אעאעאעאה יפשלי D: מפגש הבא את באה אוהבתותךךךךךךךךךך המוןהמוןהמון
M McFly rullz New member 1/10/07 #149 ../images/Emo7.gifלא יודעת אם אני אבוא.>< נחיה ונראה מה יהיה-זה מה שאני תמיד אומרת אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני כ'כ רוצה לראות אותךךךךךך את לא יודעת איך אני משתגעת פה#$*&%^$
../images/Emo7.gifלא יודעת אם אני אבוא.>< נחיה ונראה מה יהיה-זה מה שאני תמיד אומרת אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני כ'כ רוצה לראות אותךךךךךך את לא יודעת איך אני משתגעת פה#$*&%^$
ד דני האלה New member 1/10/07 #150 כן נחיה וניראה.. =\../images/Emo24.gif יווווו גמלי בא לראות אותךך!! ): לא פייר
Y Yu vi New member 29/9/07 #61 אניייD:../images/Emo85.gif שם: יובל גיל: 14 וחצי [יותר נכון ושמונה חודשים קטנונית ] מסן: [email protected] תמונה לזיהוי: אני אעלה אחרכך אם אני אמצא ^^ אני ובריל נבוא ונישאר בערך חצי שעה ואני מקווה שאפילו יותר [יש לנו עוד מפגש באותו יום]
אניייD:../images/Emo85.gif שם: יובל גיל: 14 וחצי [יותר נכון ושמונה חודשים קטנונית ] מסן: [email protected] תמונה לזיהוי: אני אעלה אחרכך אם אני אמצא ^^ אני ובריל נבוא ונישאר בערך חצי שעה ואני מקווה שאפילו יותר [יש לנו עוד מפגש באותו יום]
Y Yu vi New member 29/9/07 #64 בע:S../images/Emo85.gif אין לי תמונות נורמליות ואני שונאת את עצמי בתמונה הזאת אבל רק בשביל הזיהוי אני אשים בכל זאת^^ S=
בע:S../images/Emo85.gif אין לי תמונות נורמליות ואני שונאת את עצמי בתמונה הזאת אבל רק בשביל הזיהוי אני אשים בכל זאת^^ S=
B baril New member 29/9/07 #81 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתסתמי את יפה! ואנחנו הולכות יחדיו כן?
Y Yu vi New member 29/9/07 #100 יאפ :}../images/Emo85.gif אני נוסעת עם פאני וניפגש שם :} אעאעאע אני מתרגשת D:::::
Y yael0000 New member 29/9/07 #63 אמממ |שוקולוד| אין לי את הפלאפון של אף אחד מפה אז אם מישהי תשלח לי במסר זה יהיה נחמד
M McFlyRoni New member 29/9/07 #66 ../images/Emo109.gif אוי איזה באסה לך... NOT! את פאקינג תהיי בלונדון ואת עצובה?! הולי שיט. תאמיני לי שאת תהני יותר בלונדון מאשר במפגש לא שיש לי משהו רע נגד המפגש, כן?
../images/Emo109.gif אוי איזה באסה לך... NOT! את פאקינג תהיי בלונדון ואת עצובה?! הולי שיט. תאמיני לי שאת תהני יותר בלונדון מאשר במפגש לא שיש לי משהו רע נגד המפגש, כן?
J just orr New member 29/9/07 #84 פחח לונדון!!!!@ יותר שווה XDD אני מקווה שאת נהנית ^^ גם אני לא באה.. אבל יהיו עוד אל תדאגי D: תבואי במפגש הבא
פחח לונדון!!!!@ יותר שווה XDD אני מקווה שאת נהנית ^^ גם אני לא באה.. אבל יהיו עוד אל תדאגי D: תבואי במפגש הבא
O OneStepCloser New member 29/9/07 #85 לונדון../images/Emo99.gif@#$@%^ את עכשיו שם? איך שם? DDDDDDDD:
S Simple Girl 182 New member 29/9/07 #73 אולי בסוף אני כן אוכל לבוא... שם: אלמוג גיל: 15 וחצי מסן: [email protected] תמונה לזיהוי עם מישהי נוסעת במסלול של כפר סבא בבקשה בבקשה שתגיד לי כי אם לא אני לא אוכל לבוא
אולי בסוף אני כן אוכל לבוא... שם: אלמוג גיל: 15 וחצי מסן: [email protected] תמונה לזיהוי עם מישהי נוסעת במסלול של כפר סבא בבקשה בבקשה שתגיד לי כי אם לא אני לא אוכל לבוא
S Sivan McFLY New member 29/9/07 #82 ../images/Emo210.gif אלמוגיתושששש ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif