חשוב

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

מסכימה עם כל מילה ומילה שHeavy Thought וענבל אמרו
תמר אם זאת הדעה שלה היא יכולה להגיד מה שהיא רוצה ואף אחד לא יסתום לה את הפה
2 מנהלים-כמו שחן אמר"אני בתקופה של מבחנים ואין לי הרבה זמן לגלוש"-את לא חושבת שזה כבר עונה לך על השאלה? אממ כמו שחן אמר יש על בן אדם אחד הרבה לחץ שהוא מנהל פורום לבד... ואני חושבת שעם יהיו 2 מנהלים ולא משנה לי מי.. הפורום יותר יזוז יהיה פה יותר סדר.. יש מספר שאומר טובים השניים מן האחד
תחשבי על זה.. מה שאמרת על ענבל באמת היה מיותר ובהתחלה היא הייתה פה הרבה ועשתה הרבה למען הפורום וראתה שהוא פשוט מת!(וזה גם דיי נכון
לצערי..) אין לך זכות לבוא ולהקניט אותה בצורה כזאת.. למרות שאני מאוד אוהבת גם אותך וגם את ענבל
חן:אף אחד (לא ענבל ובטח שלא אני..) באו להקניט אותך ואת העבודה שאתה עושה.. אבל תסכים איתי שאם יהיו 2 כמוך יהיה פה יותר טוב? אם לדעתך ולדעת עוד אנשים פה(ואני בינהם) אתה עושה עבודה טובה ויש כאלה שיגידו מצוינת אז תסכים איתי שעדיף שיהיו 2?! מההתחלה הייתה לך התנגדות מאוד חריפה שאני יצתרף איתך לניהול...אני חושבת שעדיף שאני ישמע למה... אוהבת את כולכם
רותם!

מממ.. אולי קצת לא קשור אבל גם אגיב

לפי מה שהבנתי פה, אנשים לא מרוצים מהניהול של חן, אז בתור אחד שכותב גם בפורומים אחרים, מה הקשר למנהל?! להוסיף עוד מנהל זה ממש סבבה והכל ומוריד לחץ מהשני... אבל בגלל שהפורום מת (מה שהוא לא כל כך ד"א), זה כבר ממש לא קשור, אז זה שיהיה עוד הודעות עם כחול בצד יעשה את הפורום ליותר טוב? חן אחלה בנאדם ואני אומר לכם שהוא מפרסם ומנסה, אבל אולי במקום להתלונן תפתחו שירשורים ותתחילו לדון על הלהקה? כי הנה, עובדה, תסתכלו על השירשור תלונות, ותסלחו לי שאני קורה לו ככה, פתאום המון אנשים הגיבו אז זה אומר שיש פה אנשים, ולדעתי יש פוטנציאל לפורום הזה.. במיוחד עכשיו עם הדיסק החדש... אז בהצלחה!

רותמיקה

New member
זה בערך מהב שאמרתי..../images/Emo29.gif

אני חושבת שעוד מנהל-ת יוריד הרבה לחץ מחן
ואני רק מחכה לתשובה שלו.

תגובה : ../images/Emo168.gif

קודם כל רותם.., נגדך אין לי שום דבר ואת יודעת את זה.., אני פשוט מרגיש שאני לא צריך עזרה וזהו.., ואני חושב שהפורום שלנו הוא אחלה פורום והוא לא מת ולא שום דבר!! אז במקום להתלונן פשוט תכתבו יותר..., ולמרות שיש לי עכשיו הרבה מבחנים אני כותב כל הזמן אז די! עובדה שעד לפני משהו כמו שבועיים שלוש עם לא פחות הייתה את התקופה שהפורום היה אחלה והיה תדירות גבוהה בלכתוב בו, אז תאמינו לי שאין בעיה להחזיר את זה שוב...

למעלה