יום רביעי... שעמום לפנים

kelly7i

New member
4 ימים?!../images/Emo71.gif

ואת רק ב-ט'! לנו היה 3 אחרי שאספנו חתימות וזה, ולכם 4?=0

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo175.gif XDDD

בכיתה ו' לא היה לי אפילו של יומיים! אבל השנה כבר היו לנו שניים של 4 ימים... וזה לא כזה כיף

kelly7i

New member
2 טיולים שנתיים?../images/Emo12.gif../images/Emo71.gif

אחד לא מספיק?XD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחעחע

יום חמוד D: לקחו אותנו לאורנים והכריחו אותנו לחפש יצורים חיים בתוך שלולית מבריחה עם מלא אצות [: אבל היה כיף XD חח שמו תמתכתב שלי במדור קוראים כותבים בראש 1 D= וגם הקדישו לי תמונה [;

ZivMusic

New member
ראיתי בראש 1 XD

מזה התלהבתי
וגם מקפליי במקום הראשון במצעד D:

dougie10

New member
גם אני ראיתי!

שמו את המכתב שלך...הוא כ"כ טוב....אבל עדיין צריך להפציץ....אני וחברה קבענו ביום ראשון להתקשר להנהלה של ראש אחד ולראות מה אפשר לעשות כדי שיעזרו למקפליי לבוא כמו שעזרו לטוקיו הוטל לבוא!.. ממ..אולי נבקש לפרסם עצומה בעיתון שיחתמו עליה באמצעות sms

ZivMusic

New member
מבחינתי שיתפטר../images/Emo69.gif

**ומהר** חעחח היה כלכך מצחיק היום בבצפר XDDD למרות שהיה לי ג"ג
וקיבלתי 30 במבחן
והמורה הבתזונה הזאת עושה לי "כמה נכשלים היו לך במחצית א'?" |פרצוףמכוערומתנשא| אררררג שונאת אותה. והיה לי רק נכשל 1 והוא אצל המכוערת הזאת.
כבר אמרתי כמה אני שונאת ג"ג ?

../images/Emo204.gifהייתי חולה כל היום. ../images/Emo4.gif

וזה היה פשוט מזעזע. קמתי בבוקר אחרי לילה של נדודי שינה, נרדמתי לעשר דקות של שינה ברוכה, ואז הלכתי לכיתה, שם הייתי כלכך שקטה, שלא כרגיל. ואז התפלחתי מהשלוש שעות הבאות והלכתי פשוט לישון, בקושי נרדמת שוב, אבל בסוף חורפת כמו דוב מצוי. בשיעור הבא קראתי את הספר שלי באנגלית [שלשם שינוי אני קוראת להנאתי האישית
], Well of Darkness של מרגרט ווייס וטרייסי היקמן [טרייסי זה בן.
], וזה פנטסיה - כמו שאני אוהבת. עמוד 418 מתוך 576. ריספקט, סיימתי את זה בשבוע! בשיעור אחרכך החלטתי שאני מבטלת
, והייתי חיוורת, אבל אז אכלתי מרק - שאני בישלתי!
- ועכשיו אני מרגישה יותר טוב, ברוך השם. ^^ השאלה היומית? אני בטוחה שהוא צריך להתפטר. אני לא ממש מחבבת אותו, בלשון המעטה, ואני חושבת שהמדינה שלנו מדרדרת משנה לשנה. ><

butbut

New member
../images/Emo126.gifאיזה כייף זה לבשל ולאכול את מה

שבישלת. זה כזה הרגשה של "יש-עשיתי-משהו-ולא-זה-לא-רעיל-ולא-מלוח-מידי-והמטבח-לא-נשרף". XD

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif לבשתי את גופיית הצעת הנישואים שלי XDD

יום משעמם |: .. לבשתי היום [לא לבצפר] את גופיית הצעת הנישואים שלי
וזהו
השאלה אני לא ממש עוקבת על הפוליטיקה העדכנית חחחח , אבל לפי מה שהבנתי .. אולמרט .. תתפטר !

Bleed for Me

New member
יאללה אמריקן איידול טופ 3!!!!

קוק מלך
!!! זה כל מה שהיה לי לומר..חח

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifקוק../images/Emo99.gif

הוא באמת הכי מלך מההתחלה ועד הסוף! אין ספק שהוא לוקח העונה, ומגיע לו!!

dougie10

New member
גם אני חולה על קוק!!

יואוו הוא כזה טוב...הוא יזכה על בטוח!.... כולם אוהבים אותו!! =]

O0NoNi0O

New member
עלאק ג'ייסון היה פשוט מושייי

כפרעליו
אבל דייויד קוק הכי פחות מועודף עליי, אני מתה על סאישה ודייויד ארצ'לטהה
איזה חמוד!!!

Noa XDD

New member
../images/Emo4.gifנמנמנמ

היה די משעמם היום.. לא הלכתי לבי"הס כי היו לי מבחנים למסלול מתמטיקה מואץ.. (שנה הבאה תיכון..) וזה בכלל היה (ויהיה) שבוע מצחיק כי לא הגעתי לבי"הס ביום ראשון כי היה לי כאב ראש נוראי, לא הגעתי היום, וגם ביום שישי אני לא אגיע כי יש לי מבחנים למחנה מוזיקה בירושלים :) חוץ מזה. בקשר לאולמרט. לדעתי הוא צריך להתפטר. אני לא בדיוק מבינה גדולה אבל אני כן מבינה מההורים שלי ובכלל שהוא לא מבצע את תפקידיו טוב במיוחד..

Noa XDD

New member
אה אה אה אה וגם למדתי לנגן בגיטרה את הפתיחה

של 5 Colours In Her Hair.. איזה מגניב

just orr

New member
בעח ><

אני לא אוהבת הבעה
אה והתחלתי ללמוד למתכונת במתמטיקה, כדי שאני לא אצטרך ללמוד ביומולדת >< תשובה יומית: לאדעת. מי שיבוא במקומו יהיה יותר טוב?
[אם כבר, אז שישקיעו בחינוך כדי שהדור הבא יהיה יותר טוב. אבל לאאאאא למה שיעשו את זה? O_O]

למעלה