../images/Emo26.gif../images/Emo20.gifחשוב../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo36.gif../images/Emo29.gif
אז ככה:
אני יודעת שדיברתי על זה כבר ושכבר 'ניסינו'
לעשות משהו בנושא אבל בכל זאת אני ינסה את מזלי שוב! חייבים, אבל חייבים, אני מתכוונת :מ-מ-ש ח-י-י-ב-י-ם
להחיות את הפורום
באמת אני כבר לא יודעת מה לעשות! למה שללהקה כזאת גדולה וטובה יש קהל בפורום הנ"ל כל כך מצומצם! למה יש פה רק 5 אנשים שכרגע אני מצליחה לחשוב עליהם שכותבים פה בקביעות? חוץ מהודעו שלי ושל רוני כבר יום שלם שלא נכתבה פה הודעה! אני מבינה שיש לכם חיים .. וגם לי יש! ואני יודעת בוודאות כמה מכם מחוברים לאינטרנטבמשך שעות היום..(לפחות כמה מכם..) ואתם מחוברים המון לאיציק ולפה אתם בקושי כותבים הודעות! אני אומרת לכם.. אם לא נעשה משהו הפורום ימות! חייבים לפרסם את הפורום! בכל צורה שהיא!! (ע"ע חתימות..) לדבר עם חברים שיצתרפו, אני באמת שכבר לא יודעת מה עוד אפשר לעשות, שרשרו לפה מה לדעתכם אפשר לעשות! וחוץ מזה.. מוניקה הוציאו עכשיו דיסק חדש ומהמם לדעתי.. וזה נושא מצוין לדיונים שלא מתקיימים פה! תפתחו שרשורים! אל תפחדו! תכתבו הודעות ! אני לא יודעת. תחשבו על דברים שאפשר לעשות בשביל להזיז את הפורום!! תראו כבר לאיזה מצב הגענו שאני רק בשביל טיפה להזיז ת'פורום כותבת הודעות אישיות לאנשים פה ופותחת סתם בלי סיבה שרשור
בקיצור אנשים! תפתחו דיונים תפרסמו ת'פורום ואני לא יודעת מה עוד
מקווה שאני לא היחידה שהנושא הזה ממש חשוב לה! אוהבת,
רותם
אז ככה: