Because I fell in love with the girl at the
rock show She said "what?" and I told her that I didn't know וואי, ישלי חשקוק מטורף לשמוע בלינק. O:
שיר השבוע של מקפליי: כל רדיואקטיב
שיר השבוע לא של מקפליי: אנלא זוכרת מה שמעתי. XD
להקת/אלבום השבוע: מקפליי.
קליפ השבוע: --
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע: אחים ואחיות, האח הגדול וטופ מודל.
משהו שעיצבן: משפחה.
שימח השבוע: מקפליי, ראיתי תדיוידי השני<: ואם היה מה שהגעיל השבוע היה מה שהארי עשה בדיוידי לדאגי! איכסססס!
העציב השבוע: אני במחזור וכואב לי. ;;
ציטוט השבוע: המחנך שלי: "האם K יהיה שווה 4 גם במשוואה השניה? בואו נציב ונבדוק! איזה מתח!!" קמי *עליה ועל חבר שלה*: "יו, עוד שבועיים אנחנו 8 חודשים!" *אני בדיוק שרה, בלי כוונה*: "אווריבאדי נואוז ד'ה אנד..." ~בעת משחק ארץ-עיר~ קמי: "הייתי עולה על כלב בסופו של דבר." [c=1][a=4]
Gossip Girl[/a=0][/c=1] says (22:06): חלמתי חלום שהלכתי למופע של יובל המבולבל כי גוסטב וגיאורג היו אמורים להופיע שם והייתה במה עם יובל המבולבל ומלא ילדים קטנים ומעצבנים כאלה. ואז גוסטב היה על הבמה ועמד כמו פגר, אז רצתי לבמה וכזה התחלתי לדבר איתו! הוא אמר לי שהייתי מתה שהוא יהיה גוסטב, ושגוסטב וגיאורג מאחורי הקלעים X_X אז הלכתי מאחורי הקלעים ולא היה שם אף אחד ;;; וזה היה עצוב כי ככה נגמר החלום [c=1][a=4]
Gossip Girl[/a=0][/c=1] says (22:54): למה את שואלת אותי? אני היום הייתי באולטראסאונד! או איך שלא כותבים! Shir. ; says (22:56): למה היית? חח [c=1][a=4]
Gossip Girl[/a=0][/c=1] says (22:59): סתם בדיקת כליות שגרתית ArielYona says (17:21): וויהו יש לי זמן לקרוא היום את STG Shir. ; says (17:21): חחחחחחחחחחחחחחחחחח ביום כיפור Shir. ; says (17:21): NC71 Shir. ; says (17:21): *17 Shir. ; says (17:22): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח NC71 - נו צ'ילדרן אנדר 71 Shir. ; says (17:22): פורנו לגיל הזהבXDDDDDDDDDDDDD ציטוט ישן אבל רק עכשיו נזכרתי בו~ אני: "הגעתי למסקנה שיש לאמא שלי פרצוף בעייתי."
מתנגן בראש/בפלייליסט: מתנגן בראש~ The Rock Show - Blink 182
תמונת השבוע: החלון שיחה שלי עם סיוון.