יום ראשון

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifהו, וגם רציתי להוסיף תמונה ../images/Emo122.gif

נו, דימה לייק דההה [התמונה הנוכחית הכי סבירה שלו שמצאתי]
(יש תמונות ממש מטרידות שלו בגוגל, כאילו דוּד, תשאיר מקום לדמיון). איך לא דסקסנו על הנושא פה? כבוד לבועז על הייצוג והמקום ה-9, לא ציפיתי לזה מהשיר שלנו ולמדתי לאהוב אותו :>
תשובה יומית
לא נראלי שיש מישהו שהוא אזרח לגמרי למופת חחחח אבל בתכלס אני משתדלת נניח לא לזרוק דברים על הרצפה ברחוב ^^, לא להרוס דברים בעיר שלי או משהו כזה, אבל כן עברתי לא פעם ולא פעמיים על חוקים עירוניים כאלה או אחרים ><"

m o r 1 0 2

New member
שיחקת אותה עם התמונה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אומגאד
כזה מדהים וחתיך
איזה גוףף
אני כ"כ אוהבת אותו
איזה יפה מה שהוא מחזיק..הפרס אנערף מזהXDD

O0NoNi0O

New member
שאלה יומית

כן נראה לי. יענו אני מקללת מלא!! אני הולכת לגהנום על זה נראה לי חחח סתם אבל יש לי פה ג'ורה. אבל זה קללות מפגרות, לא קללות בריב, בריבים אני לא יורדת לרמה של לקלל, זה חופר ממש. ואמ..לא גרמתי למכות, אני אפעם לא גונבת חוץ מפעם אחת כשהייתי בכיתה אל"ף ולקחתי את המשרוקיות [היו לו איזה חמש] של בן דוד שלי הבייתה ואז אבא שלי ראה ואמרתי לו שהוא נתן לי. מעבר לזה לא גנבתי בחיים. זהו אני ילדה ממש טובה חח כול החברים שלי מתאווזים עליי שאני חננה כי אני לא מבריזה או מעתיקה שיעורים.

Maddie

New member
היום מפמ|ר באזרחות!לעזאזל../images/Emo185.gif

אני שונאת מפמ"רים. זה מלחיץ. ד"א מי ששיחק עם ג'ייסון דוליי ב"פראיים לגמרי" [
שליטה!] הוא אוון אלינגסון שהוא כזה אעאעאעעאעא
שם. לא אזרחים טובה אבל לא קרמינולוגית

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif תגידי...

מה זה המפמ"ר הזה שלכל הפורום בערך יש אותו? XDDD אני בוּרה

Maddie

New member
אין לי שמץ../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif

כל מה שאני יודעת זה שזה גם לתעודה וגם בודק את הבצפר. ימח שמם.

גילולית

New member
../images/Emo205.gifזה כמו מיצ"ב רק שזה נכנס גם לתעודה

והמורה שלנו בודקת, לא בוחן חיצוני. אבל זה ההבדל היחיד. נראלי.

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif סוף שבוע + ראשון ,באיחור ../images/Emo3.gif

ל"ג בעומר היה ממש כיף ! עשיתי מדורה עם חברות ועל האש ושכבנו בסטלה ליד המדורה וזה והיה ממש כיף .. סוף הערב היה קצת מוזר .. לראות כל כך הרבה ילדים עושים שטויות .. אבל עברנו את זה (; בראשון לא עשיתי כלום מיוחד והיום אני מבריזה מהשעתיים הראשונות
יש לנו שעתיים חופשיות + שעתיים מיצב במת' ומשחררים אותנו ב12 אז אני באה רק למיצב אפילו שהוא לא נכנס לתעודה .. וזהו .. קיצר לא משהו מיוחד יש לי כמה ציטוטים שרציתי לרשום במקוויקנד אבל לא היה לי כוח לענות עליו
אז הנה :
מהמשחק מחשב של פיפוש : הקפטן המשוגע - "מיאו מיאו חתולה חתולה בואי לאכול את הגבינה שלך" זה היה יותר מצחיק במשחק XDDD
עוד אחד מהמשחק : חזי פיפוש שחקן מצליח [כן בטח חח] אז הוא נכנס למגדת עתידות וכדי לא לבזבז כסף [אפילו שהגעתי ל310- ש"ח אחרי שהיה לי 1000 חחחח] אז יש תשובה שבוחרים מבלי שהוא ישלם והוא מוסיף לתשובה קצת אז הנה - "המחירים שלך בשמיים את לא שווה אפילו יריקה ! אב לבגלל שאני ידוע כאדם נדיב מטבעי אז הנה *יורק*" XDDD
אחרון מהמשחק : הקפטן המשוגע - "המחשבה ברחה לי שוב - חכי אל תלכי קחי מטריה את לא יודעת איזה מטורפים יש בחוץ" שוב זה היה יותר מצחיק שהוא אמר את זה חחח
ספיר הייתה אצלי וסיפרה שחבר של אח שלה אמר שהוא הולך לעשות עגיל אבל באוזן שמאל כי באוזן ימין זה להומואים אז עניתי - "מה אז פה אני הומו [מצביעה על אוזן ימין] ופה אני לסבית [מצביעה על אוזן שמאל]" זה לא כזה מצחיק אבל באותו ערב זה היה חחח אה ואחר כך הוספנו שבאף זה דו מיני חחחח הם לא כאלה מצחיקים אבל בכל זאת חחחחח ודרך אגב המשחק של פיפוש הוא מפגר אבל מפגר זה מצחיק XDD חפרתי O=

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gifאמאלהאמאלהאמאלה../images/Emo36.gif

יש לי עוד שעה וחצי מבחני קבלה לתקשורת לשנה הבאה ;[ וויש מי לאק

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif תודה לשתיכן...

עברתי את זה
החלק של הידע כללי הלך חראאאאא ניחשתי הכל XD

../images/Emo204.gifשתי מילים? פר"ח סאק. ><

לא די בכך שיש לי פרויקט אישי מזורגג לעשות (ביחד עם הפר"ח, ביחד... או כמו שתמר קוראת לה: "אז מה שלום הקוץ שלך?" XD), הם שיגעו אותי עם ההזזות של ההגשה. יום רביעי, יום שני, השבוע, שבוע הבא... יאללה, תחליטו כבר ותרדו לי מהראש! נשבר לי! בסוף הם קבעו את זה להיום (זרג), והיום יש הפנינג במכללה, וממש לא רציתי לפספס את זה!!!
רבאק, לפעמים אני שונאת את זה. זהו, שנה הבאה אני בטוח עושה סחל"ב. ><'' ואחרי העצבים על הפר"ח שלי (שיכולה להיות נורא נחמדה, אבל לפעמים הבזבוז הזה של ימים פשוט משגע אותי) אני יכולה להרגע. *נושמתעמוק* שאלה יומית? עברתי באדום... זה נחשב?
בתור בנאדם דתי אני לא עושה דברים כאלה. XD פשוט.. לא.

למעלה