עידכונים של מקפליי

Lex 1

New member
רק אני לא מצליחה לשמוע את השיר..?? ../images/Emo7.gif

זה פאקינג לא עובד זה מה שזה כותב לי: This profile is undergoing routine maintenance. We apologize for the inconvenience! זה עובר שיפוצים או משהו..?
אין לי כוח למורפיקס [><] אניווי, תודה על העידכונים בת-אל, אם קראתי הכל אני מלכה..?
זה היה די צפוי שהם ידחו את התאריך של האלבום אולפן הרביעי אחרי הGH.. וחבל שכך
הספרים נשמעים ממש מגניביםם >< כ"כ הייתי רוצה אותם.. וכבוד על החקירה שרלוק הולמס! פחחח לא.
, אבל כן, חוטים אלחוטיים זה לא דבר חדש וחבל שאותו אדם לא מודע אליהם.. וטוב שכך אחרת איך היינו יכולים להינות מקפצוצים, דיבורים וכו'? אוקיי ולסיום, יש אפשרות לשמוע את השיר בדרך אחרת..? ותנקס אגיין על ההשקעה

1AnastaciA1

New member
חחחחחחחחחחחח

אני ידעתי שיש להם אחוטייםXDD למה שישקרו שהם מנגנים לייב :S

MoVe AlOnG

New member
../images/Emo26.gif מקפליי בראש 1../images/Emo36.gif

כתבו עליהם שוב...וראש 1 האלה ממש בדיליי... "הכל בשביל הילדים- מזמן לא שמענו מה קורה עם מקפליי,אולי מפני שלא קרה איתם כל כך הרבה. הבנים אומנם הופיעו וכאלה,אבל לא יצרו כותרות רציניות,לא עוד! לאחרונה פורסם שמקפליי נחו את טקס פרסי הילדים של ערוץ ניקולודיאון הבריטי,שיתקיים ב20 באוקטובר בלונדון. החבורה אף מועמדת לפרס להקת השנה,ואילו דני ג'ונס מועמד לפרס הזמר הטוב ביותר (ומה עם דאגי,טום והארי? להם לא מגיע?). מדובר בכבוד גדול במיוחד למקפליי,שכן זו הפעם הראשונה שהשלוחה הבריטית של ניקולודיאון מקיימת טקס פרסים משלה. עד היום נאלצנו להסתפק בטקס האמריקאי בלבד." ושמו את התמונה הזאת -----> -מה עם השיר החדש??!!!- ואם כבר כתבו על ניקולודיאון,אני מזכירה לכם להמשיך להצביע ^^

LironPoynter

New member
אני כבר מזמן הפסקתי ל'סמוך' על ראש1

קודם כל, שהם התעלמו ל ח ל ו ט י ן מכל המכתבים שלנו, והיו הרבה מכתבים, אתן יכולות להיות בטוחות שהם קראו לפחות שניים מהם. זה מראה שהם מפרסמים את המכתבים הטובים שמלקקים להם תתחת, או מכתבים שרק מתלוננים שהם לא פירסמו פוסטר של רן דנקר
וחוצמזה, כמו עכשיו, הם תמיד נזכרים לפרסם אחרי שבועיים אחרי שאנחנו שומעות על זה 'ידיעה חדשה'. השיר החדש זכה להתעלמות.. או לעצלנות של לחפש קצת בפורום או בכל מקום אחר כדי לגלות שהם הופיעו בוי-פסטיבל והוציאו שיר חדש. וול, חפירה.. אבל אני עשיתי מנוי לTOTP מרוב שהתאכזבתי מראש1. (ובלי שום קשר רציתי מנוי לטוטפ חח^^")

LironPoynter

New member
בלע, תיקון

*הם תמיד נזכרים לפרסם 'ידיעה חדשה' שבועיים אחרי שאנחנו כבר שמענו עליה.

Rotem McFLY

New member
איך הצלחת לעשות מנוי? אני חיפשתי

את העיתון הזה בכל הארץ ואמרו לי שלא מביאים אותו כבר

LironPoynter

New member
אז זה בולשיט;

עולם הירחונים מלךD: חחח הם מביאים אותו כל חודש.

butbut

New member
את ממש צודקת,אולי אני יגיש מועמדות להיות כתבת

בראש1
ואז יהיו שם הרבה עדכונים
חחחחח לאא אני סתם צוחקת:}}}

LironPoynter

New member
חחחחחחחחחחחחחחחD:

זה יכול להיות נחמד, במיוחד שזה להיות קרוב לעמרי וויסמן ה@#!#%$ ואז להרביץ לו על מה שהוא אמר אז על טום ודני. ולצלם אותו ולפרסם לכל העולם כדי שיסקלו אותו באבנים. כי הוא כזה מכוער שלא מעז לפרסם תמונה שלו
ועוד יורד על סנטרים של אנשים אחרים. >< התעצבנתי קלות ^^"

butbut

New member
חחחXDD אוו את עצבנית עליו?

אני יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1....@#$@#$@#^%^&%^&%^&%^&%#% אני בעד לשלוח עליו את החתול של טום!

m o r 1 0 2

New member
זה יכול להיות רעיון מצוין../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

ככה...העיתון יהיה מלא מקפליי

למעלה