אנא ניבהלתו והוא התפשטXDDD
מצעד הפיזמונים של מקפליי: טרנסילבניה
I want to touch you Easy Way Out שיר השבוע לא של מקפליי: Take That - Rule The World Son Of Dork-sick Busted - That Thing you do Busted - Year 3000 הלהקה שעשתה לי את השבוע:מקפליי
אין כמו תמונה של דאגי בלי חולצה בשביל לימחוק את הדמעותD: אלבום השבוע:Son.Of.Dork.-.Welcome.To.Loserville קליפ השבוע:ביצוע של פמלי גיי לסולג'ה בויD: משהו שהכעיס השבוע:פנינה,הלחץ של המבחנים משהו ששימח:שיש חברה שיודעת להראות את התמונה הנכונה בשביל להצחיק אותי[או ליגרום לי לאנוס לה את הפלאD:] משהו שהעציב:לא חשוב>< צטטת:היום בשיעור שלח איתי חש גאון והוא ניסה להסביר לי וליובל כיצד יורד גשם "תיראו,דמיינו שזה ענן והנה הגשם" ופה הוא מתחיל לפזר ניירות בכל הכיתהXDD --- הייתי במסיבה ואחת הבנות סיפרה ג'יזבט: גל:"היה היתה פנינה" אני:"אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יהיו לי סיוטים בלילה! אחלה ג'סבט" גל:"אבל עוד לא התחלתי אותו" אני:"טוב אז הוא כבר מפחיד" --- שיעור ערבית אחת הבנות מתחילה לספר סיפור: "חירבושים בערבית בלה בלה בלה... והוא לקח אותה ואנא ניבהלו והוא התפשט והיא שמחה והוא בכה"XDDDDDDDDDDDDDDDDD --- סטפאני:"פאני מרוב שיש לנו כ"כ הרבה ילדים אנחנו צריכות להקים גן" סטפאני:"ניקרא לו,בוא ותצא גמור" אני:"איזה הורים ירצו לשים את הילדים שלהם בגן שכזה!?" סטפאני:"חח אממ לא יודעת" אני בDLA:"אההההההההההההההההה חחחח בוא ותצא
גמור" --- שי:"אבל פאני גאדי גיי!" אני:"הוא לא!" שי:"וגם יש לו ריח מהפה" אני:"אה חח דאגי גיי אבל אם באת ליכתוב דאגי אוי לך!" שי:"אה חח כתבתי גאדי" אני:"הוא באמת גיי" מתנגן בראש:Take That - Rule The World תמונה:עתיד בכדורסל אין!XDDD