../images/Emo26.gif../images/Emo215.gifMCnews../images/Emo215.gif../images/Emo36.gif
כאן מדווחת בוט:] אז מה אני עושה ערה בשעה כזאת? הלכתי לישון ב-9. קמתי ב-3 לפנות בוקר. שכבתי במיטה עד-4וחצי. ירדתי לרואת סרט+2 כוסות תה+קרמבו. עכשיו יצאתי לריצה עם הכלב שלי-ראיתי כמה זקנים שהחמיאו לי על כמה שאני יפה על הבוקר. שיט-איזה בוקר>< לענייניו:
אממ..יש כמה דברים בנוגע לאלבום של הgreatest hits . כמו שאתן יודעות-הם צילמו לתמונות שלהם את עצמם-עושים "גלישת-קהל"...שזה אומר שגולשים על הקהל-כלומר הם קופצים והקהל תופס אותם:] וכול המילים לשירים מהאלבום כבר יצאו-כלומר של השירים החדשים כי את השאר אני בטוחה שכולן מכירות. יש דיווחים שהדבר הכביכול, הכי "מדהים" באלבום זה הקטע של ה"תודות" [אם הבנתי נכון]..שטום רשם הכי הרבה שם. במיוחד מה שהוא הקדיש לחברה שלו:[אני ישם את זה באנגלית, כי בעברית זה ישמע מעפן]. 'for my darling Giovanna, thanks for being the one in my life ..." "i'd be lost without you". תרגום:ליקירתי[?] ג'יוהנה, תודה שאת האחת בשבילי..בלעדייך הייתי אבוד" [ס'חמוד><].
ועוד משהו-דני והארי לא כתבו ש-ו-ם ד-ב-ר בשביל החברות שלהם[ואני לא צריכה להוסיף]
בקשר לשירים החדשים: 'Don't Wake Me Up' יכול להיות שקול כמו החלק השני[או הנוסף] של 'Little Joanna'.במילים אחרות-השיר הוא מאוד דומה לו.שאגב הוא נכתב ע"י דני[
] דאגי[
] ומישהו בשם ג'והל[באנגלית זה נשמע יותר טוב-Joel].
השיר 'The Way You Make Me Feel' נכתב גם ע"י הקבוצה הזאת ואיש בשם רוב[Rob].
ועכשיו לעדכון שהכי גרם לי להרים גבהה ולתמוהה בסתר ליבי מה עבר לפלטצ'ר בראש באותו הרגע?!. טום,כן כן פלטצ'ר. מחפש את להקת "מקפליי" המחודשת. זה לא כול כך נורא כמו זה נשמע כמובן, העניין הוא פשוט מאוד. הוא בעצם מחפש להקות פופ-רוב כביכול, שהם בסגנון של 'מקפליי'. טום מתרץ את זה בתור :"אני אוהב להקים להקות חדשות ביחד, ולכתוב בשבילם". טוב,טום. אז הקמת לעצמך להקה,היא הצליחה באמת הכול טוב ויפה. ואז החלטת להקים עוד להקות?כלומר לא להקים-להקים..הכוונה היא לעזור להקים-לתמוך בהקמות! אוקי, אני יזרום איתך.
לכתבה המלאה: http://www.dailystar.co.uk/playlist/view/19340/I-m-going-to-find-the-new-McFly-/
מי שתתרגם את הכתבה תעשה טובה לאנושות בשביל הבנות שלא מבינות אנגלית טוב
שיהיה לכולן בוקר מעולה!:] השעה עכשיו 6:22...רק עוד 15 דקות אני צריכה לצאת בקור הזה לחכות להסעה. או גאד. LOVE YA!
כאן מדווחת בוט:] אז מה אני עושה ערה בשעה כזאת? הלכתי לישון ב-9. קמתי ב-3 לפנות בוקר. שכבתי במיטה עד-4וחצי. ירדתי לרואת סרט+2 כוסות תה+קרמבו. עכשיו יצאתי לריצה עם הכלב שלי-ראיתי כמה זקנים שהחמיאו לי על כמה שאני יפה על הבוקר. שיט-איזה בוקר>< לענייניו: