עידכונים של מקפליי

תודה!!ואוו את מלכה!!../images/Emo47.gif

אבל אני חייבת לדעת,רק אני חושבת שהשיר של דאגי קצת אמממ מפגר..כי אני אוהבת אותם והכל אבל אני לא חושבת שאי פעם יהיה לי הרצון/אומץ או ווטאבר לכתוב להם שיר

butbut

New member
השיר דבילי ברמותת,וזה מה שהופך אותו למשהו

שתופס הרבה תגובות:]] ואני דווקא כן הייתי כותבת להם שיר דווקא,אם היה ממש משעמם לי LOL

חחח טוב נכון אי אפשר לזלזל ברגעי שיעמום קשים

וחוץ מזה אני בטוחה שאם היית כותבת שיר עליהם הוא היה יוצא יותר טוב מזה!!!

butbut

New member
חחח השיר הזה הוא יותר מוזר

וסוטה מאשר נורמאלי:]

yby12

New member
חחחחחח גם אני כתבתי אחד כזה על דאגי!!!

לפני איזה חודש XDD

just orr

New member
אוווו ../images/Emo12.gif

אז הוא כן לוק אלייק... פפפף זה כבר בלבל אותי :S הוא ממש דומה!!! משום מה זה נראה לי הרבה פוטושופ... או שזה סתם נראה לי? שיהיה >< יאא עוד חודש נוכל לשמוע את הקאבר החדש DDD: האמת שראיתי שהם דחו את הוצאת האלבום החדש שלהם ל-28 באפריל במייספייס שלהם... אבל לא הייתי בטוחה אם הבנתי נכון וזה... >< אז הבנתי נכון. יאיי מי. XD השיר דיי דבילי.. אבל שיהיה
כנראה היה לה קצת משעמם חחח
ספרים??? אווווו נייס. הייתי רוצה לדעת מה יש שם ^^ חבל שבטח לא ירשו לי לקנות. >< חח לא פקפקתי לרגע במקפליי!!!! ידעתי שזה לא פלייבק או משהו כזה... חמודים שכאלה
(כן אני יודעת שזה לא קשור XDD) קראתי הכל, אבל את מלכה!
לא אני... אני רק נסיכה, אולי. חע. ^^ שוב, תודה רבה על כל העידכונים!!!!!!!!

butbut

New member
חחח הוא כן,עם הדבקות של אף ועוד כמה דברים

בפוטושופפ:]] אה-אה הבנת נכון=]ומעולה!לא צריך להקשיב לכול קשקשן שיורד על להקות מרוב קינאה. חבל שאני לא יכולה לשלוח לו מכתב תגובה על הכתבה הזאת,בצירוף של התמונות שמסבירות את החיבורים:]] לאא את מלכה,את דוגרי קראת את הכול

just orr

New member
וואי אם היה אפשר לשלוח לו מכתב

ולהראות לו את התמונות, זה היה משתיק אותו
אוקיי, בסדר... אז שתינו מלכות. חהחה.

Charley XD

New member
וואי את מלכה !!! ../images/Emo47.gif

תודה על העיכונים !! אני לא מאמינה שזה לוקלייק של הארי
*שוק...* וואי אני רוצה לדעת מה יש בספרים ..... !!! נשמע כל כך נחמד וחביב ... חחחחח ובקשר לשיר .. הרגה אותי זאתי ... ובדיוק כמו שאמרת נחמד קליט ודפוק ! ואני לא בטוחה שהבנתי כמו שצריך את שני השורות האחרונות... אבל שיהיה .. אהה שכחתי מ - ל - כ - ה !!!!!!!!!!!

butbut

New member
השורות שאני כתבתי?או השורות של השיר?

אם זה בקשר למה שאני כתבתי,אז פרסמתי באחד העידכונים שלי >איזה ראיון על מקפליי. ואחד הכתבים שם דיבר על מקפליי באסטד\סאן אוף דארק שהם מנסים לחקות את האמריקאים,ושהם 'קופצים על הבמה ומשתוללים,וזה לא יכול להיות שהגיטרות מחוברות בגלל זה. ואז הראתי שזה כן יכול להיות:]

Charley XD

New member
חח חמודה ...

לא את ...! את ברורה למדי ... וכן חשבתי שזה אלחוטי או משהו ... את השיר ... ?

m i c k e y 15

New member
שוב אני לא חושבת שזה לוקאלייק

זה הארי..זה ממש הארי.. את קיבלתי תתמונות האלה מאתרים ויש את זה במלאא לודעת נראה לי ממש מוזר.. שיש בדיוק את אותה תמונה ועוד תמונה מאותו סט....ממש אבל

O0NoNi0O

New member
מה זאת אומרת ספר של מקפליי?

הם כתבו ספר? O: ותטודה רבה על כול העידכונים!

butbut

New member
באמת שאין לי שום מידע על הספרים,אני רק יודעת

שיש אותם,אני עדיין מנסה לברר מה יש בהם XDD

butbut

New member
../images/Emo26.gifמצאתי רק את ההסבר הזה על הספר

McFly Unauthorized Annual 2006 Find out all about the talented lads who are McFly. This action-packed annual contains all that any self-respecting fan of this favourite boy band needs to know. Great for catching up on the band printed in 2005. נשמע נחמד דווקא:] הייתי קונה אותו אם היה אותו בארץ.

butbut

New member
../images/Emo26.gifועל הספר השני:Back to the Future

This book reveals the McFly boys' intimate secrets and celebrates their phenomenal success. With photographs, information about the first album and in-depth profiles of the fabulous foursome. אוו סודות,ותמונות..גם אותו בא לי לראות..><

Yu vi

New member
וואו אני רוצה תספר השניO.ם../images/Emo85.gif

גם תראשון אבל השני נשמע ממש שווווווה

butbut

New member
אה-אה,גם אני חושבת ככה..הוא נשמע ממש

טוב ומעניין!

אני אסביר...

בעבר [בניינטיז, בו רובכם ישבתם וצפיתם בדפנה ודודידו או לחילופין הטלטאביז ואני הלכתי לבית הספר, אהבתי את הבקסטריט בויז וצפיתי בפאואר ריינג'רס], כל המפורסמים היו מוציאים ספרים. הספרים הם חצי-ביוגרפיות של חברי הלהקה; לספייס גירלז, לבקסטריט בויז ולליאונרדו דה פאקינג קפריו היו כאלה! במילים אחרות- זה בזבוז כסף.

למעלה