ו

Mcfly maniacs

New member
הנה הבאתי לך את הקישור..

לשירשור של דאגי:http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1238&msgid=66710216 אבל שתדעי שהטאגליינס הם למעלה,את פשוט לוחצת על המילה.

kelly7i

New member
***עזרה, כמה דברים מטומטמים***

מלא זמן אני רוצה לדעת מתישו שבאתי לשים לינק קישואר כזה שיהיה בכחול אז עשיתי הלינק ואז הדבקתי, ואז סלינק וזה לא עשה לי את הקישור בכחול שהוא יכול להפתח! הוא נשאר שחור!

m i c k e y 15

New member
את עושה ככה

בלי הרווחים אבל שאני עושה בין לבין | הלינק |ה'קישור שאת רוצה לשים| סלינק |

kelly7i

New member
מחר בגרות בלשון!

עוד מישי בי' שיש לה מחר בגרות בלשון..?

shakedy69

New member
יאפפ ואני לא יודעת כלום!

איך לומדים לזה בכלל??...איףףףףףף

kelly7i

New member
בע אני לא יודעת פול דברים

בתורת ההגה, כל התשלום דגש חוק החיטוף ואלה ואני קקניתי מיקודית

kelly7i

New member
נכון אבל

גם בתוך כל הבחירה תמיד יש את השאלה עם השתי סעיפים שסעיף אחד את יודעת ואת השני לא, וזה כזה הורס

תרועות!!!

האושר פשוט נוזל ממני.
ס-ת-ם! שערי עצוב כגומה, בביצה המתייבשת והולכת. [ כן כן זה מוכר לך, השנה החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהשיג מטרה בחיים, אז שיננתי את כל השירים בספרות של י' בעל פה].

kelly7i

New member
אין לנו ספרות השנה../images/Emo119.gif

חח יש לנו שנה הבאה, ככה שלא מוכר ליP:

לא נורא חחח

שנה הבאה תמשחי לגלות שאימך תאפה לך את כל העולם בעוגות מתוקות ושאהובך ימלא את חלונך בצימוקי כוכבים D:

kelly7i

New member
רצינית???

אני צריכה אותך פה! חח אני לא משו בתשלומי דגש והאלה ובכל משו אני לא טובה במשו, כמו בכל הדרכי תצורה של השם

sweet shir

New member
אנלא אהיה פה שבועP:

סמינר מדצים....... עדיין לא בניתי פעולה. להלהל. שיט. |מתאבדת|

O0NoNi0O

New member
גאד~ אני לא מאמינה%$@#$

אוף כרגע איזה יצורה מכיתה שלי אמרה לי שהיא קוראת לי בבלוג~ אוף וכתבתי שם מלא דברים אישיים! גאד אני לא מאמינה, הן עד כדי כך חסרות חייים שהן קוראות לי בבלוג? אני פשוט לא מאמינה כשהיא אמרה לי את זה התחלתי לרעוד והלב שלי דפק כול כך מהר. אוף;; החלפתי מספר מקווה שהן לא יעלו גם עליו הדפוקות האלה. גאד~ איך הן הגיעו לבלוג שלי? אני פשוט לא מאמינה~ אני לי פרטיות בשיט, תיכף הן גם יגיעו לפה.

למעלה