MCnews

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתודה בוט D:

סעעעעעמק ערס מה טום מקים להקה חדשה נו?]; תתעסק במק!!!!!!!111 מעצבן ];

loli kiss

New member
תודה בוט XDD ובוקר טוב P:

טום כ"כ חמוד שהוא כתב את זה לחברה שלו .. אין הם פשוט נועדו להיות יחד חח הייתה לי הרגשה שמשו לא בסדר עם דני והחברה שלו (הארי זה יותר מוזר שהוא לא כתב לה משו .. ) אבל את החברה של דני כבר בראיון לLAD MAG, שהיה לדאגי שער, לא הזכירו אותה ואת החברות של הארי וטום כן הזכירו.. אז לאט לאט מתחיל להראות לי שמשו לא בסדר בינהם .. או שהם פשוט נפרדו.. יאוו אני כ"כ מחכה לשירים החדשיםם ! (:) יאיאיאייא חח XDDDDDDDDDD איזה רעיונות יש לטום וואיי .. כל עוד זה לא יפגע במקפליי אז נזרום איתו חח שייקים להקה P:

just orr

New member
איזה חמוד טום D:

איך הוא מודה לחברה שלו וזה.. חמודים
חוץ מהקטע של להקה חדשה... קצת מוזר כזה אבל לא יודעת אני לא מבינה בדברים האלה =/ שיכתוב לאומנים אחרים אם בא לו טחח P: *מתה כבר לשמוע את השירים החדשים יאווו
* את רוצה להגיד לי שקמת ב-3, הלכת לריצת בוקר ועוד היה לך כוח ללכת לבצפר?!? חשבתי שאת שובתת או משהו.. אני לא הייתי מצליחה להישאר ערה ולשרוד בבצפר XDD [אגב- די, כבר יש קרמבו?
חחחחחח] תודה רבה רבה רבה בוט

butbut

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo215.gifכןן יש כבר קרמבו!!זה כזה טעים:]

ואממ קמתי ב-3...אבל יצאתי לריצה באיזה 5 ורבע או 5 וחצי ^^ הכלב שלי שמח XDD.. וכן,אח"כ הלכתי לשעתיים רצופות של סיפרות>< זה הרג אותי. חחחח..

shakedy69

New member
תוספת לעידכון../images/Emo36.gif

סורי אם כבר עידכנו את זה..פשוט לא הייתי פה הרבה זמן ולא מצאתי את זה אבל מי שיחממו את מקפליי במנצ'סטר וומבלי ועוד מקום יהיו אלי ואג'י......ואני שונאת אותן!!!!!!!!

butbut

New member
כן רציתי לכתוב את זה אבל פשוט חשבתי שזה

לא משמעותי. וחוץ מזה הן די חמודות-אני אוהת רק שיר אחת שלהן chemicals react...כול השאר פאקציים. אבל הן די חמודות-אולי אחת מהן תתאהב בדאגי ותצא איתו! NOT!!!!!!!><

butbut

New member
הן בסך הכול חיממו להם את המופע

זה יחסי ציבור כזה. הם בסך הכול מחפשים דברים כאילו "נועזים" בשביל החימום שלהם.

rox love BSM

New member
כן את זה הבנתי אבל אם הן גרות בארה"ב

אז לא יותר הגיוני שהם יחממו להקה שמופיעה בארה"ב?

butbut

New member
אה-אה את צודקת לגמריי-אבל זה היה חלק מן הקטע

שיכירו אותן בארץ שונה כאילו..עוד פירסוםXD. הן חיממו מספיק להקות בארה"ב.

purple floyd

New member
תודה^^

יש לי הרגשה מזה לא טובה אם טום והלקים להקות שלו, יש לי הרגשה שיהיה אותו הדבר כמו באסטד
אם דאגי כתב את השיר, הוא בטח יהיה יפה

rox love BSM

New member
הוא לא מקים להקה חדשה...

הוא אמר שאם המנהלים יימצאו וירצו להחתים עוד להקה כמו מקפליי אז הוא יישמח לתת להם שירים שהוא כתב ולא מתאימים למקפליי...

איזה לא קשורה יצאתי... XD

חחח... סליחה שלא הגבתי הרבה זמן... אבל עכשיו אני פה...... ותקשיבו למשהו.... היום באיזה הפסקה אני ודנה ירדנו ללוקרים ובלוקר שלי ושלה שמתי תמונות של מק'... אז דיה (המניאקית) באה וראתה תמונה של דאגי... אז בסדר והכל. ואז בשיעור שאחרי היא אומרת למישהו (אני מצוטת) "לדנה ואנסטסיה יש תמונה של מיהו בלונדיני מכוער...." איך שרציתי להרביץ לה... סיפרתי את זה לעוד מישהי והיא רצה להרוג אותה... XDD איזה חמודות אנחנו... וסורי על החפירה... פשוט אתן חייבות לדעת מזה...

mcfly danna

New member
אהמ אהמ...

אני זאת שתכננתי לרצוח אותה! חחח סתם, אני חושבת שהיא פשוט ילדה מטומטמת חסרת טאקט עם אייקיו של נבלה... XDD ובטעות הזקרתי לה קצת סמים צדדים אז יכול להיות שזה מה שגרם לה להגיד את השלוש מילים הפשוט לא הגיוניות דאגי - לא- יפה...

butbut

New member
היא יותר נשמעת לי בכיוון של אחת

שחולה על יודה לוי וחולמת בלילות על מייקל לואיס מדבר כול היום על ג'יסטין טימברליק והחבר הראשון שלה זרק אותה ברשעות והיא מכחישה את זה, ואומרת שהיא זרקה אותו. או שזאת רק אני :]

למעלה