I think he's f***ing fit All my friends think Danny's the one But they're just full of s**t He might wear shorts too big for him He thinks he's in blink 182 But at least he Makes my heart go BOOM Now who can say that about you? Verse 2 He doesn't really say that much And when he does it's usually a belch Yeah he's young and he misbehaves But for me there's no one else He's definitely the coolest in the band And he's the one I'd wanna marry Until next week when he dyes his hair And then I'll wanna do it with Harry Chorus
אתן ידעתם שלמקפליי יש 2 ספרים ?..כי אני אל ידעתי את זה עד,עכשיו!למען האמת,לא תיארתי לעצמי שיש להם.
לאחד קוראים-Back to the Future
ולשני קוראים- McFly Unauthorized Annual 2006
הלינקים למטה
ודבר אחרון,כי זאת כבר אחת החפירות היותר גדולות.זוכרות את ההוא שפירסמתי כתבה שלו,שהוא אמר דברים על מקפליי ובאסטד\סאן אוף דורק?הוא אמר שהם קופצים על הבמה,והגיטרות כביכול לא יכולות להיות מחוברות? בקצור,גם כאן הפעלתי את החושים הבלשניים שלי,וגיליתי דבר מאוד מעניין. הטמבל הזה כנראה לא שמע על התפתחות הטכנולוגיה.אם תסתכלו טוב טוב על מקפליי,תוכלו לראות בהופעות שמחובר אליהם כול מיני חוטים שקשורים,אל החלק של המכנס,מאחורה!. אלה דברים טלחיטיים,שנוצרו לפני די הרבה זמן,בהתחשב בזה שכתב של להקות לא יודע את זה!.
בקיצור,אני מקווה שהוא לא גרם לכן לערער באמינות של הנגינה של מקפליי!
אני יוסיף תמונות למטה של מקפליי כשהחוטים מחוברים אל הגיטרה,ואליהם:] מצטערת על החפירות
מלכה מי שקראה הכול:]] 3> YA!

butbut

New member
../images/Emo26.gifהתמונות עם החיבורים../images/Emo36.gif

איזה קטע שתמיד אני צריכה לתקן או להוסיף משהו:]] טום עם החיבורים

just orr

New member
לא יודעת למה, אבל אני מתה על הנעליים שלו כאןן

XDDDDDDDDDDDD

butbut

New member
../images/Emo26.gifשוב דני-להראות לכן שכשהגיטרה עולה גם

החיבורים עולים,והחולצה..משמע שזה באמת מחובר לדני,ולא לאחד המגברים מאחורה.

Yu vi

New member
את מלכהההההההה../images/Emo47.gif../images/Emo85.gif

השיר על דאגי באמת כמו שאמרת, נחמד קליט ודפוק XD לגביי הספרים.. מה יש שם?
ובחיים שלי לא שמעתי על טלחיטיים
, אבל זה מגניבוס D:

butbut

New member
חחXDD לא זה אמור להיות אלחוטיים..אני והטעויות

שלי ><. ואממ..הספרים,אין לי שמץ מה יש שם!,אבל אמרו לי שזה ממש ממש ממש מגניב^^ אני רוצה אותם
:]]

roni poynter

New member
באלי להרוג תילדה הזאת..!

לא יודעת להסביר את זה אבל היא מעצבנת אותיי..!! ותודה בת-אל על הדבריםםםם..

butbut

New member
חחח../images/Emo23.gif לפעמים כן:]] ובאמת יש לה קול "אקזוטי"

מעצבן שכזה...זה כאילו שהיא שרה בציניות+אהבה+מלחמת יריקות+שהחתול של טום יושב לה על הרגל..ומוציא את הציפורניים שלו.

butbut

New member
XD מסכן החתול החתיכוס של טום,תמיד אני מוסיפה

אותו לכול מיני משימות ועידכונים LOL:]]

LironPoynter

New member
חחחחD:

חחחחחח השיר קיצ'י ברמות.. זה לא בגלל שאני מעריצה את דאגי, הייתי אומרת את זה גם על כל אחד אחר. אני אישית לא אהבתי.^^" אני שונאת שהם מזיזים תאריכים>< זה כמו שהיה עם טרנסילבניה שיצא חודשיים אחרי שהוא היה אמור. תודה בת'

butbut

New member
רק קיצ'י?הייתי בטוחה שהוא פרסומת להלו קייטי

אם לא היה מצורף השם דאגי:] ואממ..כן,אני יודעת.זה ממש מעצבן,אני רוצה לברר מה גרם להם לשנות,זה ממש מענייןXDD
יו וואלקם:]

LironPoynter

New member
XDD הלו קיטי

חחחחחחחחחחחח גדול. ושוב הקיטי מתקשר לך לחתול של טוםXD

למעלה