חשוב

רותמיקה

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo20.gifחשוב../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo36.gif../images/Emo29.gif

אז ככה:
אני יודעת שדיברתי על זה כבר ושכבר 'ניסינו'
לעשות משהו בנושא אבל בכל זאת אני ינסה את מזלי שוב! חייבים, אבל חייבים, אני מתכוונת :מ-מ-ש ח-י-י-ב-י-ם
להחיות את הפורום
באמת אני כבר לא יודעת מה לעשות! למה שללהקה כזאת גדולה וטובה יש קהל בפורום הנ"ל כל כך מצומצם! למה יש פה רק 5 אנשים שכרגע אני מצליחה לחשוב עליהם שכותבים פה בקביעות? חוץ מהודעו שלי ושל רוני כבר יום שלם שלא נכתבה פה הודעה! אני מבינה שיש לכם חיים .. וגם לי יש! ואני יודעת בוודאות כמה מכם מחוברים לאינטרנטבמשך שעות היום..(לפחות כמה מכם..) ואתם מחוברים המון לאיציק ולפה אתם בקושי כותבים הודעות! אני אומרת לכם.. אם לא נעשה משהו הפורום ימות! חייבים לפרסם את הפורום! בכל צורה שהיא!! (ע"ע חתימות..) לדבר עם חברים שיצתרפו, אני באמת שכבר לא יודעת מה עוד אפשר לעשות, שרשרו לפה מה לדעתכם אפשר לעשות! וחוץ מזה.. מוניקה הוציאו עכשיו דיסק חדש ומהמם לדעתי.. וזה נושא מצוין לדיונים שלא מתקיימים פה! תפתחו שרשורים! אל תפחדו! תכתבו הודעות ! אני לא יודעת. תחשבו על דברים שאפשר לעשות בשביל להזיז את הפורום!! תראו כבר לאיזה מצב הגענו שאני רק בשביל טיפה להזיז ת'פורום כותבת הודעות אישיות לאנשים פה ופותחת סתם בלי סיבה שרשור
בקיצור אנשים! תפתחו דיונים תפרסמו ת'פורום ואני לא יודעת מה עוד
מקווה שאני לא היחידה שהנושא הזה ממש חשוב לה! אוהבת,
רותם

i c y

New member
נכון! *משלבת ידיים בסמכותיות*../images/Emo42.gif

אהבתי את החתימה, רותם! גמני משנה! שנו גם אתם כדי לפרסם את הפורום בפורומים אחרים שאתם כותבים בהם!!!

רותמיקה

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

*משלבת ידים בסמכותיות* חחחחחחחחחחחחח
בוא נתערב על כמה אנשים שונים
יגיבו לשרשור.. אני אומרת 7-5 גג

Sonj

New member
בעעע *עושה קולות מוזרים* ../images/Emo42.gif

חח.. בעע
בעע בעע
נורא משעמם לי בעע
ואני כולי מתה רותם... תודה מראש על הדיסק!! (שאני מקווה שהפעם לא תשכחי...) חח.. טה טה אנשיי... (חח.. נ.ב: החתימה קשור לנוער העובד והלומד <רולז> ולמי שיש בעיות עם זה, פיתה לו) טה טה

רותמיקה

New member
סוניה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

ברוכה באה!!!!!!!!!!!!!!! מקווה שאני יזכה לראות אותך עוד הרבה פה! היי אנשים: זאת סוניה הילדה הכי חמודה בעולם!! תתיחסו אליה יפה!!!!

i c y

New member
ס.. ס... ס- סוניה?!?!?../images/Emo2.gif../images/Emo42.gif

סוניה שאני מכירה?
היי! וולקאם! זאת רוני, אם את זוכרת.
ו... יש לך אחלה אייקון.

the king 25983

New member
מסכים../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אני לא כתבתי כי אני באילת כרגע ורק עכשיו גליתי שיש פה אינטרנט. אני מסכים על כל מה שרואתם אמרה וצריך לעשות משהו בנידון. הפורום עוד רגע קט מת
חן, כמנהל הפורום אתה יכול לשים את הפורום בכל מיני חיפושים, גוגל (אם יש שם, לא ידוע לי...), וואלה, תפוז כמובן, נתקס ועוד כל מיני שאתה בטח מכיר... שימו
הסקר הוחלף
חן, התפלאתי לשא נתתי לי קרדיט אבל לא נורא, פעם הבאה...אני לא חושב שכדאי לעשותץ שירשורי
בלי סיבה, זה סתם מלכלך את הפורום, עדיך שיהיה פורום יבש אבל עם הודעות יפות וקשורות מאשר פורום חיי משטיות והודעות אישיות. הרעיון של החתימה הוא מצויין, אפשר להשתמש בו וזה גם מה שאני אעשה. אנשים, תגיבו לשירשור הזה, חן, אני רוצה לשמוע את דעתך בנושא. מקווה שהמצב יהיה יותר טוב ולא נצטרך עוד הודעות כאלה.

אני מוכנה לעזור:)

וזה שהאיסי שלי פתוח זה כי האינטרנט עולה כל החודש אותו מחיר, אני לא ליד המחשב... ואני בתקופת מבחנים אז אין8 לי המון זמן, למרות שנאי בעד להחיות את הפורום, איך שתרצו:)

אמנם אני מחוברת דיי הרבה

אבל בד"כ לצרכי גלישה באתרים אחרים ולא בפורומים (חוץ מאחד אחר, שאני מכורה אליו) בכל מקרה אני אשתדל לדפוק יותר נוכחות מניינים רותמיקה?

רותמיקה

New member
הכל מצוין מה איתך?../images/Emo29.gif

תראו.. אמממ סמיון : אני חושבת שאתה טועה.. מתור שיהיה בדף שרשור
שזה נחמד עוזר לגיבוש וזה נותן גם עוד צד לפורום.. לא חיבים כל הזמן לדבר רק על הנושא עצמו! גיבוש האנשים פה הוא דבר מאוד חשוב לדעתי. ואני בעד שרשורי
אחת לכמה ימים...אה ותתחדש על החתימה.. רוני:כן, סוניה שאת מכירה..(יוצרים..) אממ החלטתי שאני יביא לפורום את כל מי שאני יודעת שאוהב את מוניקה סקס... ביינתים גיסתי 3 אנשים למשימה(אורה-כמובן בעזרת רוני.. שרי-שבטח תשמעו ממנה.. או שלא
וסוניה!!) אני מבקשת להתייחס יפה לחברים שלי!! וגב' ענבל.. אני ראיתי את כמות ההודעות בפורום מסוים שאני לא בטוחה אם רוצה שאני יגיד את שמו... תוכלי להואיל בטובך ואפילו לבוא לבקרני בלבד? אני חושבת שאני מדברת בשם כל הפורום שאני אומרת: ענבל! אנחנו רוצים להנות ממך הרבה יותר! אווקי? יופי! *נא לקרוא את הנ"ל בקול של מנהלת* תמר: שמחתי על הנכונות לעזור! אני חושבת ששהותך בפורום מאוד חשובה ושאת בן היותר פעילים בתקופה האחרונה.. בתקווה שזה השרשור האחרון שבו נדון בנושא תקיעת הפורום.. רותם
בקשר לחתימות.. אנשים! קדימה להוסיף פרסום לחתימה זה לא עולה כסף!

רותמיקה

New member
אני כתבתי לך../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

גב' ענבל בלה בלה בלהה...... תקראי שוב...

the king 25983

New member
לא הבנת אותי נכון...../images/Emo103.gif

אני לא אמרתי שלא צריך להיות שרשורי אוף בכלל, אני אמרתי ולא מעניין אותנו הדיסק לכתיבה עיוורת שאת רוצה לצרוב מהחבר של החברה של רוני. הודעות אישיות - במסרים. גם אני בעד לראות מדי פעם את האולסטרים שלך, זה נחמד, אבל כזה במידה ולא יותר מדי. לחן, לא ידעתי שהפורום נמצא שמנועי חיפוש וגם לא אמרתי שלא, האמת, ציפיתי ממך שיהיה ולא היה לי כוח לבדוק. ישר כח המשך כך...

רותמיקה

New member
אממ אני לא רוצה להשמע לא נחמדה אבל:

אממ היה כתוב "לרוני:
" אתה לא חייב להכנס אם זה לא מעניין אותך...ובשרשור
אפשר לכתוב מה שרוצים!

רותמיקה

New member
אז זהו .. זה מש שאסור לעשות../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אם כל אחד בדיוק כמון יחליט שהוא לא רוצה להיות יותר בפורום ולהגיב כי הוא לא זז אז לא יהיה פה אף אחד ואז הוא באמת לא יזוז! תעשי/ה משהו בשביל שהוא יזרום יותר במקום סתם להתלונן...

רותמיקה

New member
אולי תהי פה יותר?../images/Emo29.gif

תיהי פה , תגיבי, תפרסמי אותו בחתימה... תנסי...

../images/Emo9.gif כל הכבוד רותם! ../images/Emo168.gif

מהיום אני יהיה פה הרבה יותר.., כי פשוט עכשיו חזרתי ממבחן בגאוגרפיה שהייתי לחוץ בגללו כל השבוע..... אבל כל הכבוד, וגם בעניין של החתימה.... סמיון : לדעתי זה טוב שיש שירשור
מפני שזה חשוב שכולנו נתעדכן רק בעצמנו ויהיה כיף ונהיה מגובשים ובלה בלה..... ולגבי פירסום, כולם מוזמנים לפרסם את הפורום אני פירסמתי אותו כבר ממש הרבה.., ואני חושב שדיי הרבה ממי שפה הוא בזכות הפרסום.., אז קדימה.., התקדמנו יפה לאחרונה עם קצב הכתיבה בפורום.., אז בואו נרים אותו עוד!!! סמיון : הפורום כן מפורסם בוואלה, ובנענע וכל זה.... אוהב אותכם אנשים הכי הרבה שבעולם
חן הוכמן

אהם.. גם אני לא מתה על

שרשורי אוף, אבל מה לעשות שיש כאלה שטוב להם עם זה, וגם לי נחמד לפעמיפם נחמד לראות את התמונות של האול סטארים של רותם, או את השפתים של רוני, או סתם לשמוע על יום חרא של חן ולהגיד יהיה טוב... בכל מקרה לדעתי נעשה אוף שבועי שרק שמה מותר לכתוב אופים ונשמור על שרשורים בעלי רמה בקשר למוניקה סקס!!! וזהו:) *נכתב בנימה מצחקקת לא בצורה פוגעת;)*

למעלה