MCnews

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifטנקסס בוטט!!../images/Emo24.gif

ובקשרר לתמונותת של דניי מיללהה אחחתת: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MoVe AlOnG

New member
|שמאל"ההופעה שהתבטלה../images/Emo36.gif

יש כתבה באתר הזה על ההופעה שהתבטלה ועל התגובה של המעריצות. בקיצור כתוב שם שהרבה בנות באו ממקומות די רחוקים באנגליה רק כדי לראות את ההופעה והם התאמצו הרבה כדי להשיג את הכרטיסים האלה ופתאום אומרים להם שההופעה התבטלה וכולם היו שם בשוק. והתעצבנו וכאלה,יש גם וידיאו כדאי לראות. ותחלס הבנות שם צודקות, מקפליי כבר הופיעו בעבר בלי טום שהוא היה בארה"ב למה הם לא יכלו לעשות את זה שוב? http://www.halifaxcourier.co.uk/video/McFly-Halifax-gig-cancelled-Video.3400792.jp

McFly rullz

New member
אבל מה טום יעשה?הבנאדם חולה,איבד את הקול

והופעה בלי מישו אחד זה ממש לא שווה... אפשר להבין את הבנות שכועסות אבל הוא איבד את הקול וזה לא יפה מופע בלי טום/דני/דאגי/הארי... רק דעתי

yael0000

New member
הם הופיעו בלי הארי...../images/Emo211.gif

אבל כן אם זה היה מישהו שלא שר אז אפשר אולי איכשהו להחליף אבל זמר ששר די הרבה, נראה לי בעיה.. אבל מצד שני אני מבינה אותם

Swing life away

New member
איזה באסה../images/Emo4.gif ../images/Emo33.gif

אבל לא שהיה אפשר לעשות משהו בנוגע לזה..

גילולית

New member
צודקת אבל..

הם שלחו בולטין והם אמרו שיש וירוס בגרון שעובר אצל כל אנשי הצוות אז זה לא רק טום יש גם הרבה אנשים מאחורי הקלעים שכהראה לא יכלו לתפקד..

m o r 1 0 2

New member
תודה../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

איזה בנות מוזרותXDD נכון,זה די מעצבן שהם ביטלו הופעה... אבל מצד שני טום חולה אז אי-אפשר לעשות עם זה כלום....

loli kiss

New member
להופיע בלי טום זה לא כמו להופיע בלי הארי ..

לא שהארי לא חשוב .. אבל את להארי היה להם יותר קל למצוא מחליף .. טום שר המון (!!!) בהופעה.. זה ממש בעיה להופיע בלעדיו .. :/ אבל מסכנות כל הבנות האלה.. זה באסה לבוא ממקום רחוק ולשמוע שההופעה בוטלה.. וואי איזה כיף לזאתי שדני הבטיח שהוא ינופף לה בהופעה
חח

rox love BSM

New member
זה קשה באותה מידה..זה קשה למצוא מישהו

שיידע לתופף את כל השירים של מקפליי בעל-פה...

loli kiss

New member
נכון .. אבל הם הצליחו להופיע בלעדיו ..

ועכשיו כשטום חולה הם אפילו לא חשבו על זה .. יכול להיות שהם עשו טעות .. והם יכלו להופיע בלעדיו ולא לאכזב כ"כ הרבה מעריצות ..

Dana Argamen

New member
חחח מעניין למי דאגי היה כותב XD

בכל מקרה, אני אוהבת תרעיון שאוליביה ואיזי הן סוג של סטוץ בשביל דני והארי, כי אני עדיין טוענת שמגיע להם יותר [למרות שאוליביה נראית חמודה בכמה תמונות ספיציפיות] אבל איזי סתם נראית לי מתלהבת =D אפילו שאלו את דני באיזה ראיון אם הקשר רציני ובלה בלה והוא אמר שהוא עדיין צעיר והכל יכול להיות והוא לא מתחייב או משהו XD טום כ"כ כ"כ חמוד.
הוא וג'יוואנה זה אחד ה-זוגות שיש!
הרעיון שלו לעזור ללהקה חדשה קצת מצחיק אבל ממש חמוד מצידו, שכאילו הם יצליחו כמוהם וזה. כשאני שומעת על שירים שדאגי יהיה חלק בכתיבה שלהם - ובכלל דאגי ודני ביחד - ישר נדלקת לי נורה אדומה בראש
! הולכים להגיע שירים יפים!!!! אהאהאע!!
תודה רבבבבבה!

M C F L Y 1

New member
וואי טנקס בות`

איזה לושי טום !!! *נמסהההה* וזה שדני והארי לא כתבו כלום לחברות שלהם מזה מוזר ! O.O ‎ אולי הם הצטרפו לדאגי *הלוווואי*

sweet shir

New member
אולי אני סתם מגזימה.. אבל.. לאאאאאאאאאא!!! :/

כאילו, זה ממש ביאס אותי עכשיו. וזה מממממממממממממש לא טוב. אני מצטערת לבשר, אבל זה נשמע לי כמו ההתחלה של הסוף. :/
“It’ll be nice to draw a line under this part of our career and move on to the next chapter.”​
פאקקקקקקק כאילו, ממש פאק. X:

butbut

New member
ממש לא נראה לי שזה ההתחלה של הסוף

יש להם יותר מידי תיכנונים להשנה.. כך שהתפרקות לא נראת לי באוויר:]

sweet shir

New member
אני מקווה. זה פשוט ככה נשמע לי. ^^

וכאילו.. "ההתחלה של הסוף" - התקופה הזאתי יכולה להיות ארוכה. אזזזזז לודעת, ברור שאני מעדיפה לחשוב שאת צודקת... אבל זאת התחושה שלי.

למעלה