יום ראשון

Little McMickey

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo70.gifיום ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

רק גם רציתי להגיד שהנבאדם הזה מושלםםםםםםםם
הוא כזה חמודדדד תראו קורי בבית הלבן
הוא כזה מצחיק שם, ופראיים לגמרי! הוא כזה קטן וחמוד שם
אחחחחח איזה מאמי הוא..... חבל ששוב אני פדופילית כי אני גדולה ממנו בשנה
אז..... אין הרבה מה לחפור, כי כי בכל זאת.. אין לי ביצפר ומשעמם לי רצח בבית והמחשב שלי כ"כ איטי שכרגע כל אות שאני כותבת נחשפת לי על המסך אחרי 2 דקות, אז אם יש שגיאות אני אראה אותך רק אחרי 5 דקות ככה.. ואין לחי כוח לתקן
אז ככה, היום אני אנסה ללמוד קצת תמרורים לתיאוריה, כאילו פאק יש שם תמרורים שלא ראיתי בחיים שלי!!! ואמא שלי כזה "כן כי הם שמים שם גם תמרורים בינלאומיים" וזה מעצבן אחושלוקיייייייייי!! וחלק ממש קלים כי בכלליות את כבר יודעת מה זה כמו תמרור פרסה או עצור או פנייה שמאלה או מיקום של רכבת וזה אבל החלק הכי קשה זה החלק העיוני והמנוע של הרכב שאני צריכה ללמוד ממש טוב
מחר שיעור נהיגה מס' 3, אני ממשיכה להתרגל להילוכים אני תמיד מעבירה במקום ל-3 ל-5, ואסור! אני עוד יהרוס לו את האוטו
קשה קשה.. אבל באמת אם אתן רוצות להתחיל נהיגה תתחילו ללמוד כמה שיותר מהר תיאוריה, זה ממש עדיף. אבא שלי פשוט ממהר להוציא לי רישיון לפני צבא
אר אין לי גם כוח ללמוד לאזרחות... זה כזה קשה וכ"כ הרבה חומר! אני אזרחית טובה! זה כבר לא מספיק?!
שאלה יומית האם את אזרחית טובה? כלומר, אפעם לא גנבת לא קיללת אנשים ברחוב, לא גרמת לקטטה ועוד כל מיני דברים שאין לי מושג עליהם
~מגלגלת עיניים~ ^^^^

rachel malasa

New member
אזרחית טובה-לא הייתי אומרת..

אזרחית נורמלית-
XDDD אז ה היה לנו היום, גאד בקויש למדנו..חחח היה טוב.. שעתיים ראשונות המורה החופרץת הזאת תיכננה ללמד אותנו נביא שעתיים[^%$^@$^@$^] אבל .. לאאאאאאאאא..... לא איפשרנו לה, כי רבנו איתה ורצינו לסדר חדרים לטיול השנתי. [יאייייייאאאאייי הוא יום שלישי-חמישי] >< ואז למדנו שעתיים מתמטיקה D:, אני מתחילה לקלוט את החומר DDD: -אוכל- ואז ספרות, וגם זה נקטע באמצע השיעור כי הרכזת טה, טה טםםם. באה לכיתה ואמרה שיש שינוי במסלול של הטיול. מוצאים את מסלול המים, כי אמרו שאין לבנות שתי זוגות נעליים לחליף כי נכנסים למים O_O יואו איזה טימטום >< פחח אבל, אמרו לנו שגם אנחנו נישן רק לילה אחד באכסנייה [ואמרו לי שזו אכסנייה ממש שווה- בית שדה קצרין מי שמכירה] ואת הלילה השני נבלה לנו...בה טה טה טה טםםם [זה מתחיל להתחבב עליי XD] בחוף צמח, שזה ליד הכינרת, ויהיו לנו מגלשות מים וכול מיני, ויש בנות שהתעצבנו כי הם במחזור...מסכנותXD. סתם... אני מביאה אוהלXDDDDDD אינלי שום כוונה להיעקץ מיתושים שם.... וחברות שלי + המדריכה שלי מתככנות להתנחל לי שם, והאוהל רק ל-שלושה אנשים חחחחחחחחחח ואז שלוש עות ארחונות פעילות עם מדרשת עופרה אנא ערף, ונשארה עוד חצי שעה כי הפעילות הייתה בסוף רק שעתיים וחצי. וההבייתה.............. ואני םה במחשב, ואנלי מושג מה אני עושה פה, כי אני צרכיה להוריד שירים לחברות, לסדר אותם בתיקיות ולארגן עוד כמה דברים לטיול. וזוהי סוף החפירה שלי מי שקראה מלכה

YuvalJones

New member
אמממ..... בפשטות, לא.

בכלל לא. אני מאלה שנוהגות להשחית רכוש ציבורי, לבעוט לאנשים בתיקיםXD לגנוב מסטיקים מפיצוחיות ולהרוס מקלטים בקניון גבעתיים. אבל בקטנה. כל עוד לא עוצרים אותי על זה, אנ י אזרחית מעולה!
איזה יום. טוב, לא משהו. קיבלתי 92 באנגלית. ואני כלכך מבואסת ומאוכזבת מעצמי. אתם לא קולטות כמה בכלל. ><" זה פשוט משגע אותי. אני עושה מבחנים מהר ולא טורחת לבדוק כמעט. 92. מה עובר עליי ><" ביקשתי ממנה מבחן חוזר. מחר יש לי מבחן של 30 עמודים במתמטיקה. ה"חברות" שלי, אני פשוט לא סובלת אותם. אני כלכך רוצה כבר לעבור לתיכון. וישלי עוד שנה וחמישה חודשים לתיכון. אז אני אצטרך להתפשר על הבנים. הן פשוט אכזבו אותי כלכך היום. הייתי אצל ידיד שלי, הוא כזה נשמה
והייתי בשיעור, ולמדתי לעשות את אחת הקפיצות היותר יפות שיש. זהו! XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמה רע ב92?../images/Emo2.gif

באיזה כיתה את?

