מקוויקנד

חחחXD את ככן יפפה , מאוד מאוד מאוד יפה !

ואם את נראת כמו קקי אז אני שילשול XD אם יהיה מפגש שבוע הבא תבואי ?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיזה יפה333>

תתחדשי DDD: מיס יו, לא דיברנו הרבה זמן

michalie XD

New member
שבת שלום ../images/Emo24.gif

מצעד הפיזמונים של מקפליי
:ס McFly - don't wake me up McFly - Ignorance McFly - The Way You Make Me Feel 11-mcfly-nothing McFly - She Falls Asleep (Part 2) mcfly-lonely Hypnotise She Left Me
שיר השבוע לא של מקפליי
: Simple Plan - When I'm Gone vacation-simple plan simple_plan-i'm_just_a_kid MCR כל הדיסקים ומלא שירים של the used
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע
: McFLY, MCR, Simple Plan,The Used
אלבום השבוע
:
קליפ השבוע
:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע
: חיים בכוורת
משהו שהכעיס אתכם השבוע
: נכשלתי במבחן בטכנולוגיה ולא הספקתי לסיים מבחן במתמטיקה!!!! אני בקושי ומגיבה כבר רק בגלל הבצפר הדביל הזהה
משהו ששימח
: השיחות עם רייבן לא נכשלתי באנגלית שגיליתי שיש עוד מישהי שמכירה את אודרי קיטצ'ינג אהמבוטאהמ
משהו שהעציב
: סתבא שלי נפטרהההההההההההההההה היא בין הדברים הכי יקרים לי בעולם!!!!
ציטוטיה
: היווו לי מלאמלאמלאמלאמלאמלא אבל שכחתי
הנה אחד שאני זוכרת ~שיעור ספרות~ המורה מסבירה לנו על השיר 'גן נעול' המורה: בשיר מסבירים לכם איך להיכנס אל הגן, איך לפתוח אותו (גן=לב) XDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט
: She Left Me
תמונת השבוע
ממממ........

yaelsee

New member
../images/Emo4.gif

אני משתתפת בצערך!
וכל הכבוד על המבחן האנגלית

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gifאקשן|../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אני מצטערת על סבתא שלך
נחמד לדעת שהשיחות שלי איתך שימחו אותך
אופפ אני שונאת את אמא שלי ><"

michalie XD

New member
רייבנוצ'קלהה שלי

אני נשמעת כמו הסבתות האלההה XDDD תודה
ותנסי שוב היום אולי היא בסוף תסכיםםםםם

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif../images/Emo24.gif היא לא תסכים../images/Emo7.gif

גררררררררררררררררררררררררררררררר

purple floyd

New member
היייייייי D:

מצעד הפיזמונים של מקפליי: McFly - Mr. Brightside (The Killers Cover) McFly - Get Over You שיר השבוע לא של מקפליי: Busted - Fall At Your Feet Busted - Hurra Hurra, Die Schule Brennt Busted - Mummy Trade The Used-The Taste Of Ink The Hoosiers - Good bye Mr A Queen - Crazy Little Thing Called Love My Chemical Romance - I'm Not Okay Pink Floyd - In The Flesh הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: מכ"ר אלבום השבוע: לייף און ז'ה מרדר סין של מכ"ר. קליפ השבוע: אימ נוט אוקיי של מכ"ר Oם תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הישרדות, [נועם
], ודני הוליווד D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: שהקבוצה של השכבה שלי הפסידה בכדור יד בהפרש של 4 נקודות, פאק הם יכלו לנצח
משהו ששימח: יום שישי ת"א! הללויה! משהו שהעציב: כלום. ציטוטיה: ~הכל נאמר בזמן צפייה במסור 4~ -"תמיד שיוצא לי תינוק שחור בסימס, אני הורגת אותו." "אה את מהמשקיעים? אני שמה אותם בחדר בלי דלת." -"מייחסים למוח יותר מידי חשיבות." -"הנה מישהי שלא תצטרך להסתפר יותר בחיים." -"אני מתגעגעת לחתיך מהמסור 1" -"אוווווווווייייי היא איבדה את התינוק!!!1" -"היי חברה סינית של יעל." -"לפחות לך אתה יכול לחשוב." "למה?" "כי ליאת לא יכולה." "למה היא לא יכולה?" "היא בלונדינית." "חהחה דניאלה חהחה". ------- ~בזמן משחק כדוריד~ -"יאוו הנה עילם איזה סוס הוא!!" "אתה ממש מאוהב בו נכון?" -"אווייי עילם פתח לגידי ת'גבה!!1" "דר, תמיד יש ריבים במערכות יחסים." -"נסלח לו כי הוא חתיך." -"מרוב שהשופט מפגר, השחקנים יוצאים לשתי דקות לבד." -"השופט הבן זונה הזה! איזה מזדיין! מה הוא דפוק? חתיכת מזדיין בתחת!!1" "שלומי יש פה ילדים קטנים.." -"הנה עילם יצא" ~עילם חוזר למשחק~ "דר חבר שלך חזר." "צא!!צא!!1" -"תראי עילם בקושי עושה גולים, סתם נלחצתם." ~עילם מכניס גול~ ------ ~מדני הוליווד~ "ניפגש בגבעה שעוד 40 שנה תיהיה דיזגוף סנטר." "תפנה ימינה איפה שיהיה אורנה ואלה." -"קרם בורלה" "קורסון" -"סה טואה, ז'ק" אני כל כך מושפעת -.- מתנגן בראש / בפלייליסט: רוקין רובין בדיוק שדאגי שר O__O תמונת השבוע: בהודעה הבאה

Charley XD

New member
חהחה

חחח אני חולה על הקטע הזה בסרט XD (ספיידרפיג) אני גם רוצה לראות המסור ><" Crazy Little Thing Called Love אני לא היחידה ששמעה אותו אה ? ואני שחכתי לכתוב שאני שמחה שBM נפתח |כפייםכפיים| סתיו

purple floyd

New member
הקטעים שראיתי היו ממש מזוויעים D:

(אני אומרת הקטעים שראיתי, כי רוב הסרט בהייתי בתקרה וכרית הסתירה לי את הטלוויזיה
) וגם היה ממש עצוב שהמפגר ההוא הפיל לה את התינוק
וזה סתם סרט מפגר שנועד להגעיל

butbut

New member
חחחחחח....כן זה סרט זוועות, אני דווקא צפיתי

בכול הסרטים שלו..1 2 3 4...אבל את 1-3 ראיתי באינטרנט וזה לא היה כזה כיף... 4 היה מעפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן...><" XD לא כזה אהבתי. זה סרט באמת מוזר...והוא די מגעיל, זה סוג של עינוי לראות את כול זה בכלל..אבל טוב, זה מענייןLOL

למעלה