חשוב

רותמיקה

New member
זאת הכוונה של שרשורי../images/Emo32.gif../images/Emo29.gif

ומממ אני שמחה שאת נהנת לראות את האולסטארים...

רותמיקה

New member
גאד! אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

חייבים לעשות משהו.. תגיסו חברים להכנס.. קדימה למה אתם מחכים?

דעתי הכנה.

הפורום הזה הוא פורום על הפנים. ממש פורום ברמה נחותה שעושה רושם רע. מצטערת לפגוע בכל אחד מהגורמים האחראיים לכך. כלומר, זה לא שהוא רע כפורום, הוא רע כפורום מוניקה סקס, משום שהוא לא עוסק בשום דבר שקשור אליה, חוץ מכמה שירשורים פה ושם. אני חושבת שמה שיכול להציל את הפורום זה מנהל או מנהלת נוספים, חן- אתה מקסים אבל עובדה שלא הצלחת כל כך בתפקידך והפורום די הדרדר. ומי מתאימה יותר להיות מנהלת יותר מרותם? מי שמסכיםא יתי שרותם צריכה להיות מנהלת ביחד עם חן שיכתוב כן. שבוע טוב.

רותמיקה

New member
איזה חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אני חושבת שיש משהו בדברים של ענבל! ולא סתם בגלל שזאת אני, גם עם זה יהיה מישהו אחר אני אשמח! תמיכה?

ענבל נכון?!

מה הזכות שלך לדבאר ככה על הפורום בעוד שאת עזבת וחזרת? כל השבוע הזה שאת פה אני שמה לב להודעות נורא מגעילות ומשום מה הם ממך. מצטערת אני חושבת שזה פורום יפה, אולי לא מדהים אבל ככה זה, עם מנהל מקסים, רותם מקסימה וגם אולי תעזור אבל מה זה יתן? 2 מנהלים? ו מה הלאה? מה זה נותן? פשוט לא הבנתי, אני לא נגד ולא בעד, לדעתי הפורום יכול להיות יותר טוב אם יהיו בו יותר אנשים וזה לא משהוא שאפשר, בא לכם לרדת על הפורום, אז אל תהיו פה,ף ואל תכתבו הודעות, רוצים לשקם אותו, סבבה תחשבו על שרשורים ותנסו לפתח שיחה לא לרדת אחד על השני.

זכות חופש הדיבור

זו הזכות שיש לי לדבר על הפורום הזה, אם עזבתי וחזרתי וגם אם לא הייתי פה מעולם. לא ירדתי על אף אחד באופן אישי - אני מתה על חן ואני בטוחה שכולם כאן אנשים מקסימים, זה שהפורום על הפנים לא אומר כלום על אף אחד כאן עכשיו- להגיד שכל השבוע השארתי כאן הודעות מגעילות? כתבתי כאן הודעה אחת השבוע בדיוק והיא הייתה מיועדת לרותם. בלל, להגיד שאני מגעילה? כאילו\! אני הכי לא!!!! ואל תטיפי לי מוסר בכלל.. מי את

Heavy Thought

New member
תפעילי קצת ת'ראש.

יש לה (לענבל) זכות להציג את הדעה שלה בכל פורום שמתחשק לה... בין אם זה פורום שהיא כותבת בו בקביעות, ובין אם זה בפורום שהיא אף פעם לא הייתה בו. (כל עוד תוכן ההודעה לא עובר על חוקי תפוז, כמובן) עם כל הכבוד שלי לניהול של חן- הפורום מת. אני זוכרת שבהתחלה כשעוד כתבתי כאן לא מעט, בקושי היו שירשורים על מוניקה. אז נכון, קצת אוף טופיק (
|) אף פעם לא הרג אף אחד, אבל כמה אפשר? זה עדיין פורום 'מוניקה סקס'. וכן, זה יתן הרבה... לפי ההודעות של רותם שראיתי כאן לא פעם ולא פעמיים, היא בהחלט יכולה לתת לפורום את הדחיפה שהוא צריך. (בעזרת כל חברי הפורום, כמובן) אוקיי?

מה אתם רציניים<?!<!?!?!?!? ../images/Emo168.gif

הפורום לא שום מת.., במקום לדבר כל הזמן על שטויות כאלה ועל הניהול פשוט תחיו את הפורום ואל תעשו אותו מת..., ודיי כבר אתם רואים אנחנו כן מדברים גם על מוניקה והכל אז דיי כל הזמן להתלונן אני ממשיך לפרסם את הפורום כל הזמן והוא אחלה.., פשוט עכשיו אני בשיא תקופת המבחנים ואני בטוח שעוד הרבה כאן אז דייי הפורום לא שום מת...

I LOVE U חן

אני מטערת אבל אני לא ירד לרמה נמוכה של אנשים שכנראה אין להם המון מה לעשות בחייהם. בכל מקרה בתור משהיא שגשדולה יותר מכולכם, ונמצאת בפורום הראשי ופה, שניהם אחלה פורומים, אני חושבת שאם אתן באמת רוצות לשנות זה לא בירידות, חן אני לא היתי לוקחת את זה קשה, אם יש להן בעיה עם הניהול שלך שיפנו לתפוז משוב. בזה אני סימתי את הדיון והירידות המטופשות האלה.

Heavy Thought

New member
למה?

דווקא יש לי ירידה כ"כ נחמדה עכשיו בהקשר לדברים שאמרת
... אבל... מי ירד? סך הכל אמרנו שהפורום זקוק לדחיפה ושהוא די מת. אסור? אה, סליחה, שכחתי. הרי אנחנו כבר לא כותבות הרבה בפורום, אז אין לנו ת'זכות. טוב. סליחה.

למעלה