יום ראשון

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכה אני הולכתXDD

לא שזה כלכך תלוי בי..

m o r 1 0 2

New member
מחר מפ"מר באזרחות,דימה זכה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

היום היו לי מבחנים לתיכון אורט,באנגלית ובמתמטיקה, היה לי כ"כ קל
,אני כ"כ שמחהה
מחר יש לי מפ"מר באזרחות,מקווה יילך לי טוב
מחר המיונים למשחלת לגרמניה,תתפללו שאני אתקבל
אמן,אני כ"כ חולמת על זה וזה עם כמה חברות שלי, אני כ"כ רוצה את זה
אלוהים,עשה שאני אתקבל
היום היה משעמםXDD ואני לא חושבת שזה אני אזרחית כזאת טובהXD את יודעת,יש לי פה ושם ירידות,אני קיללתי ועשיתי הרבה דבריםXD אבל בכללי אני נורמלית בהחלט ועוזרת לזולת
אני כ"כ חולה עליו,קול מושלם
כזה מדהיםם

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif דימהההההההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

אני לא מבינה איך הוא ייצג את אותה מדינה פעמיים בהפרש רק של 3 שנים? למה יש לך מיונים למשלחת לגרמניה? מה ההפליות? זה לא אמור להיות לכולם? פשוט שלמו לכרטיס? ובהצלחה

m o r 1 0 2

New member
XDD בחרו בי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אבל אני צריכה ללכת למיונים לדעת עם היתקבלתי
זה קצת ילדים מהשיכבה שלי ועוד מי' וי'א.... אעאעא,אני מתרגשת

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo49.gifהוו בהצלחה ../images/Emo9.gif

Yu vi

New member
יוו גמלי היה היום מפמר באזרחות../images/Emo85.gif

השאלות היו כלכךךךךךךךךךך קלות אבל הלך לי חרא

Yu vi

New member
כי שכחתי הכל!!! ../images/Emo85.gif

היה לי בלאק מטורף >< השאלות היו כלכך פשוטות, זה היה מפחיד. אבל התשובות לא עלו לי למוח!! וזכרתי שהתכוננתי על הכל שם!!!!111 |תסכול|

sweet shir

New member
:(

לונורא, חפיף. כולה אזרחות. לא אכפת לאף אחד מהמקצוע הזה בין כה וכה עד כיתה י"ב

just orr

New member
../images/Emo45.gif

חחחח למען האמת זה גם לא משנה מה הציון שלך באזרחות השנה, כי זה לא ישפיע על 'השנים הבאות' וכאלה.. אפילו אם זה מפמ"ר XD ואם כבר התקבלת לתיכון אז לדעתי אין לך ממש מה לדאוג

m o r 1 0 2

New member
נכון,הלך לי מצוין../images/Emo9.gif מצטערת בשבילך../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

ZivMusic

New member
היה כזה מ-צ-ח-י-ק היום../images/Emo6.gif ||חפירה../images/Emo26.gif

חחחחחחח היה לנו היום מבחן באנגלית ולא ידעתי חצי אז קיצר המורה עושה לי כזה : "תישארי היום שעה 7 בסיפרייה ואני יעזור לך ולאדיר" אני: "מה?! לא רוצה, אני רוצה לחזור הביתה" המורה: "נוו מה אכפת לך ? יהיה כיף" אני: "~נקרעת מצחוק~ ויוצאת מהכיתה XDDDD חברה שלי אמרה לי שהיא נשארה עומדת בשקט איזה 2 דקות XD וקיבלתי 59 במתמטיקה |: והמורה רשם לי כזה "עובר \: " חחחח הוא אשכרה עשה לי פרצוף עקום. ~אדיוט~
חעחע והמורה ליוגה כזה אומרת : "אם עוד פעם מישהי מדברת אני רושמת לה הפרעה!" *אחרי 2 דק' שומעים ליחשושים* "אני מזכירה אם עוד פעם אחת מישהי מוציאה אפילו פיפס קטנטן אני...אני....~חושבת על משהו אכזרי ביותר~ .... ארשום לה הפרעה!!!!!" XDDD זה היה מצחיק באותו רגע |: ואם אני אזרחית טובה ? אני לא מזיקה ^^ חחחחחחחחחח חוץ מהאישה עם הכלב XD הלכנו בת"א וכזה הייתה איזה אישה שעמדה עם הכלב ליד איזו חנות והכלב ישב על הריצפה ולא ראיתי אותו ובטעות דרכתי לו על הרגל, והאישה הייתה בטוחה שזה הערס הזה שהיה מאחורי והיא התחילה לצרוח עליו XDDDDD אז ניראלי שגרמתי לקטטה >< |ואוזהכזהארוך|

../images/Emo95.gif ראשון ../images/Emo11.gif

שונאת את ימי ראשון ! זה יום ארוך מעצבן כזה לא נראלי שמישהי תקרא את זה בכלל אבל שיהיה,
קמתי עם כאב גרון וכמו מפגרת בכל זאת הלכתי לבצפר =\ בשעה הראשונה היה לנו היסטוריה והמורה בדקה שיעורים ו- 18 ילדים לא עשו שיעורים והיא ממש התעצבנה ורצתה לעשות בוחן לכל הכיתה, והיא צעקה שזה מראה על זילזול וחפרה לנו שחבל שלפני האיספת הורים היא תשנה דברים... אחרי שהיא צעקה היא אמרה שהיא נותנת 5 דק' לקרוא תחומר שעליו היא נתנה שיעורים והיא תעשה בוחן אבל בסוף היא לא עשתה
אחר כך היה שיעור מדעים ולמדנו על הרבייה והיא הביאה מפות לכיתה ואיכס זה היה שיעור כזה דוחה !!
והמורה כולה התלהבה מהחומר... ואז היו שעתיים מתמטיקה וזה היה אחד השיעורים המצחיקים! שעה ומשהו דיברנו על אוכל ואז כל אחד התחיל להגיד משהו מוזר שהוא אוכל והמורה אמרה שהיא אוכלת חומוס עם גבינה צהובה בפיתה ! ואז חברה שלי אומרת לה "נו בסדר ורד, את בהיריון" אז המורה אמרה לה "זה לא קשור, אני אוכלת את זה עוד מהצבא זה ממש טעים!" איככס זה נשמע כזה דוחה! ומישהי אמרה שהיא אוכלת חביתה עם שוקולוד... והיו כל מיני חיבורים לא קשורים בגרוש! אז השעתיים האלה עברו ממש מהר! ואז היה הפסקה והתקשרתי לאמא שלי שתבוא לקחת אותי כי הרגשתי ממש רע ועד עכשיו אני עם כאבי ראש
וואי חפרתי

yael0000

New member
למי אין שביזות יום א? ../images/Emo211.gif

טוב לצורך העניין השבוע יש הלכתי לשיון אתמול אצל חברה אחרי שראינו את הסרט החדש של אשטון קוצ'ר, מומלץ. והלכנו לישון באיזה 1-2 וקמתי באיזה 9 מהטלפון החלופי הדפוק הזה. אחרי זה היא לקחה אותי לרכבת, והיה חפץ חשוד, יאיא(לא!) אז חיכינו איזה 20 דקות בחוץ. אחרי זה אבא בא לקחת אותי הלכנו לאורנג' וקיבלתי את הפלאפון שלי בחזרה(כפרעליו), והזאת שם הסביר ה לי למה אני לא מומאת אנשים, כי אני לא ידועת לחפש! העיקר שלחתי אותו לתיקון. והמנייאק עכשיו אומר לי שאין מקום בפלאפון לאחסן את מה שכן היה פעם על הפלאפון. בכל מקרה אבא לקח אותי עלבודה של אמא , משם לקחתי תאוטו נסעתי לקרחת את אחותי מבית ספר. חזרתי הבייתה לקחתי את אחותי לשיעור פרטי חזרתי הבייתה? וכך הלאה. מחר צבא ללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כשבגרות בערבית זה הדבר הכי מרתק

ביום שלך, זה אומר שאת במצב גרוע במיוחד ><" הבגרות שלי אומנם הייתה רק ב-15:15(!) אבל העירו כבר ב-9 כי אח"כ אפחד לא היה בבית ולא הייתי קמה לבגרות ><" אז עד אז העברתי את היום שלי בנסיון לסיים את העבודת הגשה בספורט (בנושא הפרעות אכילה) וחרישות על הפלייליסט שלי. הבגרות הייתה גרועה [לא ציפיתי אחרת] למרות שהייתה די שוכנה זה לא עזר במיוחד כי הבוחנת לא הייתה לגמרי בצד שלנו. ואחרי שיצאנו מהבגרות נזכרו להתקשר למורה שלי מהפיקוח ולהגיד לה שבגלל שהבגרות הייתה קשה הם הוסיפו רבע שעה לבחינה אבל לא יכולנו לחזור כי כבר הגשנו את המחברות
אח"כ היו אמורות להיות חזרות להעמדה לשירים בטקסיום ~לא היו~ שבתי לביתי הקט, ראיתי סרט ועבר לו היום 3:

למעלה