McWeekend

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo135.gif../images/Emo168.gifMcWeekend ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי
Down Goes Another One כל כך
Baby's Coming Back
שיר השבוע לא של מקפליי
כמעט לא שמעתי השבוע,אבל כל מיני של פארמור וסימפל
Heels Over Head-Boys Like Girls Broken Man-Boys Like Girls Shameless -All Time Low
להקת/אלבום השבוע
Coldplay
קליפ השבוע
http://uk.youtube.com/watch?v=8HaSRREoMjg&eurl=http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=528573
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
אמ.ארתור?
משהו שעיצבן
-----------
שימח השבוע
---------
עיצב השבוע
-------
ציטוט השבוע
-------
מתנגן בראש/בפלייליסט
Take My Hand-Simple Plan
תמונת השבוע
<:

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif*&^)*^&%$%^$)&$^ ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שיאואואואוואואאוואאוו O________________________________________________O ישלי שבץ O____________________________________O
|מתה|

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאינעל במבוק @#$%^&@#%^&%^)

מה את מנזה?!?!?!?! להרוג אותי ביום הולדתי?!??!?!?!?!!?! הצלחת. T_______________T

dougie10

New member
חחח..אחותו כ"כ מכוערת...איך הוא יצא כזה חתיך?

כאילו תראו אותה איזה מכוערת...והתמונה הזאת לא עושה לה טוב.. אבל אני לא מבינה איך הוא יצא חמודי!. והיא מכוערת?!!! חחח....אבל יופי זה לא הכל..אני בטוחה שהיא נחמדה....(טוב אני לא בטוחה!
)

גרבע

New member
../images/Emo105.gif היא לא כזאת מכוערת LOL

חוצמיזה יש לה גם קול ממש יפה

dougie10

New member
אני חושבת שהיא מאוד מכוערת...והיא שונה מדני

היא שונה ממנו מאוד...הם לא דומים בכלל...

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifשיואואואו הוא נראה כמו קינג קונג!!../images/Emo26.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה לייק פאד'ר לייק סאן!!!

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifמיימקוויקנד../images/Emo9.gif../images/Emo76.gif

שיר השבוע של מקפליי
כל ראדיואקטיב The Heart Never Lies Walk In the Sun The Way You Make Me Feel Ignorance Santa Claus Is Coming to Town
שיר השבוע לא של מקפליי
Cookie Jar - Gym Class Heroes Feat. The Dream In This City - Iglu & Hartly Ella Elle L'a - Kate Ryan Miss Independent - Ne-Yo Everytime - Britney Spears Lonely - Britney Spears Dont Let Me Be the Last to Know - Britney Spears Because of You - Kelly Clarkson year 3000 - busted
להקת/אלבום השבוע
מק' ובריטני
קליפ השבוע
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
שבוע סוף אל תתעסקו עם לוהאן הטופ מודל משפחת קרטר האלופה פטיטו 2
משהו שעיצבן
שימח השבוע
המחשב חזר מתיקון
עיצב השבוע
ציטוט השבוע
יש כמה ציטוטים של הדורבן מאיזה אתר אחד D: -"יצא לך כמעט חרוז, דבר שלא יצא לך בחרוז, לא ישמע טוב, הוא צריך לצאת מחורז". - יבוא לך ברחש..יעשה אותך חושחש - "יש לי חשק, אבל אין לי נשק" - "אל תעשה גול לחרגול" -"אל תהיה בז כשאתה ברווז" -"חלמתי חלום באנגלית - מישהו יכול לתרגם לי?" - יוסי על עינב - היא בת 23 ומתנהגת כמו בת 22 וחצי - "איזה תענוג המים, זה משחרר לך את כל המוח... המוח שלי תפוס נראה לי". -"כול היום המצלמה הזאת עליי, בטח יש לה הרבה פילם" - בובליל לשי על הקעקוע: "תגיד, העכביש מדגדג אותך בלילה??" - "וואלה איך השתזפתי בצורה רדיואקטיבית" -"אתה חמוד כמו התחת של מחמוד" -"חרקים חרקו לי במח" -יוסי לחרקים:"סוטול סוטול סוטול ...הופ.. טשטוש" -"אל תדאג אמר הדג לדייג יש לי עורך דין כריש"
מתנגן בראש/בפלייליסט
תמונת השבוע

sweet shir

New member
ס'חתיך צ'ארלי. ../images/Emo23.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוסייי מלך.

למעלה