בידיעה שישאר עפר..
מ מר בד New member 7/12/03 #12 ואני הייתי מוסיף "ברכה" מכיוון אחר לגמרי כדי לסיים את הטקס: ברוך שפטרני מעונשו של זה...
פ פרח תרבותי New member 7/12/03 #19 לא בטוחה מר בד כלומר, נראה לי שזה לא היה פשוט כל כך, הפרורים של החמץ הם מה זה טעימים (לא בפסח), ולא פשוט להיפרד מהבחור
לא בטוחה מר בד כלומר, נראה לי שזה לא היה פשוט כל כך, הפרורים של החמץ הם מה זה טעימים (לא בפסח), ולא פשוט להיפרד מהבחור
ק קסנדרה* New member 7/12/03 #36 ובכלל מתי קל להיפרד? הרי נאמר שבכל שבכל פרידה יש משהו מן המוות - פתגם ערבי עממי.
פ פרח תרבותי New member 7/12/03 #47 איך ידעת? שעם השיר הזה הלכתי שבועות ארוכים? ובמיוחד: "לא עד כדי אנחות, ואם רע לי אני כותב, כואב אבל פחות, פחות אבל עוד כואב" דרך אגב - יהונתן גפן כתב
איך ידעת? שעם השיר הזה הלכתי שבועות ארוכים? ובמיוחד: "לא עד כדי אנחות, ואם רע לי אני כותב, כואב אבל פחות, פחות אבל עוד כואב" דרך אגב - יהונתן גפן כתב
J jordenman New member 7/12/03 #60 סלחו לי גם אני אפרוש, מצביא העגום (4 גלילי טישו ליום בסולם אפצ'י) ואמא, דוחקים בי למיטה.. היה לי כיף בסדנא הראשונה שלי, מאוד מעניין, תהנו ולילה טוב,
סלחו לי גם אני אפרוש, מצביא העגום (4 גלילי טישו ליום בסולם אפצ'י) ואמא, דוחקים בי למיטה.. היה לי כיף בסדנא הראשונה שלי, מאוד מעניין, תהנו ולילה טוב,