מקוויקנד

חצמבוש

New member
אנא ניבהלתו והוא התפשטXDDD

מצעד הפיזמונים של מקפליי: טרנסילבניה
I want to touch you Easy Way Out שיר השבוע לא של מקפליי: Take That - Rule The World Son Of Dork-sick Busted - That Thing you do Busted - Year 3000 הלהקה שעשתה לי את השבוע:מקפליי
אין כמו תמונה של דאגי בלי חולצה בשביל לימחוק את הדמעותD: אלבום השבוע:Son.Of.Dork.-.Welcome.To.Loserville קליפ השבוע:ביצוע של פמלי גיי לסולג'ה בויD: משהו שהכעיס השבוע:פנינה,הלחץ של המבחנים משהו ששימח:שיש חברה שיודעת להראות את התמונה הנכונה בשביל להצחיק אותי[או ליגרום לי לאנוס לה את הפלאD:] משהו שהעציב:לא חשוב>< צטטת:היום בשיעור שלח איתי חש גאון והוא ניסה להסביר לי וליובל כיצד יורד גשם "תיראו,דמיינו שזה ענן והנה הגשם" ופה הוא מתחיל לפזר ניירות בכל הכיתהXDD --- הייתי במסיבה ואחת הבנות סיפרה ג'יזבט: גל:"היה היתה פנינה" אני:"אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יהיו לי סיוטים בלילה! אחלה ג'סבט" גל:"אבל עוד לא התחלתי אותו" אני:"טוב אז הוא כבר מפחיד" --- שיעור ערבית אחת הבנות מתחילה לספר סיפור: "חירבושים בערבית בלה בלה בלה... והוא לקח אותה ואנא ניבהלו והוא התפשט והיא שמחה והוא בכה"XDDDDDDDDDDDDDDDDD --- סטפאני:"פאני מרוב שיש לנו כ"כ הרבה ילדים אנחנו צריכות להקים גן" סטפאני:"ניקרא לו,בוא ותצא גמור" אני:"איזה הורים ירצו לשים את הילדים שלהם בגן שכזה!?" סטפאני:"חח אממ לא יודעת" אני בDLA:"אההההההההההההההההה חחחח בוא ותצא גמור" --- שי:"אבל פאני גאדי גיי!" אני:"הוא לא!" שי:"וגם יש לו ריח מהפה" אני:"אה חח דאגי גיי אבל אם באת ליכתוב דאגי אוי לך!" שי:"אה חח כתבתי גאדי" אני:"הוא באמת גיי" מתנגן בראש:Take That - Rule The World תמונה:עתיד בכדורסל אין!XDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif האנימציה הזאת כ"כ מצחיקה אותי XDDDDDDDD

הוא כזה עילג
איי איי דאגי דאגי דאגי טיפש שכמותך
אתה כזאת, כאפות, טיפש, עילג, ועוד כמה דברים .. ואנחנו עדיין אוהבות אותך
שקס עילג שלי
אפילו עלמה הצליחה לעשות את זה עם הכדור!!! ועלמה עילגת
סתתתם כפרעלייך
בקיצור- דאגי טיפש XDDDDDDD

חצמבוש

New member
ת'אמת הוא לא היחיד שלא מצליחXD

כשאני ניסיתי זה פגע לי בראש
טוב נוא עני עקומה

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifאין לי כוח לעשות אבל....

היה שבוע מעפן
קיבלתי במת'77 לא היה לי מחשב היה משעמם וזהו>< XD

למעלה