YuvalJones

New member
מתעלמת מהתגובה הזאת.

אני חושבת שצריך להבין את המצב שלי כדי לשפוט אם אני מפונקת או לא.

talosh1234

New member
באלי על כל הסופשבוע , ../images/Emo18.gifחפירה../images/Emo88.gif

חח נו לא שמישהי תקרא אבל שיהיה ^^ אז ככה, יום חמישי: ל"ג בעומררר
עשינו כמה בנות על האש + מדורה, היה פצץ
היה ממש ממש כיף . שכבנו אחת על שניה , רדקנו , צקחנו , היינו בסטלה ... הכל עד 4 לפנות בוקר בערך .. שאני וכמה חברות הלכנו לפגוש ידיד בגן ציבורי .. שכמה ילדים פתאום מחליטים להודיע לי שאחותי על הפסים :-| ואני התחלתי לרוץ לעברה [אני עדיין עם דיי רגל שבורה ואני לא יכולה לרוץ] - ככה שעכשיו הרגל שלי סגולה-כחולה-כואבת בטירוף.. בקיצור- אני רצתי לעברה כולי נראת כמו חרא עשיתי לעצמי בטח ת'פדיחות של החיים שלי מול חברים שלה / חברות שלי / ידיד שלי
והיא שכבה על הדשא כולה לבנה חיוורת [והיא שחומה בכלל !! :O] ואמרה שטויות .. היא הייתה שיכורה עד מוווווות.. והיא לא שתתה הרבה בכלל .. היא פשוט ממש ממש רזה וזה השפיע עליה חזק .. היא הקיאה 7 פעמים אבל כשאני הייתי רק פעמיים כי הייתי בסוף .. פעם אחת היא הקיאה ככככככממממעט על הנעל שלי .. ואת הרוק שנשאר לה בפה היא מרחה עליי
ופעם שניה על עצמה :| בקיצרו התקשרנו לאח שלי והוא בא ואז התקשרנו לאבא שלי ולקחנו אותה הביתה וזה .. ככה נגמר לי הערב וזה היה מבאס
יום שישי - שבת שום דבר מעניין .. הכל רגיל .. לא דיברתי עם אחותי כי היא ממש הפחידה אותי באותו היום והיה לי קשה להסתכל לה בעיניים אפילו. ורק בשבת בערב דיברנו כמו תמיד - אחיות טובות אנחשנו
יום ראשון הכל משעמם :| היה לי פיזיאוטרפיה היום .. היה נחמד אני מתה על הפיזיאוטריפסת שלי
אממאמאמאמאמ... הייתי חייבת לידיד שלי חיבוק מיום חמישי XD אז נתתי לו היום וזה היה נחמד מאוד
חח אני נשמעת כזאת שאין לה קשר עם בנים XDD אבל זה לא נכוןןן ... פשוט אפ'פעעם לא הייתי כ"כ קרובה אליו
ולא מתוקה שלי [היא יודעת מי היא ^^] אני לא אוהבת אותו
כולו שלך D: וואוו חפרתיי .. סתכלו עשיתי מחליק - ולא רציתי שיתפרק אז עשיתי קוקיות וצילמתיי .. אח"כ הורדתי .. אבל אהבתי ת'תמונה
היא מיום חמישי ^^

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חעח קראתי ../images/Emo3.gif

וואי אמאלה בת כמה אחותך? |: והתמונה ממש יפה ^__^

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמחר מפמ"ר באנגלית ;;

חפרו איתנו על זה כלכך הרבה, ואין על מה לחזור כי זה פאקינג בלי גרמר! רק אנסין, כתיבה ושמיעה! כוסעמק לונורא, קיבלתי בטרום מפמ"ר 91 [[: בקשר לשאלה, פעם פילחתי מסופר.. אבל חוצמזה אני אזרחית טובה, ניראה לי XDDDDDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפילחתי מקופלתXDDDDDDDDDDDDDDD

הייתי טונה בכיתה ג'
כל מי שרצה להיות קול הצטרף ל"חברות הפילוחים" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די קרעתי את עצמי

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDD

תקלטי איזה כאפה אני הייתי! פעם הביאו לי עודף של 10 שקל יותר, הגעתי עד הבית ואז גיליתי את זה וחזרתי בחזרה!!!!!!!!!! להחזיר את הכסף!!!!!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי!!!!111 חחחחחח איזה ילדה טובה
את כזאת לא ישראלית חחחחח מה זה ללכת להחזיר כסף? הייתי כולי מאשרת אם היו מחזירים לי 10 שקל יותר בעצם זה קרה לי, באוטובוס XDD ומהזה שמחתי חחחחחחח טונה שכמותך

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אל דאגה, נהייתי פושעת

בשלב יותר מאוחר

O0NoNi0O

New member
מה? ברורוש שלהחזיר הכי טוב

וזה לא קשור ללהיות ילדה טובה זה סתם נחמד. איזה חננה מטורפת יצאתי עכשיו בושות. אבל רציני, אני גם הייתי מחזירה.

white in Angel

New member
את הולכת מחר שוב ליובל????

גם לנו יש... לנו אמרו שיש שני אנסינים שמיעה וכתיבה!!!!

למעלה