ו

just Kaya

New member
היייייי! לא אשמתי!

אני חשבתי על שון פאול! :| נמנמנמ. ואכן יש בשם של השיר "פאול". ורק אח"כ קלטתי שאמרתי שון פאול! OO' לא אשמתיח שאני עילגת! ולגבי ברנדון.. לא אשמתי. D: אני ילדה חפרנית. וברנדון הוא זון. הולך יחד לא? :] אוהבתתת אותך 333>

../images/Emo207.gifאני לא יודעת אם מישהו ער

אבל איך אתן ידועות על הופעות וכו'? וכמובן כמה זה עולההה?

Dana Argamen

New member
את יכולה לדעת על הופעות -

לפי המייספייס שלהם...
יש שם את התאריכים של כל ההופעות, המקומות והכל.. את יכולה גם להזמין משם כרטיסים . וזה הספייס שלהם - www.myspace.com/mcfly את יכולה לבדוק שם =]

Lex 1

New member
../images/Emo207.gifמחר בגרות בספרות!../images/Emo7.gifבהצלחה לכולם..

וגם לי... חחח ג'יזס..

מאיושSP

New member
../images/Emo207.gif התלוננות ):

אוווף אוף אווווווווווווווווווף!! יש לי עוד שבוע בדיוק הופעה ממש גדולה של הריקוד.. אני רוקדת ריקוד אחד בלט, שניים של המודרני, אחד ג'אז ואחד שצירפו אותי לקבוצה גבוהה.. ויש לנו כל יום חזרות וזה.. והיום קמתי בבוקר ואני לא מצליחה להזיז את הגב. אני מקופלת ואם אני מתיישרת כואב לי בגב למטה כל כךךךך וממש כואב לי אני לא יכולה לרקוד
אני ממש מקווה שזה יעבור לי כי אני ממש מחכה להופעה הזאת ויש לי סולואים וכאלה.. אני לא יכולה ולא רוצה להפסיד! גאאאד למה דווקא עכשיו זה קורה לי?!?!?! אווף. כואב לייייי ): [הייתי חייבת לכתוב את זה, סורי אם אני נשמעת קטנונית.]

M C F L Y 1

New member
וואאי את כל כךך לא קטנונייתת !!

אני כל כך מביננה אותךך יש לי הופעות ב- 29 וה- 30 וכוליי תפווסה , עייפפהה וכוואבבתת .. יש לי חזררוות בבלטט ובמודרני בקצב מטווררף ! ואני משתעעללת כמוו טקטטוור :// ואין לךך מושגג כמה אני מפחדת שעל הבממהה אניי יתחילל להשתעעעל !!!!!! אמרתי את זה לאמא שליי והייאא כזה " מקסימוום תרדי מהבמה באמצעע .. " בשיאא הרווגגעע ! תקעתיי לה מבבטט כזה מסכןן שהייא רצתה להתקשרר למורה שליי ולבקש לדחות את המופעעיםם !! וייש לי מקוומותת מעוליים שאם אני יורדת מהבממה שמים לב בטוחח .. וסולוואים במודרני ובבלטט .. אעאעעאעאע מה אניי יעשההה ?? אוופפ' הרגשתתי צוורך לפרוווקק ,, חפרתיי

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo201.gif תרגישי טוב!!

אני מכירה תהרגשה..=\ הייתה לי תחרות בתחילת החודש והייתה תקופה שכל יום היה לנו אימון, והיו ימים שהיו לי 2....הייתי כל כך תפוסה, וכל כך עייפה מהכל....לא יכלתי לזוזזז..!!!! תרגישי טוב, הכל יהיה בסיידר, את תעלי על הבמה ותתני להם בראש XDD וגם השנייה P:

M C F L Y 1

New member
וואאיי תודה לשתיכן איילוו מתווקקוות ../images/Emo24.gif

מאאיווש בהצצללחחה ! :][:

\=\=

אני פעם לפני הופעה קיבלתי נעל של ילד בפרצוף, בזמן שהיא הייתה עליו -_-. לא שברתי כלום אבל נפלתי אחרוה על הגב ולא כ''כ יכולתי להופיע, וזה היה מאחורי הקלעים XDD לא נורא לוקחים באיזי, אני בטוחה ש60% לפחות מכל הסמטוחה הזו בגב גם נובעת מלחץ - תנשמי, תשתי, תנוחי קצת, את מוכשרת! זה קטן עלייך, את יכולה ;)

מאיושSP

New member
איזה מאמי את!!! ../images/Emo24.gif

תודה רבהרבהרבה=]]]] זה ממש נותן כוח כשאומרים לי את זה!:)

בשביל זה אני פה DD:

אלוהים ברא אותי חסרת יכולות לחלוטין, אז בתור רחמנות, הוא נתן לי את כושר העלאת מצב הרוח, כדי שתהיה סיבה לקיומי ;)

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gifמישי יכולה בבקשה

להעלות לי את כל השירים שרק דאגי שר בהם? אבל כולם?
תתתווווווודדדדדדדדהההההההה רבה למי שכן!! וגאד בלס הר!!

למעלה