ו
סופ"ש

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gifיאללה בננות אני עוזבת!

לטיול שלי באילת...מחר אני צריכה לקום ב-5 בבוקר להתארגן ולהתייצב בביצפר ב-6 ואח"כ נסיעה מעייפת..שבה אני רק אשן.. ואתן יודעות מה הכי מבאס?? זה בדיוק האוזניות שלי החליטו לשבוק חיים
איפה לעזעזאל אני אמצא עכשיו אוזניות....אררר בכל מקרה....אני אתגעגע
וכשאחזור אני אעתכן בהכל
לאביו

N e r d y

New member
תהני../images/Emo8.gif

ווואיי אילת בטח מזה חם שם עכשיו^^ ליים טוב תהני המון המון המון טיול שנתי אחרון=]]
ותקחי אוזניות מאחד האחים חברים משו.. אי אפשר להעביר טיול בלי מוזיקה!!
תהני בהביי

just orr

New member
תהניייי D:

לא נורא את תתגברי על הנסיעה... ותהני שם ^^ אממ אולי תשאילי אוזניות מחברים/משפחה/קרובים אחרים? בטח יש למישהו... נסיעה נעימה

Yu vi

New member
תהני נתגעגע../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

~אני אתגעגע גם לפיק שלךXD~

kelly7i

New member
תקני מהר מהר! או תקחי ממישו../images/Emo2.gif

כל מקרה תהיניי! איפה אתם יושנים, זה שבוע נכון? מקווה שתחזרי אלינו עם תמונות
תעשי חייםP:

m i c k e y 15

New member
ואיייייייי אהבתייי ברמות גלובאליות! XDD

*מעבירה לאמפי כדי שיהיה לשמועעעעעע*

Yu vi

New member
תודההההההההההה../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

כלכך חיכיתי שיצא הסינגל כדי שיהיה אפשר להשיג תגירסה המלאה. ;;

rox love BSM

New member
../images/Emo32.gifחזרתי...

היה נחמד עד שלשום...
וזה הרס לי את כל המצב רוח :/ בכל מקרה אני צריכה להתעדכן עכשיו...

M C F L Y 1

New member
ברוכה השבבה ../images/Emo24.gif

מקקווה שנהננת ! התגעגעענו :) וגם אם באלך לשתף וגם אם ללא קבליי חיבוק[ים] ::

נסטיי22

New member
../images/Emo207.gif ...

מתחיל אני והמזל שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאי!!!!
בננות... אנוכי [חח אנוכי..] נוסעת לטיולש שנתי ביפו לא אהיה פה 3 ימים... תשחקו יפה!!! חחחחחח ולפני שאני שוכחת... שיחה ממש מטומטמת ביני לבין חברה שלי...: רביד כהן3>‏ (‏PM‎ ‏09:13)‏ : נסטיה משעמם לייי נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏09:14)‏ : וואו... תפתחי ערוץ יס 1 עוד רבע שעה ותראי את מקפליי ולא ישעמם לך!!! :) נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏09:14)‏ : איך את באה? רביד כהן3>‏ (‏PM‎ ‏09:14)‏ : מיזה מקפי? רביד כהן3>‏ (‏PM‎ ‏09:15)‏ : עם אמא שלי נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏09:15)‏ : להקה שאני אוהבבת!! 3> יש את הסרט אני והמזל שלי עוד רבע שעה והם משתתפים בו.. ביס 1... תראי אותו!!! נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏09:15)‏ : אהה.. רביד כהן3>‏ (‏PM‎ ‏09:16)‏ : לא רביד כהן3>‏ (‏PM‎ ‏09:16)‏ : חחחחחחח נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏09:16)‏ : למה לא?? רביד כהן3>‏ (‏PM‎ ‏09:16)‏ : ככה חחחחחחחחחחחחח אין לי כוח אני רוצה סרטט סקס נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏09:17)‏ : טיפשה!!! רביד כהן3>‏ (‏PM‎ ‏09:17)‏ : חחחחחחח מה יש לך אני חרמממניייתת נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏09:18)‏ : חרמנית טיפשה!! רביד כהן3>‏ (‏PM‎ ‏09:18)‏ : טוב ומה את כל היום עומדד לך הבולבול נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏09:18)‏ : ילדה מפגרת!!! רביד כהן3>‏ (‏PM‎ ‏09:19)‏ : מה עושה? נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏09:20)‏ : מנסה להבין עם את בן אדם אמיתי או לא.... נסטיק D:‏ (‏PM‎ ‏09:20)‏ : נראה לי שלא.. רביד כהן3>‏ (‏PM‎ ‏09:21)‏ : לא הבנתי... רביד כהן3>‏ (‏PM‎ ‏09:21)‏ : אהה רביד כהן3>‏ (‏PM‎ ‏09:21)‏ : הבנתי >_<

למעלה