ו

בקטנה, קחי את זה בקלילות.

תשמרי על יותר דיסקרטיות בפעם הזו- לא לספר על אנשים ולהשתמש בשמות שלהם [תני להם כינויים], לא לתת פרטים ספצפיים על עצמך.... וזהו. אצלנו בכיתה הייתה אחת שכתבה בלוג, כתבה דברים מרושעים על כל השכבה, כולם קראו את זה [חוץ ממני, מסתברא] ואז היא סגרה ת'בלוג מרוב בושה. ... אל תעשי כמוה!!! ואם הן יגיעו לפה, אני ארביץ להם ואשלח את....את.... טום השמן לשבת עליהם!!!!!

O0NoNi0O

New member
אני לא מספרת כלום על אף אחד!

אני אפילו לא מדברת על השכבה שלי אני מדברת רק עליי כלומר לא דברים שיטחים פשוט על דברים שקשורים אליי בחיים שלי לא כתבתי רכילויות מגעילות על אנשים. אבל כתבתי שם דברים אישיים ולא יודעת..זה מרגיז. ותודה רבה|חיבור| וטום לא שמן הוא..יש לו עצמות כבדותXD

../images/Emo207.gifון....>> נממ מיכל?

נראה לי שאת שמת את הקישור להורדת התוכנה שמאפשרת הורדת קטעים מיוטיוב. פריטי פליז תשימי את הקישור שוב? פליז פליז מיכל פליז יו רמיינד מי אוף אינגלנד? ^^"

m i c k e y 15

New member
הנהההה ../images/Emo6.gif

http://keepvid.com/lite/ מפה את מורידה את הוידאו עצמו למחשב ואז את צריכה להמיר אותו ל- MPEG ואת יכולה לעשות את זה באמצעות התוכנה הזו -CinemaForge 2.0 שאני הורדתי למחשב שלי.. תנסי לחפש את זה בנענע או וואלה..ותורידי..

מאיושSP

New member
מה זו התוכנה הקקה הזאת? ../images/Emo122.gif

אני לא מצליחה להבין איך משתמשים בה. יש לך מסן??=] (תתכונני לניג'וסים.)

אממ..

הבנתי איך מורידים ת'וידאו למחשב, אבל לא הבנתי מה עושים בתוכנה כדי להמיר את הקובץ (וזה הוריד לי 2.0.6 , זה אותו דבר או שאני צריכה לחפש 2.0 ?) :S הלפ, פליז? ^.^" [סורי שאני מנג'סת..
]

מאיושSP

New member
גמני בהתחלה לא הצלחתי,

כן גמני הורדתי את 2.0.6 וזה אחלה:) תכנסי לתוכנה, תלחצי על הסימן של התיקיה הכי ראשון למעלה בצד שמאל.. איפה שיש לך שלוש תיבות. ואז תבחרי את הקובץ שהורדת למחשב (תעשי all files כדי שתוכלי לבחור את הקובץ) אח"כ תלחצי על הכפתור המסומן באדום בתמונה, ואחרי שזה מסיים 'לטעון' אז הוידאו מוכן:] ואז תכנסי לאיפה שהוא שמר את הוידאו ותראי אותו! חח מקווה שעזרתי
הדבר היחידי שמעצבן בזה זה שאחרי שהוידאו מוכן אז הוא באיכות די גרועה.. אבל בקטנה:) סורי אם ההסבר שלי לא מובן חח
העליתי את התמונה כי היא כבדה מדי - http://www.sendspace.com/file/wgulr9

תודהתודהתודה../images/Emo70.gif

אני עכשיו אנסה חח
ואם כבר, יש לי עוד שאלה... (סורי נו ^.^" ) איך מעלים לסנדספייס הזה קבצים כדי שאנשים יורידו משם?

^^" יו דו, יוד דו רימיינד מי אוף אינגלנדD:

סאנק יו סו וארי מאץ' 3> היה לי על המחשב אבל הוא נשלח לפירמוט אי שם בעבר... עכשיו אני יכולה לבהות בקליפים של מקפליי כל היום ^^ $.$

../images/Emo207.gifבקשה../images/Emo2.gif

למישהו יש את השיר של מקפליי מלילה מוטרף במוזיאון?והאם הוא יפה?

למעלה